|
|
Stranica: 5/14.
|
[ 350 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 17 stu 2012, 17:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Odlična vijest.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 18 stu 2012, 01:23 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Esmeralda je bila zakon ,serija zbog koje su se sve aktivnosti u zemlji zaustavljale na sat vremena.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 19 stu 2012, 22:54 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Esmeralda je bila zakon ,serija zbog koje su se sve aktivnosti u zemlji zaustavljale na sat vremena. Sve je to isto smece. 
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 20 stu 2012, 01:56 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
zomby
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 20 stu 2012, 02:03 |
|
|
Pa zar ima tema o serijama...PRESTRASNO...mi je pomisliti da to neko gleda!
|
|
Vrh |
|
 |
juka7rm
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 20 stu 2012, 02:06 |
|
|
SVE TE SERIJE SU DIO OVOGA...
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 20 stu 2012, 16:06 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Esmeralda je bila zakon ,serija zbog koje su se sve aktivnosti u zemlji zaustavljale na sat vremena. A Kasandra? 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 20 stu 2012, 17:04 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8834 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Napokon sam dočekao da se Hurem uda za Sulejmana.
Tako je počeo pad imperija :)
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 26 stu 2012, 19:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Citat: Turski premijer Recep Tayyip Erdogan izrekao je oštre primjedbe na račun serije ''Sulejman Veličanstveni'' koja se prikazuje i kod nas, optužujući je da iskrivljava povijesne činjenice, donosi Today's Zaman.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 27 stu 2012, 01:43 |
|
|
Kazao je da osuđuje redatelja serije i vlasnika kanala koji emitira seriju. Napomenuo je da je njegova vlada izdala upozorenje seriji i kazao da mora postojati pravno rješenje za one koji se izruguju vrijednostima ljudi. http://www.vecernji.hr/vijesti/erdogan- ... nak-479861
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 27 stu 2012, 01:59 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 27 stu 2012, 23:59 |
|
|
Sutra opsada kisega 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 28 stu 2012, 00:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62616 Lokacija: DAZP HQ
|
vele da je krivo interpretirana, Jurišić se kao preda, a Sulejman mu vrati tvrđavu i naređuje da je otada pod Zapoljom.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 28 stu 2012, 02:30 |
|
|
Danas vidim neku naslovnicu Erdogan kaže da nije to njihov sultan. Da nije Sulejman bio tako zao. Kako je prikazan? Ja sam skužio da je to ljubavna sapunica s nešto bitaka?
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Ilirk@
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 pro 2012, 16:59 |
|
|
doc je napisao/la: Danas vidim neku naslovnicu Erdogan kaže da nije to njihov sultan. Da nije Sulejman bio tako zao. Kako je prikazan? Ja sam skužio da je to ljubavna sapunica s nešto bitaka? - Živimo u svijetu sa sedam milijardi ljudi. Dobro znamo naše zadatke. Gdje su naši preci jahali na konjima i mi ćemo ići tamo, svime ćemo se pozabaviti i pomoći svakome. Ali, ovo što se prikazuje na ekranima o našim precima u seriji “Sulejman Veličanstveni”, predstavlja se kao dokumentarni film. Mi takve pretke nemamo. Mi takvog zakonodavca, takovg sultana Sulejmana nismo upoznali, rekao je Erdogan http://doznajemo.com/2012/12/07/turska- ... canstveni/hebalo nanu, on bi s konjima opet po svitu... koji idiot...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 pro 2012, 17:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Trebali bi mi snimit seriju o hajducima koji jebu sve po spisku kojekakvim agama, begovima i pašama.
I obavezno stavit par ženskih likova poput Ilirke ili Sonje, pa da im pokažu šta je žensko jebala ih Hurem u usta.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 pro 2012, 20:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
NoviSeer je napisao/la: Trebali bi mi snimit seriju o hajducima koji jebu sve po spisku kojekakvim agama, begovima i pašama.
I obavezno stavit par ženskih likova poput Ilirke ili Sonje, pa da im pokažu šta je žensko jebala ih Hurem u usta. Snimiš film o HVO kako jebe "armiju bih" u Mostaru.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Bijeli Brijeg
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 08 pro 2012, 01:37 |
|
Pridružen/a: 22 tra 2011, 16:29 Postovi: 161 Lokacija: iznad stadiona
|
ima li ta opsada Kisega iz serije Sulejman na Youtube ??? ajde netko ako zna da ubaci, hvala unaprijed !!!
_________________ HŠKZ
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 08 pro 2012, 11:43 |
|
|
Bijeli Brijeg je napisao/la: ima li ta opsada Kisega iz serije Sulejman na Youtube ??? ajde netko ako zna da ubaci, hvala unaprijed !!! Ništa se od borbi nije vidjelo, a na youtubeu imaš opsadu Beograda...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 11 pro 2012, 10:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: ZAGREBAČKI ODGOVOR NA TURSKU USPJEŠNICU
Urnebesni spektakl Crna kuća na pozornice stiže 01. veljače 2013.
Za mjuzikl koji će baciti hrvatsko svjetlo na povijesno razdoblje velikih turskih osvajanja već je zabilježen interes iz inozemstva, a podrška stiže i iz središta najvećih svjetskih spektakala s Broadwaya!!!
Zagreb, 11. prosinca 2012. – Dok hrvatsku trese groznica intriga s turskog dvora, harema, te s velikih osvajanja koja su obilježila povijest ovih prostora, iz radionice domaćih autora stiže odgovor, ali ovoga puta u obliku urnebesne glazbeno-scenske komedije koja na suvremen način progovara o staroj i malo poznatoj zagrebačkoj legendi iz 16. stoljeća, iz vremena velike turske prijetnje, te borbi između Kaptola i Griča. Originalan hrvatski kulturni projekt Crna kuća – mjuzikl u boji, spektakl čiji su autori pjesnik i pisac Ladislav Prežigalo, ujedno i dugogodišnji zagrebački pročelnik za gospodarstvo, te renomirani skladatelj Darko Hajsek, na pozornice stiže 1. veljače 2013. godine.
Nakon velikog i nevjerovatnog uspjeha svjetski poznatog mjuzikla Footloose, nezavisna produkcijska kuća B GLAD Produkcija započela je rad na novom kazališnom spektaklu koji će biti praizveden u obnovljenom kinu Studentskoga centra u Zagrebu. Probe za ovaj mjuzikl već su počele i to pod ravnanjem svjetski poznatog redatelja i koreografa Igora Barberića, iza kojega su uspješnice poput Chicaga, Briljantina, Jadnika, Kose te Footloosea, za koji je ove godine primio i prestižnu Nagradu hrvatskog glumišta. Dramaturgiju mjuzikla potpisuje novinar i pisac Igor Weidlich. Projektu je stiglo i pojačanje i to izravno s Broadwaya. Glazba i priča zainteresirali su i glazbenog direktora Setha Weinsteina, koji je sa svojim bogatim iskustvom stigao u Zagreb kako bi mlade izvođače pjevački pripremio na vrlo zahtjevne nastupe, te kako bi unio dašak najsuvremenijih tekovina iz svijeta mjuzikla u ovaj projekt.
“Zagreb i njegova povijest nepresušni su izvor inspiracije, a u našoj metropoli skriveno je još toliko priča i legendi koje i danas mogu biti aktualne. Sretan sam što se u timu koji radi na projektu na jedan prirodan način dogodio spoj domaće kulture i tradicije, hrvatske glazbe, te iskustva i načina rada na mjuziklu koji su donijeli ljudi koji su se već dokazali na svjetskim pozornicama. Uz mladi i energični ansambl, 'Crna kuća' počela je dobivati neku novu dimenziju i konture za koje mislim da će nas sve uskoro ugodno iznenaditi.” – rekao je autor libreta Ladislav Prežigalo.
Najobuhvatniji privatni glazbeno-scenski spektakl ikad napravljen na ovim prostorima, za koji je već stigao i interes iz inozemstva u raskošnoj će produkciji publici predstaviti mnoga već poznata lica ali i neke nove zvijezde.
Select PR za mjuzikl CRNA KUĆA.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 11 pro 2012, 12:33 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27415 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Bijeli Brijeg je napisao/la: ima li ta opsada Kisega iz serije Sulejman na Youtube ??? ajde netko ako zna da ubaci, hvala unaprijed !!! Ima ovdje ta epizoda ako možeš otvoriti. Zanimljivo, Kiseg nazivaju Grac. http://www.serije.biz/sulejman-velicans ... fc9c7.htmlNegdje od 43:30 do 51:40 traju ta zbivanja, a sam Jurišić se pojavljuje na 50:30 gdje mu Sultan poklanja teget šlafrk! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 12 pro 2012, 11:32 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
I šta velite, dobra serija jel da? U prosjeku je svaku noć gleda 750 000 Hrvata. Čak se pojavila i robinja Hrvatica koja je postala ljubavnica ni manje ni više nego princa Mustafe. Nažalost prešla je na islam Mada mislim da ubace takve stvari kao marketinški trik (znaju da se serija i ovdje gleda). Isto kao i ova pjesma
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 12 pro 2012, 11:53 |
|
|
Ne gledam. Samo me zanima što im je romantično u tome da si ropkinja (posebno, što se priča upravo odnosi na nešto što je crna prošlost ovih prostora i to koja je trajala 500 godina), većinom se netko gledajući identificira s junakom i junakinjama priče, s čime se danas "moderna" žena može u ovoj seriji identificirati!? Sayuri, ti gledaš- pa mi pokušaj objasniti o čemu se tu radi?
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 12 pro 2012, 11:55 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27415 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sayuri je napisao/la: I šta velite, dobra serija jel da? U prosjeku je svaku noć gleda 750 000 Hrvata. A kad su gledali sranja tipa Ponos Ratkajevih nije čudo da gledaju i ovo sranje od sapunice. Sumnjam da ovdje, na ovome forumu, imaš onih koji to gledaju i koje to zanima..., osim onih par detalja kada se spominju naši krajevi i naši ljudi. Citat: Čak se pojavila i robinja Hrvatica koja je postala ljubavnica ni manje ni više nego princa Mustafe. Nažalost prešla je na islam Biće neka tvoja čukunbaba?? 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 12 pro 2012, 12:01 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8834 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
gledam ja. svaku večer. nadam se da će hurem onom mustafi doć glave  (znam da hoće). balavac neodgojeni. a tek ona mahidevran. i svita oko majke sultanije. bljak. za sada mi je glavni ibrahim paša. nije loš ni malkočoglu beg.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|