|
|
Stranica: 16/73.
|
[ 1807 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 ruj 2013, 20:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Gledaj dokumentarce. Na forumu studiram psihologiju ljudi i kako reagiraju na provokacije. Zato u privatnom životu nemam svađa.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 ruj 2013, 20:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Pa je l ti ne gledas filmove? Ajd piskit. I gledam ja i dokumentarce.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 ruj 2013, 20:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Filmovi su muška stvar. Odmah ti kažu kako stvari stoje.
Bez zajebancije, te serije su tako glupa stvar.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 ruj 2013, 20:34 |
|
|
Dženifer Lav Hjuit maše sisama u "Ghost Whisperer"... uvijek sam mislio da se ne skida dovoljno u filmovima...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 ruj 2013, 21:22 |
|
|
Breakin Bad 9.9 ocjena na IMDb-u. Mislim da je to jedina tako visoka ocjena.
Malo mi je zao sto je gotovo.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 lis 2013, 18:06 |
|
|
Za g. Whitea
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lis 2013, 22:14 |
|
|
SPOILER
Zadnja scena.
Mada mi je malo nelogicno da ga je podio metak dok je lezao na podu s obzirom da je strojnica bila postavljena dosta vise. A i bio bi mi kraj nekako bolji da ga nije pogodio metak nego da je umro od raka negdje na slobodi.
|
|
Vrh |
|
|
vony
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 lis 2013, 15:27 |
|
|
O meni Vampire Diaries je sjajna serija
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 lis 2013, 18:28 |
|
|
Meni je kraj Breaking Bad onako, više vuče na bezveze nego na nešto epsko. Čini mi se da su izabrali najjednostavniji mogući scenarij, dođe lik i pobije sve negativce jeftinim trikom, uz maksimalnu dozu sreće. Pored toga, to je trebala biti jedna od najboljih scena u filmu a nije bila. Sve u svemu dobra serija al nikad mi nije leglo kako je tako malo vremena prošlo od početka do kraja radnje. Možda na to niko ne obraća pažnju ali meni je smetalo.
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 lis 2013, 19:58 |
|
|
Prošlo je 5 godina od početka do kraja emitiranja, a u seriji samo jedna godina koliko sam ja razumio?
Pravi kraj je bio 2 epizode prije a zadnja epka samo epilog.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 lis 2013, 22:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 lis 2013, 17:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Aztec je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Od sezone 1 do sezone 4 za 4 dana? Svaka čast!
Drago mi je da moja preporuka nije razočarala...najbolja serija ikad. Ma je... Docekam jutro s njom, ne mogu se odvojiti. Doduse ovu sam 4. sezonu onako premotavao jer ne mogu vise. Zato i ne volim serije jer nemam volje cekati vec moram sve u komadu. Ali stvarno odlicna serija. ODLICNA. Evo, i Sir Anthony Hopkins čuo za seriju i poludio, pogledao sve 62 epizode u samo dva tjedna i napisao pismo Bryanu Cranstonu (na kraju članka). Citat: SIR ANTHONY HOPKINS A HUGE FAN OF BREAKING BADHe sat through a two-week marathon of the entire series of Breaking Bad, then felt compelled to email the show's star.Screen legend Sir Anthony Hopkins has written a gushing fan email to Breaking Bad actor Bryan Cranston after binge-watching every episode of the Emmy Award-winning show in just two weeks. The Academy Award-winning actor described the performance of Cranston, who plays a high school science teacher turned methamphetamine manufacturer, as the "best acting I have ever seen - ever", praising the "epic" show for restoring his confidence in the industry. The 75-year-old said it was nearly midnight in Malibu when he finished his marathon viewing session, and he felt compelled to sit down immediately and write the email, which begins: "Dear Mister Cranston The letter, which Hopkins' agent has confirmed is legitimate, is filled with praise and sincere admiration for Cranston and the entire cast. Hopkins even describes how he bought the final season on Amazon. "I've just finished a marathon of watching “BREAKING BAD” - from episode one of the First Season - to the last eight episodes of the Sixth Season. (I downloaded the last season on AMAZON) A total of two weeks (addictive) viewing," he wrote. "I have never watched anything like it. Brilliant! "Your performance as Walter White was the best acting I have seen – ever." The Silence of the Lambs star admitted to addictively watching the entire 62-episode run in just two weeks. His admiration, he said, was genuine and not the typical “smoke blowing and sickening bullshit” that is often associated with Hollywood. Despite addressing the letter to Cranston, Hopkins also praised “every department” for managing to “keep the discipline and control from the beginning to the end”. The show was "like a great Jacobean, Shakespearian or Greek Tragedy", he said. Hopkins said he contacted his agent to get Cranston's email address, as they are both represented by the same agency. letter Actors Steven Michael Quezada, who played Gomez in the show, and Charlie Baker, who played Skinny Pete, reportedly posted the letter on their Facebook pages, before both later taking it down. But Hopkins' agent confirmed to BuzzFeed that the letter was genuine and sent by the actor himself. The Hollywood Reporter also said it had confirmed the letter was authentic. The Breaking Bad series finale aired on September 29 in the US, drawing a record 10.3 million viewers. Hopkins is not the only high-profile fan to express admiration for the show. Actor Dean Norris, who plays Hank Shrader on the show, told the Radio Times that Rolling Stones guitarist Keith Richards was a fan and asked him for a hug at the New York premiere of the series' final run. Norris told the Radio Times: "We had heard he was into the show and we have often talked about who likes it. On the show we sometimes spend time hearing about what kind of cool people like the show and he's definitely one of them.”
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 lis 2013, 21:54 |
|
|
hehe...
A evo fan tribute...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 stu 2013, 22:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25686 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Gledate li vi onu kinesku seriju Tri Kraljevstva? Meni je jako dobra. Ispočetka mi se činila da je riječ o samo još jednoj sapunici od 100 epizoda, ali sam odgledavši slučajno jednu epizodu uvidio da je riječ o iznimnoj seriji, veoma skupoj, veoma ozbiljno urađenom povijesnom spektaklu o kineskom građanskom ratu u III stoljeću. Istina, nisu ponekad mogli da malo skrenu u romantičarske prikaze drevnih kineskih junaka pa imamo i poneku scenu kao iz Matrixa ali to je zanemarivo, a i vizuelno je dojmljivo. Ipak, nije za svakoga, za one je koji vole ratne i povijesne filmove, da krv teče potocima, spletke i intrige, strateška promišljanja i planiranja i unutranje ljudske drame. Pri tomu radnju znatno usložnjavaju kineska imena i lica, koja su skoro sva ista pa treba jedno 10 epizoda da se upoznaju glavni likovi. :) A u biti mnogi glavni likovi se stalno mijenjaju jer jedni ginu, drugi dolaze...
Trailer serije
Na youtube imaju sve epizode te serije, sa prijevodom na engleski.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 stu 2013, 22:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25686 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jahh...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 stu 2013, 23:07 |
|
|
Gledam trenutno Sinove anarhije 5. sezonu. Njih i Žicu sam kad sam prvi put kad sam ih vidio odmah prebacio. Nije mi leglo. A poslije sam Žicu odgledao i fantastična serija. Baš eto pogrešna prosudba na prvu. Sad SA gledam i ok su mi. Osim toga sam konzervativan i dosadan u izboru. Igru prijestolja, Momke s Madisona i Downton Abbey sam odgledao zadnje sezone. Breaking Bad čuvam, nikako da se odlučim započet uopće gledat. A i to sam prije par godina kad je bilo na Novoj u 2-3 ujutro preskočio. Baš nekad fulaš prosudbu, nije kao s nekim drugim stvarima.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 pro 2013, 13:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Koliko sam htio da je ovo istina (iako je iz prve djelovalo ko zajebancija), no opet News-Bar navlakuša, prvi ozbiljni izvor ih prenese kao satiru, a drugi izvor prenese citirajući samo prvi ozbiljan izvor. Citat: U novoj seriji za mlade ustaše su vampiri, a partizani vukodlaci Istraživanje je pokazalo da hrvatski učenici i studenti nisu dobro upoznati s detaljima Drugog svjetskog rata. Zbog toga je Ministarstvo znanosti odlučilo snimiti teen romantičnu seriju smještenu u Drugi svjetski rat Rezultati istraživanja pokazali su da mlađe generacije ne zanima Drugi svjetski rat, niti su upoznati s osnovnim činjenicama iz tog perioda. Štoviše, oni koji su pokazali neko zanimanje imali su samo političko obojena uvjerenja. ‘Unatoč tome što svaka rasprava u Hrvatskoj završava na partizanima i ustašama (komentari ispod članaka, op.a.), očigledno nitko ništa nije zaista naučio. Rješenje nije manje priče o Drugom svjetskom ratu, nego više priče i rasprave. Ali to se mladima mora prezentirati u modernom i popularnom formatu, tako da smo se odlučili za vampire i vukodlake', potvrdio je zamjenik iz Ministarstva znanosti. Ovo ljeto naručeno je snimanje cijele sezone televizijske serije ‘Crno-crveno’. Radnja će se odvijati za vrijeme Drugog svjetskog rata, a u centru priče će biti ljubavni odnos između mladog partizana-vukodlaka Mirka i mlade ustašice-vampirice Kroatine. Scenarij i režiju preuzeo je umjetnički tandem Senečić-Vindakijević. ‘Možete očekivati puno akcijskih scena. Neku mješavinu ‘Bitke na Neretvi’ i ‘Sumraka', ali još življe. Iako nismo pronašli sve glumce, tražimo mladog Josipa Broza bez jednog prsta', poručili su redatelji. Ako se ova serija pokaže uspješna, dovoljno popularna među mladima i poveća razinu znanja, možemo očekivati slične pokušaje u budućnosti. Ministarstvo znanosti već je počelo razmišljati o financiranju filma o zmajevima za vrijeme Seljačke bune.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 pro 2013, 17:41 |
|
|
Što samo potvrđuje teoriju velikog Dragana Torbice, da su mladi *** i da ih sve treba protjerat u Kanadu
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 sij 2014, 22:27 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17410 Lokacija: יום טוב
|
jedna epizoda Sherlocka bila je dovoljna da se zarazim. padam od umora petkom navečer, ali gledam.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 sij 2014, 03:02 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17410 Lokacija: יום טוב
|
tko je sad mrtav, a tko samo glumi? jel gleda tko Sherlocka unaprijed?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 vel 2014, 16:28 |
|
|
Citat: Walter White's Facebook Look Back Video
Breaking Bad’s Walter White’s last couple of years seem a lot more positive when you set them to the upbeat music of the Facebook Look Back Videos.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 vel 2014, 17:01 |
|
|
Carstvo poroka/Broadwalk Empire.
To sam si ostavio da nisam pogledao pa sad gledam na HRT 2. sezonu.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 14 ožu 2014, 13:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 14 ožu 2014, 21:41 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
doc je napisao/la: Obama zahtijevao i dobio epizode serije 'Game of Thrones' unaprijedhttp://www.vecernji.hr/zvijezde/obama-z ... jed-926726 Ajde, možda nešto i nauči...
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 ožu 2014, 01:56 |
|
|
Prati li ko seriju Suits, valja li sto.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|