|
|
Stranica: 19/73.
|
[ 1816 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 05 lip 2014, 15:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 78337 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ha?
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 08 lip 2014, 16:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Svima koji su obožavali Breaking Bad mogu preporučiti Fargo:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 lip 2014, 15:08 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Svima koji su obožavali Breaking Bad mogu preporučiti Fargo:
Pogledao sam prvu epizodu i kao da je pola "glavnih" gumaca pobijeno. Inače obećava. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 lip 2014, 15:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
i_jopet je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Svima koji su obožavali Breaking Bad mogu preporučiti Fargo:
Pogledao sam prvu epizodu i kao da je pola "glavnih" gumaca pobijeno. Inače obećava.  Samo nastavi, Lester je zakon lik, podsjeća na Walter Whitea!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 lip 2014, 11:42 |
|
|
Citat: I’ve mentioned Walter White a couple of times re: Lester in these reviews, but I was impressed how the show had Lester virtually copying one of Walt’s more loathsome moments. Even better, Lester managed to be more despicable than Heisenberg himself. [ZH]
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 lip 2014, 14:54 |
|
|
U Dubrovnik stiglo famozno GoT prijestolje:  
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 lip 2014, 19:43 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2508 Lokacija: United States Of Balkan
|
U iscekivanju zadnje epizode 4 sezone veceras hoce li malog ubiti :(
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 lip 2014, 21:38 |
|
|
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 lip 2014, 07:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Gotova i 4. sezona. Iako cisto dobra, po meni ipak najdosadnija do sad.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 lip 2014, 16:04 |
|
|
Tywin popio 2 strijele i to na ćenifi. RIP!
Kao što sam rekao na drugoj temi, šupci koji su pročitali knjige su masovno otkrivali što će se dogoditi, nigdje na internetu nisi mogao biti siguran. Ja sam saznao čitajući neke komentare o SP, a čitam da su se isti komentari masovno ostavljali (i glasovima izbacivani na vrh) ispod najpopularnijih Youtube klipova. Isto tako otvaranjem tema (koji sadrže rasplet u naslovu) na nekim velikim forumima.
Naš Zadro je ovdje pokušao djelomično spojlati buri, ali sam izbrisao prije nego što je ona (i drugi) vidili, nadam se.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 lip 2014, 16:14 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ministry of Sound je napisao/la: Tywin popio 2 strijele i to na ćenifi. RIP!
Kao što sam rekao na drugoj temi, šupci koji su pročitali knjige su masovno otkrivali što će se dogoditi, nigdje na internetu nisi mogao biti siguran. Ja sam saznao čitajući neke komentare o SP, a čitam da su se isti komentari masovno ostavljali (i glasovima izbacivani na vrh) ispod najpopularnijih Youtube klipova. Isto tako otvaranjem tema (koji sadrže rasplet u naslovu) na nekim velikim forumima.
Naš Zadro je ovdje pokušao djelomično spojlati buri, ali sam izbrisao prije nego što je ona (i drugi) vidili, nadam se. Ispričavam se tlak mi je bio na 250 jučer 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 lip 2014, 16:21 |
|
|
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 lip 2014, 22:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Tywin popio 2 strijele i to na ćenifi. RIP!
Naš Zadro je ovdje pokušao djelomično spojlati buri, ali sam izbrisao prije nego što je ona (i drugi) vidili, nadam se. Zao mi je Hounda. A mozda i prezivi pa se pojavi negdje... Cak mi je malo i Tywina zao, bar u smislu da je glumac bio odlican. Al drago mi je sto je onu kurvu udavio. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 lip 2014, 20:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Danas se navukao na seriju "The Americans", predobra je. Riječ je o mužu i ženi, sovjetskim agentima u SAD cirka 1981. (otprilike pola godine nakon izbora Regana). Infiltrirani su u SAD 1965. i od tada su u braku (sa dvoje djece koje ništa ne znaju), i operativci za "Direktorat S". Gluma je odlična, 1981. je dočanara jako dobro, a svakog tjedna ima i napetosti i akcije - uobičajeno pojedinačna misija, ali sa općim nadmudrivanjem sa FBI koji tek u prvoj epizodi biva upoznat sa činjenicom da agenti ovoga tipa djeluju u SAD. Pokriveni su i povijesni događaji, nuklearni štit, Star Wars, atentat na regana itd.  Malo sam razočaran raspletom. Sve je genijalno, fino nijansirani likovi, unutarnji konflikti, napetost. I onda ga lupe s onim klincem. Mislim koja je vjerojatnost da srednjoškolac koji cijeli život živi u Americi nakon što mu prije par mjeseci pristupi zgodna KGB-ovka i kaže mu da su mu starci ilegalci postane commie fanatik i ubije roditelje i sestru da bi sačuvao "paravan". Da je zbrčkan riješio bi to na tradicionalni američki način s puškom upao u svoj razred i izrešetao učiteljicu. Ali to je so 1990s. Nikako mi se ne uklapa u dobro jutro Amerika 80tih. Mada je gluma genijalna. Onaj fanatični pogled dok umire. Beeman, Nina. Jako dobro. I za agenta Gaada i sve čestite Amerikance s portretom u prirodnom veličini. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 lip 2014, 20:54 |
|
|
Nije ubio roditelje da bi "sačuvao paravan", nego zato što su mu roditelji poludili kada su saznali da ga je KGB vrbovao iza njihovih leđa, i njemu pokušali zabraniti ulazak u taj posao. Dječak je tipično tinejdžerski bio lud za onom curom koja je s njim upravljala, te je tu intervenciju roditelja vidio i kao napad na eto kao njegovu hrabrost i sposobnost, pa i nagovještaj da će biti prisiljen na prekidanje kontakta sa njom. Dakle ubojstvo iz strasti, počinitelj poprilično nestabilni tinejdžer.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 lip 2014, 21:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jste vi primjetili da se ovih dana razvija početni scenarij Homeland serije u real life ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 lip 2014, 21:15 |
|
|
Ubio je sestru da bi sačuvao paravan.
No svejedno mi je to previše nategnuto. Kao projiciranje kasnijeg vremena na ono ranije.
Ne znam kako utječe na seriju što različiti ljudi režiraju svaku epizodu.
Jel oni nešto mjenjaju u scenariju ili je ipak kako je napisano u početku.
To bi dodalo nepredvidljivosti i zanimljivosti. Da se neki likovi razviju u drugom smjeru.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 31 kol 2014, 16:11 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 ruj 2014, 09:17 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17416 Lokacija: יום טוב
|
ja sam se navukla na NCIS. gledam stare sezone po cijelu noć. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 ruj 2014, 11:39 |
|
|
Ekstra su, posebno LA dio :) Gdje gledaš, onlajn ili... ? Inače, obožavam Morsku patrolu, australijsku seriju o nekom njihovom ratnom brodu. Zaplet, iskrcavaju pomoć u lijekovima nekom ostrvu, pa se neko od njih zakači za meduzu, pa se onda znoji čitavu epizodu i nekako preživi http://en.wikipedia.org/wiki/Sea_Patrol
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 ruj 2014, 11:41 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17416 Lokacija: יום טוב
|
meni su bolji ovi oko Gibbsa.  nešto sam gledala na tv, ostalo skidam i nadoknađujem gradivo.  hjao, ovi ne posustaju. http://domatv.dnevnik.hr/clanak/navy-ci ... 51648.htmlu petak sam pogledala kraj 10. sezone, a već su krenuli sa zadnjom. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 ruj 2014, 11:10 |
|
|
Umirem. Igra prijestolja i ravnopravnost spolova. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 ruj 2014, 12:25 |
|
|
Brianne prebila Psa ko psa. Ovi nisu normalni. Nju ni Tyson u najboljim danima nebi mogao na ruke dobiti. Angli i liberalizam.  Nova granica. Idemo tamo gdje ni jedan čovjek nije bio. 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 ruj 2014, 13:36 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26126 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Što je ovdje serijaaa. Nisam ni znao prije. http://www.filmovizija.com/browse-Serie ... -date.htmlSada gledam THE WALKING DEAD. Prva sezona mi je bila baš cool ali druga već manje...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 ruj 2014, 15:12 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Što je ovdje serijaaa. Nisam ni znao prije. http://www.filmovizija.com/browse-Serie ... -date.htmlSada gledam THE WALKING DEAD. Prva sezona mi je bila baš cool ali druga već manje... To Bobi.. 12.10. Pocinje 5. Sezona na Foxu. Bit ce krvi
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|