|
|
Stranica: 25/73.
|
[ 1806 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 tra 2015, 17:45 |
|
|
Jel taj Walking dead o zombijima? Ako jeste, onda mi se ne gleda.
I kakva je serija Lost? Drugar je nahvalio do nebesa, pa mi treba još neko mišljenje da znam da li da gledam.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 tra 2015, 17:49 |
|
|
O zombijima je, ali šta znam, ako iko ne gleda ta sranja to sam ja, al opet... pogledaj par epizoda za svaki slučaj.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 tra 2015, 17:52 |
|
|
Ok onda, šaltam se na filmovizija.com.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 tra 2015, 18:19 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Jel taj Walking dead o zombijima? Ako jeste, onda mi se ne gleda.
I kakva je serija Lost? Drugar je nahvalio do nebesa, pa mi treba još neko mišljenje da znam da li da gledam. Lost je dobra serija, a Walking dead ne gledam, ne gledam inače nikakve horror filmove. Počni sa Lost i nećeš zažaliti.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 tra 2015, 19:30 |
|
|
Upravo odgledao prvu epizodu The walking dead. Ima potencijala, verovatno ću nastaviti da gledam. Početak je besramna krađa filma "28 dana" (lik se budi u bolnici i nema pojma ni o čemu, a napolju sve zombiji). I jebem im mater zombijsku što su ubili onog jadnog konja na kraju epizode. Ajde ljude, ionako nas ima previše i *** smo, ali šta im je jadna nevina životinja skrivila, to me je baš smorilo, bez zajebavanja. i_jopet je napisao/la: Lost je dobra serija, a Walking dead ne gledam, ne gledam inače nikakve horror filmove. Počni sa Lost i nećeš zažaliti. Hvala na preporuci. Trebalo mi je još jedno mišljenje, pošto drugar koji mi je preporučio tu seriju i nije baš pouzdan kada su te stvari u pitanju jer mu se sviđaju razne gluposti. Počeću i to da gledam večeras ili sutra.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 tra 2015, 16:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Da napravimo mali pregled:
Walking Dead - sezona 5 se završila u nedjelju. Za 3 mjeseca kreće spin-off u kojem će se radnja odvijati u LA i to tijekom početka epidemije (znači nešto kao World War Z)
Better Call Saul - fenomenalno, još jedna epizoda do kraja prve sezone, ima potencijal da bude bolje i od BB (koliko god to bilo bogohulno reći).
The Americans - u tijeku je sezona 3, fenomenalno, kako vrijeme prolazi serija je sve bolja i bolja. U ovoj sezoni su uglavnom događaji vezani za Afganistan, iz ruske i američke vizure.
Justified - Sezona 6 (zadnja), i dalje jedna od mojih omiljenih serija, preporučio bih svima, osebujni likovi, puno akcije i zanimljiva lokacija (istočni Kentucky)
Turn (Washington's Spies) - Upravo počinje sezona 2, preporučio bih onima koje zanima američki revolucionarni rat
Person of Interest - I dalje odlično, malo im je pala gledanost a i CBS često bez najave pravi odmor od 2-3 tjedna pa se gubi kontinuitet, pa sam malo zabrinut glede budućnosti serije
Madam Secretary - Nova serija o američkom State Departmentu, zanimljivo je ako volite politiku i globalnu geopolitiku
Constantine - Isto novija serija, nije loša ako volite horor/sci-fi
GoT - vraća se za koliko, 4 tjedna?
X-Files - počinje snimanje 6 epizoda, ista postava
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 tra 2015, 19:38 |
|
|
Nisam znao da je Justified poceo, odlicno, jedna od najdrazih serija. Od Better Call Saula sam odusta negdi u 4. epizodi, nije mi sio.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 tra 2015, 21:28 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Upravo odgledao prvu epizodu The walking dead. Ima potencijala, verovatno ću nastaviti da gledam. Početak je besramna krađa filma "28 dana" (lik se budi u bolnici i nema pojma ni o čemu, a napolju sve zombiji).
I jebem im mater zombijsku što su ubili onog jadnog konja na kraju epizode. Ajde ljude, ionako nas ima previše i *** smo, ali šta im je jadna nevina životinja skrivila, to me je baš smorilo, bez zajebavanja.
Evo, ako ti kažem šta mislim opet će ispasti da te mrzim...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 tra 2015, 08:34 |
|
|
Metemma je napisao/la: Evo, ako ti kažem šta mislim opet će ispasti da te mrzim... Opet? Nisam do sada primetio da je ispadalo da me mrziš. Obratiću više pažnje ubuduće.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 tra 2015, 12:57 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Metemma je napisao/la: Evo, ako ti kažem šta mislim opet će ispasti da te mrzim... Opet? Nisam do sada primetio da je ispadalo da me mrziš. Obratiću više pažnje ubuduće. Zaboravio si ono u vezi Beograđana i Dvoraca Bavarske?
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 tra 2015, 13:55 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: The Americans - u tijeku je sezona 3, fenomenalno, kako vrijeme prolazi serija je sve bolja i bolja. U ovoj sezoni su uglavnom događaji vezani za Afganistan, iz ruske i američke vizure.
GoT - vraća se za koliko, 4 tjedna? Super. Jedino to pratim od ovih moram priznati pa mi je drago da se nešto pojavilo za odgledati.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 tra 2015, 14:42 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Person of Interest - I dalje odlično, malo im je pala gledanost a i CBS često bez najave pravi odmor od 2-3 tjedna pa se gubi kontinuitet, pa sam malo zabrinut glede budućnosti serije
Ja i dalje ne mogu da vjerujem recimo kakav je prikaz NSA u poslednjoj epizodi koju sam gledao, CIA, NYPD... uporedimo to sa sličnim serijama, tipa 24 sata, NCIS, Homeland, ovo ono... u Homelandu se žena Abu Nazira, Al Kaidaša, nalazi u Teheranu gdje živi pod zaštitom tajne policije, sve u skladu sa zvaničnom politikom, ali ovo... predstavlja SAD kao Matrix
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 tra 2015, 19:09 |
|
|
Valja li sto ova serija? poceja san bija gledati, pa odusta.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 tra 2015, 14:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 tra 2015, 19:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 tra 2015, 00:24 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la:
A ono, pomalo je sapuničasta, sve je puno ljubavnih i poslovnih intriga, likovi su postavljeni čak i karikaturalno, a cijela priča je postavljena dosta nerealno. Uglavnom, serija je za zabavu, nije baš umjetničko remek-djelo.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 tra 2015, 11:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ima nešto što me tjera na suicid. Serija na HRT 2 zvana "Zločinački umovi". Mrzim je organski, to je tako užasno urađeno. Gluma jednostavno nepostojeća. Neke tupe face stoje pred kamerama i nešto preko volje pričaju. Čak i australske serije o farmerima i ovcama zanimljivije od onoga.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 tra 2015, 14:32 |
|
|
Al štaš kad je moraš gledat? Serija ima iritantne likove. Svi nešto vickavi i prepametni, odiše sve prepotentnošću, ali sa drvenom glumom. Kao i ova serija iznad, glavni likovi kombinacija Adonisa i najvećih pravnih umova, svi u svakom trenutku imaju spreman arsenal pametnih dosjetki, a ženske ko victoria secrets modeli.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 tra 2015, 17:02 |
|
|
useless je napisao/la: Al štaš kad je moraš gledat? I to vjerojatno 10 i više sezona a svaka sezona po 23 epizode, to će potrajati.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 tra 2015, 18:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mislio sam da ne mogu zajebat retardiranost CSI serije, ali ta je zajebala dobro. Napisao sam već jednom davno, čim pustiš 2 latino amerikanca u seriju uništio si je. Treba im zabraniti da se bave glumom, jebeni antitalenti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Začinjavac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 tra 2015, 18:52 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la:
Serija je pregenijalna. U svakom slučaju bolja od zombija i sličnih idiotskih tvorevina. Netko je spomenuo da je ženska? Ja bih rekao baš obrnuto. I sam bi izbacio par pekmezatskih scena iz nje, ali definitivno serija zrači. Isplati se gledati. Btw. Upravo ponovno gledam zadnju sezonu Zakona braće (Prison Break). Hvata me nostalgija za vremenima kada su se serije iščekivale po cijeli tjedan, a sada je gledam u tramvaju na mobitelu. Oh, ta tehnologija...
_________________ Kada sto ljudi stane zajedno, svaki od njih će izgubiti svoj um i dobiti drugi. // http://knezevina.net/
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 13 tra 2015, 16:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
GoT sezona 5 krenula sinoć. U susret novoj sezoni su objavili uvod o lokacijama gdje snimaju.
Evo 3 minute koje se tiču Hrvatske, čini se da je i redatelji i glumci obožavaju:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 13 tra 2015, 21:30 |
|
|
Prve 4 epizode na torrentima. Procurilo.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 tra 2015, 12:32 |
|
|
Pogledavši sve 4 eipozode u jednom dahu shvatio sam koliko se u toj seriji malo toga događa, praznog hoda koliko oćeš.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 tra 2015, 12:37 |
|
|
Ja nisam oduševljen pretjerano serijom. Kako ljudi jesu. Valjda zato što sam to sve pročitao pa mi nije napeto gledati.
A i moraju polako kad frajer nije dovšrio štoriju.
Navodno je Martin morao otkriti scenaristima kraj kako bi znali snimiti ako odapne prije vremena.
Inače čak je kod nas na kablovskoj bilo. Ja sam gledao na Iskonu. HBO premijera, običan paket.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|