|
|
Stranica: 27/73.
|
[ 1806 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 svi 2015, 17:40 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Gdje drugo nego u GoT možeš čuti urnebesan dijalog tipa: "Keep the dwarf alive until we find a cock merchant" Daleko bolje zvuči prevedeno u titlu, "dok ne nađemo trgovca kurcima" Inače, epizoda od sinoć je bila mnogo dobra. Aplaudirao sam kada su uhapsili onu kučku Sersei.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 svi 2015, 00:34 |
|
|
***-trgovca ili trgovca kurcem. Cersei će se... da ti ne spoilam Ali će biti zanimljiva scena
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 svi 2015, 00:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25601 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ceha je napisao/la: Cersei će se... da ti ne spoilam Imadoh to zadovoljstvo jesenas da je uživo vidim dok to snimaše to o čem govoriš... istina iz velike daljine, ali nema veze.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 svi 2015, 12:49 |
|
|
Samo što će dalje.
Približavaju se sve više radnji knjige 5 od 7.
A onaj pimpek lover ne piše dalje.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 svi 2015, 17:20 |
|
|
Onaj fratar ne hebe živu silu, pozatvara im sve kraljice i kraljeve. Za Cersei se odavno vrtilo da će bit gola. Ali brate sporo ovo ubitačno, pogotovo ona prekomorska radnja sa kraljicom i patuljkom. On je doša tamo i šta sad...ništa. Tek će valjda malo bit zanimljivo na sjeveru. Pročita sam zanimljiv komentar na IMDBu, svodi se na - pobili su previše glavnih likova koji su nosili radnju, ovi šta su ostali se kvalitetom, karizmatičnošću, zanimljivošću teško mjere sa prijašnjom postavom.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 svi 2015, 18:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Komentari na zadnju epizodu GoT? Ona mala s kratkom kosom nije djelovala kao Bog zna što, ali kad je izbacila one sise uz rešetke, te počela izazivati Brona, ajme.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 28 svi 2015, 20:01 |
|
|
Fakat je bila kao grom u toj sceni iako realno nije nešto posebno. To nam pokazuje 2 stvar: 1. da je personality ekstra važan kod žena i 2. (s obzirom da bi nam scena mila manje moćna uz puno svjetlo) koliko polumrak, tj skrivanje može rasplamtati maštu i uzavreti krv kada se to stručno dozira.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 svi 2015, 17:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Počeo gledati Dig. Zanimljiva tematika koja se oslanja na stari zavjet i apokaliptične zavjere.
Puno prizora Jeruzalema. Producent je Gideon Raff (jedan od kreatora Homelanda).
U 3 epizodi se pojavio i Goran Navojec, a iako nisam još pogledao, moguće je da će u 4 epizodi vidjeti i Split (brod na kojem je jedan od protagonista plovi prema Splitu).
EDIT: Stigli su i u Split.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 svi 2015, 17:21 |
|
|
Počeo gledat 12 Monkeys ali ne ide, loš glavni glumac o odma nevalja.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 svi 2015, 17:29 |
|
|
Nemoj gledati ništa u produkciji kanala SyFy, imaju stvarno mali proračun, što katastrofalno djeluje kada je tematika upravo to sci-fi.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 svi 2015, 17:34 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Fakat je bila kao grom u toj sceni iako realno nije nešto posebno. To nam pokazuje 2 stvar: 1. da je personality ekstra važan kod žena i 2. (s obzirom da bi nam scena mila manje moćna uz puno svjetlo) koliko polumrak, tj skrivanje može rasplamtati maštu i uzavreti krv kada se to stručno dozira. Curi samo 19 godina, sram nas/vas sve da bude!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 svi 2015, 20:14 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Curi samo 19 godina, sram nas/vas sve da bude!
Znači punoljetna, u čemu je problem?
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 svi 2015, 21:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Počeo gledati Dig. Zanimljiva tematika koja se oslanja na stari zavjet i apokaliptične zavjere.
Puno prizora Jeruzalema. Producent je Gideon Raff (jedan od kreatora Homelanda).
U Tyrantu su me razočarali, zanimljivo ali onako, jako nerealno...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 lip 2015, 13:25 |
|
|
Pari mi na recikliranje prve sezone. Farellov istrošeni lik poput onog Macconaugheyova. Bumo vidli.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2015, 02:36 |
|
|
Zadnja epizoda GoT možda i najbolja do sada (ne u sezoni, nego uopće).
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2015, 13:17 |
|
|
Baš me zanima kako će to ići dalje. Bila je i scena koje do sad nije bilo u knigama.
Martin je navodno morao otkriti završetak knjige scenaristima, za ne daj Bože.
Ali šta sad, prvo će snimiti, a onda će on objaviti te dvije završne knjige.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2015, 17:28 |
|
|
doc je napisao/la: Baš me zanima kako će to ići dalje. Bila je i scena koje do sad nije bilo u knigama.
Ali šta sad, prvo će snimiti, a onda će on objaviti te dvije završne knjige. Čisto sumnjam da je scenaristima spojlao čitavu radnju zadnje dvije knjige, vjerojatno samo sam kraj. Serija više nije ASOIAF, previše je otišla u sasvim drugom smjeru, kako se scenaristima sviđa. Vjerojatno će sad izgubiti i puno fanova koji su ju gledali zbog knjiga.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2015, 17:34 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: doc je napisao/la: Baš me zanima kako će to ići dalje. Bila je i scena koje do sad nije bilo u knigama.
Ali šta sad, prvo će snimiti, a onda će on objaviti te dvije završne knjige. Čisto sumnjam da je scenaristima spojlao čitavu radnju zadnje dvije knjige, vjerojatno samo sam kraj. Serija više nije ASOIAF, previše je otišla u sasvim drugom smjeru, kako se scenaristima sviđa. Vjerojatno će sad izgubiti i puno fanova koji su ju gledali zbog knjiga. Najbolje je što šupci i sitne duše više ne mogu spojlati. Ja sam prošle godine čitao neki izvještaj o utakmici na SP 2014, skrolao do komentara, a top komentar spojler za cijelu sezonu sa prigodnim pozdravom "ha ha, suck it".
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2015, 17:40 |
|
|
Hoće li Martin dovršiti te knjige ili je pukao i prešao na alkohol i droge?
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2015, 18:11 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Čisto sumnjam da je scenaristima spojlao čitavu radnju zadnje dvije knjige, vjerojatno samo sam kraj.
Serija više nije ASOIAF, previše je otišla u sasvim drugom smjeru, kako se scenaristima sviđa. Vjerojatno će sad izgubiti i puno fanova koji su ju gledali zbog knjiga.
Najbolje je što šupci i sitne duše više ne mogu spojlati. Ja sam prošle godine čitao neki izvještaj o utakmici na SP 2014, skrolao do komentara, a top komentar spojler za cijelu sezonu sa prigodnim pozdravom "ha ha, suck it". Znači nisi čitao Pa dobro, to je prednost. Al nekako mi to više nije to, ako je već serija rađena po književnom predlošku, onda bi se trebala i držati radnje kako je napisana, uz eventualno neke manje izmjene, a oni sad sasvim otvoreno izmišljaju. Ne znam koliko su se konzultirali s Martinom i jesu li uopće, pa kad izađu knjige imat ćemo dva različita završetka, malo bezveze.. Nadam se da će se Martin dosljedno držati svoje vizije bez obzira što ovi napravili, a ne da mu ovako kradu životno djelo i rade od njega šta im se sprdne.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2015, 18:16 |
|
|
Šta sve do sada u seriji odstupa od knjige?
Čuo sam da, po knjizi, Stanis treba da zarobi onog psihopatu Remzija i biću prilično ljut ako se to ne dogodi i u seriji.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2015, 18:46 |
|
|
Nisam gledala zadnju epizodu, ali znam da se susretnu Danyers i Tyrion, čega u knjizi nema. Promijenjena je radnja sa Sansom, Aryom, Jamiejem... skoro sve. Na dalje će sve bit proizvoljna volja scenarista.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2015, 18:53 |
|
|
Martin učestvuje u pisanju scenarija za seriju i ništa ne rade bez njegovog odobrenja, barem sam ja to negde pročitao, možda i nije tačno.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2015, 19:01 |
|
|
Pisao je scenarij za po jednu epizodu svake sezone, zadnju u četvrtoj sezoni. U petoj i šestoj više ne(će), jer se posvetio pisanju knjige. To je vrijedilo za JKR bez njenog odobrenja nisu ništa snimali. Al GOT mislim da imaju dosta veću slobodu. Ne znam sigurno doduše...
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 lip 2015, 20:24 |
|
|
Navodno ni Jon Snow nije ubio white walkera u knjigama.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|