|
|
Stranica: 36/73.
|
[ 1814 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 14 tra 2016, 16:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39564 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
The Expanse iliti ga Prostranstvo je stvarno jedna od boljih sci fi serija u dugo vremena. Ja sam počeo gledati pa stao, sad kad je gotova sezona ima da to odgledam u komadu do kraja.
Serija nema alien gluposti i ostala preseravanja, tako da i oni koji baš ne vole sci fi tematiku mogu slobodno pogledati, jer se priča temelji na sukobu ljudi sa Zemlje i kolonizatora Marsa i Pojasa. Radnja se događa 200 godina u budućnosti u međuvremenu smo kolonizirali Sunčev sustav, Zemlja je svojevrsni UN-a, na Marsu su pobunjenički raspoloženi, a ostatak ljudi rudari po svemiru i pokušava preživjeti.
Drži se ljudskijih tema, političkih previranja, uglavnom isplati se pogledati, ima dosta dobre ocijene.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 tra 2016, 00:00 |
|
|
e daj molim te pogledaj firefly,iznenadit ce te da to ima samo jednu sezonu,supci se posvadjali oko prava pogledaj bolje film prvo ako ti se neda epizode pregledavat,uzivit ces se lako film je utjelovljenje cool-a predobro je ispo!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 tra 2016, 09:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Better Call Saul se približava statusu 10/10, u ovom trenutku je jedina serija (uz The Americans) čije epizode gledam odmah čim iziđu, i bez imalo premotavanja ili igranja na telefonu, ono 100%-ni fokus. Mislim da je to i najbolji kriterij.
Još par tjedana do GoT.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 tra 2016, 13:12 |
|
|
Heero je napisao/la: e daj molim te pogledaj firefly,iznenadit ce te da to ima samo jednu sezonu,supci se posvadjali oko prava pogledaj bolje film prvo ako ti se neda epizode pregledavat,uzivit ces se lako film je utjelovljenje cool-a predobro je ispo! Ma ne film, sta ti je, bit ce samo zbunjola. Seriju prvo, ima samo 9, 10 epizoda. Ali nesto najbolje sta sam gleda. Film lijepo zaokruzi stvari.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 tra 2016, 19:44 |
|
|
ma da,ali ako vec nece seriju i film je cool za pogledat,jako je dobro ispao i bolji od 90% filmova nastalih iza 2002 bez zajebancije al hebiga to je fransiza pa nije prepoznat kod ljudi,velika steta baksuz serija pa i film
inace geekovi u americi mrze ove sta su ukinuli firefly! serija nije utopisticna i svijetla kao star trek nije ni tolko znanstvena al zato nije ustogljena i ima inteligenbtne scenarije a i likovi su cooleri!
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 tra 2016, 22:36 |
|
|
Da, serija je smjestena u bliskoj buducnosti ali ne koncentrira se na tehnikalije, nekakvu pop znanost, takodjer nema aliena. Avanturisticka je i lagana. Humor je odlican. A i sto se tice filozofske pozadinske teme (bar u filmu) daleko je dublja nego infantilne gluposti star treka.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 tra 2016, 23:07 |
|
|
uz duzno postovanje star treku jer je on obradio sve zive teme i zasluzuje bit cult!
firefly ima neke jackove od likova ima neku melankoliju tragicne likovew a startrek je marksova utopija na steroidima!
ugl jedna jako dobra stvar sto film nije kao onaj neki xfiles film,prakticno malo duza epizoda neg je kruna i iskupljenje serije,dostojan kraj di se skoro sve razrijesi..
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 tra 2016, 13:10 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 tra 2016, 11:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
11.22.63 (2016)
Rađeno po noveli Stephen King-a. On je čak i producent serije. Mora da je jako dobra, bar meni osobno, čim sam pogledao svih 8 nastavaka u komadu. Ja mrzim serije inače.
Jako dobro su preslikali atmosferu početka 60-ih godina. Ili bar onako kako to ljudi koji tad nisu živjeli zamišljaju. King je rekao da je imao memorijsku blokadu prije pisanja knjige a kad je počeo pisati sve uspomene iz tog vremena i svi detalji mu se vratili i pomogli za pisanje knjige.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 tra 2016, 16:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
GoT is back. Ko je gledao prvu epizodu sezone 6? Ili da ne razgovaramo, da ne bude spojlanja (pri tome ne smijem reći je li uopće bilo materijala za spojlanje ili ne).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 tra 2016, 18:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39564 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nemoj još, gledam večeras u 20:00 na domaćem HBO, ipak nisam toliki fan da čekam premijeru u 03:00.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 25 tra 2016, 20:28 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25802 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Bobovac je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Gotov GoT za ovu sezonu, neću spojlati nikome, ali je broj poginulih važnih protagonista najveći do sada (doduše, za većinu njih nije jasno jesu li doista gotovi jer ako se smrt ne pokaže eksplicitno, onda vjerojatno nisu).
Pa dobro, ovi što skočiše sa zida su garant živi, kao i ona što oslijepi. Možda je i onaj tip živ što ga vitezica zlatne kose na smrt osudi, čini se da nema srca nemoćnog čovjeka ubiti..., ona u lađi nebitna, nek joj se mater napati još zbog smrti njene, ona što se objesila nebitna... Sve sve, ali zadnja scena strašna i smrt neočekivana, majku im j...m, kud njega ubiše!!? Žao mi ga jbt... Pokvari mi večer... Btw, osim smrti bilo je i neviđene golotinje i spolovila, a čula se i jedna riječ na hrvatskom kada vode onu gologuzu kroz špalir - "kurvetina"!! Gdje smo stali, nastavljamo. Prva epizoda šeste sezone http://123movies.to/film/game-of-throne ... ching.html
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 tra 2016, 16:33 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pa dobro, ovi što skočiše sa zida su garant živi, kao i ona što oslijepi. Možda je i onaj tip živ što ga vitezica zlatne kose na smrt osudi, čini se da nema srca nemoćnog čovjeka ubiti..., ona u lađi nebitna, nek joj se mater napati još zbog smrti njene, ona što se objesila nebitna... Sve sve, ali zadnja scena strašna i smrt neočekivana, majku im j...m, kud njega ubiše!!? Žao mi ga jbt... Pokvari mi večer... Btw, osim smrti bilo je i neviđene golotinje i spolovila, a čula se i jedna riječ na hrvatskom kada vode onu gologuzu kroz špalir - "kurvetina"!! Gdje smo stali, nastavljamo. Prva epizoda šeste sezone http://123movies.to/film/game-of-throne ... ching.htmlMelisandre, WTF. Od 0-100 i do 0 u roku par sekundi.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 tra 2016, 19:02 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25802 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pa i nije nešto ova prva epizoda ali OK, u GoT najače epke su redovito u drugoj polovici sezone.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 tra 2016, 21:59 |
|
|
Epizoda je laganica bila. Sad slijedi build up, klasika.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 01 svi 2016, 16:07 |
|
|
Par preporuka i najava:
- GoT (Season 6) - The Americans (Season 4) - Person of Interest (Season 5) - Turn: Washington's Spies (Season 3) - Daredevil (Season 1 and 2) - inače mrzim američke strip-heroje, ali serija je fantastična, napravljena na sličan način kao i obnovljena Batman franšiza 2006. - Fear the Walking Dead (Season 2) - ne valja ali se gleda po inerciji - Wayward Pines (Season 2) - jedva čekam - Damien (Season 1) - ako se ko sjeća legendarne franšize filmova o djetetu antikristu iz 1970ih (Gregory Peck), serija je bazirana oko Damjana (sad je odrastao)
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 svi 2016, 10:52 |
|
|
Otvorim danas fb i prva stvar koju vidim - major spoiler (sve sa slikom) GOT. "Novinari" su baš smradovi nekad
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 svi 2016, 11:25 |
|
|
Samo nemojte po forumu ja gledam večeras.
Malo brčkao po SALTS-u da vidim najočekivanje serije ima nekoliko zanimljivih
Preacher
Marvel's Luke Cage
Punisher
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 svi 2016, 11:51 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Otvorim danas fb i prva stvar koju vidim - major spoiler (sve sa slikom) GOT. "Novinari" su baš smradovi nekad GoT je prevelik fenomen. Ako ne možeš gledati uživo, ne smiješ uopće ići na internet.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 svi 2016, 13:52 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Par preporuka i najava:
- GoT (Season 6) - The Americans (Season 4) - Person of Interest (Season 5) - Turn: Washington's Spies (Season 3) - Daredevil (Season 1 and 2) - inače mrzim američke strip-heroje, ali serija je fantastična, napravljena na sličan način kao i obnovljena Batman franšiza 2006. - Fear the Walking Dead (Season 2) - ne valja ali se gleda po inerciji - Wayward Pines (Season 2) - jedva čekam - Damien (Season 1) - ako se ko sjeća legendarne franšize filmova o djetetu antikristu iz 1970ih (Gregory Peck), serija je bazirana oko Damjana (sad je odrastao) Dodao bih da 05. svibnja 2016 starta i treća sezona Peaky Blinders.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 svi 2016, 14:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Otvorim danas fb i prva stvar koju vidim - major spoiler (sve sa slikom) GOT. "Novinari" su baš smradovi nekad GoT je prevelik fenomen. Ako ne možeš gledati uživo, ne smiješ uopće ići na internet. Pa je, al dobro, nema veze, nije da je išta što je neočekivano. Samo da nisu sliku stavili, već bi bilo bolje. Inače me ne diraju previše spojleri, al ovo je bilo baš ono, u istoj sekundi u kojoj sam otvorila fb Ne možeš izbjeć nikako.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 svi 2016, 14:59 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
The Bridge (Broen/Bron) - Dansko/Svedska produkcija. "When a body is found on the bridge between Denmark and Sweden, right on the border, Danish inspector Martin Rohde and Swedish Saga Norén have to share jurisdiction and work together to find the killer." http://www.imdb.com/title/tt1733785/
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 svi 2016, 15:01 |
|
|
Audrey je napisao/la: The Bridge (Broen/Bron) - Dansko/Svedska produkcija. "When a body is found on the bridge between Denmark and Sweden, right on the border, Danish inspector Martin Rohde and Swedish Saga Norén have to share jurisdiction and work together to find the killer." http://www.imdb.com/title/tt1733785/Započeo sam gledati tu seriju ali ubija me jezik, nikako mi ne leže ti skandinavski jezici, danski mi je posebno težak.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 svi 2016, 15:08 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
i_jopet je napisao/la: Audrey je napisao/la: The Bridge (Broen/Bron) - Dansko/Svedska produkcija. "When a body is found on the bridge between Denmark and Sweden, right on the border, Danish inspector Martin Rohde and Swedish Saga Norén have to share jurisdiction and work together to find the killer." http://www.imdb.com/title/tt1733785/Započeo sam gledati tu seriju ali ubija me jezik, nikako mi ne leže ti skandinavski jezici, danski mi je posebno težak. To je tocno. Nisu bas za slusanja. :) Danski je (barem meni) nekako najgori. Postojala je verzija na engleskom (ne tekst nego govor). Ne znam da li postoji jos.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 02 svi 2016, 15:20 |
|
|
Imaš i američki remake "The Bridge" (mada su u glavnim ulogama njemačka glumica i meksički glumac). Radnja je na graničnom prelazu El Paso - Ciudad Juarez.
Ima i engleska verzija (u glavnoj ulozi je lik koji glumi Stannisa u GoT) koja je mislim isti šablon, samo što se ubojstvo dogodi u Eurotunnelu. Zove se "The Tunnel", a kako drugo.
5/10.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|