|
|
Stranica: 39/73.
|
[ 1809 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Heero
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 lip 2016, 13:40 |
|
|
pa to ti je,efekti,kaskaderi i to vizualno sranje ali sto se tice taktik... totalni fejl i ono brdo mrtvaca OMG dobro su pokazali sta radi falanga,teska konjica a ovo ostalo je potpuno nerealno,jedino sto je u skladu sa likovima i dramaticno pa ima smisla ono kad ramzo ima orgazam facu dok zapovjeda masovno smaknuce strijelama pa nemoze stat pa pobije i svoje i ono kako john sve zasere starkovski na pocetku to bas odgovara njemu kao liku pa onda na kraju kad ramzo pristane 1 na 1 LOL bas ono smecarski do kraja koda si nekog naseg politicara stavio mjesto njega ili jedn mali detalj koji je pogodio psiho ramzu to je da nije pokazivao bol dok ga je sno tukao jerbo psihopati imaju visociji prag tolerancije boli posto su ionako nastali svi nekakvim zlostavljanjem u djetinjstvu.Sve to je pogodjeno pa ljude odvlaci od bitke koja nema veze sa mozgom! P.S.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 lip 2016, 12:11 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 29 lip 2016, 15:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
10/10 epizoda i 10/10 niz od 2 epizode. Tako se završava sezona, bez glupih cliffhangera, a opet sa dovoljno razloga da se odbrojavaju dani do nove epizode.
U zadnje 2 epizode baš masovni đenosajd dobro poznatih protagonista, kao i očekivana potvrda obiteljskog porijekla Jon Snowa.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 30 lip 2016, 12:52 |
|
|
Glazbena pozadina je bila odlična.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 06 srp 2016, 15:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Marco Polo sezona 2, gleda li ko?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 06 srp 2016, 15:28 |
|
|
Koliko epizoda je emitovano? Odgledaću je odjednom kad bude cela sezona na raspolaganju. Prvu sezonu sam isto odgledao celu odjednom, vrhunska serija.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 srp 2016, 14:36 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Koliko epizoda je emitovano? Odgledaću je odjednom kad bude cela sezona na raspolaganju. Prvu sezonu sam isto odgledao celu odjednom, vrhunska serija. To ti je draž Netflix serija. S obzirom da nije u pitanju TV kanal koji voli odugovlačiti serije zbog rejtinga, njihov je model da objave cijelu sezonu odjednom (raj za binge watchere). Tako da je sve tu.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 srp 2016, 20:20 |
|
|
Upravo završio sa gledanjem. Malo su razvukli radnju. Prva sezona je bila bolja, ovde sam premotavao neke dosadne scene.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 13 srp 2016, 15:07 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Upravo završio sa gledanjem. Malo su razvukli radnju. Prva sezona je bila bolja, ovde sam premotavao neke dosadne scene. Malo je usporilo u sredini, ali mislim da se završilo fenomenalno. Naš jadni Ahmo je najgore prošao, a imao je izuzetno validan razlog za osvetu (valjda si skontao ako nisi premotao). Jedva čekam sezonu 3 jer izgleda idu malo u fantaziju, s obzirom na način na koji su predstavili Prester Johna. Kada su prvi put pomenuli to ime, mislio sam da je riječ o tome da se nekome ukazao neki svetac, ali ovo je bila ličnost donekle utemeljena u povijesti. Crni ili smeđi kršćanski vođa/zelot koji je (po legendama) imao nadnaravne moći. Vrhunska vizit kartica.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 14 srp 2016, 09:50 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Upravo završio sa gledanjem. Malo su razvukli radnju. Prva sezona je bila bolja, ovde sam premotavao neke dosadne scene. Malo je usporilo u sredini, ali mislim da se završilo fenomenalno. Naš jadni Ahmo je najgore prošao, a imao je izuzetno validan razlog za osvetu (valjda si skontao ako nisi premotao).Jedva čekam sezonu 3 jer izgleda idu malo u fantaziju, s obzirom na način na koji su predstavili Prester Johna. Kada su prvi put pomenuli to ime, mislio sam da je riječ o tome da se nekome ukazao neki svetac, ali ovo je bila ličnost donekle utemeljena u povijesti. Crni ili smeđi kršćanski vođa/zelot koji je (po legendama) imao nadnaravne moći. Vrhunska vizit kartica. Eh, pa nije ga Kublaj naterao da u onoj javnoj kući naplati porez u uslugama. Mada, jako bizarna situacija i verujem da je teško ostati normalan posle takvpg iskustva. A i ne vidim zašto je morao da je zadavi. Mislim da su oni već debelo zagazili u fantaziju. Krstaška vojska u Mongoliji koja je došla da se bori na strani pretendenta na titulu kana, lol..
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 14 srp 2016, 11:00 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39373 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nemoj zezati, križari u Mongoliji? Sad si mi ubio želju za gledanjem, pa to ode u fantasy vode.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 14 srp 2016, 12:15 |
|
|
daramo je napisao/la: Nemoj zezati, križari u Mongoliji? Sad si mi ubio želju za gledanjem, pa to ode u fantasy vode. Prva sezona je jako dobra, odgledaj obavezno.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 srp 2016, 16:18 |
|
|
daramo je napisao/la: Nemoj zezati, križari u Mongoliji? Sad si mi ubio želju za gledanjem, pa to ode u fantasy vode. Nije baš tako bilo. Nije alternativna povijest nego malo pjesničke slobode. Uzeli su stvari za koje ima uporišta u povijesti (bilo je kontakata Mongola i Pape), pa su to malo digli na razinu zavjere - da je Papa uz malo logistike podržao jednu mongolsku struju za koju je smatrao za manju prijetnju zapadu. Zahvalan sam seriji za otkrivanje meni nepoznate povijesne ličnosti (koja možda jeste a možda i nije postojala) - Prester John. https://en.wikipedia.org/wiki/Prester_John
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 srp 2016, 16:38 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: daramo je napisao/la: Nemoj zezati, križari u Mongoliji? Sad si mi ubio želju za gledanjem, pa to ode u fantasy vode. Nije baš tako bilo. Nije alternativna povijest nego malo pjesničke slobode. Uzeli su stvari za koje ima uporišta u povijesti (bilo je kontakata Mongola i Pape), pa su to malo digli na razinu zavjere - da je Papa uz malo logistike podržao jednu mongolsku struju za koju je smatrao za manju prijetnju zapadu. Zahvalan sam seriji za otkrivanje meni nepoznate povijesne ličnosti (koja možda jeste a možda i nije postojala) - Prester John. https://en.wikipedia.org/wiki/Prester_JohnPfff, ko iole poznaje istoriju Etiopije zna za to.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 srp 2016, 16:43 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nije baš tako bilo. Nije alternativna povijest nego malo pjesničke slobode. Uzeli su stvari za koje ima uporišta u povijesti (bilo je kontakata Mongola i Pape), pa su to malo digli na razinu zavjere - da je Papa uz malo logistike podržao jednu mongolsku struju za koju je smatrao za manju prijetnju zapadu. Zahvalan sam seriji za otkrivanje meni nepoznate povijesne ličnosti (koja možda jeste a možda i nije postojala) - Prester John. https://en.wikipedia.org/wiki/Prester_JohnPfff, ko iole poznaje istoriju Etiopije zna za to. To je jedna od teorija. Po ovoj u seriji, dejstvovao je negdje između bliskog i dalekog istoka. Još ga nisu propisno ni pokazali, a već mi je omiljeni lik. Ne tako suptilna poruka u seriji da je kršćanstvo doista the real deal.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 srp 2016, 16:44 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39373 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Baš ću početi gledati. To oni malo fantazirali oko pisma pape koje su Mongoli shvatili kao predaju. Bilo je nekih kontakata kasnije prije svega Francuza s Mongolima i pokušaja stvaranja zajedničke antimuslimanske koalicije na Bliskom Istoku ali ništa od toga nije realizirana niti je Mongole pretjerano zanimalo.
Počinje snimanje Battlefield serije, to bi moglo biti nešto, baš me zanima u koje će vrijeme smjestiti, samo da ne bude o narkokartelima i Hardline.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 srp 2016, 16:45 |
|
|
daramo je napisao/la: The Expanse iliti ga Prostranstvo je stvarno jedna od boljih sci fi serija u dugo vremena. Ja sam počeo gledati pa stao, sad kad je gotova sezona ima da to odgledam u komadu do kraja.
Serija nema alien gluposti i ostala preseravanja, tako da i oni koji baš ne vole sci fi tematiku mogu slobodno pogledati, jer se priča temelji na sukobu ljudi sa Zemlje i kolonizatora Marsa i Pojasa. Radnja se događa 200 godina u budućnosti u međuvremenu smo kolonizirali Sunčev sustav, Zemlja je svojevrsni UN-a, na Marsu su pobunjenički raspoloženi, a ostatak ljudi rudari po svemiru i pokušava preživjeti.
Drži se ljudskijih tema, političkih previranja, uglavnom isplati se pogledati, ima dosta dobre ocijene. Mislim da je Asimov imao sličnih uradaka...
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 srp 2016, 16:49 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Gledate li vi Andrija i Anđelka? Meni je ovo extra serija sa extra glumcima. Znam da je nastala prema jednom kanadskom sitcomu ali dobro su je prilagodili. Uz ovu seriju se čovjek doista može opustiti i iskreno nasmijati.
Rastuži čovjeka da su i za nešto tako komplikovano kao što je ovo ideju morali da ukradu odnekud. Zabranjena kreativnost na Balkanu?
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 srp 2016, 16:51 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Metemma je napisao/la: Pfff, ko iole poznaje istoriju Etiopije zna za to.
To je jedna od teorija. Po ovoj u seriji, dejstvovao je negdje između bliskog i dalekog istoka. Još ga nisu propisno ni pokazali, a već mi je omiljeni lik. Ne tako suptilna poruka u seriji da je kršćanstvo doista the real deal. Znam da je jedna, ali kad dođeš do prvih kontakata Etiopije i Evrope, uvijek se pominje i Prester John.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 srp 2016, 17:12 |
|
|
BBC je napisao/la: 11.22.63 (2016)
Rađeno po noveli Stephen King-a. On je čak i producent serije. Mora da je jako dobra, bar meni osobno, čim sam pogledao svih 8 nastavaka u komadu. Ja mrzim serije inače.
Jako dobro su preslikali atmosferu početka 60-ih godina. Ili bar onako kako to ljudi koji tad nisu živjeli zamišljaju. King je rekao da je imao memorijsku blokadu prije pisanja knjige a kad je počeo pisati sve uspomene iz tog vremena i svi detalji mu se vratili i pomogli za pisanje knjige. Fenomenalna, zaljubio se u glavnu glumicu, plakao zbog kraja, nisam siguran kako da opišem ali ima neku fenomenalnu atmosferu tipa recimo Wonder Years ili Back to the Future, od domaćih npr Više od igre, nekakav Belle Epoque... Ubr jel gledao neko The Wonder Years, da se podsjetimo loženja na Vini Kuper, i danas presoĉnu Danicu McKellar...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 srp 2016, 12:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nije baš tako bilo. Nije alternativna povijest nego malo pjesničke slobode. Uzeli su stvari za koje ima uporišta u povijesti (bilo je kontakata Mongola i Pape), pa su to malo digli na razinu zavjere - da je Papa uz malo logistike podržao jednu mongolsku struju za koju je smatrao za manju prijetnju zapadu. Zahvalan sam seriji za otkrivanje meni nepoznate povijesne ličnosti (koja možda jeste a možda i nije postojala) - Prester John. https://en.wikipedia.org/wiki/Prester_JohnBogami, ja sam video celu krstašku vojsku utaborenu tamo, ne samo par likova na tajnoj misiji. A sad sam se setio još jedne stvari koja me je iznervirala. Jebote konji trče više od kilometar zapaljeni prema krstaškom kampu, a kad zapale ljude koji su tamo, ljudi padaju mrtvi iste sekunde čim se zapale.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 srp 2016, 12:54 |
|
|
Nije bila cijela vojska, par odreda, možda max 100-ak ljudi, jer se računalo da će presuditi vojska Nayana i Kaidua. A i cijela bitka je završila za par minuta.
Uglavnom, sve je negdje u sivoj zoni, kao moglo se dogoditi (jer povijest ne bilježi pravu bitku Mongola i križara).
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 srp 2016, 13:10 |
|
|
Najan je trebalo da bude jezičak na vagi, slažem se, ali meni je onaj kamp izgledao 100% krstaški, inače ne bi onaj glavni krstaš pretio Najanu da će ga pogubiti ako se ispostavi da on ima neke veze sa nestankom Markovog oca.
Inače, što se tiče suptilne poruke u seriji kako je hrišćanstvo real deal, kako se u to uklapa činjenica da su Najana prikazali kao pedofila.
I dalje mislim da je vrhunska serija, ali tih nekoliko stvari u drugoj sezoni mi se baš nisu svidele.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 srp 2016, 13:21 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Najan je trebalo da bude jezičak na vagi, slažem se, ali meni je onaj kamp izgledao 100% krstaški, inače ne bi onaj glavni krstaš pretio Najanu da će ga pogubiti ako se ispostavi da on ima neke veze sa nestankom Markovog oca.
Inače, što se tiče suptilne poruke u seriji kako je hrišćanstvo real deal, kako se u to uklapa činjenica da su Najana prikazali kao pedofila.
I dalje mislim da je vrhunska serija, ali tih nekoliko stvari u drugoj sezoni mi se baš nisu svidele. Meni je djelovalo na manju ekspediciju koja je igrala na kartu onog baruta i faktor iznenađenja. Na kraju su i nastradali nabrzaka. Nayan je kao grešnik koji je spašen i kojem je vjera omogućila da se kontrolira. A Prester John za sada izgleda kao jedini lik u seriji koji izvodi nešto nadnaravno, valjda to implicira da je "na vezi" sa nekom višom silom.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 srp 2016, 13:26 |
|
|
Kako su prikazane borbe, jel ima akcije ili se više vrti oko diplomacije i previranja oko vlasti i osobnih sudbina?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|