|
|
Stranica: 7/7.
|
[ 164 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 10:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: “Pričali da je dobar čovjek, najbolji na prostoru Jugoslavije.” Izvor: Trust me bro  Pjevač u većini scenarija mora "voljeti" svakog, jer želi napraviti koncert. Dobri odnosi sa publikom su razumljivo važni. Opće poznato je gdje god pjeva, skoro svaki pjevač u neka doba izvali: Vi ste najbolja publika, baš vas najviše volim. Grad X ima posebno mjesto u mom srcu. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1500 of 2558 - 58.64%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 10:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: “Pričali da je dobar čovjek, najbolji na prostoru Jugoslavije.” Izvor: Trust me bro  Pjevač u većini scenarija mora "voljeti" svakog, jer želi napraviti koncert. Dobri odnosi sa publikom su razumljivo važni. Opće poznato je gdje god pjeva, skoro svaki pjevač u neka doba izvali: Vi ste najbolja publika, baš vas najviše volim. Grad X ima posebno mjesto u mom srcu.  Severina kad gostuje u gradu X uvijek kaže da se jedino u Splitu i X osjeća kao kod kuće. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 10:49 |
|
|
|
I uvijek se rado vraća haha.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1500 of 2558 - 58.64%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 11:01 |
|
|
Bešlagić: Citat: "Svaki skup iznad 50 ljudi se mora prijaviti. Ljudi koji možda nikada nisu sreli Halida su se organizirali i dali svoje novce. Sve što ste vidjeli od tehnike, bine, sve je plaćeno privatnim novcem. Čak smo dobili i račun za struju od Elektroprivrede i to se treba platiti. Nismo mi dobili pomoć od Kantona, od Opštine, od Grada. Nismo ništa dobili", poručio je glumac, naglasivši da je cijeli događaj bio izraz iskrene želje ljudi da pokažu koliko im je Halid značio. Eto koliko im je Halid značio.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 11:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28692 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Na tu temu se uvijek sjetim Dade Topića i one njegove pjesme: "Cijeli život čekam priliku da pjevam u Beogradu rock'n'roll".
On bi gdje god da je imao koncert u refren pjesme umjesto "Beograd" ubacivao ime tog mjesta. Pa ono kad dođe u Kalesiju ili Banoviće.. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 11:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Išao sam gledat ITD bend i pjevaju oni umjesto 'rođen u Zagrebu', 'rođen u Zenici'. Tako valjda u svakom gradu.  Bošnjačka vlast nema para, dali bi oni. Presahnulo na sve strane. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 11:37 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 8133 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Halid je ostao maksimalno apolitičan, bar prema javnosti, a živio je u turbulentno vrijeme, gdje je često ako nisi s nama protiv nas si. I iz toga isto zaslužuje neko priznanje. Reći će netko da je lakše biti tako, ali vjerujte nije ! Ne ako si pod okom javnosti, možemo mi anonimusi biti apolitični u svakodnevnim odnosima, to nije neki problem. Uglavnom, držao se tog svog principa, dali je to do para, ili nečega, ako je i do interesa, opet je i to sposobnost, zadržati tu svoju neku neutralnost. Nekako mi se čini, da je kod bošnjaka on bio utjecaj prema zapadu, jer ipak uz njegove pjesme piju, i hvale se poslije da su se napili uz Halida. Na zapadu je to seljakluk, čuj, opija se uz narodnjake! Ali među muslimanima je to pozitivan znak da netko nije radikalan, jer eto hoće popit i proveselit se, nije mu sve haram  Slično kao što brade imaju suprotan učinak, u Hrvatskoj vidim čovjeka s bradom pretpostavljam hipster neki, fura new age i sl., ali kada u Bosni vidim čovjeka s bradom... Tako da mislim da i mi kršćani imamo razloga da cijenimo Halida jer je općenito njegov utjecaj antiislamistički. Neću reći da je antimuslimanski, čovjek je bio musliman, ali je živio nekim modernim životom u kojem islamizam ne dominira svim aspektima života.
_________________ ESLJP: Konvencija ne jamči jednaku težinu svakog glasa na izborima - Aplikacija je pokušaj promjene ustavne strukture - Nije individualno pravo (toč. 10. i 15. Odluke ESLJP, aplikacija br. 34891/21)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 11:54 |
|
|
 Je li dopušteno u islamu nabit čmar na nečiji mezar?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 12:02 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 12:41 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 12:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: Jok, nama su vehabije rekle da bi prvo nas  Naravno da bi prve vas. Smatraju vas otpadnicima, a otpadnik od vjere je uvijek gori od nevjernika, posebno od kršćanina koji po šerijatu ima neka prava. Ja sam dužan plaćati dodatni porez i prihvatiti da su vlast islamisti, a za tebe po Kuranu ide samo smrtna kazna. Tim prije je neshvatljivo da ih podržavate. Umjesto da se snažno stavite na stranu Hrvata koji su prirodni saveznik sekularnih Bošnjaka, vi se opravdavate SDA. Ne znam jeste li toga svjesni, ali SDA vas trenutno ne dira samo zato jer takijaju pred svijetom. Nemaju snage ni mogućnosti. Ali ako bi sutra došlo do podjele u kojoj bi Bošnjaci dobili svoj dio, budi siguran da bi razvoj događaja išao kao u Gazi kad je Hamas počeo obračun sa drugim političkim opcijama. Koga podržavam, vehabije? Daleko im kuća od moje! Vidi, ako vidim da si čovjek, podržaću te nebitno jesi li Hrvat, Srbin, Bošnjak. Što se tiče tog scenaria, mi ovdje nemamo svoj Izrael, samim tim ni taj Hamas ne može doći do izražaja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 15:49 |
|
|
Šporet je napisao/la: Tko je Dino Merlin? Edin Dervišhalidović, podrijetlom sa Sandžaka. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 15:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Šporet je napisao/la: Tko je Dino Merlin? Edin Dervišhalidović, podrijetlom sa Sandžaka.  Uvijek sam miješao Edina Dervišhalidovića i Hajrudina Varešanovića.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić Postano: 14 lis 2025, 16:16 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Edin Dervišhalidović, podrijetlom sa Sandžaka.  Uvijek sam miješao Edina Dervišhalidovića i Hajrudina Varešanovića. Ja se kurčim u Zg jer jedini znam i mogu im imena i prezimena izgovorit. Dodao bih i ovog vojnika HVO-a Emira Hadžihafizbegovića u tu ekipu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|