HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 ožu 2026, 00:09.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 164 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Preminuo je Halid Bešlić
PostPostano: 14 lis 2025, 10:46 

Robbie MO je napisao/la:
“Pričali da je dobar čovjek, najbolji na prostoru Jugoslavije.”

Izvor: Trust me bro :zubati

Pjevač u većini scenarija mora "voljeti" svakog, jer želi napraviti koncert. Dobri odnosi sa publikom su razumljivo važni.

Opće poznato je gdje god pjeva, skoro svaki pjevač u neka doba izvali: Vi ste najbolja publika, baš vas najviše volim. Grad X ima posebno mjesto u mom srcu. :zubati

1500 of 2558 - 58.64%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2025, 10:48 

Naša Kvačica je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
“Pričali da je dobar čovjek, najbolji na prostoru Jugoslavije.”

Izvor: Trust me bro :zubati

Pjevač u većini scenarija mora "voljeti" svakog, jer želi napraviti koncert. Dobri odnosi sa publikom su razumljivo važni.

Opće poznato je gdje god pjeva, skoro svaki pjevač u neka doba izvali: Vi ste najbolja publika, baš vas najviše volim. Grad X ima posebno mjesto u mom srcu. :zubati

Severina kad gostuje u gradu X uvijek kaže da se jedino u Splitu i X osjeća kao kod kuće. :zubati

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2025, 10:49 

I uvijek se rado vraća haha.

1500 of 2558 - 58.64%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2025, 11:01 

Bešlagić:
Citat:
"Svaki skup iznad 50 ljudi se mora prijaviti. Ljudi koji možda nikada nisu sreli Halida su se organizirali i dali svoje novce. Sve što ste vidjeli od tehnike, bine, sve je plaćeno privatnim novcem. Čak smo dobili i račun za struju od Elektroprivrede i to se treba platiti. Nismo mi dobili pomoć od Kantona, od Opštine, od Grada. Nismo ništa dobili", poručio je glumac, naglasivši da je cijeli događaj bio izraz iskrene želje ljudi da pokažu koliko im je Halid značio.

Eto koliko im je Halid značio.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2025, 11:06 

Na tu temu se uvijek sjetim Dade Topića i one njegove pjesme: "Cijeli život čekam priliku da pjevam u Beogradu rock'n'roll".

On bi gdje god da je imao koncert u refren pjesme umjesto "Beograd" ubacivao ime tog mjesta.
Pa ono kad dođe u Kalesiju ili Banoviće.. :)

Vrh

PostPostano: 14 lis 2025, 11:18 

Išao sam gledat ITD bend i pjevaju oni umjesto 'rođen u Zagrebu', 'rođen u Zenici'. Tako valjda u svakom gradu. :D

Bošnjačka vlast nema para, dali bi oni. Presahnulo na sve strane. :D

Vrh

PostPostano: 14 lis 2025, 11:37 

Halid je ostao maksimalno apolitičan, bar prema javnosti, a živio je u turbulentno vrijeme, gdje je često ako nisi s nama protiv nas si.

I iz toga isto zaslužuje neko priznanje.

Reći će netko da je lakše biti tako, ali vjerujte nije ! Ne ako si pod okom javnosti, možemo mi anonimusi biti apolitični u svakodnevnim odnosima, to nije neki problem.

Uglavnom, držao se tog svog principa, dali je to do para, ili nečega, ako je i do interesa, opet je i to sposobnost, zadržati tu svoju neku neutralnost.

Nekako mi se čini, da je kod bošnjaka on bio utjecaj prema zapadu, jer ipak uz njegove pjesme piju, i hvale se poslije da su se napili uz Halida.
Na zapadu je to seljakluk, čuj, opija se uz narodnjake! Ali među muslimanima je to pozitivan znak da netko nije radikalan, jer eto hoće popit i proveselit se, nije mu sve haram :D

Slično kao što brade imaju suprotan učinak, u Hrvatskoj vidim čovjeka s bradom pretpostavljam hipster neki, fura new age i sl., ali kada u Bosni vidim čovjeka s bradom... :osama

Tako da mislim da i mi kršćani imamo razloga da cijenimo Halida jer je općenito njegov utjecaj antiislamistički. Neću reći da je antimuslimanski, čovjek je bio musliman, ali je živio nekim modernim životom u kojem islamizam ne dominira svim aspektima života.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2025, 11:54 

slika

Je li dopušteno u islamu nabit čmar na nečiji mezar?

Vrh

PostPostano: 14 lis 2025, 12:02 

Tko je Dino Merlin?

Vrh

PostPostano: 14 lis 2025, 12:41 

Procjenjuje se da se u Sarajevu okupilo i do 150.000 ljudi kako bi odali počast slavnom muzičaru.

https://www.fokus.ba/vijesti/bih/halid- ... a/3499806/

:yes

Vrh

PostPostano: 14 lis 2025, 12:41 

Upozorenja: 3
Naša Kvačica je napisao/la:
Machak je napisao/la:

Jok, nama su vehabije rekle da bi prvo nas :zubati

Naravno da bi prve vas. Smatraju vas otpadnicima, a otpadnik od vjere je uvijek gori od nevjernika, posebno od kršćanina koji po šerijatu ima neka prava.

Ja sam dužan plaćati dodatni porez i prihvatiti da su vlast islamisti, a za tebe po Kuranu ide samo smrtna kazna.

Tim prije je neshvatljivo da ih podržavate. Umjesto da se snažno stavite na stranu Hrvata koji su prirodni saveznik sekularnih Bošnjaka, vi se opravdavate SDA. Ne znam jeste li toga svjesni, ali SDA vas trenutno ne dira samo zato jer takijaju pred svijetom. Nemaju snage ni mogućnosti. Ali ako bi sutra došlo do podjele u kojoj bi Bošnjaci dobili svoj dio, budi siguran da bi razvoj događaja išao kao u Gazi kad je Hamas počeo obračun sa drugim političkim opcijama.

Koga podržavam, vehabije? Daleko im kuća od moje!
Vidi, ako vidim da si čovjek, podržaću te nebitno jesi li Hrvat, Srbin, Bošnjak.

Što se tiče tog scenaria, mi ovdje nemamo svoj Izrael, samim tim ni taj Hamas ne može doći do izražaja.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2025, 15:49 

Šporet je napisao/la:
Tko je Dino Merlin?

Edin Dervišhalidović, podrijetlom sa Sandžaka. :D

Vrh

PostPostano: 14 lis 2025, 15:54 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Šporet je napisao/la:
Tko je Dino Merlin?

Uvijek sam miješao Edina Dervišhalidovića i Hajrudina Varešanovića.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2025, 16:16 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:

Uvijek sam miješao Edina Dervišhalidovića i Hajrudina Varešanovića.

Ja se kurčim u Zg jer jedini znam i mogu im imena i prezimena izgovorit. Dodao bih i ovog vojnika HVO-a Emira Hadžihafizbegovića u tu ekipu. :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 164 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: