Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Obilaznica Zenice nije baš HB ali da napišem koju. Kad sam ja bio malo dijete počelo se pričat o AC kroz Zenicu i evo prošao sam konačno njom, fakat je brutalna, tuneli i vijadukti, nešto slično izlazu iz Sv. Roka na jug. Sad se radi dio do HB, tj. do Žepča. Navodno tek za 2 godine očekuju otvaranje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7522 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
Brza cesta Mostar – Široki Brijeg – Grude – Imotski – Zagvozd bila je jedna od tema o kojoj su u utorak u Mostaru govorili predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović te ministar mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske Oleg Butković.
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Nevjerojatno je kako se krenulo s Vc istovremeno kad i sa Dalmatinom (380 km). Više smo i zaboravili kad je AC do Splita završena a u BiH još nije ni pola od planiranog (320 km).
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Nevjerojatno je kako se krenulo s Vc istovremeno kad i sa Dalmatinom (380 km). Više smo i zaboravili kad je AC do Splita završena a u BiH još nije ni pola od planiranog (320 km).
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.