HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 vel 2026, 09:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4447 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske
PostPostano: 31 sij 2026, 21:51 

novosve je napisao/la:

Mislim da Rusija niti unutar svojih granica ne promovira nacionalni mazohizam, naprotiv. Druga je stvar što je Rusija trula, ali to nije njihova službena ideologija, nego njihova slabost. Rusija svim sredstvima nastoji promvirati nacionalnu snagu i ponos, ono što bi ti htio da mi radimo za sebe, ali ne radimo, samo što je Rusija slaba i trula pa su joj rezultati mršavi. Ali bar pokušavaju.

Zapadu je pak službena ideologija i ključni kulturni obrazac nacionalni mazohizam i izvozi ga svugdje, osim u Izrael.

Teza da Rusija satire narode okolo je isto glupost. Jer satire Mongole, Kazahe, Azere? Čak ni Bjelorusi, koji su u totalnom vazalnom položaju spram Rusije ne pate od nacionalnog mazohizma ko svi mi koji smo Zapad.

Paradoskalno, Ukrajincima će nacionalno samouništenje doći na onom prostoru koji u ovom ratu obrane od Rusa, bez ispaljenog metka, ko što dolazi i nama i svima koji su dio Zapada, jer je nacionalno smaouništenje službena ideologija.

Veće šanse za opstanak imaju ruski vazali Bjelorusi i ostali susjedi Rusije nego Ukrajinci i mi ostali koji smo zapad.

Osim ako na Zapadu nacionalni mazohizam ne prestane biti službena ideologija, ali ne vidim to osim kod Trumpa, a ni njemu ne uspijeva puno promijeniti. Iako bar pokušava.

To su dvije različite tvari koje mogu biti točne u isto vrijeme. Rusija je slaba i trula država koja nastoji ne biti to, ali bez uspjeha.
Zapad je dominantna svjetska civilizacija koja samu sebe aktivno nastoji samouništit i to smatra vrhunskom vrijednošću.

Satire Gruziju, satire Ukrajinu, satirala je i Čečeniju. Tko zna koga bi još satirala da ima snage.

Gle, meni sve govori jedna stvar. Tko gdje ide. Ako Rusi masovno idu u Europu onda je znak da je Europa unatoč svojim manama bolja. Onaj tko veliča Rusiju, pljuje zapad za mene je najveći licemjer.

To je ko oni Srbi koji su na društvenom mrežama pisali. "Putine satari mrski zapad. Tvoji Srbi iz Toronta, Beča, Chicaga, Berlina i Londona.....".

Zapad ima svoje demone ali se ne može liječiti još većim demonom sa istoka.

Nek mi netko objasni zašto najveći rusofili s ovog područja, Srbi, neće u Rusiju nego idu na mrski zapad.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 31 sij 2026, 22:22 

Idu ljudi gdje je bolja lova.
Samo kakve to ima veze sa ideologijom, etikom, sigurnošću , identitetom, vjerom, pravdom, odgojem i ostalim tricama i kućinama?

Vrh

PostPostano: 31 sij 2026, 22:46 

A je li. Pa kakvi su to ljudi koji svoje ideale prodaju za guzicu.To su nikakvi ljudi.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 02:05 

Kaftanzoglio je napisao/la:
DarkKnight je napisao/la:

Ko je govorio o fertilitetu Mađarske i Poljske? Uzimam ih kao primjer država koje imaju političke elite koje se ne dodvoravaju Briselu. Mađarska provodi to što sam rekao, pozitivnu atmosferu oko roditeljstva, i da nemaju to, bili bi na 1.1 fertilitetu. Problem Mađarske i Poljske jest LARPersko krščanstvo, kao u Srba vjera im se svodi na izdrkavanje i nomenklaturu, a ne na djela. Redoviti odlazak na nedjeljnu Misu u Poljskoj je očajan, pogotovo među mlađima, isto je u Mađarskoj. Hrvatska u Europi, a možda i svijetu, ima najveci postotak prakticirajucih church going katolika među mladima, i to nas izvlači. Ne kazem da je takvih 50%, nije ni 25, ali vani je takvih ispod 2%. I ne kazem da su ti nasi mladi svetci, ima tu svaceg, ali niste svjesni duhovne pustinje vani.

Ne znam da li Mađari i Poljaci imaju vjeronauk u školi i da se procesi sakramenata odrađuju na taj način kao nešto polu-obavezno. Mi imamo puno djece u crkvi jer uvijek jedna cijela generacija ide na pričest ili krizmu i svećenik im udara pečate u knjižicu za dolazak na misu kao uvjet dobivanja sakrament. To je kršćanstvo kao da je Bog referent u uredu državne uprave i da gleda imaš li pečat i jesi li donio sve papire. A kad bi sve bilo izvan školskog sustava i prepušteno dobroj volji djece i roditelja brojke redovnih na misi bi dosta pale.

Sve europske države su kad tad imale vjeronauk u školama. U Engleskoj se to poznavanje Biblije smatralo osnovom civiliziranog djeteta. Samo neka je vjeronauka u školama i nek odmalena postoji segregacija ko je čiji. Ja sad kad vratim film i kad razmislim koja djeca nisu išla na vjeronauk, i ko su im roditelji, sve mi bude jasno. 5 ih nije išlo na vjeronauk, jedan je zavrsio kao normalan lik iako je iz nevjernicke obitelji, ostali svi su djeca bogate crvene burzoazije i zavrsilo su kao Mozemovci.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 02:12 

Inkvizitor je napisao/la:
A je li. Pa kakvi su to ljudi koji svoje ideale prodaju za guzicu.To su nikakvi ljudi.

Dobro ti je rekao drugi forumaš, baš zracis time da si stariji i da ti se kristalizirao mozak i da robuješ kontekstima iz prošlosti. Jedan od problema naseg naroda jest sto muski Hrvati nakon 40te ne rade nista da odrze aktivnost mozga i kristalizira im se mozak, što nuzno ne znaci pad inteligencije, ali se manifestira kao patoloska tvrdoglavost i nemogucnost shvacanja i prihvacanja novonastale situacije. Prvo Rusi koji odu na zapad ne uvjetuju ideale svih Rusa koji su u Rusiji. Drugo, tema nuzno nije stav prosjecnog Rusa, nego kakvu ideologiju imaju ruske elite, a nazalost po nas ruske elite promicu zdrave vrijednosti, dok EU elite promicu nestanak bijelaca, sotonizam, pobacaj, zamjenu stanovnistva, ukidanje gotovine. I onda HDZ botovi bi nam prodali pod neko domoljublje da branimo takvu EU? Aj molim te. A koliko me Anušić razočarao unazad tjedan dana s usporedbom Vukovara i Ukrajine... stvara se temelj zerg rusha ono malo europske mladeži na Rusiju, a onda ce nam kao Ukrajincima uvest afrikance i azijate da se imaju bjelkinje s kim razmnozavat. Puj. Mrzim EU, EU je zlo.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 02:33 

Pa mi smo Zapad.
Meni je žao i Rusa što prolaze kroz ovo s*anje i što ih uzjahao lik kojem fali zemlje, a Rusija najveća država na planetu.

Razumijem sve naše koji kroz Putka vide priliku za osvetu raznoraznim pederoliberalčićima, ali to je teška greška.
Što se demografije tiče, Putinova Rusija nije ništa bolja od zapada, a ovo su mu uvalili novi Afganistan.

Čisto demografski, ovo je bila najgluplja stvar koju je mogao napraviti.

Slična je i moja kritika Trumpu.
Jbg. čovjek je simpleton.
Sviđaju se meni neke stvari koje lik radi, ali ako previše toga sjebe, onda će proizvesti kontru, a ta kontra...

Dobri su mi ovi, čovjek je jebena inspiracija za raznorazne komičare :D
(mislim na Trumpa, iako je ovaj video o Putku, no Puppet regime se primarno bavi Trumpom).

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 08:12 

Ceha je napisao/la:
Pa mi smo Zapad.
Meni je žao i Rusa što prolaze kroz ovo s*anje i što ih uzjahao lik kojem fali zemlje, a Rusija najveća država na planetu.

Razumijem sve naše koji kroz Putka vide priliku za osvetu raznoraznim pederoliberalčićima, ali to je teška greška.
Što se demografije tiče, Putinova Rusija nije ništa bolja od zapada, a ovo su mu uvalili novi Afganistan.

Ja sigurno nisam ovaj današnji Zapad, vi ako ste globohomo Zapad slobodno ginite za Von Den Leyen i Plenkija. Niti sam igdje rekao da sam za Rusiju, niti sam igdje ikoga ovdje vidio da je napisao da je za Putina, nego pričaju o karakteru ruskih elite koji je bliži nekom prošlom Zapadu nego današnji Brisel. Znači nameće nam se iz tog Brisela globohomo agenda, i onda bi priglupi mladi europski mladići koji su većinski anti lgbt trebali ginit za Brisel? I Bogu hvala to neće nigdje proć, ali me razočarao Anušić da koketira s nekim ofenzivama na Rusiju. Dobio je lik neku ustašku erekciju sanja o Vražjoj Diviziji u Staljingradu, ne shvaćajuć širu sliku. Anušić najveće razočaranje hrvatske politike uz bračni par Selak Raspudić.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 10:02 

Dobro ti je rekao drugi forumaš, baš zracis time da si stariji i da ti se kristalizirao mozak i da robuješ kontekstima iz prošlosti. Jedan od problema naseg naroda jest sto muski Hrvati nakon 40te ne rade nista da odrze aktivnost mozga i kristalizira im se mozak, što nuzno ne znaci pad inteligencije, ali se manifestira kao patoloska tvrdoglavost i nemogucnost shvacanja i prihvacanja novonastale situacije. Prvo Rusi koji odu na zapad ne uvjetuju ideale svih Rusa koji su u Rusiji. Drugo, tema nuzno nije stav prosjecnog Rusa, nego kakvu ideologiju imaju ruske elite, a nazalost po nas ruske elite promicu zdrave vrijednosti, dok EU elite promicu nestanak bijelaca, sotonizam, pobacaj, zamjenu stanovnistva, ukidanje gotovine. I onda HDZ botovi bi nam prodali pod neko domoljublje da branimo takvu EU? Aj molim te. A koliko me Anušić razočarao unazad tjedan dana s usporedbom Vukovara i Ukrajine... stvara se temelj zerg rusha ono malo europske mladeži na Rusiju, a onda ce nam kao Ukrajincima uvest afrikance i azijate da se imaju bjelkinje s kim razmnozavat. Puj. Mrzim EU, EU je zlo.

Na tebi se točno vidi da si glup koliko god da imaš godina

Jesam ti dobro rekao ..a?

Ja pretpostavljam da ti sanjariš kako prčiš prelijepu Ruskinju, zapravo pokušavaš prčit jer si odrasto na kašici a čika Putin te zažagrenih miluje po guzi i govori- samo jebi mali, samo jebi, nabavit će tebi čika Putin još ovakvih riba a ne ko oni na zapadu da ti podvale transvestita.

U stvarnosti su zavezan gol za stablo, šibaju te na minus 20 i jebeš smreku za koju si zavezan jer nisi htio ići u samoubilačke napade.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 10:25 

Na tebi se točno vidi da si glup koliko god da imaš godina

Jesam ti dobro rekao ..a?

Ja pretpostavljam da ti sanjariš kako prčiš prelijepu Ruskinju, zapravo pokušavaš jebat jer si odrasto na kašici a čika Putin te miluje po guzi i govori- samo jebi mali, samo jebi, nabavit će tebi čika Putin još ovakvih riba a ne ko oni na zapadu da ti podvale transvestita.

U stvarnosti su zavezan gol za stablo, šibaju te na minus 20 i jebeš smreku za koju si zavezan jer nisi htio ići u samoubilačke napade.

Čim pročitam ono o ruskim elitama i zdravim vrijednostima, preskočim ostalo :ucelo

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 10:57 

Mar-kan je napisao/la:

Čim pročitam ono o ruskim elitama i zdravim vrijednostima, preskočim ostalo :ucelo

Ti to Markane ne razumiš jer si star otprilike koliko i ja.

Zamisli ruska elita. Ima li išta dekadentnije od toga. Kupaju se u šampanjcu, napune cijeli bazen s njim, voze jahte od miljarde eura, dok oko njih pleše 30 "bitches" dok narod po prvonciji skapava. To su njima vrijednosti.

Nit su ikad bili u Rusiji nit bi ikad išli tamo, to je baš ono infatilna zaljubljenost u fikciju koja ne postoji, gdje sve vide obrnuto od stavrnosti.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 12:16 

Ljudi kao i svaki drugi. Kao i domoljubni i konzervativni katolički Hrvati koji idu na woke Zapad zbog veće zarade i čak tamo vode djecu.
Ili pak odu u možemoški Zagreb. Zamisli ti pravog Hrvata da tamo živi pod vlašću Tomaševića, a sve zbog tamo nekakve zarade, karijere, većih mogućnosti i sličnih budalaština!

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 16:34 

Intelektualna snaga ne poznaje pojmove stari-mladi dok si još u pameti. Po tebi se vidi da si nezreli tinejdžer. Šalim se. Briga me za tvoje godine.

Jesu li te osuđene u UK bacali kroz prozor s 6-tog kata.

Ja ne pričam o SSSR-u nego o današnjoj Rusiji a ti baljezgaš gluposti. veliki gradovi enormno bogati i razvijeni. Ajde. Moskva i St. Petersburg. A u periferiji nemaju struje, i imaju 100 dolara mjesečno i gdje su krvni delikti svakodnevnica. Jesi ti bio u Rusiji. Bi li išao živjeti tamo. Bi kurac.

Ne kritiziram te po tom pitanju, već po pitanju predrasuda nastalih tijekom hladnog rata, koje mi mlađi više nemamo zato što taj svijet više ne postoji.

Britanija koju spominješ je rupčaga koja radi krivog twita trpa vlastite građane u zatvor dok uvozi legalne i ilegalne imigrante lopatom.

Dok prosječan britanac čita vijeti kako se treba spremat za front u Donbasu, njegova vlastita vlada iz poreza kojeg plaća financira imigrantima živote u hotelu , sobarice i džeparac.

Rusija nije idealna, ona je daleko od toga, ali vi stariji odbijate skopčat da je u natjecanju tko je luđi i grozniji prema vlastitoj populaciji zapad odavno odnio pobjedu.

I da bio sam u Rusiji pa sam svojim očima primjetio da mediji seru. Ne vozaju ljudi tamo porsche i ferarije ali imaju normalan život srednje građanske klase.

Uređene i sigurne ulice bez imigranata, pune trgovine, jedan sasvim uobičajen život poput Hrvatske recimo.

To što čitaš o selima bez struje i 100 dolara plaće to ne postoji, kao da odeš u Međimurje pa pišeš o Hrvatskoj kroz prizmu romskih sela.

I za kraj ne želim živjet ni u UK ni u DE ni u USA ni u Rusiji, samo u Hrvatskoj, samo je razlika što ti Rusija ne soli pamet kako trebaš živjeti dok ovi drugi ne propuštaju priliku za društveno dušebrižnistvo. Nisu ti rusi financirali Možemo, antife, woke, LGBT i ostale ideje u Hrvatskoj...

🟥⬜🟥⬜🟥
⠀⠀🟥⬜🟥

Znamo što je bilo

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 16:37 

Ceha je napisao/la:
Pa mi smo Zapad.

Čisto demografski, ovo je bila najgluplja stvar koju je mogao napraviti.

Slična je i moja kritika Trumpu.
Jbg. čovjek je simpleton.
Sviđaju se meni neke stvari koje lik radi, ali ako previše toga sjebe, onda će proizvesti kontru, a ta kontra...

Dobri su mi ovi, čovjek je jebena inspiracija za raznorazne komičare :D
(mislim na Trumpa, iako je ovaj video o Putku, no Puppet regime se primarno bavi Trumpom).

Zapad ne postoji, to je koncept koji su nam podvalili kao muda pod bubrege.

Mi jesmo dio europske kontinentalne civilizacije, ali nismo dio kolonizatorske liberalne, protestantske seberzeće europe koja mrzi trenutno samo svoje postojanje.

Zapad kojem mi pripadamo je u nedostatku boljeg opisa, srednjeeuropski kulturni krug sa svojim specifičnostima.

Od Alpskih obronaka Austrije preko ravnica Mađarske, Slovačkih karpata i Hrvatskog jadrana. To je naše...

🟥⬜🟥⬜🟥
⠀⠀🟥⬜🟥

Znamo što je bilo

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 17:29 

Bobovac je napisao/la:

Ljudi kao i svaki drugi. Kao i domoljubni i konzervativni katolički Hrvati koji idu na woke Zapad zbog veće zarade i čak tamo vode djecu.
Ili pak odu u možemoški Zagreb. Zamisli ti pravog Hrvata da tamo živi pod vlašću Tomaševića, a sve zbog tamo nekakve zarade, karijere, većih mogućnosti i sličnih budalaština!

Onda neka začepe.Ili nek se presele u Rusiju

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 17:30 

weasel je napisao/la:

Intelektualna snaga ne poznaje pojmove stari-mladi dok si još u pameti. Po tebi se vidi da si nezreli tinejdžer. Šalim se. Briga me za tvoje godine.

Jesu li te osuđene u UK bacali kroz prozor s 6-tog kata.

Ja ne pričam o SSSR-u nego o današnjoj Rusiji a ti baljezgaš gluposti. veliki gradovi enormno bogati i razvijeni. Ajde. Moskva i St. Petersburg. A u periferiji nemaju struje, i imaju 100 dolara mjesečno i gdje su krvni delikti svakodnevnica. Jesi ti bio u Rusiji. Bi li išao živjeti tamo. Bi kurac.

Ne kritiziram te po tom pitanju, već po pitanju predrasuda nastalih tijekom hladnog rata, koje mi mlađi više nemamo zato što taj svijet više ne postoji.

Britanija koju spominješ je rupčaga koja radi krivog twita trpa vlastite građane u zatvor dok uvozi legalne i ilegalne imigrante lopatom.

Dok prosječan britanac čita vijeti kako se treba spremat za front u Donbasu, njegova vlastita vlada iz poreza kojeg plaća financira imigrantima živote u hotelu , sobarice i džeparac.

Rusija nije idealna, ona je daleko od toga, ali vi stariji odbijate skopčat da je u natjecanju tko je luđi i grozniji prema vlastitoj populaciji zapad odavno odnio pobjedu.

I da bio sam u Rusiji pa sam svojim očima primjetio da mediji seru. Ne vozaju ljudi tamo porsche i ferarije ali imaju normalan život srednje građanske klase.

Uređene i sigurne ulice bez imigranata, pune trgovine, jedan sasvim uobičajen život poput Hrvatske recimo.

To što čitaš o selima bez struje i 100 dolara plaće to ne postoji, kao da odeš u Međimurje pa pišeš o Hrvatskoj kroz prizmu romskih sela.

I za kraj ne želim živjet ni u UK ni u DE ni u USA ni u Rusiji, samo u Hrvatskoj, samo je razlika što ti Rusija ne soli pamet kako trebaš živjeti dok ovi drugi ne propuštaju priliku za društveno dušebrižnistvo. Nisu ti rusi financirali Možemo, antife, woke, LGBT i ostale ideje u Hrvatskoj...

Dosadan si. Naporan i pišeš gluposti. Eventualno si bio u jednoj ulici u Moskvi.

Ti o Rusiji ne znaš ništa.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 17:30 

Ne idemo mi nigdje iz Hrvatske. Ne mjerimo kvalitetu politike zemlje po materijalnim bogatstvima iste. Isus nas je upozorio da to ne radimo. Podržavamo Rusiju iz Hrvatske i to je to

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 17:33 

Vratilo mi se 2 roďjaka, sa obiteljima, djecom oboje rodjeni u DE.
+8 ili +9. Razlog… djeca i okolina za djecu

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 17:35 

Rika sv Vida je napisao/la:
Ne idemo mi nigdje iz Hrvatske. Ne mjerimo kvalitetu politike zemlje po materijalnim bogatstvima iste. Isus nas je upozorio da to ne radimo. Podržavamo Rusiju iz Hrvatske i to je to

Ti kao mentalni komunist i Jugoslaven logično da ćeš podržavati Rusiju.

Svjesni politički Hrvat nikad neće podržati Rusiju. Jer je to debilno i nenormalno.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 17:38 

Nikada? Nikad ne reci nikad. Pravi Hrvat će podržat svakog tko je strani Boga i pravde bez obzira na prošlost. S tim da ni u prošlosti nikada nismo imali problema s Rusijom. Naprotiv

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 17:56 

Možeš li navesti pozitivne posljedice za Hrvatsku ako Rusija pobijedi u ratu i postavi svoju marionetu za predsjednika Ukrajine?

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 18:00 

Nema pozitivnih ni negativnih posljedica za Hrvatsku bez obzira kako ovaj rat završio. Podržavam Rusiju jer je na pravednoj strani u tom ratu i to je to. Zapadni sotonisti su je napali i ona se brani. To je to.

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 18:04 

Nema pozitivnih ni negativnih posljedica za Hrvatsku bez obzira kako ovaj rat završio. Podržavam Rusiju jer je na pravednoj strani u tom ratu i to je to. Zapadni sotonisti su je napali i ona se brani. To je to.

S prvom rečenicom se slažem. No, jači ruski utjecaj na Balkanu bi definitvno bio negativan za nas. Ne toliko zbog nekog potiskivanja nas, već zbog jačanja srpstva.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 18:15 

Što skoriji i što teži poraz Rusije je prvorazredni hrvatski nacionalni interes. Podrazumijeva se da je to i moralni imperativ.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 18:21 

Harezm je napisao/la:

Što skoriji i što teži poraz Rusije je prvorazredni hrvatski nacionalni interes. Podrazumijeva se da je to i moralni imperativ.

Nije. Ne dobivamo ništa sa porazom Rusije.

Poraz islamističkog režima u Iranu (i potpuni slom Hamasa) nam je puno bitniji od ikakve Rusije.

A tzv. "moralni imperativi" me ne zanimaju. Previše puta su Hrvati pretrpjeli štetu zbog tzv. "moralnih imperativa".

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 18:36 

PaoUČikolu je napisao/la:
Harezm je napisao/la:

Nije. Ne dobivamo ništa sa porazom Rusije.

Poraz islamističkog režima u Iranu (i potpuni slom Hamasa) nam je puno bitniji od ikakve Rusije.

A tzv. "moralni imperativi" me ne zanimaju. Previše puta su Hrvati pretrpjeli štetu zbog tzv. "moralnih imperativa".

Iranski režim i njegovi proksiji samo su jedan krak hobotnice, čija se glava nalazi u Moskvi.

Hrvatska bi time dobila mir u susjedstvu i slabljenje pro-kremaljskih snaga na Zapadnom Balkanu. Interes je kako sigurnosne vrste, tako i gospodarske.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4447 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Hrvoslav Ban, pakovic i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: