|
|
Stranica: 177/178.
|
[ 4447 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
sirokibrig
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 19:09 |
|
|
|
Harezm je muška Višnja Starešina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DarkKnight
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 19:36 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Čim pročitam ono o ruskim elitama i zdravim vrijednostima, preskočim ostalo  Ti to Markane ne razumiš jer si star otprilike koliko i ja. Zamisli ruska elita. Ima li išta dekadentnije od toga. Kupaju se u šampanjcu, napune cijeli bazen s njim, voze jahte od miljarde eura, dok oko njih pleše 30 "bitches" dok narod po prvonciji skapava. To su njima vrijednosti. Nit su ikad bili u Rusiji nit bi ikad išli tamo, to je baš ono infatilna zaljubljenost u fikciju koja ne postoji, gdje sve vide obrnuto od stavrnosti. Tužno je kad se 50togodišnjak mora koristit lažima da opravda svoj argument. Prvo namećete da sam za Putina i Ruse, a nigdje to nisam rekao. Kristaliziran mozak ne može shvatit kritičku misao, a to je da ako je grupacija A bolja od grupacije B u nekim atributima, to ne znači da sam za skupinu A. Zanimljivo je kako vam ne može proć kroz usta kritika EU i adresiranje da bi umiranje za Brisel bilo umiranje za lgbt prava, sotoniste, naseljavanje crnaca, Arapa i Indijaca u Europu. Također nigdje nisam rekao da ruske elite žive neke vrijednosti, nego kakve promiču na svoj narod. 2024te u UK bilo je oko 400 reklama sa parovima na TVu, od toga samo 3% su bili bijeli muškarac i bijela žena, i u svakoj toj reklami žena je bila alfa a muškarac blesavi idiot. U 97% reklama mušakarac je bio azijat ili afrikanac a supruga bi bila bjelkinja, rijetko kad isto afrikanka. Eto to ti je za propagiranje određenih vrijednosti od elita na plebove, a ti bi da naši ginu u Ukrajini za takve vrijednosti. Kristalko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 20:37 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Nema pozitivnih ni negativnih posljedica za Hrvatsku bez obzira kako ovaj rat završio. Podržavam Rusiju jer je na pravednoj strani u tom ratu i to je to. Zapadni sotonisti su je napali i ona se brani. To je to. Problem Rusije je moskovska elita koja vlada. Ovo sa Epstein-om u SAD-u je u Moskvi na 3 potenciju. Izvana gladac, iznutra jadac…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 20:47 |
|
|
DarkKnight je napisao/la: Ceha je napisao/la: Pa mi smo Zapad. Meni je žao i Rusa što prolaze kroz ovo s*anje i što ih uzjahao lik kojem fali zemlje, a Rusija najveća država na planetu.
Razumijem sve naše koji kroz Putka vide priliku za osvetu raznoraznim pederoliberalčićima, ali to je teška greška. Što se demografije tiče, Putinova Rusija nije ništa bolja od zapada, a ovo su mu uvalili novi Afganistan.
Ja sigurno nisam ovaj današnji Zapad, vi ako ste globohomo Zapad slobodno ginite za Von Den Leyen i Plenkija. Niti sam igdje rekao da sam za Rusiju, niti sam igdje ikoga ovdje vidio da je napisao da je za Putina, nego pričaju o karakteru ruskih elite koji je bliži nekom prošlom Zapadu nego današnji Brisel. Znači nameće nam se iz tog Brisela globohomo agenda, i onda bi priglupi mladi europski mladići koji su većinski anti lgbt trebali ginit za Brisel? I Bogu hvala to neće nigdje proć, ali me razočarao Anušić da koketira s nekim ofenzivama na Rusiju. Dobio je lik neku ustašku erekciju sanja o Vražjoj Diviziji u Staljingradu, ne shvaćajuć širu sliku. Anušić najveće razočaranje hrvatske politike uz bračni par Selak Raspudić. Zapad nikad nije bio monolitan, ljepota demokracije i je njena heterogenost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 20:50 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: A je li. Pa kakvi su to ljudi koji svoje ideale prodaju za guzicu.To su nikakvi ljudi. Ljudi kao i svaki drugi. Kao i domoljubni i konzervativni katolički Hrvati koji idu na woke Zapad zbog veće zarade i čak tamo vode djecu. Ili pak odu u možemoški Zagreb. Zamisli ti pravog Hrvata da tamo živi pod vlašću Tomaševića, a sve zbog tamo nekakve zarade, karijere, većih mogućnosti i sličnih budalaština! Čekaj malo. Dakle mene, koji sam rođeni Purger, kome su starci rođeni tu, kome su djedovi i bake rođeni tu (ili u okolice, a sami se doselili tu kao klinci) bi jedan pederčić poput Senfa trebao istjerati iz mog rodnog grada? Najlakše je zbrisati. Poanta je ostati i boriti se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 20:53 |
|
|
weasel je napisao/la: Ceha je napisao/la: Pa mi smo Zapad.Meni je žao i Rusa što prolaze kroz ovo s*anje i što ih uzjahao lik kojem fali zemlje, a Rusija najveća država na planetu. Razumijem sve naše koji kroz Putka vide priliku za osvetu raznoraznim pederoliberalčićima, ali to je teška greška. Što se demografije tiče, Putinova Rusija nije ništa bolja od zapada, a ovo su mu uvalili novi Afganistan. Čisto demografski, ovo je bila najgluplja stvar koju je mogao napraviti. Slična je i moja kritika Trumpu. Jbg. čovjek je simpleton. Sviđaju se meni neke stvari koje lik radi, ali ako previše toga sjebe, onda će proizvesti kontru, a ta kontra... Dobri su mi ovi, čovjek je jebena inspiracija za raznorazne komičare  (mislim na Trumpa, iako je ovaj video o Putku, no Puppet regime se primarno bavi Trumpom). Zapad ne postoji, to je koncept koji su nam podvalili kao muda pod bubrege. Mi jesmo dio europske kontinentalne civilizacije, ali nismo dio kolonizatorske liberalne, protestantske seberzeće europe koja mrzi trenutno samo svoje postojanje. Zapad kojem mi pripadamo je u nedostatku boljeg opisa, srednjeeuropski kulturni krug sa svojim specifičnostima. Od Alpskih obronaka Austrije preko ravnica Mađarske, Slovačkih karpata i Hrvatskog jadrana. To je naše... Zapad je uvijek bio heterogen. Naši su srednja Europa i Mediteran, s time se slažem, sa zapadnoeuropskim imperijalistima nas u tome malo toga veže, ali opet... Postoje dodirne točke. Od Pariza, pa nadalje. Protestantizam nije naš, ali nije ni toliko stran, potekao je iz katolicizma, jbg.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 20:56 |
|
|
PaoUČikolu je napisao/la: Harezm je napisao/la: Što skoriji i što teži poraz Rusije je prvorazredni hrvatski nacionalni interes. Podrazumijeva se da je to i moralni imperativ. Nije. Ne dobivamo ništa sa porazom Rusije. Poraz islamističkog režima u Iranu (i potpuni slom Hamasa) nam je puno bitniji od ikakve Rusije. A tzv. "moralni imperativi" me ne zanimaju. Previše puta su Hrvati pretrpjeli štetu zbog tzv. "moralnih imperativa". Li-la. Nama je inače Rusija od koristi. Velika slavenska zemlja, gdje postoje i neke sličnost. Ali oni imaju previše despotizma u sebi, malo bi se trebali "europeizirati". Poraz Rusije u osvajačkom ratu u Ukrajini je gospodarski u hr. interesu, jer nam se otvaraju nova tržišta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 20:58 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Nema pozitivnih ni negativnih posljedica za Hrvatsku bez obzira kako ovaj rat završio. Podržavam Rusiju jer je na pravednoj strani u tom ratu i to je to. Zapadni sotonisti su je napali i ona se brani. To je to. Rusija napadnuta. Možda u tvoj glavi koja reklo bi se kod nas, nije u vinklu.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28415 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Sav taj Zapad je bio monolitan i jedinstven kad je trebali gaziti nas Hrvate u BiH. Kad je trebalo obraniti se od islamista pa nam zveckali sankcijama i prijetili ako se branimo. Kad je trebalo uhićivati naše ljude i slati u Haag. Kad je trebalo stvoriti Alijansu i slati tenkove na naše banke i razjebati našu vojsku. Kad je trebalo stvarati Komšiće i Platforme... itd itd. Uvijek je Zapad a osobito Europa bila politički jasna, složna i energična u zatiranju Hrvata. I onda netko kaže - mi smi Zapad?! Mi nismo Zapad već smo njegove žrtve. Propao dabogda.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
|
|
Ceha je napisao/la: PaoUČikolu je napisao/la: Nije. Ne dobivamo ništa sa porazom Rusije.
Poraz islamističkog režima u Iranu (i potpuni slom Hamasa) nam je puno bitniji od ikakve Rusije.
A tzv. "moralni imperativi" me ne zanimaju. Previše puta su Hrvati pretrpjeli štetu zbog tzv. "moralnih imperativa".
Li-la. Nama je inače Rusija od koristi. Velika slavenska zemlja, gdje postoje i neke sličnost. Ali oni imaju previše despotizma u sebi, malo bi se trebali "europeizirati". Poraz Rusije u osvajačkom ratu u Ukrajini je gospodarski u hr. interesu, jer nam se otvaraju nova tržišta. Nova tržišta nam se otvaraju jedino ako padne Moskva, a ne ako propadne rat u Ukrajini. A to je već jako teško da će se dogoditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:04 |
|
|
DarkKnight je napisao/la: Tužno je kad se 50togodišnjak mora koristit lažima da opravda svoj argument. Prvo namećete da sam za Putina i Ruse, a nigdje to nisam rekao. Kristaliziran mozak ne može shvatit kritičku misao, a to je da ako je grupacija A bolja od grupacije B u nekim atributima, to ne znači da sam za skupinu A. Zanimljivo je kako vam ne može proć kroz usta kritika EU i adresiranje da bi umiranje za Brisel bilo umiranje za lgbt prava, sotoniste, naseljavanje crnaca, Arapa i Indijaca u Europu. Također nigdje nisam rekao da ruske elite žive neke vrijednosti, nego kakve promiču na svoj narod. 2024te u UK bilo je oko 400 reklama sa parovima na TVu, od toga samo 3% su bili bijeli muškarac i bijela žena, i u svakoj toj reklami žena je bila alfa a muškarac blesavi idiot. U 97% reklama mušakarac je bio azijat ili afrikanac a supruga bi bila bjelkinja, rijetko kad isto afrikanka. Eto to ti je za propagiranje određenih vrijednosti od elita na plebove, a ti bi da naši ginu u Ukrajini za takve vrijednosti. Kristalko.
Kojim lažima? Kojim to lažima. Prvo, navođenje nečijih godina u smislu rasprave je totalni debilizam i pokazuje inteligenciju tj. nedostatak iste u onoga tko to koristi. Drugo ja imam sto kritika na EU ali je i dalje takva kakva je bolja za život od Rusije. Samo to sam rekao. To pokazuje statistika. I to je tako da se nadubite na glavu. treće nitko nikad nije rekao da će netko ioi ginuti za Ukrajinu. Osim dragovoljno. To je Milanovićeva podvala koji su neki maloumnici prihvatili kao argument. I na kraju da te upitam, pošto je ovdje tema demografska revitalizacija Ukrajine..zašto ti smeta usporedba Ukrajine i Vukovara kad je to dobra usporedba. I točna. i Ukrajina je danas ono što smo mi bili stoljećima pred Osmanlijama " antemurale christinaitatis" . Na stranu zapad. Briga me na kraju krajeva za njega iako je on iznjedrio tolike stvari bez kojih bi današnja civilizacija bila nezamisliva. . I on je licemjeran prema Ukrajini. Daje joj na kapaljku, tek toliko da se mogu boriti. Meni je prvenstveno bitna Ukrajina. Ukrajinci se bore za nas, bore su umjesto nas, ginu za sebe i za nas, i zaslužuju svu našu materijalnu, vojnu, humanitarnu, političku, moralnu i svaku drugu pomoć.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:06 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Sav taj Zapad je bio monolitan i jedinstven kad je trebali gaziti nas Hrvate u BiH. Kad je trebalo obraniti se od islamista pa nam zveckali sankcijama i prijetili ako se branimo. Kad je trebalo uhićivati naše ljude i slati u Haag. Kad je trebalo stvoriti Alijansu i slati tenkove na naše banke i razjebati našu vojsku. Kad je trebalo stvarati Komšiće i Platforme... itd itd. Uvijek je Zapad a osobito Europa bila politički jasna, složna i energična u zatiranju Hrvata. I onda netko kaže - mi smi Zapad?! Mi nismo Zapad već smo njegove žrtve. Propao dabogda. Istina i tako već 600+ godina. No isto izleti skakanja iz cipela u opanke nisu nam donijeli ništa dobro nego još veću pogibelj. Ajde sad budi pametan. Pripadamo zapadu, ali ne moramo uvijek biti poslušni 100% ili ne uvjetovati svoju pripadnosti i opredijeljene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:07 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ukrajinci se bore za nas, bore su umjesto nas, ginu za za senbe i za nas, i zaslzužuju svu našu materijalnu, vojnu, humanitarnu, političku, moralnu i svaku drugu pomoć. Za koga "nas" ratuju? Ratuju za Soroša, Victoriu Nuland i Huntera Bidena, ne ratuju za mene sigurno
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:07 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Sav taj Zapad je bio monolitan i jedinstven kad je trebali gaziti nas Hrvate u BiH. Kad je trebalo obraniti se od islamista pa nam zveckali sankcijama i prijetili ako se branimo. Kad je trebalo uhićivati naše ljude i slati u Haag. Kad je trebalo stvoriti Alijansu i slati tenkove na naše banke i razjebati našu vojsku. Kad je trebalo stvarati Komšiće i Platforme... itd itd. Uvijek je Zapad a osobito Europa bila politički jasna, složna i energična u zatiranju Hrvata. I onda netko kaže - mi smi Zapad?! Mi nismo Zapad već smo njegove žrtve. Propao dabogda. Tri puta smo se doborovljno u povijesti pripajali "zapadu". Tri velike greške. 11. stoljeće- doborovoljno, veći dio hrvatskog plemstva bira Kolomona Arapadovica kao kralja umjesto domaćeg Petra Snačića Posljedica - hrvatsko plemstvo nasilno uzurpirano iz jezgre hrvatske države (sjeverna i središnja Dalmacija), prodaja obale Mlečanima 1527. - doborovoljno, biranje Ferdinanda Habsburga kao kralja od strane hrvatskog sabora Posljedica - oslobođena Posavina vraćena Turcima, Turska Hrvatska i Dalmacija ostavljenje neoslobođene, naseljvanje Srba, odvajanje Dalmacije i Slavonije od Hrvatske, osnivanje Vojne Krajine, prepuštanje na milost i nemilost Mađara 2000. - doborovoljno, narod bira pro-EU, pro-zapad opciju Posljedica - neprijatelj preuzima medije, zabrane hrvatskih znakovlja, tlačenje Herceg-Bosne, prodaja INA-e
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:10 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Satire Gruziju, satire Ukrajinu, satirala je i Čečeniju. Tko zna koga bi još satirala da ima snage.
Gle, meni sve govori jedna stvar. Tko gdje ide. Ako Rusi masovno idu u Europu onda je znak da je Europa unatoč svojim manama bolja. Onaj tko veliča Rusiju, pljuje zapad za mene je najveći licemjer.
To je ko oni Srbi koji su na društvenom mrežama pisali. "Putine satari mrski zapad. Tvoji Srbi iz Toronta, Beča, Chicaga, Berlina i Londona.....".
Zapad ima svoje demone ali se ne može liječiti još većim demonom sa istoka.
Nek mi netko objasni zašto najveći rusofili s ovog područja, Srbi, neće u Rusiju nego idu na mrski zapad.
Zbog para. Većina ljudi su prostitutke i prodat će oca i mater za pare. Evo ti samo Hrvata, bili smo u stanju izručivati stranom sudu ratne heroje da ih sudi kako bi "ušli u EU". Potom smo bili spremni dati dio teritorija Sloveniji da uđemo u EU. Dali bi šupka i grla, šta god treba. Zato i sad imamo nacionalno mazohisitčku vladu, jer se PRODAJEMO za pare iz fondova. Isto rade i Srbi na Zapadu, što na Zapadu, već u Hrvatskoj se prodaju. Sve je zbog para i ništa više Inkvi. Ono što je tvoj problem i tvoje generacije uopće je što niste u stanju razmišljati višedimenzionalno. Sve vam je ili/ili. Ili Zapad ili Rusi. Zapad ima jedan specifičan demon, koji drugi nemaju, a to je da naša elita mrzi NAS. Rusi imaju svoje demone, ruska elita je isto pokvarena, represivna, korumpirana, svakakva, ruski imperij je znao biti iznimno okrutan, ali taj specifični demon nema. Ruska elita ne želi da Rusi nestanu, tvoja elita želi da ti nestaneš i aktivno radi na tomu. Ruska elita jaši po Rusima, pljačka Ruse, gazi Ruse ako su neposlušni, ali ne želi i ne radi aktivno na tome da Rusi nestanu. To se istina dešava, ali zato što su nesposobni da to zaustave, ne zato što to žele ili rade na tome. Kod nas je istrebljenje nas samih službena religija, a otpor tomu se zove nacizmom. Tim je više apsurdno da Ukrajinci, dok ginu da se obrane od kinetičke agresije Rusa, istovremeno nastoje postati dio konglomerata kojem je nestanak Europljana, uključujući Ukrajince - religijsko uvjerenje. I to ne ono takijaški, da bi dobili oružja za rat, nego istinski, istinski žele biti dio nacionalno mazohističkog svijeta. Ja se nadam da imaš kapacitet i da nisi previše uskogrudan da shvatiš stvari na više razina, više dimenzija, jel to nije apologetika Rusije. Ne želim ni ja ni nitko normalan biti pod Rusima. To je samo konstatacija da taj specifični demon nacionalng sebemrzja Rusi nemaju i ne izvoze. Čak ni u zemlje s kojima su ratovali poput Gruzije ili koje su im vazali poput Bjelorusije ne izvoze to. Sadašnja "proruska" vlast u Gruziji ne radi na tome da nestane Gruzijaca, naprotiv, promovira sve ono što bi ti htio da bude u Hrvatskoj, ali ne može. Ne može jer smo Zapad. Tvoja elita radi na tome da ti nestaneš, i Njemačka, i Britanska i Švedska i Talijanska i sve druge na Zapadu. Jer nam je to službena religija. Dvije stvari mogu biti točne u isto vrijeme, Rusi mogu biti okrutni imperij i trula korumipirana država, što i jesu, ali da nisu izvoznici sebemrzja niti im je to službena religija, kao nama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:11 |
|
|
PaoUČikolu je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Sav taj Zapad je bio monolitan i jedinstven kad je trebali gaziti nas Hrvate u BiH. Kad je trebalo obraniti se od islamista pa nam zveckali sankcijama i prijetili ako se branimo. Kad je trebalo uhićivati naše ljude i slati u Haag. Kad je trebalo stvoriti Alijansu i slati tenkove na naše banke i razjebati našu vojsku. Kad je trebalo stvarati Komšiće i Platforme... itd itd. Uvijek je Zapad a osobito Europa bila politički jasna, složna i energična u zatiranju Hrvata. I onda netko kaže - mi smi Zapad?! Mi nismo Zapad već smo njegove žrtve. Propao dabogda. Tri puta smo se doborovljno u povijesti pripajali "zapadu". Tri velike greške. 11. stoljeće- doborovoljno, veći dio hrvatskog plemstva bira Kolomona Arapadovica kao kralja umjesto domaćeg Petra Snačića Posljedica - hrvatsko plemstvo nasilno uzurpirano iz jezgre hrvatske države (sjeverna i središnja Dalmacija), prodaja obale Mlečanima 1527. - doborovoljno, biranje Ferdinanda Habsburga kao kralja od strane hrvatskog sabora Posljedica - oslobođena Posavina vraćena Turcima, Turska Hrvatska i Dalmacija ostavljenje neoslobođene, naseljvanje Srba, odvajanje Dalmacije i Slavonije od Hrvatske, osnivanje Vojne Krajine, prepuštanje na milost i nemilost Mađara 2000. - doborovoljno, narod bira pro-EU, pro-zapad opciju Posljedica - neprijatelj preuzima medije, zabrane hrvatskih znakovlja, tlačenje Herceg-Bosne, prodaja INA-e Moj zaključak je da je hrvatski sabor naše najveće zlo. Treba ga ukinut jednom zauvijek. Naći neke nove Trpimiroviće ili Šubiće i postaviti apsolutnog monarha i to je to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:16 |
|
|
Ruska elita ubila, izgladnjivala, poslala u smrt milijune svojih građana...ali ne žele da nestanu!? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:17 |
|
|
novosve je napisao/la: Zbog para. Većina ljudi su prostitutke i prodat će oca i mater za pare. Evo ti samo Hrvata, bili smo u stanju izručivati stranom sudu ratne heroje da ih sudi kako bi "ušli u EU". Potom smo bili spremni dati dio teritorija Sloveniji da uđemo u EU. Dali bi šupka i grla, šta god treba. Zato i sad imamo nacionalno mazohisitčku vladu, jer se PRODAJEMO za pare iz fondova. Isto rade i Srbi na Zapadu, što na Zapadu, već u Hrvatskoj se prodaju.
Sve je zbog para i ništa više Inkvi.
Ono što je tvoj problem i tvoje generacije uopće je što niste u stanju razmišljati višedimenzionalno. Sve vam je ili/ili. Ili Zapad ili Rusi.
Zapad ima jedan specifičan demon, koji drugi nemaju, a to je da naša elita mrzi NAS. Rusi imaju svoje demone, ruska elita je isto pokvarena, represivna, korumpirana, svakakva, ruski imperij je znao biti iznimno okrutan, ali taj specifični demon nema.
Ruska elita ne želi da Rusi nestanu, tvoja elita želi da ti nestaneš i aktivno radi na tomu. Ruska elita jaši po Rusima, pljačka Ruse, gazi Ruse ako su neposlušni, ali ne želi i ne radi aktivno na tome da Rusi nestanu. To se istina dešava, ali zato što su nesposobni da to zaustave, ne zato što to žele ili rade na tome.
Kod nas je istrebljenje nas samih službena religija, a otpor tomu se zove nacizmom.
Tim je više apsurdno da Ukrajinci, dok ginu da se obrane od kinetičke agresije Rusa, istovremeno nastoje postati dio konglomerata kojem je nestanak Europljana, uključujući Ukrajince - religijsko uvjerenje.
I to ne ono takijaški, da bi dobili oružja za rat, nego istinski, istinski žele biti dio nacionalno mazohističkog svijeta.
Ja se nadam da imaš kapacitet i da nisi previše uskogrudan da shvatiš stvari na više razina, više dimenzija, jel to nije apologetika Rusije. Ne želim ni ja ni nitko normalan biti pod Rusima. To je samo konstatacija da taj specifični demon nacionalng sebemrzja Rusi nemaju i ne izvoze. Čak ni u zemlje s kojima su ratovali poput Gruzije ili koje su im vazali poput Bjelorusije ne izvoze to. Sadašnja "proruska" vlast u Gruziji ne radi na tome da nestane Gruzijaca, naprotiv, promovira sve ono što bi ti htio da bude u Hrvatskoj, ali ne može. Ne može jer smo Zapad.
Tvoja elita radi na tome da ti nestaneš, i Njemačka, i Britanska i Švedska i Talijanska i sve druge na Zapadu. Jer nam je to službena religija.
Dvije stvari mogu biti točne u isto vrijeme, Rusi mogu biti okrutni imperij i trula korumipirana država, što i jesu, ali da nisu izvoznici sebemrzja niti im je to službena religija, kao nama.
Kako vi mladi mlađahni, vi sa mliječnim zubima, prelijepi i prezgodni ne kužite da nije samo uništavanje naroda ako dovlačiš migrante i promoviraš woke nego da je i uništavanje naroda kad ga tjeraš na prostituciju, nemoral, kad ga pljačaš, kad ga držiš u bijedi, kad je on toliko siromašan i i u takvom besmislu da jedini izlaz vidi u alkoholizmu pa nemože ni njega priuštit, pa se pije tko zna što..kako vi nemate tu višedimnezinalnost da shvatite tako jednostavnu stvar. Što je s vama s tom mladom generacijom. Imate li vi neki rezon, znate li zbrojit dva plus dva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:18 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ukrajinci se bore za nas, bore su umjesto nas, ginu za sebe i za nas, i zaslužuju svu našu materijalnu, vojnu, humanitarnu, političku, moralnu i svaku drugu pomoć. To je apsolutna budalaština, i pokazuje zavidnu infantilnost i djela hrvatskih i djela srpskih nacionalista. Naime i jedni i drugi vide u zaraćenim stranama gore svoju ekstenziju. Srbi misle ako dođu Rusi do Balkana da će im napravit Veliku Srbiju, a i dio Hrvata to misli jer moraju biti zrcalno simetrični Srbima, pa nas eto Ukrajina tobože brani. To je pokazatelj žešćeg nepoznavanja povijesti, geopolitike, geostrategije, ičega. Obična infantilnost i jednih i drugih. K tomu, pitanje opstanka Ukrajine zasad uopće nije na stolu i već u prvim ruskim mirovnim ponudama isto pitanje nije bilo sporno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:24 |
|
|
novosve je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Ukrajinci se bore za nas, bore su umjesto nas, ginu za sebe i za nas, i zaslužuju svu našu materijalnu, vojnu, humanitarnu, političku, moralnu i svaku drugu pomoć. To je apsolutna budalaština, i pokazuje zavidnu infantilnost i djela hrvatskih i djela srpskih nacionalista. Naime i jedni i drugi vide u zaraćenim stranama gore svoju ekstenziju. Srbi misle ako dođu Rusi do Balkana da će im napravit Veliku Srbiju, a i dio Hrvata to misli jer moraju biti zrcalno simetrični Srbima, pa nas eto Ukrajina tobože brani. To je pokazatelj žešćeg nepoznavanja povijesti, geopolitike, geostrategije, ičega. Obična infantilnost i jednih i drugih. K tomu, pitanje opstanka Ukrajine zasad uopće nije na stolu i već u prvim ruskim mirovnim ponudama isto pitanje nije bilo sporno. Srbi da, to misle. a Ukrajina ne brani samo Hrvatsku od srpskih maštarija nego brani cijelu Europu. Vidiš ja ipak gledam šire od srpskih nacionalista. Brani Poljsku, brani Baltičke zemlje, brani i Orbanovu Mađarsku, koji se usro Rusa, Rumunje brani, Bugare brani, Čehe brani, Slovake brani a možda i Njemačku, bar njezin istočni dio. Jer je Ruski plan minimum vraćanje pod svoje okrilje zemlje bivšeg soc, lagera. to što ti s tim nisi upoznat to je tvoj problem. To je Putin sam rekao. A njegov plan je bio cijela Ukrajina u "trodnevnoj SVO" , inače se ne bi išlo s desantnim jedinicima na Hostomel i stokilometarska kolona oklopnomehaniziranih jedinica na Kijev koja je zaglibila. Htjeli su za početak cijelu Ukrajinu i vazalski režim. Ali su se malo zajebali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:26 |
|
|
|
Koje budalaštine haha. No čak i da je istina i da želi Putin okupirat i pripojit cijeli bivši istočni blok, opet Hrvatska nije tu.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:28 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ruska elita ubila, izgladnjivala, poslala u smrt milijune svojih građana...ali ne žele da nestanu!?  Zamisli. Zamisli te infatilnosti i tih tobož argumenata a pojma nemaju, blage veze nemaju ni o čemu. Ne znaju da tamo ljudski život ne vrijedi pišljiva boba. Ni dan danas. Da su slali mlijune svojih ljudi u Sibir ljudi na osnovu lažnih optužbi. Brat je cinkao brata. Žena muža. Sin oca. Muž ženu. Taj bolestan sustav i dan danas živi. Oni ne znaju ništa. Ništa nisu čitali. Nemaju pojma o ničemu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:29 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la:
kako vi mladi mlađahni sa mliječnim zubima prelijepi i prezgodni ne kužite da nije samo uništavanje naroda ako dovlačiš migrante i promoviraš woke nego da je i uništavanje naroda kad ga tjeraš na prostituciju, nemoral kad ga pljačaš, kad ga držiš u bijedi, kad je on toliko siromašan i i u takvom besmislu da jedini izlaz vidi u alkoholizmu pa nemože ni njega priuštit pa se pije tko zna što..kako vi nemate tu višedimnezinalnost da shvatite tako jednostavnu stvar. Što je s vama s tom mladom generacijom. Imate li vi neki rezon, znate li zbrojit dva plus dva.
Zbilja ti je netko dobro rekao da ti je mozak kristalizirao. Ruska država ne tjera narod na prostituciju ni alkoholizam ni siromaštvo, Naprotiv, ruska država je pokušala štošta, i imala čak i određenih uspjeha da te pojave SUZBIJE. Druga je stvar što je ruska država trula i korumpirana i nesposobna da to postigne u većoj mjeri, ali ruskoj državi nije cilj, niti ambicija da Rusi budu siromašni i alkoholizirani. Ti si u stanju okrivit rusku vlast za -25 u Moskvi jutros. Tvojoj državi je cilj da ti budeš drogiran, da ti uvali smeće od južnoameričkog mesa i indijske ribe, da ti djeca budu homoseksualci ili kastrirani, da ti ih siluju kozoyebi po ulici, i još da im se ispričavaš za to. To što ti misliš da se svodi sve na 2+2 je zbilja pokazatelj da ne razumiješ ništa i da te vrijeme pregazilo. Još jednom, nije to apologetika Rusije, niti ja želim Ruse ovdje, nego je problem višedimenzionalan, ali je očito tebi to preteško razumjeti. Jer kao što vidim ne razlikuješ trulost, nesposobnost i korumpiranost jedne elite, kakava je ruska, od toga da te ista aktivno mrzi i radi na tvomu uništenju, kakva je naša. Mi ne možem "shvatiti" "jednostavnu stvar" jer nije jednostavna. to što je ti pojednostavljuješ te odvodi u zatucanost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:30 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Srbi da, to misle. a Ukrajina ne brani samo Hrvatsku od srpskih maštarija nego brani cijelu Europu. .
Vidim ja da su srpske maštarije u ravnini tvojih. Imate jedni i drugi infantilne projekcije svojih dječjih igrica na tuđi rat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Demografska revitalizacija Hrvatske Postano: 01 vel 2026, 21:32 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ne znaju da tamo ljudski život ne vrijedi pišljiva boba. Ni dana danas. u. Zamisli biti toliko svađen sa stvarnošću da ne vidiš da tvoj život ovdje ne da ne vrijedi pišljiva boba, nego da se nagrađuje one koji ti ga oduzimaju. Nitko nije tako beznadno porobljen ko onaj ko je umislio da je slobodan.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|