|
|
Stranica: 559/562.
|
[ 14050 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Flamel
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 10:20 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2009 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Jutros je uhićen ministar Beroš.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 11:03 |
|
|
Nije zbog corone al da je napokon taj kriminalac pao.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 11:07 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4194 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Strašno koliko su političari korumpirani.
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 11:10 |
|
|
I uz sve mane lipo je vidit da kako tako postoji neka država i sustav, hapse se i aktivni ministri. To je najbolja vrijednost EU, uz sve mane.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 11:13 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2009 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Uhićen je i dr.Krešimir Rotim, vlasnik one poznate poliklinike.
S druge strane, kako se ovo klupko odmotava, može se sigurno kazati da se Ćorušić ubio. Doznao je vjerojatno da će i njemu USKOK zakucati na vrata, pa je radije odlučio presuditi sam sebi.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 11:19 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7424 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Nije mi ljepši dan svanuo, dolijalo još jedno hadezeovo srpsko trgovačko gov.no, i to onaj koji je maltretirao i zatvarao ljude dvije godine u stanovima, a i dan danas bi da nije Putin napao Ukrajinu.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 11:26 |
|
|
Imota je napisao/la: I uz sve mane lipo je vidit da kako tako postoji neka država i sustav, hapse se i aktivni ministri. To je najbolja vrijednost EU, uz sve mane. Plenković prvi premijer koji ne štiti članove svoje vlade od istraga i gonjenja. Očekujem korumpirane ex premijere Kosor i Milanovića sa zahtjevima protiv Plenkovića.
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 11:31 |
|
|
MiB je napisao/la: Imota je napisao/la: I uz sve mane lipo je vidit da kako tako postoji neka država i sustav, hapse se i aktivni ministri. To je najbolja vrijednost EU, uz sve mane. Plenković prvi premijer koji ne štiti članove svoje vlade od istraga i gonjenja. Očekujem korumpirane ex premijere Kosor i Milanovića sa zahtjevima protiv Plenkovića. Štiti štiti sve je da od sebe, pa samo oko Banožića koliko su zataškavali .
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 11:33 |
|
|
Sad dodatno padaju šanse Primorca. Citat: Budući je jedini ponuditelj u takvim postupcima javne nabave bilo osumnjičeno trgovačko društvo, operacijski mikroskopi su kupljeni za cijenu koja je neosnovano uvećana za 619.582,64 EUR-a, na štetu Državnog proračuna Republike Hrvatske.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 13:57 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3774 Lokacija: Stolni grad
|
MiB je napisao/la: Imota je napisao/la: I uz sve mane lipo je vidit da kako tako postoji neka država i sustav, hapse se i aktivni ministri. To je najbolja vrijednost EU, uz sve mane. Plenković prvi premijer koji ne štiti članove svoje vlade od istraga i gonjenja. Očekujem korumpirane ex premijere Kosor i Milanovića sa zahtjevima protiv Plenkovića. Ne štiti? Čovjek radi sve da to prikrije, ja osobno smatram i da sudjeluje u sve i jednoj pljački, jer koja je logika da netko tko je pošten 1/1 stavlja za ministra lika o kojem svi mediji pišu da je radio malverzacije i pogodovanja. Beroš je dobar potrčko koji će svoj potpis staviti na nešto što drugi ne bi.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 14:05 |
|
|
Plenković se pokazuje ko i pizda. Kad su domaći novci u pitanju brani ministre do zadnjeg, kmeči o zavjeri a kad dođe poziv iz Brisela podvije rep.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 14:18 |
|
|
Hvala Bogu, Hrvatska je uhvatila zadnji vagon za EU, tako da iznad ovih kradezovskih džeparoša ima neka ozblijna faca kojoj ne može ništa promaknuti.
Koliko se tek krade u jugoistočnom "komšiluku", neću ni zamišljati. Vučić i Bakir s minionsima su natrpali garantirano nekoliko trezora.
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 14:23 |
|
|
Ko je sljedeći? Kvota 1.2 na Obuljen Koržinek.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 14:27 |
|
|
Koji je ovo jubilarni po redu? 33 ili 34-ti? Dugo nije bila neka afera
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 14:30 |
|
|
Flamel je napisao/la: Hvala Bogu, Hrvatska je uhvatila zadnji vagon za EU, tako da iznad ovih kradezovskih džeparoša ima neka ozblijna faca kojoj ne može ništa promaknuti.
Koliko se tek krade u jugoistočnom "komšiluku", neću ni zamišljati. Vučić i Bakir s minionsima su natrpali garantirano nekoliko trezora. Samo je razlika sto oni nemaju bas previse odakle krasti s obzirom da su crne rupe. S druge strane u Hrvatskoj ocito i dalje imaju odakle muzti pare i to zdusno rade. U niti jednoj drzavi europe nema ovakva politicka vrhuska. Zanimljivo bi bilo usporediti imovinske kartice svih doticnih iz 2016 prije vlasti i danas…
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 14:34 |
|
|
Sabor bi trebao ispitati sve ministre dok su priključeni na detektor laži. Prvo pitanje jeste li uzimali ili davali mito? Drugo, jeste li korumpirani? Treće, radite li za dobrobit RH i njenih građana.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 14:45 |
|
|
Gazda je napisao/la: Ko je sljedeći? Kvota 1.2 na Obuljen Koržinek. Mislim da bi vjerovatno bio Anušić, al EU nema nadzor nad OSRH pa može bit miran. Za 8 topnički sustava Himars platio 400 mil.€ 12 Rafale aviona 1000 mil.€ Dakle 12 Himarsa 700 mil.€ ili 50 Leo2 komada za 1500 mil.€ ili 6 Turski Dronva 100 mil.€
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 14:49 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7424 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Gazda je napisao/la: Ko je sljedeći? Kvota 1.2 na Obuljen Koržinek. Ona i Oleg Butković imaju zaštićeni status. Ako nešto i bude sumnjivo, prije hapsane će dati neopozive ostavke.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
snowflake
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 14:55 |
|
|
Flamel je napisao/la: Uhićen je i dr.Krešimir Rotim, vlasnik one poznate poliklinike.
S druge strane, kako se ovo klupko odmotava, može se sigurno kazati da se Ćorušić ubio. Doznao je vjerojatno da će i njemu USKOK zakucati na vrata, pa je radije odlučio presuditi sam sebi. KBC Zagreb, kome je na čelu bio Ćorušić, nije obuhvaćen ovom istragom. U pitanju su: Vinogradska, KBC Osijek i Petrova. Radilo bi se i o KBC Split, ali je ravnatelj, dr. Julije Meštrović, odbio mito. Zaslužuje da ga se istakne i nagradi. Da sam na Plenkovićevom mjestu, njega bih imenovala ministrom i tako poslala poruku. Cijeli slučaj je katastrofa! P.S. Tek sad postajem svjesna, korupcionaške radnje u dječjoj bolnici?! Zbilja ništa nije sveto!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 14:58 |
|
|
kiler je napisao/la: Gazda je napisao/la: Ko je sljedeći? Kvota 1.2 na Obuljen Koržinek. Ona i Oleg Butković imaju zaštićeni status. Ako nešto i bude sumnjivo, prije hapsane će dati neopozive ostavke. Oleg lopina sa kupovinom ovi grčki izraubani brodova. Kod svih hrvatski brodogradilišta, pa i da ne znamo ništa mogli smo konstrukciju broda napravit pa nek ga talijani opreme. Uništavanjem Taxi službe s uberovcima koji neznaju ni osnovne lokacije po gradovima. Bina Istra koja nije plaćala porez 25 godina opet dobije koncesiju na Istarski Ypsilon, pa di to ima jbt.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 15:03 |
|
|
snowflake je napisao/la: Flamel je napisao/la: Uhićen je i dr.Krešimir Rotim, vlasnik one poznate poliklinike.
S druge strane, kako se ovo klupko odmotava, može se sigurno kazati da se Ćorušić ubio. Doznao je vjerojatno da će i njemu USKOK zakucati na vrata, pa je radije odlučio presuditi sam sebi. KBC Zagreb, kome je na čelu bio Ćorušić, nije obuhvaćen ovom istragom. U pitanju su: Vinogradska, KBC Osijek i Petrova. Radilo bi se i o KBC Split, ali je ravnatelj, dr. Julije Meštrović, odbio mito. Zaslužuje da ga se istakne i nagradi. Da sam na Plenkovićevom mjestu, njega bih imenovala ministrom i tako poslala poruku. Cijeli slučaj je katastrofa! Misliš da bi Meštrović prihvatio suradnju sa nekim koga je popljuvo i smjenio, nisu oni njega samo smjenili, nego i javno degradirali kao nesposobnog.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 15:05 |
|
|
snowflake je napisao/la: KBC Zagreb, kome je na čelu bio Ćorušić, nije obuhvaćen ovom istragom. U pitanju su: Vinogradska, KBC Osijek i Petrova. Radilo bi se i o KBC Split, ali je ravnatelj, dr. Julije Meštrović, odbio mito. Zaslužuje da ga se istakne i nagradi. Da sam na Plenkovićevom mjestu, njega bih imenovala ministrom i tako poslala poruku. Cijeli slučaj je katastrofa!
Znam da Rebro nije obuhvaćeno ovom akcijom, ali tko će ga znati, svi su oni međusobno kao HDZ-ovci "na vezi", pa ne bi čudilo da je i Ćorušić bio pod nekom obradom. Što se tiče Meštrovića, teško da će on u ministarsku fotelju. Čisto sumnjam da Plenković nije znao za sva ta mutna posla, ali ovo su ipak EU novci, nema tu zezancije.
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
snowflake
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 15:08 |
|
|
Brane je napisao/la: snowflake je napisao/la: KBC Zagreb, kome je na čelu bio Ćorušić, nije obuhvaćen ovom istragom. U pitanju su: Vinogradska, KBC Osijek i Petrova. Radilo bi se i o KBC Split, ali je ravnatelj, dr. Julije Meštrović, odbio mito. Zaslužuje da ga se istakne i nagradi. Da sam na Plenkovićevom mjestu, njega bih imenovala ministrom i tako poslala poruku. Cijeli slučaj je katastrofa!
Misliš da bi Meštrović prihvatio suradnju sa nekim koga je popljuvo i smjenio, nisu oni njega samo smjenili, nego i javno degradirali kao nesposobnog. Mediji pišu da ga je Beroš i smijenio upravo zato jer nije prihvatio mito! Zato sam i rekla da bih ga imenovala ministrom. Po pisanju Jutarnjeg, sve se priprema još od 2022. P.S. Možda nam Petrač konačno dolija zbog nečega. https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/k ... o-20230403https://radio.hrt.hr/radio-split/vijest ... o-11861648
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 15:11 |
|
|
Imota je napisao/la: I uz sve mane lipo je vidit da kako tako postoji neka država i sustav, hapse se i aktivni ministri. To je najbolja vrijednost EU, uz sve mane. S tim, kako nam je upravo takve političare EU i instalirala - https://www.youtube.com/watch?v=I37gLBLDmkY
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 15 stu 2024, 15:18 |
|
|
Turudić će sada spriječiti svaku daljnju istragu u ovom slučaju, osim one koju će on kontrolirati, naravno glavni cilj je da ne dođu do Plenkovića, a ovaj piše da stave Meštrovića, hoće ga da ne kažem šta.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: tetejac i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|