|
|
Stranica: 12/88.
|
[ 2197 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 15:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Mudar si ti. "Kukurikavci" (puno stranki) VS HDZ (jedna stranka).
Aj bježi, na krivom si forumu, nema ovdje morona.
Malo takta ti ne bi falilo. Ako se sjebu na sljedećim izborima morat ćeš ovdje registrirati novi nick, zbog sramote jer si se svašta isprovaljivao.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 15:47 |
|
|
|
Ma što se tiče hr politike pozitivac ima takta kao i Lagumdžija u Jedinoj.
Jedino se ja znam na to upecati.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 15:57 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
BBC je napisao/la: Mudar si ti. "Kukurikavci" (puno stranki) VS HDZ (jedna stranka). Tako i treba gledati, nije niko kriv desnici što više reže jedni na druge nego na ljevicu. Citat: Aj bježi, na krivom si forumu, nema ovdje morona. Tko je onda meni ovo odgovorio 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 15:59 |
|
|
|
Isto ste govorili i kad je Račan dobio izbore. Znamo kako je završilo. A Račan je genijalac za Milanovića. Još u Vladi nije imao tipa manje popularnijeg od Sanadera trenutno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 16:02 |
|
|
BBC je napisao/la: Isto ste govorili i kad je Račan dobio izbore. Znamo kako je završilo. A Račan je genijalac za Milanovića. Još u Vladi nije imao tipa manje popularnijeg od Sanadera trenutno. Račan je bio katastrofa, za desničare idealan lider SDP-a. A Čačić je živi užas, pisao sam da je on lud i prije svih cirkusa koji su doveli do toga da ga javnost percipira gorim od Sanadera. Međutim, da bi došao na vlast moraš imati suradnju i sa govnima poput njega, tako bi i HDZ morao sa izdajnicima Daniela Srbina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 16:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25443 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Još uvijek je kakav-takav SDP manje zlo od HDZ-a.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 16:04 |
|
|
|
Nebitno je sve to. Kako narod to vidi je bitno. Narod će na sljedećim izborima reći svoje. Ali nemojte biti razočarani, sve je to normalno. Jedne izbore dobiješ, druge izgubiš. Nema više doživotnih Brozova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 16:05 |
|
|
doc je napisao/la: Ma što se tiče hr politike pozitivac ima takta kao i Lagumdžija u Jedinoj.
Jedino se ja znam na to upecati. Šta se ti javljaš Purgeru, kod tebe bu Partija vladala vječno, Karamarkovi buju došli na vlast na sveto nigdarjevo, kaj ne?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 16:06 |
|
|
Hrvatska je u banani.. da nam dodje Bog otac ne bi nam pomogao( mozda i bi ,al dobro  ) Sta je sve hdz tokom ovih godina uradio(a eno i Sanadera u cuzi) pa jos uvijek misle da su bogom dani i da niko ne valja osim njih samih.. Popusili su ove izbore a ako Bog da i slijedece ce spusit 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 16:10 |
|
|
lider30 je napisao/la: Još uvijek je kakav-takav SDP manje zlo od HDZ-a. Dabome, adeze je imao mandat pa vidimo na suđenju Sanaderu čega je sve bilo. A što se tiče odnosa prema BiH, mislim da ne trebam spominjati ovdje razbijanje HDZ-a BiH i ulogu sestrinske stranke u tome, kao ni izjave njihovog veleposlanika u BiH o entitetu. Milanović i Josipović su mnogo toga rekli posjetima u BiH i odbijanjem susreta sa Lagumdžijom u Zagrebu, a teta Jaca je radije išla na Kosovo u vrijeme kada bi taman dobro došla posjeta Hrvatima BiH. Citat: Nebitno je sve to. Kako narod to vidi je bitno. Narod će na sljedećim izborima reći svoje. Ali nemojte biti razočarani, sve je to normalno. Jedne izbore dobiješ, druge izgubiš. Nema više doživotnih Brozova. Dabome, gospodine BBC, narod će reći svoje kao što je i rekao na izborima, kao što i govori na anketama. ... pa bumo videli koja je stranka kak veli karamarkec nenarodna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 16:13 |
|
|
|
Čuj, nisam im ja kriv što su za 6 mjeseci uspjeli napraviti gafova koliko HDZ za 2 mandata. Biraj bolje svoje ljubimce, da sačuvaš obraz. Meni HR HDZ nije simpatičan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 16:20 |
|
|
|
pozitivac je Ibar za politiku.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 16:21 |
|
|
BBC je napisao/la: Čuj, nisam im ja kriv što su za 6 mjeseci uspjeli napraviti gafova koliko HDZ za 2 mandata. Biraj bolje svoje ljubimce, da sačuvaš obraz. Meni HR HDZ nije simpatičan. Što se tiče gafova, i ja sam mnogim stvarima neugodno iznenađen, ali sve to nije ni blizu cirkusima Sanaderove vlasti. A što se tiče obraza kao političke metafore, s obzirom kakva je oporba, mogao bi dugi niz godina obraz sačuvati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 16:22 |
|
|
doc je napisao/la: pozitivac je Ibar za politiku. Šta ti imaš protiv Ibra? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 16:24 |
|
|
pozitivac je napisao/la: BBC je napisao/la: Čuj, nisam im ja kriv što su za 6 mjeseci uspjeli napraviti gafova koliko HDZ za 2 mandata. Biraj bolje svoje ljubimce, da sačuvaš obraz. Meni HR HDZ nije simpatičan. Što se tiče gafova, i ja sam mnogim stvarima neugodno iznenađen, ali sve to nije ni blizu cirkusima Sanaderove vlasti. A što se tiče obraza kao političke metafore, s obzirom kakva je oporba, mogao bi dugi niz godina obraz sačuvati. "Gafovi" su figurativno. Tu se radi o nedemokratskoj praksi. Ali eto, imaš velik problem sa medijima i narodom. Ja sam ti najmanji problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 17:22 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
pozitivac je napisao/la: Ništa od vaših snova, desničari moji! Milanović dominira idućih par mandata! Sanader recimo je imao uspon u svojoj popularnosti prvih ne samo 6 mjeseci , već 2 godine . Jaca je čak imala unatoč svim sranjim 2 mjeseca rasta popularnosti. Jedino Milanče pada od početka  . Đe ba' stalo druže pozitivče, vidim nema porasta popularnosti u zadnjih 6 mjeseci nikome osim HDZu  , a vidim i Čačić dominira, slava mu  , nego kada će i službeno postati premijerom ? Ovaj mjesec, ili se čeka da se Sabornici vrate sa ljetne pauze  ? P.S. A i plan 21 je prošao nemilice, gospodarski oporavak je u punom jeku  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 17:29 |
|
|
pozitivac je napisao/la: BBC je napisao/la: Džes ba ti Pozitivac. Ako "kukurikavci" izdrže do kraja i ovog mandata bit će dobro. I nemoj nas kriviti, oni su sami sebi krivi.
Evo deru ih i novinari za koje ni u snu ne bih pomislio da će se okrenuti protiv njih. Naljutili su puno ljudi. Fantazirate dečki moji, kukurikavci nakon svih Čačićevih cirkusa i sranja u ekonomiji i dalje imaju skoro duplo veći postotak od HDZ-a Združena kukuriku koalicija ima 34%, HDZ sam ima 20,6% . Kolko ja vidim to baš i nije skoro duplo . Usput rečeno dobili ste izbore sa manje glasova nego što ste ih dobili 2007.g. na izborima, odvojeno kao stranke. HDZ samo mora mobilizirati svoje glasače i doviđenja SDP sljedećih 8-12 godina ako ne i dulje . Sa ovom silaznom putanjom koju sada imate (prije 3 mjeseca 48% ljudi vam je iskazivalo podršku) i nikakve promjene gospodarske situacije na vidiku, štoviše samo produbljivanje krize je vidljivo, HDZ će vas pomesti na sljedećim izborima gore nego 2003. godine . Dakle u sljedećem mandatu Sabora očekuj maskimum 40 mandata združenim silama HNSa SDPa i IDSa.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 17:32 |
|
|
pozitivac je napisao/la: BBC je napisao/la: Isto ste govorili i kad je Račan dobio izbore. Znamo kako je završilo. A Račan je genijalac za Milanovića. Još u Vladi nije imao tipa manje popularnijeg od Sanadera trenutno. Račan je bio katastrofa, za desničare idealan lider SDP-a. A Čačić je živi užas, pisao sam da je on lud i prije svih cirkusa koji su doveli do toga da ga javnost percipira gorim od Sanadera. Međutim, da bi došao na vlast moraš imati suradnju i sa govnima poput njega, tako bi i HDZ morao sa izdajnicima Daniela Srbina. Jesi pukao ? Đapićev HSP ne će postojati kroz par godina ovim tempom, postojati će puno normalnija pravaška stranka, odnosno Ružini pravaši . S njom se da ići u kolaiciju, kao i sa HSSom. P.S. Račan je za HDZ bio puno opasniji jer je bio puno pametniji i mudriji čovjek, oduvijek sam tvrdio da je izbor Milanovića nazadak za SDP, na sljedećim izborima ćeš tek vidjeti koliki.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 17:32 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Sanader recimo je imao uspon u svojoj popularnosti prvih ne samo 6 mjeseci , već 2 godine . Jaca je čak imala unatoč svim sranjim 2 mjeseca rasta popularnosti. Jedino Milanče pada od početka  . Istina, ali kukurikavci imaju još uvijek prednost kakvu HDZ nije imao od kada je Sanader bio na vrhuncu. Citat: Đe ba' stalo druže pozitivče, vidim nema porasta popularnosti u zadnjih 6 mjeseci nikome osim HDZu Ima, razmjerno veličini stranke, najviše rastu laburisti, a rast HDZ-a nije tako velik da bi već mogli sanjati o dolasku na vlast. Porast HDZ-a je samo rezultat promjene u vodstvu stranke, a koliko će taj trend trajati, tek treba vidjeti. Citat: P.S. A i plan 21 je prošao nemilice, gospodarski oporavak je u punom jeku  . Misliš da HDZ to može promijeniti? Zemlje EU najteže pogođene krizom nisu izvukle promjene vlasti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 17:34 |
|
|
|
Milanović je fulao profesiju. I one predzadnje izbore su mu mediji ponudili kao na dlanu, uspio je i to usrati. Merkel bi nekoga ubila za takvu podršku medija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 17:39 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Sanader recimo je imao uspon u svojoj popularnosti prvih ne samo 6 mjeseci , već 2 godine . Jaca je čak imala unatoč svim sranjim 2 mjeseca rasta popularnosti. Jedino Milanče pada od početka  . Istina, ali kukurikavci imaju još uvijek prednost kakvu HDZ nije imao od kada je Sanader bio na vrhuncu. Citat: Đe ba' stalo druže pozitivče, vidim nema porasta popularnosti u zadnjih 6 mjeseci nikome osim HDZu Ima, razmjerno veličini stranke, najviše rastu laburisti, a rast HDZ-a nije tako velik da bi već mogli sanjati o dolasku na vlast. Porast HDZ-a je samo rezultat promjene u vodstvu stranke, a koliko će taj trend trajati, tek treba vidjeti. Citat: P.S. A i plan 21 je prošao nemilice, gospodarski oporavak je u punom jeku  . Misliš da HDZ to može promijeniti? Zemlje EU najteže pogođene krizom nisu izvukle promjene vlasti. 1. Oh, Kukurikavci nisu ni prismrdili Sanaderovoj prednosti iz 2003.g. sjećaš se tih dana, ono kada ste imali 33 mandata  ? E pa očekuj još manje ovim tempom na sljedećim izborima . 2.Govorio sam o rastu Kukurikavaca, ne vidim rast, štoviše pad ili bolje reči strmopizdina od gotovo 20 posto u 3 mjeseca, svaka čast  , ako tako nastavite HDZu rast popularnosti uopće ne će trebati  . 3. Ima HDZ dovoljno ljudi koji bi to promijenili, krečući od Miloševića kao čelnika toga sektora pa nadalje, ako išta da ste se pokazali kooperativnima za vrijeme Jace, BDP bi već porastao, sada tražite istu kooperaciju od HDZ koju je Jaca od vas zahtijevala prije dvije godine, a dobiti će te ovo  bez pristanka na određene uvjete HDZa .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 17:40 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Združena kukuriku koalicija ima 34%, HDZ sam ima 20,6% . Kolko ja vidim to baš i nije skoro duplo . I šta sad? Opet HDZ nema odveć razloga za slavlje, pogovo ako se uzme u obzir nikakav koalicijski potencijal. Citat: Usput rečeno dobili ste izbore sa manje glasova nego što ste ih dobili 2007.g. na izborima, odvojeno kao stranke. Kakve to ime veze, HDZ je dobio još manje Citat: HDZ samo mora mobilizirati svoje glasače i doviđenja SDP sljedećih 8-12 godina ako ne i dulje. Prvo skoči pa reci hop, za sada je SDP stranka sa najvećom podrškom. Citat: Sa ovom silaznom putanjom koju sada imate (prije 3 mjeseca 48% ljudi vam je iskazivalo podršku) i nikakve promjene gospodarske situacije na vidiku, štoviše samo produbljivanje krize je vidljivo, HDZ će vas pomesti na sljedećim izborima gore nego 2003. godine . Gospodarska kriza, kažeš? Misliš da HDZ to može riješiti? Neka Karamarko onda da savjete Grcima, Španjolcima, Talijanima i ostalima, njima isto baš ne ide, bit će zato što HDZ nije na vlasti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 18:33 |
|
|
pozitivac je napisao/la: ... Gle, ako koalicija nastavi ovim tempom slijedeće izbore neće sigurno osvojiti, dapače. Ne bih se čudio još većem ovomjesečnom padu podrške zbog cirkusa s Čačićem. Jebiga, zbog vlasti je Milanović išao s vragom i sada mu se to vraća, jer ako ode Čačić raspada se i koalicija, istina mogu uskočiti Laburisti i manjine, ali stvarno ne zna kako bi funkcionirala vlast u kojoj je Lesar. Što se tiče trenda popularnosti Laburisti već tri mjeseca stagniraju (čak su i pali pola posto ovaj mjesec). Ostali padaju, osim HDZ-a, njima je popularnost počela rasti.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lirik
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 18:39 |
|
Pridružen/a: 05 ožu 2012, 22:55 Postovi: 643 Lokacija: dijaspora
|
|
Ova vlada je jedna jedina katastrofa!Glavna briga i posao im je kako udomiti svoje podobne kadrove.Mislim da nece izdrzati cijeli mandat!
_________________ Za svako rjesenje postoji problem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 07 srp 2012, 20:08 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Združena kukuriku koalicija ima 34%, HDZ sam ima 20,6% . Kolko ja vidim to baš i nije skoro duplo . I šta sad? Opet HDZ nema odveć razloga za slavlje, pogovo ako se uzme u obzir nikakav koalicijski potencijal. Citat: Usput rečeno dobili ste izbore sa manje glasova nego što ste ih dobili 2007.g. na izborima, odvojeno kao stranke. Kakve to ime veze, HDZ je dobio još manje Citat: HDZ samo mora mobilizirati svoje glasače i doviđenja SDP sljedećih 8-12 godina ako ne i dulje. Prvo skoči pa reci hop, za sada je SDP stranka sa najvećom podrškom. Citat: Sa ovom silaznom putanjom koju sada imate (prije 3 mjeseca 48% ljudi vam je iskazivalo podršku) i nikakve promjene gospodarske situacije na vidiku, štoviše samo produbljivanje krize je vidljivo, HDZ će vas pomesti na sljedećim izborima gore nego 2003. godine . Gospodarska kriza, kažeš? Misliš da HDZ to može riješiti? Neka Karamarko onda da savjete Grcima, Španjolcima, Talijanima i ostalima, njima isto baš ne ide, bit će zato što HDZ nije na vlasti. 1. Kakav koalicijski potencijal kod SDPa još hoćeš ? Misliš da će vam prići HDSSB? Jedini preostali priljepci bi mogli biti Laburisti. 2. Ima itekakve veze, jer pokazuje da niste uspjeli privuči niti trunke novih birača unatoč katastrofalnoj političkoj situaciji za HDZ, ako hoćeš dobiti više uzastopnih mandata ovo je krucijalno. 3. Već skačemo, vidjet ćemo na jesen, kada nam lako moguće ljosne i kreditni rejting, doduše do jeseni ovim tempom više ne će biti malih i srednjih poduzetnika zahvaljujući Linićevim glupostima u vezi poreza. 4. HDZ ima kadrove riješiti tu situaciju, ako je kod Jace pred kraj mandata unatoč čestim pokušajima sveopće blokade tadašnje oporbe BDP rastao 0.2 % onda bi kroz dvije godine sigurno stali na noge, problem je što nam je sa ovim pustim odugovlačenjem i kadroviranjem ove Vlade gubimo dragocijeno vrijeme, a već unaprijed dogovoreni projekti se blokiraju iz politički razloga, što rezultira vrlo jednostavno-padom BDPa i ostalih gospodarskih pokazatelja, osobito je katastrofalan onaj pad u industrijskom sektoru od 10.5 % u prošlom mjesecu (najgori pad toga sektora za vrijeme HDZa iznosio je 4% kada je DIOKI otišao u blokadu), a da ne govorim novo poskupljenje plina za industriju od 30% što će biti smrtna presuda mnogim tvrtkama.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|