|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 131 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 12:25 |
|
|
|
Naravno da protiv. Treba gradit zdravo društvo a ne hahare.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 12:27 |
|
|
|
Zdravo drustvo?
Deine Werte, deine Normen Die Moral und das Gesetz Sind entbehrlich und ersetzbar ..überflüssiges Geschwätz.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 12:28 |
|
|
|
Ne razumim taj tvoj maternji jezik. Piši hrvatski.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 12:29 |
|
|
|
Nista ti ne razumIs. ZnaN.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 13:25 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Gustav je Mađar. Da, kad rece. Cesi imaju ona dva lika majstora sto vazda sklepaju neku pizdariju. Lolek i Bolek.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 13:31 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Oboljeli od raka mjesecima, pa i godinama pate od bolova koje bi obični dim od kanabisa izliječio, pa ne mogu da dođu do trave.
Trava ništa ne leči, samo ublaži bolove. Opijati (derivati opijuma i njihovi sintetički ekvivalenti) rade to hiljadu puta efikasnije. Pa verujem da ćeš se složiti da heroin ne treba legalizovati. Travu treba legalizovati, ali ne iz medicinskih razloga, to je debilan argument, nego zato što je greh da ljudi idu u zatvor za nešto manje opasno od alkohola i cigara. ..otprilke bi i ja tako definira stvari al bolje da si ti to napisa koji je bio konzumant... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 14:00 |
|
|
|
Pa Austrija ima odlicno - iako naizgled za tu zemlju tipicno licemjerno - rjesenje: I dalje je ilegalno ali se konzum prakticno ne kaznjava. Ako te uhvate, naprave zapisnik i dobijes nakon nekolike sedmice od drzavnog tuzilastva da do "tuzbe nece doci".
Zasto je to bolje od legalizacije? Pa zato sto bi se legalizacijom drzava porezima i svakoraznim dadzbinama nakacila na to i cijena bi sigurno skocila a i rasla vremenom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 14:21 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Th1950 je napisao/la: ti si dopaš ? uzimaš šlape žutog ? Bježi od dopa ako Boga znaš . Za novu godinu i za baš neke specijalne prilike. Par puta godišnje, što je nikakav rizik po zdravlje, jer se ne bodem.
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 14:30 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Harezm je napisao/la: Mnogo djece to konzumira zbog pritiska društva. Zabrana + kazna odvlači ljude od konzumacije, em što postoji prijetnja zatvora, em što je teže doći do supstance.
Zabrana deci!? Lol, jel si nekad čuo za termin Child psychology? Ja sam počeo da varim u petom osnovne. Nećeš nikad svakoga odvratiti, neke jednostavno ne možeš zaustaviti. Cilj je da se spasi što više onih koji bi se prepali kazne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pacifikator
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 14:36 |
|
|
|
Carmello jesu li te prisjećanje na konzumaciju i kontemplacija o doperskim danima prilikom nedavne rasprave na temi o snovima i Cehi potakli da ponovno uzmeš heroin?
U kojoj mjeri je uživanje droga oblikovalo tvoje političke svjetonazore?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 14:45 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Harezm je napisao/la: Žrtva nije vidljiva, ali postoji. Ne postoji individualna odluka. Mnogo djece to konzumira zbog pritiska društva. Zabrana + kazna odvlači ljude od konzumacije, em što postoji prijetnja zatvora, em što je teže doći do supstance. A ti porezi su zarada na tuđoj patnji. Ne sviđa mi se uopšte ova "Think of the children" retorika, to koriste svi totalitarni režimi. Mislite o deci, ajde da ukinemo privatnost na internetu, da svako može da koristi internet jedino pod svojim pravim imenom da ne bi slučajno nešto napisao što bi naškodilo deci (Kina, Belorusija). Mislite o deci, ajde da zabranimo pečenje rakije jer šta ako neko da detetu ili ono samo nađe (USA, EU). Mislite o deci, ajde da zabranimo noževe sa oštrim vrhom jer neko dete može da se ubode (UK). Ta priča ne pije vodu. Ako vidiš da tvoje društvo skače s krova, hoćeš li i ti skočiti? Ako hoćeš onda si debil, možda je i bolje da se sam ukloniš iz populacije. I ja sam bio dete i postojali su pritisci da radim ovo ili ono ali ja sam imao slobodnu volju da izaberem šta radim. Na to se svodi. Svaka odluka ima posledice i svako mora da snosi posledice za svoje odluke. Recimo devojčica od 16 godina zatrudni i rodi dete, sjebala je sebi život. Nema tu nazad. Isto je i sa drugim stvarima. Sve se plaća, kao što će muslimani platiti za Sejdu. Kad bi heroin sutra bio legalan, koliko ljudi ovde bi išlo da kupi heroin? To je možda malo ekstreman primer, ali stvar je jednostavna: hoćeš da se drogiraš, izvoli, samo da ja kao poreski obveznik posle ne moram da plaćam tvoje lečenje i/ili sahranu. Ljudi su hiljadama godina živeli uz razne narkotike i nije se pravila nikakva fama oko svega toga. Stari Grci i Rimljani su duvali kao rege basisti, Azteci i Maje pili neke halucinogene sokove kaktusa, Persijanci hašišari napravili imperiju od Egipta do Indije i nikom ništa nije falilo sve dok 1930-ih godina farmaceutske kompanije nisu izlobirale da se zabrane stotine supstanci i jedinjenja jer su im podrivale profit. Uspoređuješ neusporedivo. Ako se dijete ubode na nož, ili na internetu vidi nekog kako kočijaški psuje, neće imati doživotnu potrebu da ta iskustva ponovo doživi. Ovo sa skakanjem s krova je stvarno budalaština. Nisam još čuo da je to cool za djecu. Ne možeš se ponašati kao da tuđe odluke ne utječu na tebe. Legalizacija droge bi vrlo malo utjecala na forumski puk, ali običan svijet se lako navuče. Ne znam koliko si upoznat s kojekakvim "epidemijama" droga među američkom bijelom radničkom klasom iz npr. Zapadne Virginije ili takvih država. Razvaljene obitelji, smrt, užas potpuni... I takvi će ti postati većina, pa će ti izglasati da im moraš plaćati njihovo drogiranje. Pa onda možeš trubiti koliko te volja o "slobodi" i "izboru". Azteci su isto ritualno klali djecu i žrtvovali ih svojim bogovima pa opet ne znači da je mudro slijediti takav primjer. Živjeli su ljudi i uz ropstvo, silovanja, brutalna ubojstva i konc logore tako da to nije nikakav argument.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 15:04 |
|
|
Pacifikator je napisao/la: Carmello jesu li te prisjećanje na konzumaciju i kontemplacija o doperskim danima prilikom nedavne rasprave na temi o snovima i Cehi potakli da ponovno uzmeš heroin?
U kojoj mjeri je uživanje droga oblikovalo tvoje političke svjetonazore? Ne, odlučio sam da novogodišnje praznike provedem našmrkan odavno. Ni na koji način nisu oblikovale moja politička ubeđenja, niti vidim kako te dve stvari mogu da imaju ikakav uticaj jedna na drugu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 17:38 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6980 Lokacija: Izvan sebe
|
|
Ja sam za. I vidim u tome samo pozitivne efekte. Nek konzumira ko hoce. Marihuana je super i ne steti nicemu. Duvan je puno gori pa je legalan. I to mislim ne samo za medizinske svrhe. Meni je malo tezak miris, ali sve ostalo je prima.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 17:51 |
|
|
Harezm je napisao/la: Uspoređuješ neusporedivo. Ako se dijete ubode na nož, ili na internetu vidi nekog kako kočijaški psuje, neće imati doživotnu potrebu da ta iskustva ponovo doživi. Ovo sa skakanjem s krova je stvarno budalaština. Nisam još čuo da je to cool za djecu. Ne možeš se ponašati kao da tuđe odluke ne utječu na tebe. Legalizacija droge bi vrlo malo utjecala na forumski puk, ali običan svijet se lako navuče. Ne znam koliko si upoznat s kojekakvim "epidemijama" droga među američkom bijelom radničkom klasom iz npr. Zapadne Virginije ili takvih država. Razvaljene obitelji, smrt, užas potpuni... I takvi će ti postati većina, pa će ti izglasati da im moraš plaćati njihovo drogiranje. Pa onda možeš trubiti koliko te volja o "slobodi" i "izboru". Azteci su isto ritualno klali djecu i žrtvovali ih svojim bogovima pa opet ne znači da je mudro slijediti takav primjer. Živjeli su ljudi i uz ropstvo, silovanja, brutalna ubojstva i konc logore tako da to nije nikakav argument. Nisam napisao da je mudra ideja načiniti droge lako dostupne maloletnicima, moj argument je da ljude ne treba štititi od sopstvene gluposti. Drugo, sve je opasno. Opasni su automobili, koliko ljudi pogine u nesrećama svake godine, pa ih opet vozimo. Opasna je struja, koliko ljudi pogine, pa je opet savremeni svet nezamisliv bez struje. Nemoguće je ukloniti iz društva sve što je opasno, a i država ne treba da ima moć da to uradi, kao ni da od mene otima pa da leči narkomane. Neko je predložio da marihuana bude dostupna samo punoletnima i ja se sa tim slažem. Uđeš u objekat, pokažeš dokumente da si punoletan, kupiš šta ti treba i doviđenja. Pare kaplju u budžet, ne troše se resursi na suzbijanje korišćenja marihuane. Ne vidim u tome ništa loše. Ovo što si pomenuo Ameriku i opijate je dobar primer da sam u pravu i što se tiče zabrane i što se tiče farmaceutskih kompanija. Prvo su zabranili marihuanu, pa su onda dozvolili opijate kao "lekove na recept" i prodavali milionima ljudi godinama, zaradivši time milijarde. Ljudi su se naravno navukli, i pošto više ili ne mogu da dođu do svojih opijata legalno ili nemaju više para da ih kupe, zavisnici kreću da se drogiraju fentinilom i raznim jeftinijim i potentnijim opijatima iz Kine i tu se lako predozira i cap. Da marihuana nije bila nelegalna, mnogi od njih bi umesto farmaceutskih opijata koristili marihuanu i bili bi živi. Država jako retko ima pozitivan uticaj u društvu, čak i kad ima dobre namere. Obrnuti kralj Mida, sve što pipnu se pretvori u g0vna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 18:17 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6190 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Carmello Šešelj je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Da, kad rece.
Cesi imaju ona dva lika majstora sto vazda sklepaju neku pizdariju.
Lolek i Bolek. Iz češkog crtića "A je to" su Pat i Mat. Lolek i Bolek su iz poljskog crtića.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bit cu kratak
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 18:40 |
|
|
|
Kako bi izgledao svijet gdje su sve supstance legalne. Tj, ako nesta ima rekreacioni potencijal, to ce ljudi kupovati. Sve droge imaju plus i minus, i da je sve legalno, mislim da bi ljudi kriticnije gledali i pazili kako se drogiraju. Kao prohibicija alkohola u americi, vise su ljudi pili dok je alkohol bio ilegalan.. valjda ono sto je zabranjeno ima neki "socijalni efekt". Zamiliste svijet gdje je sve legalno, i reklame koje bi bile u opticaju. Cocaine forte, opiate blend (morphine, heroine, metadone) once daily.
_________________ Izučavaći budalizma su budalisti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 18:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88347 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Anketa je naslovljena na Hrvatsku, stoga prebacujem temu na podforum Hrvatska.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 19:50 |
|
|
Bit cu kratak je napisao/la: Kako bi izgledao svijet gdje su sve supstance legalne. Tj, ako nesta ima rekreacioni potencijal, to ce ljudi kupovati. Sve droge imaju plus i minus, i da je sve legalno, mislim da bi ljudi kriticnije gledali i pazili kako se drogiraju. Kao prohibicija alkohola u americi, vise su ljudi pili dok je alkohol bio ilegalan.. valjda ono sto je zabranjeno ima neki "socijalni efekt". Zamiliste svijet gdje je sve legalno, i reklame koje bi bile u opticaju. Cocaine forte, opiate blend (morphine, heroine, metadone) once daily.
Kao što kritično gledaju na zloupotrebu duvana? Koji stvara užasnu zavisnost, a nema čak ni rekreacioni potencijal? Treba legalizovati marihuanu, jer stvara manju štetu od alkohola i cigareta, ovo ostalo, ni slučajno. Čak treba zabraniti i proizvodnju i promet benzodiazepina, jer danas postoje moderniji lekovi koji ne stvaraju euforiju, pa posledično i zavisnost (npr, pregabalin i gabapentin). Nego, prekucao sam se toliko da ne smem da vozim, tako da sam primoran da ostanem kući i gledam filmove i igram igrice. Mada, i nisam imao neku Bog zna kakvu kombinaciju za NG, pošto su mi skoro svi najbolji prijatelji oženjeni sa decom i proslaviće NG u krugu porodice, samo ja glumim dvadesetogodišnjaka sa svojom preuranjenom krizom srednjih godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 20:16 |
|
|
Treba uvesti rigorozne zatvorske kazne za konzumiranje i rasturanje svih droga, pa i marihuane. Onaj ko je uhvacen da je konzumirao, strpati ga u zatvor na pet godina. To vreme dobro dodje za borbu protiv ovisnosti. Za dilovanje, deset godina zatvora. Pa bas da vidimo kako se ne moze zabraniti. Za putovanja avionim uvoditi testove za utvrdjivanje da li je neko konzumirao. Loviti i ove sto se kao Sesa ispovedaju preko drustvenih mreza. Sesa bi trebalo da dobije pet godina za konzumiranje i jos koju godinu za promociju droga.  Uvesti americke zakone koji mladjima od 21 zabranjuje pusenje i alkohol. Potencijalni delikventi moraju da ozbiljno shvate moguce posledice svog delikventnog ponasanja. Voditi medijske kampanje protiv upotrebe droga. Nazalost "moderni svet" ima tendenciju da razne izopacenosti legalizuje, pa me ne bi cudilo da legalizuje i ovu izopacenost. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 31 pro 2021, 21:05 |
|
|
|
Ti stvarno misliš da nije nepravedno kažnjavati nekog zatvorskom kaznom, zato što, zbog raznih razloga, sam sebe truje i svestan je da sam sebe truje, ali ne može da prestane jer je zavisnost zaista teško izlečiv psihički poremećaj. Nekog ko pravi štetu samo sebi, a ne drugima!?
Nisam nikad bio u zatvoru, ali po onom što sam čitao i slušao, zatvori su prepuni droge.
Jel znaš kada sam se ubedljivo najviše drogirao i gde je droge bilo u neverovatnom izobilju? U vojsci, koja bi trebala da bude organizacija sa strogom disciplinom i u kojoj si ograđen žicom koju čuvaju stražari sa kalašima? Nisam sastavio dva dana zaredom da sam bio trezan. Osim kad smo bili na terenu, tu se potroše zalihe prvih par dana i posle nema više.
Marihuanu i samo marihuanu treba legalizovati, ostalo, ni slučajno. Duvan treba zabraniti, pa i po cenu naglog porasta nasilja i čak ubistava prvih par nedelja do mesec dana, do kojeg bi sigurno došlo.
Alkohol ne treba zabranjivati, zbog milenijumske tradicije pijenja koja je postala deo svakodnevnog života ljudi i neki događaji, svadbe, proslave itd su nezamislive bez alkohola.iako je alkohol teško đubre i trudim se da ga izbegavam.
Dilere treba hapsiti, jer profitiraju na tuđoj nesreći, ali korisnike? Pa kako možeš da osobu koja nema snagu karaktera da prestane, iako to želi više od svega, a veruj mi, ogromna većina zavisnika želi da prestane, ali ne mogu. Nisi nikad bio zavistan, pa i mogu da te razumem da misliš da je to jednostavno, ali, veruj mi, nije. Toliko je teško da su mi dva jako bliska prijatelja izvršila samoubistvo jer nisu mogli da ostave. To je bolest, poremećaj, ti ljudi žive u paklu, njima treba pomoći, a ne kažnjavati ih. Jel moguće da stvarno tako izopačeno razmišljaš ili samo pokušavaš da me isprovociraš?
I pokaži mi, molim te, gde sam ja to promovisao drogu? U skoro svakom postu na tu temu sam govorio da je to zlo i savetovao ljude da se klone toga. Molim te, nemoj da lažeš.
A za legalizaciju marihuane jesam zato što su alkohol i duvan legalni, a štetniji su od marihuane. Ili zabrani sve, ili legalizuj stvar koja ostavlja manje posledice po zdravlje od onih koje su legalne. Trpati nekog u zatvor zbog trave je zločin.
Molim te reci mi da si post napisao samo da me isprovociraš, jer mi je teško da poverujem da imaš tako izopačen i zao stav prema tom pitanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 01 sij 2022, 14:57 |
|
|
|
Pa marihuana nije trovanje. Ona je ljekovita i u biti odlicna stvar. Bolja u svakom slucaju od duvana i alkohola. Mislim ja isto tako volim pivo, vino viski, dzin. Ali ako bih morao birati izmedu zabrane trave i alkohola izabrao bih zabranu alkohola.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 01 sij 2022, 14:57 |
|
|
|
Duvan bih genetski unistio ako bi to bilo moguce.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 01 sij 2022, 15:39 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Pa marihuana nije trovanje. Ona je ljekovita i u biti odlicna stvar. Bolja u svakom slucaju od duvana i alkohola. Mislim ja isto tako volim pivo, vino viski, dzin. Ali ako bih morao birati izmedu zabrane trave i alkohola izabrao bih zabranu alkohola. Ako umeš da pripremaš, gledaj da je jedeš, pošto je trava krcata smolom, tj katranom, koji je kancerogen, isto kao i katran iz cigareta, samo što ga u travi ima mnogo više, u tri džointa ima smole kao u celoj pakli cigara, ali zato nema drugih deset hiljada kancerogenih materija kao u cigaretama. Trava je baš smrt za pluća, ako pušiš redovno, razara ih za sve pare. Tako da, ako si u mogućnosti, pripremaj je za jelo. I nije lekovita jer samo ublažava simptome, ne leči uzrok bolesti. Čini samo da lakše podneseš bolest, ali nećeš ozdraviti od nje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 01 sij 2022, 15:44 |
|
|
|
Protiv.
Isto ka sta je prohibicija alkohola u Americi davala rezultate, tako i zabrana trave daje.
Ka drustvo, ne zelimo da se desava pusenje trave, jedan nepotreban porok, koji ima visoku korelaciju, pogotovo kod teenagera s promiskuitetom, eksperimentiranjem s istospolnim seksom, stopom silovanja i opcenito svim white trash stvarima. Kad se gledaju drzave, onda najgore shitlib drzave legaliziraju to.
Svi najveci luzeri koje znam puse travu. Sve cure koje znam da su silovane osim jedne su bile silovane pod uticajem trave i alkohola u isto vrime. Svi uspjesni ljudi, pogotovo oni koji su od malena iskocili iz okvira su straight edgeri. Niti puse, niti piju.
CBD ulje je drugo pitanje. To bi legalizira no mislim da vec i je.
Na pocetku korone je zbog duvanja 'u ekipi' i oblizivanja istog jointa se zarazilo odjednom 9 mladica od kojih znam jednog. Tu neku anarho buntovnu scenu edgy mladih debila u trenirkama triba zgazit.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Jeste li za legalizaciju Marihuane ? Postano: 01 sij 2022, 15:46 |
|
|
|
No genijalci, sto bi zabranili duhan a odbranili marijuanu, kako mislite pusiti bez duhana? Na suho? Jel vam jasno da trava vise nije trava ko u vrijeme kad je Fridolin bio mlad? Ova trava danasnja je deset puta jaca minimum. Ja kad namrvim negdje 10 % trave - a da, ovisnik sam koji duva bukvalno svaki dan, tj. vecer/noc - meni se smanta u glavi, a kamoli da purnjam "pur".
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|