|
|
Stranica: 15/33.
|
[ 814 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 14:10 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Predvidjam da ce nacelnik dobiti otkaz, izvinit ce se za huskacku retoriku ali to nece biti dovoljno. Od zabrane nema nista, RH je poligon za srpsku muziku. Balkanac Kad se odluci na TV reklamirat zabrane cajkama,dva gradonacelnika u jednom danu zabranila cajke to znaci da nije slucajno nego je to signal,mig ljudima koji suptilno govori. u tjeku je specijali rat protiv cajki. Sve je to posljedica politike a i rata ukraine i rusije.Isto kao i ovo schmitovo nametanje i jos puno toga ali nemože balkanski seljo shvatit,nevino telemisli da glazba služi da se ljepše derneči u restoranu ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 14:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60329 Lokacija: DAZP HQ
|
Bobovac je napisao/la: Btw, koliko sam ja skužio svi ovi hard-core turbohrvatine forumaši su redovoti slušači cajki.
Možda treba odbaciti Hrvatstvo i prigrliti islam. Na cajkama su domoljubi zato u svakom klubu cajke presjeku s Thompsonom, Škorom i nastane delirij. Ustaške se sjajno slažu s cajkama jer onda je pokriven cijeli spektar ljubavi, prema ženi, domovini, djedu, sinu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 14:15 |
|
|
Eminencija je napisao/la: dudu je napisao/la: Možda prije 20 godina.
Na cajke idu uređeni momci i cure koje imaju pare.
Klošari su na drugim destinacijama, ne znam kojim doduše.
Na cajke idu oni profili ljudi što nemaju šta jest a kupuju gucci majice i tuniraju golfove dvojke ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) U dalmaciji vlaje idu na cajke dok ovi gradski momci sto su im roditelji doktori,ucitelji i to slusaju rock ili tako nesta :) Barem za 91.godiste je bilo tako.Moji prijatelji iz jacih familija su bili rokeri,izbjegice su bili halidovci i ti smradovi,nažalost i thompsonovci(sramota me). …robuješ predrasudama vise je rokerske scene u ruralnim dijelovima nego u zg…cajke su Povezane s novom tajkunskom elitom a ti su po zagrebačkim klubovima..zato ne zanosi se…
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 14:43 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
dudu je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Btw, koliko sam ja skužio svi ovi hard-core turbohrvatine forumaši su redovoti slušači cajki.
Možda treba odbaciti Hrvatstvo i prigrliti islam. Na cajkama su domoljubi zato u svakom klubu cajke presjeku s Thompsonom, Škorom i nastane delirij. Ustaške se sjajno slažu s cajkama jer onda je pokriven cijeli spektar ljubavi, prema ženi, domovini, djedu, sinu. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 14:59 |
|
|
storarare je napisao/la: Da ste toliko sigurni u nacionalni identitet ne bi se plašili cajkašenja . Dok je kod nas vera jeka mi znamo kosmo mogao bi po ceo da Tomson da trešti a mi ne bi doveli upitanje nacionalnu posebenst .- Neplašimo e,gadimo se na ljude koji to slušaju,gledaju sapunice,reality....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 15:05 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Podržavam zabranu cajkovitih. Sav taj turbo seljakljuk i još mnogo drugih stvari koje su posljednjih trideset godina unazadili generacije i svele ih na ,,narodu, hljeba i igara,, imaju i imace dugotrajan i neizvjestan oporavak. Jooj prijatelju... Nisu cajke svele ljude na to nego su naši ljudi uvjek bili to a cajke su simptom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zaba1111
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 15:07 |
|
|
nesorta je napisao/la: Ovo su upravo oni koji bi zabranjivali cajke, tipični primjerci. Bez ikakvog znanja, reda, kriterija... Zabranjivali bi oni koji nemaju u životu što za ponuditi pa bi se malo izdizali tako da popljuju o on što je pomodno popljuvati. S druge strane slažem se sa komentarom da cviliti na muziku je odlika slabomislećeg mentaliteta. To je dobar zaključak o temi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 15:07 |
|
|
Croato je napisao/la: Evo ovaj pljuje i Nove Fosile.
Koliko god su Srbi samouvjereni i hvale svoje, toliko su Hrvati nesamouvjereni i pljuju svoje.
Uvik bilo, je i bit će.
Zato i jesmo u svim ovim situacijama. U prošlosti, sada, i u budućnosti. Nepljujem. Oni su grupica,nisu giganti kao ABBA. Ja cak ni neslusam ABBA-u ali nemogu porec da su oni posebni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croato
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 15:14 |
|
|
Da su srpski, Srbi bi rekli da su njihovi bolji od Abbe.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Planina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 15:19 |
|
|
Dudu i HHerceg se pokazali kao jedina normalna domaća čeljad s kojom bi se moglo dernečit pravo kako spada, ovo ostalo su slučajevi za razmatranje operirani od dobrog programa, zamišljam ih kao seoske babe po prozorima koje slušaju radio Međugorje i ništa drugo im ne valja i sa zgražanjem gledaju nas dok skačemo i rafalamo izmjenice na Milu Šabana Thompsona Baju Malog Knindžu i šta god nam se već omili čut. Kao što reče gospodin Dule valja pokriti ženu zemlju kralja otadžbinu dida pradida itd.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 15:19 |
|
|
dudu je napisao/la: Na cajkama su domoljubi zato u svakom klubu cajke presjeku s Thompsonom, Škorom i nastane delirij. Ustaške se sjajno slažu s cajkama jer onda je pokriven cijeli spektar ljubavi, prema ženi, domovini, djedu, sinu. to su oni subotom paša, nedeljo ustaša. to je još jedan incestuozni brak, ko ono kad su se potomci islamiziranih izdajnika Bosne nazvali Bošnjacima.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 15:21 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Croato je napisao/la: Evo ovaj pljuje i Nove Fosile.
Koliko god su Srbi samouvjereni i hvale svoje, toliko su Hrvati nesamouvjereni i pljuju svoje.
Uvik bilo, je i bit će.
Zato i jesmo u svim ovim situacijama. U prošlosti, sada, i u budućnosti. Nepljujem. Oni su grupica,nisu giganti kao ABBA. Ja cak ni neslusam ABBA-u ali nemogu porec da su oni posebni. ..govorimo o hr relacijama o svjetskim nabroji nekog iz hr..mozda je huljic koji je šlager napravio najviše na svjetskom nivou od mrvice il vec…ne samo zbog kvalitete nego jednostavno ne pripadamo tom tržištu primjera radi jedan prosječan engleski nogometaš ima vecu tržišnu vrijednost od hr klase na startu..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zanar
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 15:25 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Pazi ti kako pajcek opušteno lijepi soroševsku plaćenu propagandu ovdje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zanar
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 15:26 |
|
|
Planina je napisao/la: Dudu i HHerceg se pokazali kao jedina normalna domaća čeljad s kojom bi se moglo dernečit pravo kako spada, ovo ostalo su slučajevi za razmatranje operirani od dobrog programa, zamišljam ih kao seoske babe po prozorima koje slušaju radio Međugorje i ništa drugo im ne valja i sa zgražanjem gledaju nas dok skačemo i rafalamo izmjenice na Milu Šabana Thompsona Baju Malog Knindžu i šta god nam se već omili čut. Kao što reče gospodin Dule valja pokriti ženu zemlju kralja otadžbinu dida pradida itd. Kako može neko živ slušat to smeće? Imaš prljavo kazalište, parni valjak, azru, crvenu jabuku, bijelo dugme a ne Micu Trofrtaljku i to azijsko smeće ako već ne znaš engleski. Srićom da mi cura ne sluša to
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zanar
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 15:28 |
|
|
dudu je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Btw, koliko sam ja skužio svi ovi hard-core turbohrvatine forumaši su redovoti slušači cajki.
Možda treba odbaciti Hrvatstvo i prigrliti islam. Na cajkama su domoljubi zato u svakom klubu cajke presjeku s Thompsonom, Škorom i nastane delirij. Ustaške se sjajno slažu s cajkama jer onda je pokriven cijeli spektar ljubavi, prema ženi, domovini, djedu, sinu. Rock se slaže sa ustaškima, ex yu rock 80-ih, Zagrebačke frajle u 4 ujutro a "Mirko Norac kukavica nije" u 4 i po. Rera i ganga su kultura za to azijsko smeće obrađeno iz Srbije
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 16:47 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Zanar je napisao/la: Planina je napisao/la: Dudu i HHerceg se pokazali kao jedina normalna domaća čeljad s kojom bi se moglo dernečit pravo kako spada, ovo ostalo su slučajevi za razmatranje operirani od dobrog programa, zamišljam ih kao seoske babe po prozorima koje slušaju radio Međugorje i ništa drugo im ne valja i sa zgražanjem gledaju nas dok skačemo i rafalamo izmjenice na Milu Šabana Thompsona Baju Malog Knindžu i šta god nam se već omili čut. Kao što reče gospodin Dule valja pokriti ženu zemlju kralja otadžbinu dida pradida itd. Kako može neko živ slušat to smeće? Imaš prljavo kazalište, parni valjak, azru, crvenu jabuku, bijelo dugme a ne Micu Trofrtaljku i to azijsko smeće ako već ne znaš engleski. Srićom da mi cura ne sluša to Da Azra. ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) Narkomana i jugoslavena Štulića slušat.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 16:50 |
|
|
Zanar je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Pazi ti kako pajcek opušteno lijepi soroševsku plaćenu propagandu ovdje. Pa soros bi htio da slušamo zapadno degeneratno smeće.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 16:54 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Zanar je napisao/la: Kako može neko živ slušat to smeće?
Imaš prljavo kazalište, parni valjak, azru, crvenu jabuku, bijelo dugme a ne Micu Trofrtaljku i to azijsko smeće ako već ne znaš engleski.
Srićom da mi cura ne sluša to Da Azra. ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) Narkomana i jugoslavena Štulića slušat. ..kakve veze ima njegovo politicko opredjeljenje s glazbenim izričajem…u povjesti ostaju ko jedan od najveci hr bandova… ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Velebit
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 17:19 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Pa soros bi htio da slušamo zapadno degeneratno smeće. Sad san proucia sta Open Society Foundation sponzorira od glazbe. Nema neki zanr nego sta god je cudno u nekoj regiji. U Europi to su orijentalni stilovi i bendovi i doslovce uvoze glazbenike iz Afrike i Azije a tamo obrnuto. Ovo je glazba koja valja.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Velebit
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 17:51 |
|
|
divizija je napisao/la: to nije vrsta glazbe kojm možeš istisnuti cajke. Cajke možeš izgurati samo domaćom zabavnom glazbom.
glazba za mase nikad aneće biti elitistiička. Low IQ ljudi najvise vole glazbu kojom dominira jednostavan melos i tekst koji je lako upamtiti i pjevati. Mozemo opistai kao 'sing along' pisme. U to spadaju cajke, rap, pop i ona romanticna sranja koje zene slusaju. Midwiti vise vole elektroniku koju osjecaju u tilu. Bass boosted unc unc koji prolazi kroz zidove. High IQ idu na rock, metal i klasiku. Mozemo to opisati kao zestoku i kontemplativnu glazbu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 18:02 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Pa soros bi htio da slušamo zapadno degeneratno smeće. ne znam kako u turbofolu vidiš alternativu tome? pa nisam nigdje vidio toliko plastičnih kurvica s onim operiranim čubama koje poručuju "pušim qrac ko ima para", nego među pevljkama.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 18:03 |
|
|
Velebit je napisao/la: High IQ idu na rock, metal i klasiku. Mozemo to opisati kao zestoku i kontemplativnu glazbu. ja volim rokk i klasiku (djelom=, ali dobar dio toga je za ljude s nekim deprama, kao i sama glazba.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 18:07 |
|
|
divizija je napisao/la: Velebit je napisao/la: High IQ idu na rock, metal i klasiku. Mozemo to opisati kao zestoku i kontemplativnu glazbu. ja volim rokk i klasiku (djelom=, ali dobar dio toga je za ljude s nekim deprama, kao i sama glazba. ..bas me zanima koji rock ti slušaš .. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zanar
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 18:27 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Zanar je napisao/la: Pazi ti kako pajcek opušteno lijepi soroševsku plaćenu propagandu ovdje. Pa soros bi htio da slušamo zapadno degeneratno smeće. Cajke su soroševsko smeće, soroševski mediji su napravili radio od tog smeća. Zbog toga se tinedzeri ubijaju a vojnici drogiraju
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Velebit
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 25 vel 2023, 19:52 |
|
|
divizija je napisao/la: Velebit je napisao/la: High IQ idu na rock, metal i klasiku. Mozemo to opisati kao zestoku i kontemplativnu glazbu. ja volim rokk i klasiku (djelom=, ali dobar dio toga je za ljude s nekim deprama, kao i sama glazba. Ne znam na sta mislis. Meni je klasika bas fora jer je sritna. To i karipska glazba su meni za dizanje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|