|
|
Stranica: 18/33.
|
[ 814 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storarare
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 01:26 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
DzonBG je napisao/la: Najveca hrvatska cajka je ustvari Tompson...on je toliko uzeo trziste, da su svi pored njega pigmeji... Ne morate da izmisljate toplu vodu, frajer je tu... ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Ume Tomson da zajmi melodiju od srpskih pesama.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzonBG
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 01:27 |
|
|
laganini je napisao/la: ..sad će desničari graknuti pola tbf su srbi... ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) Jel su oni bas splitska furka... tako mi zvuce... Neponovljivi Dino Dvornik, drugaciji fazon, ali bog je bio, dan danas popularan ovde.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 01:32 |
|
|
DzonBG je napisao/la: laganini je napisao/la: ..sad će desničari graknuti pola tbf su srbi... ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) Jel su oni bas splitska furka... tako mi zvuce... Neponovljivi Dino Dvornik, drugaciji fazon, ali bog je bio, dan danas popularan ovde. ..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 03:57 |
|
|
laganini je napisao/la: ..jesi li onda isključiv ..??zašto bi klasika bila svemir za sebe možda tebi meni ne respectiram al je ne razumi...kad sam bio mlad bio sam isključiv preferira sam samo jedan žanrglazbe a sad nemam tu isključivost presudno je kvalitet naravno po mom mišljenju..ukusi su različiti naravno.. govoim hijerarhijski,klasika je na vrhu sto se tice estetike njome mozes sve reci,glazba bogova
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 04:05 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Tupavi Raspudić je protiv anticajkaškog poteza.
Mislim.... koja debilčina moraš biti da ispadneš mizerija u usporedbi s takovom oportunisticom kakva je Obuljen Koržinek. Nerazumijem kako je neodobravanje koncertau javnom gradskom prostoru od strane gradskog upravitelja zabrana? Pa valjda se gradonacelnika pita oko kulturnog programa u javnoj domeni,to je jihov posal? Kakva zabrana,pa mogu u privatnim dvoranama svirat!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Velebit
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 04:48 |
|
|
Eminencija je napisao/la: a jazz? Jazz je isto favorit high IQ ljudi. Citat: People who like ambient music, smooth jazz, film soundtracks, classical music and similar genres without vocals tend to have higher IQs. Citat: It was possible to confirm that most individuals with high IQ prefer rock, followed by heavy metal, as a musical style and, to concentrate on studies, classical or instrumental music https://portugal.postsen.com/music/2546 ... finds.htmlUgl, ako pisma nije vezana uz sitne strasti, to je taman.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zanar
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 08:13 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Opet je problem i rješenje jednostavno. Da bi spriječili srpske narodnjake treba promovirati hrvatske narodnjake. A mi zbog kombinacije nametnute hrvatske uljudbe i katoličkog morala diskreditiramo i ovih malo koje imamo.
Naprimjer taj Duško Kuliš je ono što je kod Bošnjaka Halid Bešlić, a kod Srba Toma Zdravković. Ova dvojica su kraljevi u svom etničkom korpusu, o Tomi se snima i film. A Kuliš dobije zabranu nastupa.
Ili naprimjer Vuco, koji je možda naš pjevač najjačih glasovnih mogućnosti isto cenzuriran u mainstream medijima, ili predstavljen kao luđak. Što možda i je ali to nema veze s pjevanjem.
kod ženskih je još dodatan faktor ako se previše skidaju. Kao Lidija Bačić, koja nastupa u normalnoj suknji pa svi kažu da je gola. A neke svjetske pjevačice nastupe u tangama i onda dobiju Grammya. Ona je trebala biti popularnije od Lepe Brene 80-ih s obzirom na glas i stas, trebala je puniti stadione kod nas i u okolnim državama. Ali država je nije promovirala, a još joj se rugaju katolički moralisti.
A ima i ona Vesna Pezo, autentična domoljubna cajka koja je pak potpuno u ilegali što se tiče medija. Mogli su nju nogometaši tražiti na doček. Ali ne, njima se diže na Thompsona. Ponavljaš se i lažeš, Thompson je bio megapopularan za vrijeme rata a ne od 2002 što ti spominješ. Došao je na tv tada, sjećam se kako sam mu sa 7-8 godina išao na koncerte. Thompson je rang Iron Maidena. Zašto bi nogometaši slušali to smeće od cajki? Meni bi se zgadili. Za doček smo trebali pustiti "zagrebačke frajle" što je prirodno i normalno, narod to voli koliko god mu soroševski majmuni ispirali mozak
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zanar
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 08:22 |
|
|
Nogometaši slušaju Thompsona jer su odrasli na njemu,Mario Hezonja sluša cajke i voli Josipu Lisac. Razlika? Njemu je mozak spaljen totalno dok su nogometaši zadnja normalna generacija.
Zbog toga je broj samoubojstava u Zagrebu velik, vojska se puni narkomanima koji umiru.
Zakonom to *** treba zabraniti i to restriktivno
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 08:25 |
|
|
Eminencija je napisao/la: laganini je napisao/la: ..jesi li onda isključiv ..??zašto bi klasika bila svemir za sebe možda tebi meni ne respectiram al je ne razumi...kad sam bio mlad bio sam isključiv preferira sam samo jedan žanrglazbe a sad nemam tu isključivost presudno je kvalitet naravno po mom mišljenju..ukusi su različiti naravno.. govoim hijerarhijski,klasika je na vrhu sto se tice estetike njome mozes sve reci,glazba bogova ..a čuj počeci jesu klasika možda i ganga... ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) al glazba se razvija u više sfera to je kao da kažeš dostojevski je iznad svih ok zakon je al i književnost ima puno pravaca u kojima se razvija i prilagodjava...bit glazbe je emocija..možda pismeno punk je najmanje pismeni smjer u svijetu glazbe al je pokorio svijet jer je naglasak bio na emociji riječi a ne obrazovanjem glazbenika...imaš u ex yu na tisuće ljudi koji su bolje svirali od bregovića tehnički mislim al on je znao to prezentirat...već sam reka klasiku ne razumim al rokenrol razumim i on je meni bolja varijanta glazbe...nekome jazz nekome country nekome folk...cajke ne jer počivaju na najnižim strastima kako textualno tako ikonografiju i drugim popratnim dodacima...herceg je spomenuo sašu matić ako živiš u ovdašnjem svijetu normalno da znaš za njega al ja osobno u životu nikad nisam posluša jednu njegovu pismu..al ne osporavam da je moguće da tu ima nešto kvaliteno il interpletacija il nešto drugo ...narodna glazba da cajke ne ukratko ...doduše nisam pristalica nikakvi zabrana al pravo je da i to netko drugačije doživljava.. ![smajl010 :smajl010](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl010.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 08:27 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Opet je problem i rješenje jednostavno. Da bi spriječili srpske narodnjake treba promovirati hrvatske narodnjake. . to je besmisleno. možeš ih zamijeniti nekom vrstom pop glazbe lakih tonova, pruhvatljivo mza mase. ako će zamijeniti samo srpsku pevaljku našom, to ostaje isto *** za trovanje mozga. znači cilj je zamijeni *** lošom hranom, a ne *** drekom.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zanar
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 08:53 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Nitko ne smi reć je li Saša Matić cajka? Sve iz Srbije je cajka
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 09:02 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25971 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 09:12 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Sale majstore da te nema život bi bio isprazan Ovako nam svima pomažeš da krenemo dalje.. Idemo jednu legendarnu Citat: Ne odlazi odmah Ja sam svestan da je kraj Postajemo jedno drugom stranci Budi tu večeras svoju ruku meni daj Jer od sutra na njih idu lanci Ne odlazi spusti kofer sve ti nije tu Sačekaj jer sve ti nije stalo Ponesi i ovu moju dušu ranjenu Ne odlazi ostani još malo Samo ovu noć Bar da plačemo do jutra, želja mi je to Lakše biće mi sa tobom Da se setimo jer nas neće biti sutra Sutra moje sve negde odnosiš sa sobom Ne odlazi odmah sve je već potonulo Sobu mi je ispunila tama Da ne gledaš ovo moje lice klonulo Jer od sutra ti nastavljaš sama Ne odlazi spusti kofer sve ti nije tu Što je bilo neće da se vrati Ponesi i ovu moju suzu bezgrešnu Pokloni mi samo još par sati Samo ovu noć Bar da plačemo do jutra, želja mi je to Lakše biće mi sa tobom Da se setimo jer nas neće biti sutra Sutra moje sve negde odnosiš sa sobom Samo ovu noć Bar da plačemo do jutra, želja mi je to Lakše biće mi sa tobom Da se setimo jer nas neće biti sutra Sutra moje sve negde odnosiš sa sobom
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Originals
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 10:00 |
|
|
laganini je napisao/la: Originals je napisao/la: Lidija Bacic nije zgodna- Iskopleksirana glupaca kao Mirta Surjak https://www.tportal.hr/showtime/clanak/ ... c-20170130…nije zgodna prvi put to čujem od nekoga..pa i Mirta je avion 1,80 sisa jedino sto ni jedna ni druga nemaju stila tonalnimaju sve atribute tjelesne.. Pa pogledaj je na sta je licila prije 10 godina. Takva je i Mirta Surjak bila. Operacije su napravile svoje...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 10:42 |
|
|
divizija je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Opet je problem i rješenje jednostavno. Da bi spriječili srpske narodnjake treba promovirati hrvatske narodnjake. . to je besmisleno. možeš ih zamijeniti nekom vrstom pop glazbe lakih tonova, pruhvatljivo mza mase. ako će zamijeniti samo srpsku pevaljku našom, to ostaje isto *** za trovanje mozga. znači cilj je zamijeni *** lošom hranom, a ne *** drekom. Ne mogu ljudi vrhunskih glasovnih sposobnosti biti drek samo zato ako se netko opije ili propuca na njihovu glazbu. I ako jedeš jastoge svaki dan imati ćeš uskoro masnoće u krvi, isto nije dobro za zdravlje. Puno je teže biti folk pjevač nego neki alternativac. Oni mogu dovesti mačku na koncert da mijauče u mikrofon cijelu večer i njihova publika bi bila u deliriju. Ali i ako analiziramo konkretni slučaj, ti se slažeš sa zabranom Kuliša koji je uzoran gospodin bez mrlje u privatnom životu, a poticao bi Stavrosa i Grdovića koji su otvoreno u svojim pjesmama a i ne samo u pjesmama promovirali alkoholizam, razbijanje auta u pijanom stanju itd. Mišu Kovača koji se propucavao i izvrijeđao 80% hrvatske estrade itd.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 10:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60370 Lokacija: DAZP HQ
|
Ove naše pjesme pogotovo starije uglavnom veličaju beta muškarce, propale romantike (drugi joj raspliće kosu, a ja je volim).
U trap cajkama nju uzmeš, suparnika prebiješ, opasan si, zarađuješ na crno, sve značajke alfe.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 11:00 |
|
|
Koja je razlika u umjetničkoj vrijednosti pjesme Jugoslovenka od Brene ili Hrvatica od Vesne Pezo? Nikakva.
Ali ova prva je navela 100 000 Bugara da dođu na koncert na stadionu Levski i pjevaju ja sam Jugoslovenka (pa nisu stvarno postali Jugoslaveni ni Srbi), a druga je mogla nastupati samo po zadimljenim kafanama ili u emisiji pokojnog Željka Malnara.
To je razlika kad imaš mašineriju iza sebe ili te ta mašinerija želi suzbiti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Novdan
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 11:13 |
|
|
Čitao sam neke studije da rap glazba potiče nasilno ponašanje. To nitko ne problematizira ni ovdje ni vani
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Planina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 12:15 |
|
|
dudu je napisao/la: Ove naše pjesme pogotovo starije uglavnom veličaju beta muškarce, propale romantike (drugi joj raspliće kosu, a ja je volim).
U trap cajkama nju uzmeš, suparnika prebiješ, opasan si, zarađuješ na crno, sve značajke alfe. Da, nisu bez razloga mlade čkepi lude za tim trap cajkama, tu alfa dođe i uzme što je njegovo, što u suštini svaka želi, alfu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zaba1111
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 12:23 |
|
|
Možeš li stavit neki alfa tekst da vidim o čemu se radi. Ovu cvilež nad samim sobom i svojom gorkom sudbinom, što je dudu stavio, nisan nikad gotivio, a sa cajkaama nisam uopće upoznat. Mislio sam da i tamo uglavnom cvile i to još gore.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 12:43 |
|
|
Što se tiče rap-a tu je Renman postavio temelje u Zagrebu '84 sa ovom ekipom brejkera '83
TBF uopće nije rap, to je Hip-Hop. TBF je uništio hrvatski rap (koji se danas vraća sa T11) jer su pobrali nagrade za Crni Mačak. Tako su otvorili prostor Edi Majki koji isto tako nije reper, čak nije ni Hip-Hop-er nego nekakav cajka-funky-hip-hop.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zanar
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 12:43 |
|
|
Cajke me uvijek asociraju na jednog asa s kojim sam živio kao student.
Svirao bi svako jutro sa svojim kreštavim glasom cajke, to je bilo mučenje živo sve dok mi jedanput nije puka film nakon šta me probudio.
Cajke su za degenerike i šlape koje možeš subotom isprskat i ne osjećat se loše jer slušaju to smeće.
Ovo oko alfa/beta mi je glupost, nikad nisam sluša Dragojevića/Grašu , to je za žene dok si rođenjem valjda alfa ili beta.
Neće ti porasti ništa ako slušaš to smeće
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zanar
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 12:45 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: Ove naše pjesme pogotovo starije uglavnom veličaju beta muškarce, propale romantike (drugi joj raspliće kosu, a ja je volim).
U trap cajkama nju uzmeš, suparnika prebiješ, opasan si, zarađuješ na crno, sve značajke alfe. Da, nisu bez razloga mlade čkepi lude za tim trap cajkama, tu alfa dođe i uzme što je njegovo, što u suštini svaka želi, alfu. "Žene" nisu lude, lude su neke srednjoškolke, frizerke koje se furaju na plastiku. Ne znaju engleski i onda vole to azijsko drndanje iz Srbije
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Planina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 13:07 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Možeš li stavit neki alfa tekst da vidim o čemu se radi. Ovu cvilež nad samim sobom i svojom gorkom sudbinom, što je dudu stavio, nisan nikad gotivio, a sa cajkaama nisam uopće upoznat. Mislio sam da i tamo uglavnom cvile i to još gore. Tekstove specifične ne znam niti sam to slušam, cajke su mi na meniju u klubu ili sa društvom, uglavnom tekst je tipično kreveljenje auta klubovi izlasci ples skakanje sex droga alkohol kurvarluk putovanja klasični jeftini hedonizam i materijalizam. U biti nekakva kopija hip hopa sa zapada samo melodičnije i ovo što dudu reče jako sugestivna muzika i to najviše loži čkepi, dođi mi priđi mi uzmi me deri me, nikakve balade i kmeka. Da se opet ogradim prvi kažem da je to smeće od muzike niti ikad nasamo slušam ta sranja, ali kad ti u klubu raspali bass ritam je dobar i jednostavno onda paše takav tip muzike čak i meni, ko je željan kmeke? Ovo je lako i sugestivno i da se ne lažemo zna se zašto se izlazi u klubove, skakat i probat uvatit nešto zato je omladina tu i zato to paše. Nije niko došao u klub slušat nekakvu kmeku. E sad je li to moralno i pozitivno, ložit se na jeftini materijalizam i hedonizam, pa naravno da nije. Da odgovorim i ovom majmunu iz Sinja vidim da se opet nešto uzbudio, ne slušaju to samo frizerke nego praktički svaka barem kod nas u HB, a to tvoje drkanje na engleski je još žalosnije, kao bolje bi bilo da slušaju iste takve jefitne tekstove na engleskom. Kmetino iskompleksirana. Jebo te engleski da te jebo. Cijeli njihov pop i hip hop je smeće nad smećem sa istim tekstovima, u biti ovi balkanski trap cajka krkani su samo to kopirali.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 26 vel 2023, 13:28 |
|
|
Šta će slušat po HB kad gradovi nemaju više 5000-10.000 ljudi i jedan pravi klub, tu nema izbora slušaju šta im daju vlasnici klubova. S druge strane oni uzimaju šta im je jeftinije, a to su srbi i muje
Ko će platit naše kad uzmu 4000-5000€ naviše... Obični bend NO NAME ti je 1200€ + koga će oni privuć u klub ??
Privitak/ci: |
![muzika2.png (51.31 KiB) Pogledano 1439 put/a. muzika2.png](./download/file.php?id=13666&t=1&sid=a48fadba3bdd145058d42ec228fc295f)
muzika2.png [ 51.31 KiB | Pogledano 1439 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|