|
|
Stranica: 3/33.
|
[ 814 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storarare
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:32 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Samo znaš nad slabijima da se iživlljavaš ,a prema jačina se kmečav.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: A da stvarate bolju muziku od srpske? Pa da mi slušamo vašu? Pa ko vas je naučio svirat, harmonika je tradicionalni instrument iz Austrije/Njemačke (i Italije) od tuda je došla u Hrvatsku i onda smo vas mi educirali. Prosječan bend iz Hrvatske će odsvirat bilo koji 10 stavari od nekog srbskog pjevača. Dok odsvirat 10 stvari recimo od Magazina će jako teško i najbolji bendovi u Srbiji.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:36 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25908 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
storarare je napisao/la: weasel je napisao/la: Što su punili dvorane punili su, neće više. I ti bi neku saradnju s Srbima (po pitanju mulestinaca) a ne možeš da istrpiš 1 dan srpske pevače. Pošaljete kvalitetne pjevače, a ne trash. To je kao da te netko počasti *** i onda se ljuti što ga ti ne konzumiraš. Mada mi je malo blesavo ovo svoditi na razinu srpskih pjesama, jer niti su svi ti pjevači Srbi niti je točno da Srbi nemaju kvalitetne glazbe. Vidiš, meni koji sam odrastao uz EKV, Partibrejkerse, E.Orgazam, D. Kičme itd to je prva asocijacija na zvuke otamo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:36 |
|
|
storarare je napisao/la: weasel je napisao/la: Što su punili dvorane punili su, neće više. I ti bi neku saradnju s Srbima (po pitanju mulestinaca) a ne možeš da istrpiš 1 dan srpske pevače. Pošaljete kvalitetne pjevače, a ne trash. To je kao da te netko počasti *** i onda se ljuti što ga ti ne konzumiraš. Mada mi je malo blesavo ovo svoditi na razinu srpskih pjesama, jer niti su svi ti pjevači Srbi niti je točno da Srbi nemaju kvalitetne glazbe. Vidiš, meni koji sam odrastao uz EKV, Partibrejkerse, E.Orgazam, D. Kičme itd to je prva asocijacija na zvuke otamo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60314 Lokacija: DAZP HQ
|
Bobovac je napisao/la: Zamislite, svijeli svijet kopira hrvatsku glazbu a neki bi da uvoze trash...
Je li samo meni ovaj jezik zvuči usrano? Kako je moguće da svi slaveni osim nas zvuče retardirano? Čak i Slovenci.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:38 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A šta tebe briga za Rusijiom i Ukrajinom pa komentarireš? ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Ja sam na svom, Hrvatski forum. A što ti pišeš kod nas ujkana to mi nije jasno ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Pa šta da pričam sa svojima kad se sve slažemo? A i ništa se ne dešava, funkcionišemo ko Švicarska samo što su sve Srbi. ![zivili :zivili](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a017.gif)
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:39 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12578 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
novovrijeme je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ima li neka cajka ciju melodiju ili tekst niste ukrali od Turaka, Arapa, Bugara, Rumunja, Albanaca?
Pa ukradite i vi. Na kraju krajeva zar nisu oni vaši sa gudalima stekli svjetku slavu obrađujući strane pjesme. Da, ali oni nisu to predstavljali kao autorsko djelo ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:39 |
|
|
dudu je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Zamislite, svijeli svijet kopira hrvatsku glazbu a neki bi da uvoze trash...
Je li samo meni ovaj jezik zvuči usrano? Kako je moguće da svi slaveni osim nas zvuče retardirano? Čak i Slovenci. Pitanje kako nas zapadnjaci doživljavaju Možda i Hrvatski zvući čudno.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
|
|
dudu je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Zamislite, svijeli svijet kopira hrvatsku glazbu a neki bi da uvoze trash...
Je li samo meni ovaj jezik zvuči usrano? Kako je moguće da svi slaveni osim nas zvuče retardirano? Čak i Slovenci. Poljski jezik je definitivno najružniji od svih slavenskih jezika. Valjda utjecaj njemačkog...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
|
|
Brane je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A da stvarate bolju muziku od srpske? Pa da mi slušamo vašu? Pa ko vas je naučio svirat, harmonika je tradicionalni instrument iz Austrije/Njemačke (i Italije) od tuda je došla u Hrvatsku i onda smo vas mi educirali. Prosječan bend iz Hrvatske će odsvirat bilo koji 10 stavari od nekog srbskog pjevača. Dok odsvirat 10 stvari recimo od Magazina će jako teško i najbolji bendovi u Srbiji. Pa eto svirajte. Rekoh da vam skidam kapu na muzici kad ste imali muziku.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:42 |
|
|
Bobovac je napisao/la: storarare je napisao/la: I ti bi neku saradnju s Srbima (po pitanju mulestinaca) a ne možeš da istrpiš 1 dan srpske pevače. Pošaljete kvalitetne pjevače, a ne trash. To je kao da te netko počasti *** i onda se ljuti što ga ti ne konzumiraš. Mada mi je malo blesavo ovo svoditi na razinu srpskih pjesama, jer niti su svi ti pjevači Srbi niti je točno da Srbi nemaju kvalitetne glazbe. Vidiš, meni koji sam odrastao uz EKV, Partibrejkerse, E.Orgazam, D. Kičme itd to je prva asocijacija na zvuke otamo. Kvalitetno je isključivo ono što ljudi konzumiraju. Možeš ti forsirati klape ili Mocarta al ako ljudi neće da slušaju onda to nije kvalitet koji ljudski rod prepoznaje. Ljudim nudiš ono što hoće a ne ono što bi trebalo, tako je pao komunizam.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:44 |
|
|
DrMag je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa ukradite i vi. Na kraju krajeva zar nisu oni vaši sa gudalima stekli svjetku slavu obrađujući strane pjesme.
Da, ali oni nisu to predstavljali kao autorsko djelo ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Pa i kod nas piše kad je obrada. Inače bi popušili kazne.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
iprodano
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:45 |
|
|
Govorite kako bi Hrvatska trebala zabraniti ovo, ono a na ovom forumu trpite svakakva četnička smeća.
Prvo krenite od sebe pa ih sve pobrišite, to bi bio pravi primjer.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:46 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
dudu je napisao/la: DrMag je napisao/la: Dugo se tolerirao srbijanski soft power protiv Hrvata. Nadam se domino efektu i izbacivanju cajki sa hrvatskog ozemlja. Ništa od toga dok mu se ne da izgon s youtubea, tu ga se konzumira, koncerti su u toj priči puno manje bitni. Iako danas dominiraju trap cajke, klasične cajkaruše nemaju prođu kao nekad. Dudule, moja podpora za ovo. Konačno! Dosta je bilo kontaminacije javnog prostora. Hrvatska je ipak mittelojropa. Iako znam da će mnogi hrvati i dalje krišom slušati. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Intimno, u četiri zida.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:46 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
dudu je napisao/la: DrMag je napisao/la: Dugo se tolerirao srbijanski soft power protiv Hrvata. Nadam se domino efektu i izbacivanju cajki sa hrvatskog ozemlja. Ništa od toga dok mu se ne da izgon s youtubea, tu ga se konzumira, koncerti su u toj priči puno manje bitni. Iako danas dominiraju trap cajke, klasične cajkaruše nemaju prođu kao nekad. Dudule, moja podpora za ovo. Konačno! Dosta je bilo kontaminacije javnog prostora. Hrvatska je ipak mittelojropa. Iako znam da će mnogi hrvati i dalje krišom slušati. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Intimno, u četiri zida.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:47 |
|
|
Morat će nekakva gradonačelnička komisija za šund presuditi što je cajka, a što nije cajka.
Halid je pjevao više puta u Lisinskom, a ova no-name vašarska gologuzija ne smije ni po provincijskim dvoranama za tjelesni?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:48 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Zokicu zabranit, Bože sačuvaj
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:50 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12578 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
iprodano je napisao/la: Govorite kako bi Hrvatska trebala zabraniti ovo, ono a na ovom forumu trpite svakakva četnička smeća.
Prvo krenite od sebe pa ih sve pobrišite, to bi bio pravi primjer. Ima nas koji se borimo protiv tog šunda i dijela moderacije koja isto to dozvoljava. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:52 |
|
|
Brane je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A da stvarate bolju muziku od srpske? Pa da mi slušamo vašu? Pa ko vas je naučio svirat, harmonika je tradicionalni instrument iz Austrije/Njemačke (i Italije) od tuda je došla u Hrvatsku i onda smo vas mi educirali. Prosječan bend iz Hrvatske će odsvirat bilo koji 10 stavari od nekog srbskog pjevača. Dok odsvirat 10 stvari recimo od Magazina će jako teško i najbolji bendovi u Srbiji. Misliš da imamo bolje harmonikaše od Srba? Borko Radivojević, Aca Sofronijević i Aca Čergar su vrh, barem su mi tako rekli ponajbolji hrvatski harmonikaši, meni je šogor svirač pa sam s tamburašima i harmonikašima svakih mjesec dana. Evo i večeras baš. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:59 |
|
|
iprodano je napisao/la: Govorite kako bi Hrvatska trebala zabraniti ovo, ono a na ovom forumu trpite svakakva četnička smeća.
Prvo krenite od sebe pa ih sve pobrišite, to bi bio pravi primjer. Ja nebi zabranio, al nebi dao da se reklamiraju po gradu iz poštovanja prema braniteljima i žrtvama rata. Međutim s obzirom da su srbi prvi počeli ko i obično, krađom hrvatske muzike '90i pa sve do danas (ne znam jesu počeli plaćat tantijeme). Progonom Thompsona, ja bi svim srbima zabranio da nastupaju u RH dok mu neplate odštetu. Dok god neplate tantijeme od '90i naovamo im nebi dao ni kune, jer oni dobivaju €ure kad se vrti njihova muzika kod nas.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:02 |
|
|
Brane je napisao/la: Ja nebi zabranio, al nebi dao da se reklamiraju po gradu iz poštovanja prema braniteljima. Ti stvarno misliš da branitelji i njihova djeca ne idu na cajke? Ili samo misliš da se na cajke treba ići diskretno "iz poštovanja prema braniteljima"?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:08 |
|
|
Brane je napisao/la: iprodano je napisao/la: Govorite kako bi Hrvatska trebala zabraniti ovo, ono a na ovom forumu trpite svakakva četnička smeća.
Prvo krenite od sebe pa ih sve pobrišite, to bi bio pravi primjer. Ja nebi zabranio, al nebi dao da se reklamiraju po gradu iz poštovanja prema braniteljima i žrtvama rata. Međutim s obzirom da su srbi prvi počeli ko i obično, krađom hrvatske muzike '90i pa sve do danas (ne znam jesu počeli plaćat tantijeme). Progonom Thompsona, ja bi svim srbima zabranio da nastupaju u RH dok mu neplate odštetu. Dok god neplate tantijeme od '90i naovamo im nebi dao ni kune, jer oni dobivaju €ure kad se vrti njihova muzika kod nas. Kad smo mi zabranili nekom hrvastskom pjevaču nastup? ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:09 |
|
|
Glazba na ovim prostorima je toliko razvijena da bi trebalo, da je imalo pameti, vidjeti kako to izvoziti i srušiti duopol američko-latinske glazbene industrije.
Ničim ne zaostajemo, dapače naš zvuk bi bio svjež i nov za zapadnjačke uši, a mio svim istočnjacima.
Čudi me da nema ljudi koji bi krenuli ozbiljno u napad na svjetsko tržište s pjesmama na engleskom, ali s autentičnom melodijom.
Ili makar osvojiti slavenske narode, meni nije jasno koji k slušaju Rusi, Ukrajinci, Poljaci, Česi i slični, kakva su to sranja i vradžbine.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
storarare
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:10 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Pa blokirajte sadržaj na YT i nema problema . Nema ljudi nema ni problema.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 13:11 |
|
|
storarare je napisao/la: Pa blokirajte sadržaj na YT i nema problema . Nema ljudi nema ni problema. YT ne može ni Rusija blokirati, a ne mi. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|