|
|
Stranica: 42/189.
|
[ 4719 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 23 stu 2022, 22:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Što je laž u HDZ, SDP i Možemo podržava većina Hrvata?. naravno da je laž, a još više je laž da podržavaju njihovu ideologiju. Hrvati su konformisti i ne žele se zamjerati. Dudeki. Europa zdaj. Ali 90% glasača Možemo su ljudi koji sa strahom i zebnjom prolaze ulicom kad vide Nepalce i tražitelje azila.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Geni kameni
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 stu 2022, 11:54 |
|
|
Junuze ti si najomraženija pojava na ovom forumu, ako ti se sviđa toliko Globo-Homo agenda, šta neideš izvan Balkana npr u Francusku i uživaš u punoj ljepoti svog sna. Većina je glasala da želi malu ili nikakvu imigraciju u HR.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 stu 2022, 12:10 |
|
|
Junuza treba zaista preseliti negdje na zapad da uživa u blagodatima multikulture. Malmo je prelijep primjer, @hamiđa budi dobar jaran pa sredi svom bosancu kakav arbajt
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 stu 2022, 12:40 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1996 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Junuz ima struku s kojom može otići u bilo koji kutak svijeta u bilo kojem trenutku
Što se ne može reći za jedno 60 posto ovog foruma.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 stu 2022, 12:46 |
|
|
Flamel je napisao/la: Junuz ima struku s kojom može otići u bilo koji kutak svijeta u bilo kojem trenutku
Što se ne može reći za jedno 60 posto ovog foruma. još kad bi iskoristio taj svoj ptoencijal, gdje bi nam svima bio kraj. Slaba mu je sturka, kad svejedno ne razumije elemntarnu matematiku.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 stu 2022, 13:38 |
|
|
weasel je napisao/la: Junuza treba zaista preseliti negdje na zapad da uživa u blagodatima multikulture. Malmo je prelijep primjer, @hamiđa budi dobar jaran pa sredi svom bosancu kakav arbajt U Malmo ide neuka sirotinja koja nema nikakva tražena znanja i vještine. Da se seliš u Švedsku ti bi završio u Malmeu, da se Junuz seli u Švedsku, završio bi u nekom od okolnih manjih gradova u kojima živi srednja klasa. Vas dvojica biste se mogli sresti samo kad bi ti počeo voziti dostavu Amazonovih paketa u njegov kvart. Ili kad bi on naručio taksi za aerodrom, možda bi tebe dispečer poslao da ga pokupiš.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 stu 2022, 16:06 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: weasel je napisao/la: Junuza treba zaista preseliti negdje na zapad da uživa u blagodatima multikulture. Malmo je prelijep primjer, @hamiđa budi dobar jaran pa sredi svom bosancu kakav arbajt U Malmo ide neuka sirotinja koja nema nikakva tražena znanja i vještine. Da se seliš u Švedsku ti bi završio u Malmeu, da se Junuz seli u Švedsku, završio bi u nekom od okolnih manjih gradova u kojima živi srednja klasa. Vas dvojica biste se mogli sresti samo kad bi ti počeo voziti dostavu Amazonovih paketa u njegov kvart. Ili kad bi on naručio taksi za aerodrom, možda bi tebe dispečer poslao da ga pokupiš. Odakle tebi ideja da je svatko tko je protiv imigracije siromašan ili neuk ili oboje? Vas dva se pravite napredni i otvoreni zato što vam očito zapadna politika osobno odgovara. Nemam ništa protiv ali kad djeliš prodike lijepo napišeš ja od ovog imam korist. Ne društvo nego ja osobno. S druge strane ima ljudi koji se s nečim ne slažu iz principa, pa taman dobili svo zlato svijeta. Velik postotak Hrvata ne želi vidjeti Hrvatsku gdje samo 1% ultrabogatih seronja živiti u miru i sigurnosti dok ostalih 99% brine za vlastiti život na ulici poslje mraka. Ne hvala, to nam ne treba, a vama ako treba znate gdje trebate seliti.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 stu 2022, 16:20 |
|
|
@weasel To je jedna vrlo bizarna sorta ljudi kako ste ti i kolega vamo primjetili. Primitivcine ogranicene koje sebe drze superiornim a nista nisu iz povijesti sposobni naucit. dalate2020 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nakon što malo proputuješ svijeta, upoznas i drukčije ljude, sazriješ, završiš i nešto škole; možeš samo prezirat onog mladog sebe. Ovo je jeftino dociranje s visine. Nikakav sadrzaj samo neuspjesno uzdizanje i dociranje. "Vjerujte mi, jer ja sam malo proputovao svijeta, upoznao drukcije ljude, sazreo, zavrsio nesto skole... Da ste vi "lizaci oltara, marksisti, bla, bla..." vidjeli malo svijeta i vi biste bili u stanju vidjeti Istinu." Sadrzaj: nula. Evo ja sam se naputovao, vidio itekako svijeta, obrazovan sam, nagledao sam se svega - i u nicemu se ne slazem s tobom.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 stu 2022, 18:28 |
|
|
weasel je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: U Malmo ide neuka sirotinja koja nema nikakva tražena znanja i vještine. Da se seliš u Švedsku ti bi završio u Malmeu, da se Junuz seli u Švedsku, završio bi u nekom od okolnih manjih gradova u kojima živi srednja klasa. Vas dvojica biste se mogli sresti samo kad bi ti počeo voziti dostavu Amazonovih paketa u njegov kvart. Ili kad bi on naručio taksi za aerodrom, možda bi tebe dispečer poslao da ga pokupiš. Odakle tebi ideja da je svatko tko je protiv imigracije siromašan ili neuk ili oboje? Vas dva se pravite napredni i otvoreni zato što vam očito zapadna politika osobno odgovara. Nemam ništa protiv ali kad djeliš prodike lijepo napišeš ja od ovog imam korist. Ne društvo nego ja osobno. S druge strane ima ljudi koji se s nečim ne slažu iz principa, pa taman dobili svo zlato svijeta. Velik postotak Hrvata ne želi vidjeti Hrvatsku gdje samo 1% ultrabogatih seronja živiti u miru i sigurnosti dok ostalih 99% brine za vlastiti život na ulici poslje mraka. Ne hvala, to nam ne treba, a vama ako treba znate gdje trebate seliti. Nisu svi koji su protiv imigracije neuki i siromašni, ali ti si definitivno neuk i siromašan, ne možeš to sakriti. Jesi li ti ikad u životu posjetio neki od tih gradova u kojima bi se kao trebao bojati za svoj život na ulici poslije mraka? Gore spomenuti Malmo? Brisel? Berlin? London? Jesi li ikad bio bar u Trstu?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 stu 2022, 19:49 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Geni kameni je napisao/la: Junuze ti si najomraženija pojava na ovom forumu, ako ti se sviđa toliko Globo-Homo agenda, šta neideš izvan Balkana npr u Francusku i uživaš u punoj ljepoti svog sna. Većina je glasala da želi malu ili nikakvu imigraciju u HR. Kako si došao do toga? Prije ćeš ti bježat s ovog foruma nego ja. A i iz RH, Zagreba i većih gradova pogotovo. Možete se eventualno sakrit negdje u Maoči i sl. Rasizmu, mržnji prema p.ederima, propagiranju povratku u srednji vijek nema mjesta u zap. Europi. Imate Afganistan.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 stu 2022, 19:50 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: [Nisu svi koji su protiv imigracije neuki i siromašni, ali? su svi koji podržavaju imigraciju ispranog mozga. 1/1
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 stu 2022, 20:22 |
|
|
divizija je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: [Nisu svi koji su protiv imigracije neuki i siromašni, ali? su svi koji podržavaju imigraciju ispranog mozga. 1/1 Radi se uglavnom o nihilistima i makijavelistima koji tretiraju zrtvovanje etnickih interesa ka akt lojalnosti mafiji kojoj pripadaju. Jesi primjetia kako su se smjenili dva najzesca iritantna na ovom podforumu? Jedan otisa drugi dosa. Oba su ka 'vrlo uspjesni obiteljski ljudi s mnogo djece' itd itd kliseji a nekako imaju forumaski output ka da su nabrijani teenageri, pa i veci. Sumnjivo.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 stu 2022, 21:59 |
|
|
Pitanje za Velebita i diviziju:
koju hrvatsku stranku smatrate najboljom opcijom ili barem najmanje lošom, kada je u pitanju imigracijska politika?
Ne sjećam se da je DP ili Most govorio nešto protiv legalne imigracije, možda griješim.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 stu 2022, 23:46 |
|
|
Novdan je napisao/la: Pitanje za Velebita i diviziju:
koju hrvatsku stranku smatrate najboljom opcijom ili barem najmanje lošom, kada je u pitanju imigracijska politika?
Ne sjećam se da je DP ili Most govorio nešto protiv legalne imigracije, možda griješim. Reka si i sam. Most i DP no i RF zeli iznimno restriktivnu politiku. Milanovic je uzima nekih 7000 godisnje sta ne prihvatljivo, sta bi radia sadasnji SDP ne znam. HDZ se istice ka najgora opcija. Cak i kad gledas situaciju sa Srbima i Romima, opet je HDZ gori od recimo IDSa, HSLSa, HNSa koji ponekad kontroliraju ove neke zupanije. Ja to pratin u detalje. HDZ je vrsak ostrice protiv hrvatske demografije. Raspad HDZa nebi samo rezultira u objektivno manje antihrvatskoj politici vec bi i 'oslobodia' razne Bidene koji su u toj stranci da potraze nesto drugo.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 00:06 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ajde MOST, ali DP i RF su redikuli. Da dođu na vlast ne bi bilo imigranata samo emigranata. I opet bi HDZ optuživali.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 00:09 |
|
|
Velebit je napisao/la: Novdan je napisao/la: Pitanje za Velebita i diviziju:
Ne sjećam se da je DP ili Most govorio nešto protiv legalne imigracije, možda griješim. Reka si i sam. Most i DP no i RF zeli iznimno restriktivnu politiku. Milanovic je uzima nekih 7000 godisnje sta ne prihvatljivo, sta bi radia sadasnji SDP ne znam. HDZ se istice ka najgora opcija. Cak i kad gledas situaciju sa Srbima i Romima, opet je HDZ gori od recimo IDSa, HSLSa, HNSa koji ponekad kontroliraju ove neke zupanije. Ja to pratin u detalje. HDZ je vrsak ostrice protiv hrvatske demografije. Raspad HDZa nebi samo rezultira u objektivno manje antihrvatskoj politici vec bi i 'oslobodia' razne Bidene koji su u toj stranci da potraze nesto drugo. Zanimljivo. RF ima isto jako restriktivnu politiku? Kako to? Čuo sam negdje da je u Međimurju HNS popularan jer ne želi kao HDZ kupovati romske glasove. Ne znam je li istina. Što je s IDS-ovim guranjem istrijanske nacionalnosti na popisima stanovištva i traženju dvojezičnosti na razini Istre? Koja je tu motivacija i interes?
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 00:15 |
|
|
weasel je napisao/la: Proputovao sam više svijeta nego što ćeš ti za tri života, takav biser kakav je Hrvatska i još par zemalja srednje europe nema nigdje na planetu. Znači: ako nekad nabereš 50€ u novčaniku, onda te muči izbor: po gorivo i cigarete u Bosanski Brod ili do Pečuha na masažu.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 00:20 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: weasel je napisao/la: Proputovao sam više svijeta nego što ćeš ti za tri života, takav biser kakav je Hrvatska i još par zemalja srednje europe nema nigdje na planetu. Znači: ako nekad nabereš 50€ u novčaniku, onda te muči izbor: po gorivo i cigarete u Bosanski Brod ili do Pečuha na masažu. Jesi ti svjestan da je Hrvatska zemlja u srcu Europe s onoliko prekrasnih otoka i onakvom obalom i toplim morem + ravnica, brda, planine. Sve ti je tu. Još smo i ušuškani oko prekrasnih zemalja, Slovenija, Crna Gora, Italija, Austrija, BiH...
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 00:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Geni kameni je napisao/la: Junuze ti si najomraženija pojava na ovom forumu, ako ti se sviđa toliko Globo-Homo agenda, šta neideš izvan Balkana npr u Francusku i uživaš u punoj ljepoti svog sna. Većina je glasala da želi malu ili nikakvu imigraciju u HR. Kako si došao do toga? Prije ćeš ti bježat s ovog foruma nego ja. A i iz RH, Zagreba i većih gradova pogotovo. Možete se eventualno sakrit negdje u Maoči i sl. Rasizmu, mržnji prema p.ederima, propagiranju povratku u srednji vijek nema mjesta u zap. Europi. Imate Afganistan. Zapadna Europa se pretvara u Afganistan budalašu jedan.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 00:27 |
|
|
Croato je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Znači: ako nekad nabereš 50€ u novčaniku, onda te muči izbor: po gorivo i cigarete u Bosanski Brod ili do Pečuha na masažu. Jesi ti svjestan da je Hrvatska zemlja u srcu Europe s onoliko prekrasnih otoka i onakvom obalom i toplim morem + ravnica, brda, planine. Sve ti je tu. Još smo i ušuškani oko prekrasnih zemalja, Slovenija, Crna Gora, Italija, Austrija, BiH... Kakve veze imaju otoci, Lasica je hrvatske otoke vidio samo na TV. Brda i planine ima svaka europska zemlja osim Nizozemske, Danske, baltičkih zemalja i Bjelorusije. Ravnice ima svaka osim San Marina, Monaca, Andore, Lihtenštajna i Malte.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 00:34 |
|
|
Nisi pratia rasprave o marakeskom sporazumu, o cuvanju granice ni DPovu debatu di je bila sestra Skore, sef sindikata i jos neki. Bila je i rasprava o zakonu o strancima itd.
HDZ je stranka makijavelizma i identican demokratima u Americi.
Jbg, Hrvati su 'populistickim akcijama' blokirali gradenje dzamija itd jos do prije par godina.
Naravno, to blokiranje nije bilo motivirano nekim sofisticiranjm shvacanjem Islama kao geostrateske opasnosti nego cistom zatvorenoumnoscu obicnih ljudi kojima je to nesto cudno i strano.
Onda su Hrvate mediji omeksali i sad dzamije nicu.
Iako se citava Europa mice prema islamofobiji, lokalno, Hrvati uvik jedno 20 godina behind eto sad su otkrili da je 'Islam religija mira' i grade i toleriraju gradnju dzamija.
Te dzamije su uglavnom prazne ali zato pomazu uljeze koji ilegalno prelaze granicu.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 00:42 |
|
|
Velebit je napisao/la: Nisi pratia rasprave o marakeskom sporazumu, o cuvanju granice ni DPovu debatu di je bila sestra Skore, sef sindikata i jos neki. Bila je i rasprava o zakonu o strancima itd.
Jbg, Hrvati su 'populistickim akcijama' blokirali gradenje dzamija itd jos do prije par godina.
Naravno, to blokiranje nije bilo motivirano nekim sofisticiranjm shvacanjem Islama kao geostrateske opasnosti nego cistom zatvorenoumnoscu obicnih ljudi kojima je to nesto cudno i strano.
Iako se citava Europa mice prema islamofobiji, lokalno, Hrvati uvik jedno 20 godina behind eto sad su otkrili da je 'Islam religija mira' i grade i toleriraju gradnju dzamija.
Te dzamije su uglavnom prazne ali zato pomazu uljeze koji ilegalno prelaze granicu. Mislim da je Danska otišla u pravcu "islamofobije". Tamošnji socijaldemokrati i njihova premijerka su se žestoko obrušili a šerijat i imaju skorz drugačiju imigracijsku politiku. Misliš li da će taj trend prevladati i u ostatku Europe?
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 02:15 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Croato je napisao/la: Jesi ti svjestan da je Hrvatska zemlja u srcu Europe s onoliko prekrasnih otoka i onakvom obalom i toplim morem + ravnica, brda, planine. Sve ti je tu. Još smo i ušuškani oko prekrasnih zemalja, Slovenija, Crna Gora, Italija, Austrija, BiH... Kakve veze imaju otoci, Lasica je hrvatske otoke vidio samo na TV. Brda i planine ima svaka europska zemlja osim Nizozemske, Danske, baltičkih zemalja i Bjelorusije. Ravnice ima svaka osim San Marina, Monaca, Andore, Lihtenštajna i Malte. Pogledaj koliko te države posjećuje turista, a koliko Hrvatsku. Treća najveća obala Mediterana nije za podcjenjivanje.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 02:34 |
|
|
Novdan je napisao/la: Velebit je napisao/la: Nisi pratia rasprave o marakeskom sporazumu, o cuvanju granice ni DPovu debatu di je bila sestra Skore, sef sindikata i jos neki. Bila je i rasprava o zakonu o strancima itd.
Te dzamije su uglavnom prazne ali zato pomazu uljeze koji ilegalno prelaze granicu. Mislim da je Danska otišla u pravcu "islamofobije". Tamošnji socijaldemokrati i njihova premijerka su se žestoko obrušili a šerijat i imaju skorz drugačiju imigracijsku politiku. Misliš li da će taj trend prevladati i u ostatku Europe? Protivljenje u Danskoj je pocelo sa vladom desnog centra koja je imala podrsku nacionalista. Politika je imala siroku podrsku javnosti unatoc tome sta su nacionalisti ostali nepopularni i jos izgubili glavni apel glasacima (bit desnicar je passe in polite society). Ugl, tu politiku klasificiranja populacija po rasama i razbijanja etnickih getoa je nastavila ljevica samo su prominili nazive geto u nesto 'politicki korektnije'. O tome je pisa Alain de Benoit, otac nove francuske desnice. On drzi da je islamofobija samo proxy za plemenski baziran otpor imigraciji al Rusi su vec nasli rjesenje za to (birani crni krscani) no njegov zakljucak je da ce se nesto zbilja prominit tek kad stvari budu na rubu kraha i gradanskog rata. On je bia vrlo pesimistican. Jednostavno, ljudi se danas mogu povuc u svoj svit prid ekranon i imaju dovoljno mogucnosti da se presele i commuteaju na posal da mogu izbjec interakcije s problematicnim populacijama. Dok se takvo stanje odrzava, pojedincima je racionalnije zbog samointeresa virtue signalat inkluzivnost, toleranciju i vjeru u praznu plocu jer su troskovi otvorenog disentanja veci od malo glumatanja i izforisranog optimizma.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 08:47 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Zapadna Europa se pretvara u Afganistan budalašu jedan. lik je komičan koliko tragičan. Šalje nas u Afganistan, a ovdje pravi Afganistan
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|