|
|
Stranica: 43/189.
|
[ 4719 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 08:52 |
|
|
Velebit je napisao/la: Iako se citava Europa mice prema islamofobiji, lokalno, Hrvati uvik jedno 20 godina behind eto sad su otkrili da je 'Islam religija mira' i grade i toleriraju gradnju dzamija.. ako Europa nastavi kretati se u smjeru rastuće ksenofobije, biti će zanimljivo kad kompleks-Bosanci i kvazi Ojropljani počnu tumačiti kako su i Ojropljani zatucani. ili će preko noći promijeniti priču, ko s koronom. I praviti se da ničeg nije bilo.... Danas većina domicilnog stanovništva Francuske i Italije, većina bijelog stanovništva SADa, glasa za anitimigrantske opcije, ali valjda zna mali od Zen'ce što je napredno, neće njemu neki Francuzi i anerikanci govorit da migracija ne valja. Zna HDZ šta radi
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 09:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Uvrede na osobnoj razini vam ne pomažu. Dapače, ispadate glupi i neuvjerljivi. Jučer u Bataku nasmijani Filipinac za šankom. Nit je Afganistanac nit musliman nit crnac. Vi vidite ono što želite vidjeti. Simpa lik.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 09:21 |
|
|
I brkate islamofobiju i antiimigraciju. Smućkate bućkuriš koji je samo ludim desničarima jasan. Ja sam protiv nenaturiliziranja. Znači tko god dođe, treba postat Hrvat, liberalni nadam se.
A protiv sam ljudi koji su protiv takvih ljudi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 09:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: I brkate islamofobiju i antiimigraciju. Smućkate bućkuriš koji je samo ludim desničarima jasan. Ja sam protiv nenaturiliziranja. Znači tko god dođe, treba postat Hrvat, liberalni nadam se.
A protiv sam ljudi koji su protiv takvih ljudi. Opert ti iste gluposti. Postati Hrvat. Sta znaci postati Hrvat? Pricati hrvatskim jezikom?
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 09:29 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: I brkate islamofobiju i antiimigraciju. Smućkate bućkuriš koji je samo ludim desničarima jasan. Ja sam protiv nenaturiliziranja. Znači tko god dođe, treba postat Hrvat, liberalni nadam se.
A protiv sam ljudi koji su protiv takvih ljudi. Opert ti iste gluposti. Postati Hrvat. Sta znaci postati Hrvat? Pricati hrvatskim jezikom? Preksinoć prilog iz Katra na tv naši navijači i jedan crnac s dalmatinskim naglaskom među njima (možda je i mulat) u kockicama. Da, hrvatski je jedan od preduvjeta. Najvažniji rekao bih.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 09:32 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Opert ti iste gluposti. Postati Hrvat. Sta znaci postati Hrvat? Pricati hrvatskim jezikom?
Preksinoć prilog iz Katra na tv naši navijači i jedan crnac s dalmatinskim naglaskom među njima (možda je i mulat) u kockicama. Da, hrvatski je jedan od preduvjeta. Najvažniji rekao bih. Ok. Crnac koji govori hrvatski je Hrvat ako sam dobro razumio
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 09:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25694 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
krstjanin je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Preksinoć prilog iz Katra na tv naši navijači i jedan crnac s dalmatinskim naglaskom među njima (možda je i mulat) u kockicama. Da, hrvatski je jedan od preduvjeta. Najvažniji rekao bih.
Ok. Crnac koji govori hrvatski je Hrvat ako sam dobro razumio To je logično. Isto onoliko koliko je Anto Čulo Hercegovac.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 09:49 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Preksinoć prilog iz Katra na tv naši navijači i jedan crnac s dalmatinskim naglaskom među njima (možda je i mulat) u kockicama. Da, hrvatski je jedan od preduvjeta. Najvažniji rekao bih.
Ok. Crnac koji govori hrvatski je Hrvat ako sam dobro razumio Ako hoćeš opstanak Hrvata (barem forme), morat ćemo svi drastično spustit kriterije za to. Već jesmo. Recimo potomci naših iseljenika u J. Americi mogu dobit državljanstvo. 36 000 imamo rođenih ove g. a tu su i cigići i ostali. Od tih 36 neki će i emigrirat, već sad nemamo djece ni za opstanak 3 milijuna ljudi a na sve strane fali ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 09:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Ok. Crnac koji govori hrvatski je Hrvat ako sam dobro razumio
Ako hoćeš opstanak Hrvata (barem forme), morat ćemo svi drastično spustit kriterije za to. Zasto?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 09:52 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ako hoćeš opstanak Hrvata (barem forme), morat ćemo svi drastično spustit kriterije za to.
Zasto? Zato što momci poput Bobija ne j. i ne odgajaju djecu. Oni su najviše krivi.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 09:58 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Zasto? Zato što momci poput Bobija ne j. i ne odgajaju djecu. Oni su najviše krivi. Kakve korsti sto ce se netko tko je netnicki Hrvat zvat hrvatom? Mislis da ce crni "francuzi" kad istrijebe etnicke francuze sebe i dalje nazivati francuzima, ili da ce Turci u Njemackoj postat Njemci samo jer govore njemacki jezik?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 10:00 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zato što momci poput Bobija ne j. i ne odgajaju djecu. Oni su najviše krivi.
Kakve korsti sto ce se netko tko je netnicki Hrvat zvat hrvatom? Mislis da ce se crni "francuzi" kad istrijebe etnicke francuze sebe i dalje nazivati francuzima, ili da ce Turci u Njemackoj postat Njemci samo jer govore njemacki jezik? Kad se to dogodi, ako se dogodi, ti i ja i današnji Francuzi ćemo već dugo odozdo gledat travu. Ako ste tako dobri u predviđanju daleke budućnosti, uplatite tikete pa se obogatite.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 10:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Kakve korsti sto ce se netko tko je netnicki Hrvat zvat hrvatom? Mislis da ce se crni "francuzi" kad istrijebe etnicke francuze sebe i dalje nazivati francuzima, ili da ce Turci u Njemackoj postat Njemci samo jer govore njemacki jezik?
Kad se to dogodi, ako se dogodi, ti i ja i današnji Francuzi ćemo već dugo odozdo gledat travu. Ako ste tako dobri u predviđanju daleke budućnosti, uplatite tikete pa se obogatite. Ne treba gatati ni gledati u buducnost. Dovoljno je pogledati koje probleme imaju drzave i narodi sa sada visokom stopom imigracije i kako se ponasaju cak i oni koji slove kao "integrirani"
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 10:18 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Kad se to dogodi, ako se dogodi, ti i ja i današnji Francuzi ćemo već dugo odozdo gledat travu.
Ako ste tako dobri u predviđanju daleke budućnosti, uplatite tikete pa se obogatite.
Ne treba gatati ni gledati u buducnost. Dovoljno je pogledati koje probleme imaju drzave i narodi sa sada visokom stopom imigracije i kako se ponasaju cak i oni koji slove kao "integrirani" Imaju probleme ali i prednosti. Uvijek napominjem kako do nas dolaze vijesti o neintegriranim ali velika većina je integrirana i pošvabila se i pofrancuzila se. Drugo, naša nepismena sirotinja koja radivani kao vozači, bauštelci, konobari su upravo s takvima pomiješani na poslu i u kvartovima gdje žive. I onda se prosipaju iako su samo neznatno bolji od istih takvih ali eto, bijeli su ili što li već. Francuzi, Nijemci, Englezi, Nizozemci opstaju a mi se skupljamo tko gaće poslije otkuhavanja. Bio sam u sve četiti navedene zemlje, više puta, ne funkcionira to tako loše kako nama tu prezentiraju. Normalno da bi i oni voljeli da ima više onih bijelih Germana ili čega već ali kad nema, što sad.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 10:21 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Preksinoć prilog iz Katra na tv naši navijači i jedan crnac s dalmatinskim naglaskom među njima (možda je i mulat) u kockicama.
Gledao sam i ja, bio je tu i neki Srbin sa kockicama . Čim sam vidio odmah mi Junuz pade na pamet. Mislim se, sigurno će sutra skočit - Jesam vam reko!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 10:22 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Preksinoć prilog iz Katra na tv naši navijači i jedan crnac s dalmatinskim naglaskom među njima (možda je i mulat) u kockicama.
Gledao sam i ja, bio je tu i neki Srbin sa kockicama . Čim sam vidio odmah mi Junuz pade na pamet. Mislim se, sigurno će sutra skočit - Jesam vam reko! I? Mora li Hrvat bit bijel da bi bio Hrvat? Jesi li odmah skužio kako se IQ-om razlikuje od kolega? Mislim na gore.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 10:28 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zato što momci poput Bobija ne j. i ne odgajaju djecu. Oni su najviše krivi. Jest, najlakše je sve svalit na izbjeglice iz Kaknja kojima je jedina sudbina njihove djece - bauštela i branje mandarina. A s druge strane Junuz kaže da svoju djecu odgaja da budu left-liberals otvoreni za imgrante. Znači, po njemu, najbolja borba protiv imigranata je rađanje i odgajanje djece koja će biti za imigrante. Ako je i od Junuza, previše je.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 10:32 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zato što momci poput Bobija ne j. i ne odgajaju djecu. Oni su najviše krivi. Jest, najlakše je sve svalit na izbjeglice iz Kaknja kojima je jedina sudbina njihove djece - bauštela i branje mandarina. A s druge strane Junuz kaže da svoju djecu odgaja da budu left-liberals otvoreni za imgrante. Znači, po njemu, najbolja borba protiv imigranata je rađanje i odgajanje djece koja će biti za imigrante. Ako je i od Junuza, previše je. Borba protiv imigranata je kontrolirana integracija i asimilacija. Ništa drugo.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 11:13 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: weasel je napisao/la: Proputovao sam više svijeta nego što ćeš ti za tri života, takav biser kakav je Hrvatska i još par zemalja srednje europe nema nigdje na planetu. Znači: ako nekad nabereš 50€ u novčaniku, onda te muči izbor: po gorivo i cigarete u Bosanski Brod ili do Pečuha na masažu. Kakav je osječaj biti kmet njemačkim gospodarima? Jel budeš sretan kad ti ostave koji ojro za napojnicu?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 11:16 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Ok. Crnac koji govori hrvatski je Hrvat ako sam dobro razumio Ako hoćeš opstanak Hrvata (barem forme), morat ćemo svi drastično spustit kriterije za to. Već jesmo. Recimo potomci naših iseljenika u J. Americi mogu dobit državljanstvo. 36 000 imamo rođenih ove g. a tu su i cigići i ostali. Od tih 36 neki će i emigrirat, već sad nemamo djece ni za opstanak 3 milijuna ljudi a na sve strane fali ljudi. Opstanak Hrvata znači opstanak Hrvata, a ne opstanak Roma, Pakistanaca, Filipinaca u Hrvatskoj. Divizija ti je sve lijepo objasnio a ti opet zabrazdio. Ne možeš spasiti Nosoroge tako što u njihov rezervat naseliš Slonove, to je druga vrsta.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 11:33 |
|
|
weasel je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Znači: ako nekad nabereš 50€ u novčaniku, onda te muči izbor: po gorivo i cigarete u Bosanski Brod ili do Pečuha na masažu. Kakav je osječaj biti kmet njemačkim gospodarima? Jel budeš sretan kad ti ostave koji ojro za napojnicu? Vidiš kako ti slabo pratiš, dolar je moja valuta. Nego, drži se ti starih parola, kako ono: Bolje grob nego rob! Bolje rat nego pakt!
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 12:11 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Uglavnom, trebaju mi Nepalci, ovoj domaćoj sirotinji je ispod časti čistiti apartmane, radije čekaju da im umre baba na selu, kako bi svoje roditelje poslali živjeti na selo i uselili se u roditeljski stan. Apartmandžije tj rentlijerska klasa su dokazano smrt za svaki narod i civilizaciju di se pojave. Tamo di se nametnu tu upropaste citavo drustvo. Rentlijerska klasa je i Rim unistila.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 12:17 |
|
|
Sad bi i rentijere pred streljački vod. Čitaoče, kažem ti, kad-tad dođu svi na red.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 12:33 |
|
|
weasel je napisao/la: Profit od turizma bi trebao biti korišten u razvoj drugih grana ekonomije. Crveni kmeri imaju svoje ideje o ekonomiji. U skladu s vašim petogodišnjim planom, koje grane ekonomije ćete napumpavati profitom od turizma? Je li to ono klasično, crna metalurgija i masovna proizvodnja nove verzije T-34 ili imate neke nove ideje?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 25 stu 2022, 12:52 |
|
|
Obavezno proizvodnja, nema bez tvornica i proizvodnje. Ali ne smijemo u nju strane radnike i njihovu djecu nego naša trebaju za minimalac radit teške i opasne poslove. Njihova će na Hrvatske studije.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|