|
|
Stranica: 40/189.
|
[ 4722 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Planina
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 12:30 |
|
|
divizija je napisao/la: Planina je napisao/la: Podli pokvareni lažovi, pravog melting pota nema ni u usranom Brazilu koji je bućkuriš od sebe nego se ljudi rasno dijele doslovno svugdje, što je normalno i prirodno. za temu biološkog opstanka to je posve enbitno. ako je TFR ispod 2.1, popualcija će izumrijeti, tj. njezin genetski kod, i da je pomješaš s drugom i ne. to sam već usporedio s kiptećom vodom koja isparava, i ti u nju dodaješ sol. i stalno sve više soli. prvo dobiješ slanu juhu, pa preslanu juhu, pa mokru sol, pa na kraju samo sol. voda nestane bez obzira što si je pomiješao sa soli. sustav u kojem je domicilnoj popualciji, mješanoj ili ne, TFR konstantno ispod 2.1, a ti dodaješ nove imgirante u svakoj generacij ida spriječiš depopulaciju, rezultira u konačnici mestajanjem genetskog koda domicilne populacije. naša loza će izumriejti ako ne bude imala vlastitog potomstva i to se ne može spriječiti ni mješanjem ni imigracijom. samo povećanjem fertiliteta. U pravu si.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 12:44 |
|
|
Planina je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Miješani ljudi imaju krizu identiteta i zato uglavnom teže negaciji etničkog identita kao koncepta. Opasniji su po društvo od bilo koje homogene grupe. Kvota 1.01 da ovih par najglasnijih proimigranata na temi su također nekakvi jugo mixeri. Ne radi se o Jugo misancima nego o prkosnim mutantima. Prkosni mutant je roden sa genima koji su autodestruktivni. Junuz, nostrand, kaftanzoglio, laganini itd, mozes im citat duge svade na forumu sa Srbima i Mujama jer eto zbog subjektivnog iskustva imaju negativno misljenje specificno o njima. Osin tog, redom bez iznimke svi hvale HDZ. Tribali bi imat sveprisutni instinkt. Nemaju ga. Osin toga, podrska zlu koje cini TVOJA GRUPA je akt odanosti. To je cak dokazano u nekim kontraverznim istrazivanjima. Zene se brzo povezu, ne triba im puno. Muski tesko do nikako sa jednon iznimkon a to je kad rade doslovno uzasne stvari. Ovo je zasto ekskluzivni klubovi imaju hazing koji je tipicno nesto o cemu se ne usudis pricat, ili cak doslovni ratni kriminal najsadistickije vrste. Imas istrazivanja o tome kako one milicije u trecem svitu na silu uzmu nevoljne borce i onda ih kroz razne tehnike ucine da se bore doslovno protiv svog plemena. Na kraju ti budu odani. Odgovor je u vrlo mracnom kutku ljudske psihe. Njihova podrska unistenju Hrvata je zrtva koju oni prinose za bandu kojoj pripadaju.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 13:00 |
|
|
divizija je napisao/la: za temu biološkog opstanka to je posve enbitno.
ako je TFR ispod 2.1, popualcija će izumrijeti, tj. njezin genetski kod, i da je pomješaš s drugom i ne. Nemoj ic na offtopic, vec znamo da je niski TFR samokorektirajuci fenomen jer su geni za fekundizam naslidni, za sad izgleda 25 do 30%. To sta neki ljudi ne zele imat dicu (il su osjetljivi na anti fekundisticke poruke) je naslidno. Sta su nekretnine jeftinije i sta je manje genske konkurencije, to ce brzi i laksi bit taj bounce back. Za to je bolje da je sta manja imigracija.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 13:01 |
|
|
ono što je Lex Luthor za čovječanstvo, to je pro-imigrant za svoju naciju
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 20:44 |
|
|
Velebit je napisao/la: Ne radi se o Jugo misancima nego o prkosnim mutantima. Prkosni mutant je roden sa genima koji su autodestruktivni.
Koji su to geni autodestruktivni? Koja je to točno mutacija? Kako znaš da zagovaraju imigraciju zbog genetike, a ne npr. zbog ideologije, utjecaja medija, pomodarstva, osobnih interesa itd.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 21:05 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Dubravka Šuica, HDZ, potpresjednica Evropske komisije za demokratiju i demografiju: Citat: Migranti iz Afrike rešavaju Evropi problem nataliteta Citat: Kako bi se napravio balans između sve starije Evrope i drugih kontinenata, ključnu ulogu ima imigracija, posebno iz Afrike u kojoj je stanovništvo najmlađe, rekla je Šuica i dodala da bi Evropa na taj način izbegla demografsku krizu.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 21:08 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja zagovaram imigraciju jer vidim kako dobro funkcioniraju Zagreb i Mostar gdje su ljudi dosad masovno doseljavali i doseljavaju a vidim što se događa sa Županjom i Tomislavgradom gdje je obratan slučaj. Ili evo naveli ste i dobar njemački primjer. Baš Mostar je bio primjer, odjednom smo zahvaljujući Hrvatskoj (zapadu) stvorili grad privlačan okolici i Hrvatima Bosne i u njega su se masovno doseljavali. I nije baš da nije bilo ksenofobije. Mostarce su zap. Ere smatrali Jugoslavenima, a oni njih seljama, o Bosancima i jedni i drugi kao o nužnom zlu, pa mene su zezali: Znaš kak'a je smokva? Ni nalik na šljivu. Međutim selja i Bosanaca vise nema, i već se vidi pad rođenih i na zapadnoj strani, sreća pa Muslimani još gore stoje. No, da zapad ukine donacije bolnici i sveučilištu, bilo bi duplo manje Hrvata u roku 5 godina. Pokrenula bi se spirala nestajanja i tko zna što bi bilo. Vjerojatno bi emigrirali na libtardski zapad. Evo na jasnom primjeru prosudite što je manje zlo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 21:13 |
|
|
Kad se rat završio u LD su Vitežani se otvorili muslimanima odmah, otvarali tvrtke, trgovine, pazili da se slučajno kome što ne dogodi.
U Busovači obratno, musliman nije smio stupit na tlo općine godinama. Zvali su Vitežane izdajnicima Hrvata za pare.
Danas se u Vitezu solidno držimo po broju Hrvata, posebno gospodarski. U Busovači obratno, nit gospodarstva nit ljudi. I tu je sreća što su i Muslimani pali i što imaju Kaćune.
Ipak treba uvijek bit razuman.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 21:29 |
|
|
Znam da ne voliš Bošnjake, al da ih uspoređuješ s Afrikancima je ipak previše. Prosječni crni Afrikanac ima IQ 65, Bošnjo ima barem 85. Ljudi s IQ-om ispod 82 nisu sposobni za ikakav konstruktivan posao.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 21:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lik uzima primjer Mostara gdje se doseljavao isti narod, kao npr Hrvati Like u Zadar, sa imigracijom islamskog afro-azijskog okota.
OK uzmimo Mostar, ali uzmimo realan primjer. Uzmimo da se svake godine u njega doseljava 1000 Pakistanaca. To je Junuzova vizija koju smatra i nužnom i poželjnom.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 22:01 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Lik uzima primjer Mostara gdje se doseljavao isti narod, kao npr Hrvati Like u Zadar, sa imigracijom islamskog afro-azijskog okota.
OK uzmimo Mostar, ali uzmimo realan primjer. Uzmimo da se svake godine u njega doseljava 1000 Pakistanaca. To je Junuzova vizija koju smatra i nužnom i poželjnom. razgovor s Junuzom je otprilike smislen kao sa ciglom. s ti mda cigla ne odgovara glupostima na ono što joj kažeš.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 22:10 |
|
|
Junuz ima svoje poglede na tematiku. Demokratske. Netko drugi tradicionalne. Za tradiciju treba štancat djecu. Ili biti Izrael.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 22:14 |
|
|
Mi govorimo o imigrantima u Hrvatsku.
2/3 su Srbi i Bošnjaci, Albanci su treći. Obojenih ima vrlo malo. Ovi Nepalci koje viđam ne pokazuju namjeru ostajanja kao ni Filipinci. Uzgred, ne izgledaju mi uopće glupo.
Kako vi dođete do 1000 Pakistanaca ja stvarno ne znam. Rekao bih zloba.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 22:15 |
|
|
Šta je s ovim ljudima, di im je sabur Strpimo se još generaciju dvije da nestane ovaj drek od liberalnog nacizma i bit će sve ok Ovo sad odlučuje oćemo li u pakao ili raj Bog nas testira Hoćemo li živit po njegovom i imat djecu i živit kako nam veli ili pustit da nas obuzme sotona i da prihvatimo modernost i imigraciju
Ja kažem da ne prihvatimo modernost, makar kao pojedinci ako već elite to ne shvaćaju Ne smijemo pustit svakom da dođe u našu malu zajednicu(našu HB, našu HR) Elite neće to shvatit dok im mi to ne pokažemo Vidite Dansku, Mađarsku-to je izvedivo samo se nije kritična masa stvorila u nas
Stavove na stranu Iza ugla je kraj imigraciji i guranju svih antiljudskih stvari. Sustavi padaju kada sami ljudi iz sistema prestanu vjerovati u sustav(najbolji primjer komunizam i covid) isto to će se i s ovim sustavom dogodit samo je pitanje vremena
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 22:22 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Rekoh da se više neću javljat ali vidim da vam rasprava baš i ne ide jer cvilite jednako pa nije zanimljivo. Što vam točno ne valja sa ovom fotkom? Vratimo se na fotku. Ovdje ne vidim ništa islamsko, dapače, kazalište, kostimi, maškare... nešto zapadno. Ako prosjek kod nekih etnija jest loš s IQ-om. Volio bih vidjeti istu skupinu u drugom okruženju. Recimo ja sam odrastao među vrlo glupom muslimanskom djecom, užasni su bili. Tablica množenja im je bila problem. Užas. Neki od njih su otišli u Njemačku. Em nisu oni sami više tako glupi a djeca su im normalna. Tako da doista ne vjerujem baš u ta istraživanja.
|
|
Vrh |
|
|
pakovic
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 22:34 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Rekoh da se više neću javljat ali vidim da vam rasprava baš i ne ide jer cvilite jednako pa nije zanimljivo. Što vam točno ne valja sa ovom fotkom? Otiđi u Detroit ili Baltimore pa ćeš vidit. Amerikanci su imali 300 godina da ih asimiliraju pa ništa.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 22:36 |
|
|
Ovim krajevima ide bolje.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 23:31 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Mar-kan je napisao/la: Junuz ima svoje poglede na tematiku. Demokratske. Netko drugi tradicionalne. Za tradiciju treba štancat djecu. Ili biti Izrael. Ne samo stancati djecu, nego se i boriti protiv ovog. Kao što oni se bore protiv tradicionalnog. Jer ako nastancas djecu, pa njih budu trovali u školi u ovome, oni su ti koji “dobijaju” bitku.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 20 stu 2022, 23:40 |
|
|
De ti gledaj da odškoluješ inženjere i liječnice a ne tradicionalnu djecu. Svaki debil zna dijete u crkvu poslat i srednju ugostiteljsku mu izganjat. I učit ga pravim vrijednostima. Kao što je sukobljavanje sa svima uz ksenofobiju i rasizam. Stvarno bi vam mogli liberali djecu iskvarit. Užas. Treba u svakoj generaciji bar jedno muško poginut za Srbiju. To je najpravije. Bolje mrtav nego p.eder.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 21 stu 2022, 00:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: Za tradiciju treba štancat djecu. Kakva korist štancati djecu koja će u Njemačku?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 21 stu 2022, 00:35 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Za tradiciju treba štancat djecu. Kakva korist štancati djecu koja će u Njemačku? Štancat, odgojit, školovat a ne pametovat po forumu i napadat one koji to čine. posao 0-24 ti je to.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 21 stu 2022, 00:48 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
weasel je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa da, baš bi bilo dobro da nepismeni poput tebe vladaju. Pa zapravo ste s nama ojačali desnicu, crkvu. Ja sam jedan od rijetkih drukčijih, i s faxom . Ima i suprotnih koji su jugonostalgičari i komunjare. Eto ja ne pripadam ni jednim ni drugima. Ne bit rasist, lizač oltara, ljubitelj totalitarnih ideologija; mozda vama jest nešto nenormalno ali mislim da bar u Zagrebu nije. Zato ga i volim. Ne brinite se vi za mene, imate dovoljno brige kako ne izumrijeti. I komunjare i katolibani su normalniji a ti baš nabo prstom u drek. To u što ti vjeruješ je moderni totalitarizam. Junuz gonna be Junuz pa mi je objašnjavi to tebi nemoguće ali ću probati ipak. Možda te spasimo od te ludosti Moderni globohomo woke liberalizam se do zadnje točke poklapa sa totalitarnim ideologijama 20. stoljeća. tj. fašizmom.1. Nekad smo imali smeđokošuljaše i crvne/crne a danas imamo woke budale koji se tuku po ulicama i prave nerede. 2 .Imamo spregu politike i krupnog kapitala, nema većih promotora woke ideologije od tech giganata 3 .Imamo medijsku diktaturu gdje se gura samo jedna ideologija i podupiru samo ljeve woke stranke 4. I posljednje ali najvažnije nije dopušteno ne slagati se. Čim digneš nos dobiješ toljagom po glavi. Ti si zaljubljen u zapad i naprosto to ne vidiš. Samo što sa košuljašima i možeš da se poistovetio kao sa leftardima nikako
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 21 stu 2022, 12:19 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Rekoh da se više neću javljat ali vidim da vam rasprava baš i ne ide jer cvilite jednako pa nije zanimljivo. Vratimo se na fotku.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 21 stu 2022, 12:22 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
pakovic je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Rekoh da se više neću javljat ali vidim da vam rasprava baš i ne ide jer cvilite jednako pa nije zanimljivo.
Što vam točno ne valja sa ovom fotkom?
Otiđi u Detroit ili Baltimore pa ćeš vidit. Amerikanci su imali 300 godina da ih asimiliraju pa ništa. Pa nisu drage volje ti Afrikanci došli u Ameriku već su ih Bijelci kolonizatori dovukli.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 21 stu 2022, 13:30 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Pa nisu drage volje ti Afrikanci došli u Ameriku već su ih Bijelci kolonizatori dovukli. ne treba ponavljati tuđe greške
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|