HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 vel 2025, 07:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8207 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 329  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: OSRH
PostPostano: 22 ožu 2017, 02:06 

Dokaz da ste obične slugenjare:
Niste smeli da napadnete Srbe,nigde,čak i za vreme NATO bombardovanja Srbije.
Hrvatska nije ustanju ni da zaštiti sopstveni narod u jednom BiH protektoratu.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 02:07 

Moronu, jel tebi jasno da niste ratovali protiv Srbije, nego samo protiv prečana. A i RS ste se usudili da napadnete tek posle par meseci američkog bombardovanja. Ajde sada pevaj Juru i Bobana, i zamišljaj da ste pobedili Srbiju u ratu. I sad sam stvarno završio sa razgovorom, idem da spavam, moram na posao sutra.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 02:13 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Moronu, jel tebi jasno da niste ratovali protiv Srbije, nego samo protiv prečana. A i RS ste se usudili da napadnete tek posle par meseci američkog bombardovanja. Ajde sada pevaj Juru i Bobana, i zamišljaj da ste pobedili Srbiju u ratu. I sad sam stvarno završio sa razgovorom, idem da spavam, moram na posao sutra.

Ja sam mislio da si ti završio s razgovorom i da ti se više ne da. Laž je zaista u samom biću Srbina. :sega

Nema veze, evo ti još jedna, prošlogodišnja slika iz Pančeva gdje se podiže spomenik srbijanskim vojnicima koji nisu poginuli u borbama u Hrvatskoj, nije beg cicija.

slika

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 02:15 

Kad ste bili tako jaka vojska što ste pristali na aboliciju i mirnu reintegraciju istočne Slavonije?

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 02:22 

mirv je napisao/la:

Ja sam mislio da si ti završio s razgovorom i da ti se više ne da. Laž je zaista u samom biću Srbina. :sega

Nema veze, evo ti još jedna, prošlogodišnja slika iz Pančeva gdje se podiže spomenik srbijanskim vojnicima koji nisu poginuli u borbama u Hrvatskoj, nije beg cicija.

slika
Glup si.Napadali ste na kasarne i ubijali redovnu vojsku,onu decu od jedva 18 godina koji pojma nisu imali.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 02:24 

Kačamak je napisao/la:
Kad ste bili tako jaka vojska što ste pristali na aboliciju i mirnu reintegraciju istočne Slavonije?

Zato što je vojna oprema skupa a najveća pobjeda koja se može ostvariti je da ti neprijatelj mirno prepusti ono što ti je prije teško i skupo uzeo samo zato jer si malo podviknuo i zaprijetio vojnom silom. Uštede su u tom slučaju goleme a koristi najveće moguće. Vidim da je to Srbima nejasno. To je npr. posve suprotno od one situacije kada je NATO podviknuo da će čizmom okupirati Kosovo a vi pobjegli, ostavili ga Šiptarima i proglasili veliku srpsku pobjedu. Trebalo je obrnuto, da vi ostanete i proglesite pobjedu a oni odu, ne ovako... ah... nikako naučit.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 02:28 

mirv je napisao/la:
Kačamak je napisao/la:

Zato što je vojna oprema skupa a najveća pobjeda koja se može ostvariti je da ti neprijatelj mirno prepusti ono što ti je prije teško i skupo uzeo samo zato jer si malo podviknuo i zaprijetio vojnom silom. Uštede su u tom slučaju goleme a koristi najveće moguće. Vidim da je to Srbima nejasno. To je npr. posve suprotno od one situacije kada je NATO podviknuo da će čizmom okupirati Kosovo a vi pobjegli, ostavili ga Šiptarima i proglasili veliku srpsku pobjedu. Trebalo je obrnuto, da vi ostanete i proglesite pobjedu a oni odu, ne ovako... ah... nikako naučit.

A vi to zbog uštede u opremi?Kakav si ti klovn.
Pa kako tako jaka vojna sila ništa ne uradi 1999. dok je Srbija bila pod kišom bombi i raketa?

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 02:30 

I pristali ste na aboliciju zbog uštede na opremi?

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 02:32 

Dobro.Kaži ti meni mirv,kako to da Hr iako je članica NATO i dalje ima nekoliko puta slabiju vojsku od Srbije kojoj je naređeno da se razoruža.
?

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 02:35 

Kačamak je napisao/la:

Glup si.Napadali ste na kasarne i ubijali redovnu vojsku,onu decu od jedva 18 godina koji pojma nisu imali.

Kako kada ovaj tvoj kaže da nismo ratovali protiv Srbijanaca jer bi nas pregazili. Dogovorite se koju laž ćete pokušati podvaliti ovaj put da ne ispada ovako glupo i proturječno.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 02:40 

Kačamak je napisao/la:
Dobro.Kaži ti meni mirv,kako to da Hr iako je članica NATO i dalje ima nekoliko puta slabiju vojsku od Srbije kojoj je naređeno da se razoruža.
?

68 1.0733 - Croatia (Europe; NATO; Eunion) 69 1.1582 - Ecuador (South America) 70 1.2354 - Jordan (Middle East) 71 1.2356 - Sudan (Africa) 72 1.3169 - Libya (Africa) 73 1.3384 - Democratic Republic of the Congo (Africa) 74 1.3687 - Slovakia (Europe; NATO; Eunion) 75 1.3731 - Kenya (Africa) 76 1.4089 - Tunisia (Africa) 77 1.4219 - Oman (Middle East) 78 1.4601 - Kuwait (Middle East) 79 1.4637 - Cuba (Central America) 80 1.5148 - Georgia (Asia) 81 1.5483 - Bolivia (South America) 82 1.5508 - Zimbabwe (Africa) 83 1.5868 - Serbia (Europe)

http://www.globalfirepower.com/countries-listing.asp

Prvo dokaži svoje tvrdnje a ne predstavljaj ih kao činjenice pa da drugi moraju dokazivati ono što je očita besmislica i laž. Vi slobodno mislite što god želite a mi smo dobili rat.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 02:40 

mirv je napisao/la:
Kačamak je napisao/la:

Kako kada ovaj tvoj kaže da nismo ratovali protiv Srbijanaca jer bi nas pregazili. Dogovorite se koju laž ćete pokušati podvaliti ovaj put da ne ispada ovako glupo i proturječno.

Znači ti opkoljavanje kasarni vojske SFRJ po hrvatskim gradovima,ubijanje redovnih vojnika,smatraš ratom sa Srbijom?Koji si ti moron.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 02:46 

mirv je napisao/la:
Kačamak je napisao/la:
?

68 1.0733 - Croatia (Europe; NATO; Eunion) 69 1.1582 - Ecuador (South America) 70 1.2354 - Jordan (Middle East) 71 1.2356 - Sudan (Africa) 72 1.3169 - Libya (Africa) 73 1.3384 - Democratic Republic of the Congo (Africa) 74 1.3687 - Slovakia (Europe; NATO; Eunion) 75 1.3731 - Kenya (Africa) 76 1.4089 - Tunisia (Africa) 77 1.4219 - Oman (Middle East) 78 1.4601 - Kuwait (Middle East) 79 1.4637 - Cuba (Central America) 80 1.5148 - Georgia (Asia) 81 1.5483 - Bolivia (South America) 82 1.5508 - Zimbabwe (Africa) 83 1.5868 - Serbia (Europe)

http://www.globalfirepower.com/countries-listing.asp

Prvo dokaži svoje tvrdnje a ne predstavljaj ih kao činjenice pa da drugi moraju dokazivati ono što je očita besmislica i laž. Vi slobodno mislite što god želite a mi smo dobili rat.

Dobili ste rat.Naravno.Posledice te vaše velike i časne pobede Hrvatskoj će se vratiti kao bumerang verovatno u sledećih 20tak godina,najkasnije.Živi bili pa gledali,šta će biti.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 02:47 

Kačamak je napisao/la:
mirv je napisao/la:

Znači ti opkoljavanje kasarni vojske SFRJ po hrvatskim gradovima,ubijanje redovnih vojnika,smatraš ratom sa Srbijom?Koji si ti moron.

Nisu to bile kasarne, to su bila obdaništa. Samo deca su stradala, kako kažeš maloprije. Igrala se deca rata, mi smo se igrali ustaša a oni četnika pa se igra malo otela kontroli. Sljedeći puta držite svoju decu u obdaništima pod kontrolom a ne da seru po tuđem peščaniku pa će sve da bidne u redu.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 02:48 

Kačamak je napisao/la:
Dobili ste rat.Naravno.Posledice te vaše velike i časne pobede Hrvatskoj će se vratiti kao bumerang verovatno u sledećih 20tak godina,najkasnije.Živi bili pa gledali,šta će biti.

Nemojte nam samo uvesti sankcije da ne krepamo od gladi kao devedesetih.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 09:41 

Kačamak je napisao/la:
mirv je napisao/la:

Ne radi se tu o opkoljavanju “kasarni“ već povratku naoružanja JNA zakonitim vlasnicima (hrvatskom narodu) u najmanje 35% omjeru čitavog naoružanja JNA. Sve to naoružanje u tim “kasarnama“ i te “kasarne“ su Hrvati pošteno platili za vrijeme 45-godišnjeg “braka“ u zajedničkoj državi. Tako je isto bilo i sa onim kanaderima koje prodašte Grčkoj, ruskim MIG-ovima 29, avionima (novi beoing 737) i slotovima JAT-a, koje usput budi rečeno i danas krčmite. Srbi su od bivše države sve to dobili besplatno iako se radi o zajedničkom vlasništvu svih naroda bivše Juge. Tako da kad već govoriš o tome kako su se Hrvati u ratu borili protiv “nenaoružane srpske nejači uz podršku NATO pakta“, trebaš imati na umu da su Hrvati i svoju vojsku podigli od nule i svoju zrakoplovnu kompaniju pa čak i kupili nove kanadere unatoč tome što ste vi naše zajedničke jugoslavenske prodali Grčkoj. A ironija sudbine je kako su nam ti naši novi kanaderi otvorili odškrinuli vrata vojne suradnje s Izraelom.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 10:06 

Dosta tog trolanja, nije vam ovo pdf Povijest.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 17:50 

NEKA DUGO ZIVI
HRVATSKO I IZRAELSKO
SAVEZNISTVO

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 18:22 

slika

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 18:56 

PCM je napisao/la:
NEKA DUGO ZIVI
HRVATSKO I IZRAELSKO
SAVEZNISTVO

osovina Zagreb- Tel Aviv: NATO OTAN na aparatima.

http://obris.org/hrvatska/u-izraelu-i-o ... koplovima/

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 19:42 

Kačamak je napisao/la:
mirv je napisao/la:
Sve osim nabavke F-16 i ovakvih sporazuma s Izraelom i SAD-om je čisti promašaj. Uz vojnu uvijek ide i politička te gospodarska suradnja a od Švedske jedino možemo očekivati da nam uskrate tehničku podporu u ratu jer bi s njiihovim vojnim zrakoplovima mogli ugroziti zdravlje jadnih neprijatelja koji su također ljudska bića i imaju sva prava kao i mi, uključujući ona o slobodnom nastanu u našoj zemlji i glasovanju na našim izborima. Napokon smo dobili ministra obrane koji dobro zna što radi.
U kakvom bi vam to ratu mogla Švedska da uskrati potporu?Hrvatska je trećerazredna članica NATO,osim ako Hr ne stavljaš u rang za Grčkom ili Italijom koje su drugorazredne,kao takva može samo ćutati i slušati šta joj SAD naredi.Bilo kakav rat bez dozvole SAD,osuđen je unapred na propast.
Skime uopšte Hrvatska može sama da ratuje..

A sa kime ti misliš da bi Hrvatska mogla ratovati?
Jesmo 91e tražili dozvolu od Amerike?

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 19:45 

Šabane australijski, vi ste ratovali samo protiv Krajine koja je imala 200.000 stanovnika. Da Amerikanci nisu zapretili bombardovanjem SRJ ako bi se VJ uključila, danas bi vam visila srpska zastava na zagrebačkoj katedrali.

Vi možete samostalno da ratujete samo protiv Slovenije. I taj rat bi izgubili zbog nemogućnosti napredovanja po neprohodnom terenu. O Srbiji koja ima više od tri puta svega od vas što se vojske tiče, smešno je i govoriti.

Koja je najveća srpska ratna sramota, i to u vasceloj istoriji?

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2017, 21:38 

Dogodine u Carigradu.

Vrh

PostPostano: 23 ožu 2017, 23:45 

Šabane australijski, vi ste ratovali samo protiv Krajine koja je imala 200.000 stanovnika. Da Amerikanci nisu zapretili bombardovanjem SRJ ako bi se VJ uključila, danas bi vam visila srpska zastava na zagrebačkoj katedrali.

Vi možete samostalno da ratujete samo protiv Slovenije. I taj rat bi izgubili zbog nemogućnosti napredovanja po neprohodnom terenu. O Srbiji koja ima više od tri puta svega od vas što se vojske tiče, smešno je i govoriti.

Ratovali smo protiv celokupne srpske armije, protiv svih onih koje su u srbiji mogli izvući iz mišijih rupica i dovući na ratište u krajnu, i pritiv sve tehnike za koju su srbi imali goriva.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2017, 21:10 

MORH-ov katalog proizvodnje hrvatske vojne opreme, tu je sve osim naj novijih tehničkih dostignuća koji se za sada drže u tajnosti.

https://www.morh.hr/hr/zakoni-i-strateg ... l?page=146

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8207 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 329  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: