HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 stu 2024, 16:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 902 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 37  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija
PostPostano: 24 tra 2020, 14:43 

Politikant je napisao/la:
Bez jakog sela od fertiliteta nema ništa, dok god je većina sprčena u stanove i gradove nećemo ni prismrdit 2.1 tfr

U gradovima imaš ovo što je divizija spomenuo, masu penzića koji žive sami dok su im djeca i unuci u podstanarima i kreditima, dalje imaš masu ljudi koji izričito ne žele više od jednog (na selu je to nečuveno, izgonili bi đavle iz tebe) i masu raznih devijacija i degenerluk skupina i razmišljanja koje grad pravi,
I jednostavno bez par soba viška i barem nekakve okućnice rijetki će napravit dvoje a kamoli troje, to je ono ako se baš omakne,
Na sve nadodajte da ima i bar 10% koji uopće ne mogu imat djecu, a i realno je i neženja i neudanih uvijek bilo i uvijek će bit, isto bar 10%, nije baš svatko ni za reprodukciju. No ovo potonje nikad nije bilo problem jer bi tih 20% pokrila većina koja je štancala dokle je išlo.

...Mi uopće nemamo nekakva sređena predgrađa, nešto planski građeno sa zelenilom, parkovima, kuće sa vlastitim prilazom, dvorom/vrtom, gdje bi se mladima omogućilo da imaju bar 2-3 a da su opet blizu grada ako je već selo toliko odbojno većini... Iako što se ovog tiče, u Americi se iz takvih predgrađa putuje na posao po sat-dva, i po tome je npr. pola Zagore predgrađe Splita. U Splitu npr. i nema mjesta za takve kvartove, grad je sprčen na poluotoku a sa strana su odma Mosor i Kozjak, tako da šta su Dugopolje, Dicmo, pa realno sve do Drniša, Imotskog itd., šta je to nego predgrađe Splita?
Znam likove koji imaju imanja i to kakva po Dugopolju i Dicmu na 15 min vožnje od Splita gdje bi mogli po 15 djece naštancat bez ikakvih ograničenja ali ne žele imat s tim ništa jer im onda nije kafić i kladionica ispod stana. Ma treba brutalne kazne udarat tko se ne želi reproducirat pa će se onda vraćat silom prilika.

Prva stvar su dobre ceste, druga stvar su vinjete, treća stvar je ne pomaži penzioneru koji ima više od garsonjere.

Sada imamo nenormalno stanje da baba živi u trosobnom stanu i "siromašna" je, a četveročlana obitelj u podstanarstvu. Pisao sam na temi o Zagrebu, samo da država prisiljava vlasnike da BRINU o svojoj imovini, ne bi gradovi bili prepuni derutnih velikih stanova s jednom babom u njima, dok se mlada obitelj guši u kreditu. Umjesto da su starcima kupili garsonjeru, a ovi im prepisal itrosobni za koji se ne mogu brinut.
Srećom, biologija će tu pomoći, jer se sve više stanova prazni. Danas već ima dosta unuka koji naslijede stan još dok su mladi.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 14:57 

divizija je napisao/la:
carles je napisao/la:
Oprosti ali nekako mi previše “mehanički” gledaš na potomstvo. Ja na svako dijete gledam kao božji dar, a ulogu oca shvaćam kao svoj životni poziv i smisao. Bez ikakvih cifri i interesa. :neznam

Znači imaš ih koliko ti Bog da, svake godine novo ko moja prababa koja je rodila 15 i bila trudna skoro svaki put kad je pradjed stisno?

Ili malko kalkuliraš?

Najviše volim kad svi izigravaju svetce, a svi smo ispod kože krvavi.

Da, djeca su Božji dar, ali su realno financijski teret i uzimaju ogromnu količinu vremena i energije. Ali razmnožavanje je instinktivno i većina ljudi ima djecu, dapače jako su nesretni ako ih ne mogu imati i troše masu para na umjetnu oplodnju...samo im instinkte trebaš još malo potaknuti društvenim utjecajem. Trenutno društvo utječe negattivno na instinkt za razmnožavanjem (osim onima kojima djeca prose i skupljaju staro željezo), i to treba promjeniti.

Najveći motivator nije ni biologija, ni financije, nego želja čovjeka da bude važan.

Sve ovisi odakle crpi svoju potrebu za važnošću. Odakle zadovoljava potrebu da bude cool?

U tom smislu jedan prilog na televiziji kako je žena VIŠE od majke, kako je USPJELA jer se posvetila poslu, nije htjela biti SAMO domaćica itd. uništi sve moguće pozitivne učinke dječjih doplataka.

Dakle zakon o zaštiti digniteta obitelji kroz medije, gdje se obitelj sa 3+ djece jasno postavlja kao ideal koji treba slaviti u medijima, i kazne naravno za veličanje zločinačkih svjetonazora.

Da ne bude da mislim samo na žene, potpuno je isto i za muškarce. Film npr. poput James Bonda treba biti oporezovan dodatno kao alkohol ili cigarete i označen kao devijantno ponašanje.

1025 of 2558 - 40.07%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 15:08 

Može se uvesti i da osoba na čiju su poreznu karticu prijavljeni,skrbnik, glasa umjesto klinaca dok oni ne dobe pravo glasa.
Samo roditelji moraju raditi, inače bi bili "cigićland" u sljedećih 20 godina.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 15:40 

Naša Kvačica je napisao/la:
Najveći motivator nije ni biologija, ni financije, nego želja čovjeka da bude važan.

Sve ovisi odakle crpi svoju potrebu za važnošću. Odakle zadovoljava potrebu da bude cool?

U tom smislu jedan prilog na televiziji kako je žena VIŠE od majke, kako je USPJELA jer se posvetila poslu, nije htjela biti SAMO domaćica itd. uništi sve moguće pozitivne učinke dječjih doplataka.

Dakle zakon o zaštiti digniteta obitelji kroz medije, gdje se obitelj sa 3+ djece jasno postavlja kao ideal koji treba slaviti u medijima, i kazne naravno za veličanje zločinačkih svjetonazora.

Da ne bude da mislim samo na žene, potpuno je isto i za muškarce. Film npr. poput James Bonda treba biti oporezovan dodatno kao alkohol ili cigarete i označen kao devijantno ponašanje.

E ovo je kulturološki problem, i iskorijenjivanje kulture smrti je težak i naporan posao.

Nažalost, kvazidesne stranke poput HDZa kod nas, prepuštaju kulturno polje ljevici, pa je dobiti kulturkampf iznimno teško.

Nisu ti tu potrebne jake zakonske mjere, bitno je da samo lovu poreznih obveznika ne usmjeravaš nikome ko na ikoji način promovira kulturu smrti,

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 16:04 

Ceha je napisao/la:
Može se uvesti i da osoba na čiju su poreznu karticu prijavljeni,skrbnik, glasa umjesto klinaca dok oni ne dobe pravo glasa.
Samo roditelji moraju raditi, inače bi bili "cigićland" u sljedećih 20 godina.

Još jedna vrhunska ideja.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 18:17 

Već sam pisao to isto , ali ću još jednom. Narodi koji su postali "gospodski" nemaju budućnost bez imigracije, bez obzira koliko djece imao. Danas mladi Nijemac ne želi ići raditi na benzinsku pumpu nego želi raditi za kompjuterom za 4000-5000 eura. Prema tome da sad sve Hrvatice počnu imati 4 djece, prvi problem je da treba proći 20-25 godina dok se oni mogu ubaciti u svijet rada, a nama su neki radnici potrebni sad odmah. Drugi problem je da će veliki dio te djece ići na beskorisne fakultete i gledati da se uvali na državni posao, a neće nikome biti ambicija biti berač jagoda u Vrgorcu.

Pitanje za one s djecom da iskreno odgovore, što bi savjetovali da vam dijete želi postati čistačica u hotelu ili skladištar u Plodinama?

1946. nije bila potrebna imigracija, tada je Jugoslavija mobilizirala 60 000 ljudi da "dobrovoljno" rade prugu Brčko - Banovići i 92 km su projektirali i izgradili za samo 8 mjeseci. Danas imamo rekonstrukciju najvažnije pruge na koridoru 5 Dugo Selo - Križevci gdje sve kasni u PM iako EU daje pare. Zato jer današnja djeca ne žele i ne znaju graditi pruge. Doduše ni ona iz 1946. nisu znala, ali su brojnosti i entuzijazmom nadoknadili neznanje, a danas entuzijazam na poslu više ne postoji.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 18:35 

Danas, danas, danas....

Ne postoji danas. Vrijeme je iluzija.

1025 of 2558 - 40.07%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 18:42 

Generalno moje mišljenje je da Hrvati neće nešto prvi izmisliti na svijetu. Postići natalitet od 3-4 u razvijenom svijetu nije uspjelo nikome pa neće ni nama. Znači to je utopija.

Ostaje dvojba da li imigracija ili putem Japana pretvaranje u veliki starački dom. Oni koji zagovaraju bolje 2 mil Hrvata nego 4 mil mješanaca ne razumiju da bi prosjek godina tih 2 mil Hrvata bio 60 a ne 20 kao 1900 I neke. I da je to onda veliki starački dom.

A što se tiče imigracije, naravno može se vraćati iseljenje Hrvate, a zaboravlja se da imamo i 300 000 iseljenih "Hrvata"-Srba koji znaju kako se održava selo jer su s tog sela otišli. Kao što je onaj kod Knina što su mu upali u kafić i razbijali dok je gledao Crvenu Zvezdu koji se vratio na selo, ima stočarstvo , poljoprivredu i 3 djece. Ali onda takve ljude treba odlikovati a ne da im neki bilmez koji ne radi nigdje i nema nijedno dijete razbija kafić, a 80% Hrvata ga podržava.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 18:42 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Već sam pisao to isto , ali ću još jednom. Narodi koji su postali "gospodski" nemaju budućnost bez imigracije, bez obzira koliko djece imao. Danas mladi Nijemac ne želi ići raditi na benzinsku pumpu nego želi raditi za kompjuterom za 4000-5000 eura. Prema tome da sad sve Hrvatice počnu imati 4 djece, prvi problem je da treba proći 20-25 godina dok se oni mogu ubaciti u svijet rada, a nama su neki radnici potrebni sad odmah. Drugi problem je da će veliki dio te djece ići na beskorisne fakultete i gledati da se uvali na državni posao, a neće nikome biti ambicija biti berač jagoda u Vrgorcu.

Pitanje za one s djecom da iskreno odgovore, što bi savjetovali da vam dijete želi postati čistačica u hotelu ili skladištar u Plodinama?

1946. nije bila potrebna imigracija, tada je Jugoslavija mobilizirala 60 000 ljudi da "dobrovoljno" rade prugu Brčko - Banovići i 92 km su projektirali i izgradili za samo 8 mjeseci. Danas imamo rekonstrukciju najvažnije pruge na koridoru 5 Dugo Selo - Križevci gdje sve kasni u PM iako EU daje pare. Zato jer današnja djeca ne žele i ne znaju graditi pruge. Doduše ni ona iz 1946. nisu znala, ali su brojnosti i entuzijazmom nadoknadili neznanje, a danas entuzijazam na poslu više ne postoji.

Da, demokracija je mnogo gadna stvar.
Ipak postoji jedno rješenje koje ga je svojedobno spominjao Stephen King. On je naime govorio da su mnoge poslove koje u USA rade imigranti nekoć radili tinejdžeri. Znači postoji ta skrivena snaga srednjoškolaca ( i studenata) za tzv neozbiljne poslove. Berači jagoda, dostavljači hrane i najmještaja, perači suđa, fast-food osoblje... bar pola potreba za radnom snagom mogu zadovoljiti oni.
Druga je stvar što neće raditi jer vise na internetu ili pak nemaju potrebe jer eto, imaju stipendiju.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 19:18 

Generalno moje mišljenje je da Hrvati neće nešto prvi izmisliti na svijetu. Postići natalitet od 3-4 u razvijenom svijetu nije uspjelo nikome pa neće ni nama. Znači to je utopija.

Ostaje dvojba da li imigracija ili putem Japana pretvaranje u veliki starački dom. Oni koji zagovaraju bolje 2 mil Hrvata nego 4 mil mješanaca ne razumiju da bi prosjek godina tih 2 mil Hrvata bio 60 a ne 20 kao 1900 I neke. I da je to onda veliki starački dom.

A što se tiče imigracije, naravno može se vraćati iseljenje Hrvate, a zaboravlja se da imamo i 300 000 iseljenih "Hrvata"-Srba koji znaju kako se održava selo jer su s tog sela otišli. Kao što je onaj kod Knina što su mu upali u kafić i razbijali dok je gledao Crvenu Zvezdu koji se vratio na selo, ima stočarstvo , poljoprivredu i 3 djece. Ali onda takve ljude treba odlikovati a ne da im neki bilmez koji ne radi nigdje i nema nijedno dijete razbija kafić, a 80% Hrvata ga podržava.

Gle, ako je ta imigracija toliko dobra, što ne pristanete na "građansku" BIH? Eto možete sutra imati u BIH ono što Hrvatskoj želite za par desetljeća.

Shvatite već jednom, mi se nismo borili za samostalnu Hrvatsku da Hrvati budu manjina u svojoj državi i da ovise o dobroj volji nekih drugih.

I ne, ne treba nam nikakav Srbin Zvezdaš na selu, nek sve zaraste u prašumu radije. Šume su prekrasne, priroda je prekrasna, rijetka naseljenost je preljepa. Obožavam onu pustoš po bivšoj Krajini, prekrasna je. Lovišta, planinarske staze, nigdje nikoga. Puno je bolje od Mile Martiča i njegovih barikada.

Ljudi sami po sebi nisu dobri ni poželjni. bolje je imati malo svojih nego milijun tuđih.

Bavit se time da fertilitet podignemo malo, a imigraciju zaboravite. Ovo je Hrvatska i ona pripada Hrvatima, ko hoće biti manjina ima 193 druge države da se preseli tamo. Preselite se u Tuzlanski kanton pa uživajte u onome što našim unucima u Hrvatskoj želite.

Živjela priroda, rijetka naseljenost, šuma i etnička homogenost!

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 19:29 

Nije mi jasno tko smo to mi, tko ste vi, a tko su oni?
Ali i tvoje razmišljanje je legitimno, želiš kao Japanci da budeš star i sam ili da živiš sa sinom koji je umjesto žene druge nacije iženio lutku na napuhavanje.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 19:33 

Već sam pisao to isto , ali ću još jednom. Narodi koji su postali "gospodski" nemaju budućnost bez imigracije, bez obzira koliko djece imao.

Još manje budućnosti imaj us imigracijom. S imigracijom će završiti ko kršćani po Siriji i Iraku, istrebljeni i etnički očišćeni.

Ljudi koji zagovaraju imigraciju imaju suženu sposobnost razlučivanja, nemaju sposobnost vidjeti tri koraka unprijed, i zagovaraju u stvari genocid nad vlastitim potomcima.

Shvati čovjeće da će tvoji praunuci doživjeti pogrom ako nam zemlju natrpate divljacima s istoka. sudbina Hrvata Srije, Kosova, Vareša, Fojnice, Posavine---to ti želiš svojim praunucima. Praunuci onih koje bi ti doveo u Hrvatsku će im to JAMAČNO priuštit.

Svi vi ako mislite da Englezi, Šveđani, Njemci neće bježati iz svojih država kada budu manjina ste, oprostite, banirajte me, ali GLUPI KO ***. Njih mogu da shvatim, jer nemaju iskustva s time, ali mi koji smo prije 3 desetljeća gledali kako nam sjeme zatiru izvan NAŠEG teritorija, da neki Hrvat može biti tako glup, nemogu vjerovat.
Kad muslimani, crnci i ostala ciganija postanu večina, oni će domicilnima trag zatrat. Ve su to učinili u kvartovima koje su izdominirali, sutra će u cijelim zemljama. Jednako kao što su zatrali u Alžiru, Zimbabveu, Siriji, Iraku, po kanisteru 24% BIH, pogledajte malo što se dešava po Južnoj Africi, tisuće ubojstava. Biti manjina među ciganskim narodima JE PAKAO ljudi, preselite se u istočni Mostar pa uživajte u tome ako to želite.

Narod bez države je osuđen na genocide i etničko čiščenje. Zato su se narodi u krvi borili za svoje samoodređenje, a vi bi je sada prodali za kikiriki, jer fali skladištara.

Naša budućnost je u našoj djeci. ako je ne budemo imali, izumrijet ćemo, ali to svakako ne treba ubrzavati imigracijom. Bolje odumrijeti mirno i polako, nego da nam praunuke na kolac nabijaju. Imate desetke država u koje se možete preliti ba biti manjina među crncima, muslimanima i sličnima, pa uživajte u onome što bi našim potomcima ovdje učinili!

I još na ovom forumu koji se bori za nacionalno samoodređenje Hvrata BIH. Šizofreno!!

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 19:35 

Ali i tvoje razmišljanje je legitimno, želiš kao Japanci da budeš star i sam ili da živiš sa sinom koji je umjesto žene druge nacije iženio lutku na napuhavanje.

Ja želim moj sin, unuk i praunuk žive mirno i slobodno, a ne da završe ko Hrvati Vareša, Janjeva ili Armenci u Turskoj.

Ti svojim potomcima očito želiš suprotno. Ili si preograničen da vidiš da su to posljedice imigracije za koje desetljeće.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 19:42 

Ja sam svoje odradio, imam djecu, imam profitabilnu firmu. 99% zarade dobivam izvana, a trošim u Hrvatskoj. Znači kad bi svi Hrvati bili kao ja, Hrvatska bi bila najrazvijenija država na svijetu. Ali ne mislim još ići okolo kao propovjednik i izvoditi druge na pravi put.

Ali inače što se tiče unuka i praunuka, mislim da će tradicionalni kršćani i muslimani u Europi u budućnosti biti u nekoj vrsti savezništva protiv zapadnog liberalizma i degeneracije. Već se sad vide te tendencije, naprimjer kad je bal ********, sve religije zauzmu zajednički jedinstveni stav.

Politička razmišljanja su kao i moda, mnogi će biti smiješni sami sebi za 30 godina kad vide što su zastupali.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 19:48 

Ne, želim živjeti blizu svoje djece koja imaju po petero vlastite djece. :zivili

1025 of 2558 - 40.07%

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 19:54 

Ja sam svoje odradio, imam djecu, imam profitabilnu firmu. 99% zarade dobivam izvana, a trošim u Hrvatskoj. Znači kad bi svi Hrvati bili kao ja, Hrvatska bi bila najrazvijenija država na svijetu. Ali ne mislim još ići okolo kao propovjednik i izvoditi druge na pravi put.

Ali inače što se tiče unuka i praunuka, mislim da će tradicionalni kršćani i muslimani u Europi u budućnosti biti u nekoj vrsti savezništva protiv zapadnog liberalizma i degeneracije. Već se sad vide te tendencije, naprimjer kad je bal ********, sve religije zauzmu zajednički jedinstveni stav.

Politička razmišljanja su kao i moda, mnogi će biti smiješni sami sebi za 30 godina kad vide što su zastupali.

Ti si naivan ko dijete, muslimani će i liberalne i konzervativne zatrti ko buhe kad budu dovoljno brojni, liberalne samo koriste kao korisne budale da im drže vrata otvorenima. Ti ako se nadaš suživotu tvoje djece s pritašama SDA i Erdogana, sa onom ruljom koja po Pakistanu protestira što vrhovni sud nije na smrt osudio djevojčicu koja je napustila Islam, žali Bože tvoje uspješne firme. Koliko si na jednom području uspješan, na drugom si još više ograničen.

Svako useljavanje naroda, osim statistički zanemarivo, koji su jugoistčno ili južno od nas je put u pakao budućih generacija Hrvata, ma koliko brojne bile. Nema tu ali, nema možda. Ko ne vjeruje, eto mu istočnog Mostara, istočnog Srijema, Kosova, nek se preseli pa provjeri. A kamoli da se preseli na bliski istok ili u Afriku.

Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 20:15 

Veliki postotak mladih u bilo kojem društvu nosi sa sobom negativnosti kao što je manja sigurnost na ulicama, delikvencija itd. Hrvatska nije sigurna zemlja jer je etnički homogena nego jer je stara. Kad sam ja bio mali radili smo stvari koje bi se danas okarakterizirale kao vandalizam a tad su bile skoro pa normalne da to mladi rade i nitko se nije uzbuđivao.

I ja želim kao Kvačica živjeti blizu svoje djece i unuka, ali ne želim da budem jedini i kao izolirani otok među nacionalno homogenim 70 godišnjacima i njihovim psima i mačkama. Pa ti mi reci kako da to riješim?

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 20:23 

Neće ti Pakistanci uplatiti mirovinu.

Sigurno je bolje proći ulicom gdje 70 godišnjaci vodaju mačke, nego između 20tak mladih Somalijanaca koji su neki k nezadovoljni.

1025 of 2558 - 40.07%

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 20:26 

Veliki postotak mladih u bilo kojem društvu nosi sa sobom negativnosti kao što je manja sigurnost na ulicama, delikvencija itd. Hrvatska nije sigurna zemlja jer je etnički homogena nego jer je stara. Kad sam ja bio mali radili smo stvari koje bi se danas okarakterizirale kao vandalizam a tad su bile skoro pa normalne da to mladi rade i nitko se nije uzbuđivao

Pa kad je tako, što se ne presliš u Tuzlanski kanton ili istočni Mostar?

Kad su to u Engleskoj neke bande silovale djevojčie? KAd čovječe? Kad su gorile tisuće auta po Švedskoj ili Francuskoj?

I to je zapravo sporedno, jer ja ne govorim o tom tipu sigurnosti. Ja ti govorim o tome kako je biti manjina u sredinama gdje su ciganski narodi većina. Pa ti danas imaš situaciju da je Londonu gradonačelnik Pakistanac, da su Englezi manjina i da masovno iseljavaju iz svog glavnog grada, a sutra će iz čitave Engleske. Zašto ti to nama želiš?
Pogledaj sudbinu Armenaca, Jezida, Kurda, bliskoistočnih kršćana, šijita i hindusa i krščana u Pakistanu, bijelaca u Južnoj Africi, Hrvata u Kraljevoj Sutjesci ili istočnom Srijemu...pa ne možeš biti toliko slijep da ne vidiš da je to pakao.

Pa zašto nam to želiš i našim potomcima??

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 20:27 

Naša Kvačica je napisao/la:
Neće ti Pakistanci uplatiti mirovinu.

Sigurno je bolje proći ulicom gdje 70 godišnjaci vodaju mačke, nego između 20tak mladih Somalijanaca koji su neki k nezadovoljni.

Amen

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 20:40 

Ako netko misli da je budućnost u jeftinim beračima rajčica iz Pakistana a ne u robotizaciji i umjetnoj inteligenciji taj je ionako osuđen na propast u budućnosti.

Nakon kuge i nedostatka radne snage Europa se okrenula mehanizaciji a ne uvozu roblja, zna se šta je uslijedilo nakon toga, sveopći razvoj Europe.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 20:44 

Ti, divizija, imaš valjda 15 godina kad ne znaš da su Englezi dok su bili mlađi i nacionalno homogeni imali bande i da su recimo bili izbačeni 3 godine iz euro natjecanja u nogometu. Da li su koga silovali i što su te bande radile doma u Engleskoj nemam pojma jer tada nije bilo interneta da se to sve zna. Pretpostavljam da ti misliš da su nosili nemoćnim bakicama kruh i mlijeko.

Ali ja ni ne znam zašto se raspravljam s vama jer nigdje nisam napisao da treba uvoziti Somalijce i Pakistance i Afganistance. Vi mislite da na svijetu postoji Hrvatska, a cijeli svijet oko Hrvatske je jedan veliki islam. I ne postoji ništa treće.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 20:51 

Ti, divizija, imaš valjda 15 godina kad ne znaš da su Englezi dok su bili mlađi i nacionalno homogeni imali bande i da su recimo bili izbačeni 3 godine iz euro natjecanja u nogometu. Da li su koga silovali i što su te bande radile doma u Engleskoj nemam pojma jer tada nije bilo interneta da se to sve zna. Pretpostavljam da ti misliš da su nosili nemoćnim bakicama kruh i mlijeko.

Ali ja ni ne znam zašto se raspravljam s vama jer nigdje nisam napisao da treba uvoziti Somalijce i Pakistance i Afganistance. Vi mislite da na svijetu postoji Hrvatska, a cijeli svijet oko Hrvatske je jedan veliki islam. I ne postoji ništa treće.

Nemamo mi što misliti, mišljenje je za amatere. Držimo se činjenica: U Englesku, Francusku, Belgiju, Njemačku, Švedsku itd. su se uselili muslimani i usrali svako mjesto gdje ih ima u značajnom postotku.

Gdje postoji primjer koji zagovaraš a koji već funkcionira, ili trebamo vjerovati na riječ da će samo u Hrvatskoj biti drugačije iz nekog magičnog razloga?

1025 of 2558 - 40.07%

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 21:07 

Nikada takvih boleština nije bilo u Europi dok nisu navukli ciganluk. Koliko se ti pravio slijep. Ti gang-rapes, masovni napadi nožem, rezanja klitorisa djevojčicama, poljevanje ljudi kiselinom...ma uopće je neshvatljivo da odrasla osoba može omisliti da su mladi Pakistnci i Englezi isto. Ni u srednjem vijeku Europljani nisu bili divlji ko ovi. Politička korektnost vam je mozak isprala. Ali misli šta hoćeš, ja ti ne govorim o tome, već o tome kako je Englezima sa Pakistancima i pod Pakistancima. Tako da bježe iz svog glavnog grada

Koga ti misliš useliti u Hrvatsku, a da nije jugoistočno ili južno od nas? Koga? 100 000 Slovaka? 150 000 Njemaca? Na koju foru? Jedino koga možeš uvesti su narodi jugoistočno od nas, što je put u pakao za naše potomke.

I moraš biti zbilja kratkog dometa da ne vidiš kud to vodi. Pa ne raste ksenofobna desnica među domicilnim tanovništvom Europe uzalud. Ljudi su u strahu za svoju budunost, za svoj fizički opstanak, a ti nas zayebavaš s tim jel ima skladištara. Qrca će ti praunuku trebat skladištar kad ga budu na kolac nabijali.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2020, 21:10 

Musliman je dužan mrziti kafira i davati sve od sebe da ga potčini allahu.
To nije privilegija, nije moda, već zapovijed i dužnost. Ko se ispunjava tu zapovijed nije musliman već kafir.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 902 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: