|
|
Stranica: 30/37.
|
[ 902 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 12:45 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Da, natalitet bi jako podigao mali broj žena koje bi profesionalno rodile 10. Takve bi mogle popuniti rupe u natalitetu. Natalitet nije sam sebi svrha. Eto ciganke rađaju profesionalno po 10, što ima društvo od toga? Trošak i problem sa stinim kriminalom. Natalitet ima smisla poticati samo kod ljudi koji će tu djecu odgojiti, odškolovati i pripremiti za samostalan život. Ovo ostalo je pogrešno, jednako ko imigracija Somalijaca. Nije sve u kvantiteti, Junuzu unatoč.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 12:49 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kad pričate o ženama kao da pričate o nekoj manjinici a ne o ljudima koji su brojniji od muškaraca. I to govorite samorazumljivo da imate pravo većini (ženama) diktirati ponašanje. Žene su uvijek bile brojnije od muškaraca. Brojnost je nešto što je posve nebitno, samo je demokracija istome dala određenu važnost, nezasluženo, mada nužno. Muškarci su ti koji svijet vuku naprijed. Kad muškarci stanu, sve stane. Žene to jednostavno ne mogu. Žene teže naći muškarce koji će ih predvodit. Ti im je instinkt. Kad ga ne nađu, postanu lude skandinavske feministice.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 12:54 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Da nas nisu sputale, svezale Zakonima i pretnjom organa prisile - misliš da mi ne bi za jedan dan vratili stvari na svoje mesto umesto ovog poremećaja porodice, divizijo? Ili obratno: kad bismo nekako nekim Vremeplovom dovezli naše prađedove u Sadašnjost-misliš da bi smeli od Zakona, Policije koja dolazi za 3 min na pritisak dugmeta i Sudova da srede ove podivljale FemiNACISTKINJE na način iz svoga vremena?
Ma sputan si samo ako to prihvatiš. Velim ti, onaj ludi daruvarac nabije ženi glavu o školjku, iziđe iz pritvora i još 5 drugih žena skoči na njega. Znam ja hrpu policijaca, kad dođu na uviđaj kod sluačajeva nasilja, ova se istrese na njih i potjera ih. Da se ne shvatimo krivo, ne odobravam nasilje koje nije samoobrana, ali sve je u tvojoj glavi i tvome stavu. Njeni instinkti su tvoj saveznik. Prilagodi se novim okolnosti, MAN UP, umjesto da kukaš. To kukanje je tako bapski.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 12:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Osobno ne vjerujem u bilo koje priče da je nešto "prevaziđeno" ili da su "danas takva vremena".
Biološki čovjek je identičan danas i prije 10 000 godina. Razlike su u okolini, a čovjek je isti. Okolina utječe na nas i biološki. U "borbi spolova" danas muškarac mora još jače očvrsnuti, jer više nema onoga kad je žena bila jadnica koja se morala udati da se prehrani, pa je i šlampavi Dudek bio dobar. Evolucijski pritisak na muškarce je pojačan. ali to nije loše, to je dobro. Dudekovski geni će biti odbačeni.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 12:58 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3685 Lokacija: Clown World
|
Junuze, rađanje prevashodno ženama donosi obilje benefita: - podmlađuje - obnavlja organizam - luče se hormoni sreće - realizuje se njihov najjači nagon - daje svrhu u životu u teškim trenucima - itd, itd... I one to znaju. Ali Liberalno-Marksističko-SJW-LGBT-FemiNACISTIČKA agenda i Programiranje je toliko jako da ih je odvelo u suprotan autodestruktivni pravac pa će te napasti ako im pomeneš rađanje kao da si ih opsovao! Propaganda radi 24/7 kako bismo na kraju bili prinuđeni da posegnemo za migrantima ako ne želimo da izumremo... pogledajte ovo ogavno pljuvanje, omalovažavanje, ismevanje dobre domaćice : https://www.youtube.com/watch?v=qNn93Au ... =emb_titleNisam ja za nametanje ženama načina života već za njihovo prisiljavanje da prihvate činjenice-kao što i mi sami to moramo i činimo.Danas one imaju toliku Moć da im se može da otvoreno siluju Logiku ("Zahtevamo potpuno jednake prosečne plate iako ne radimo najplaćenije-opasne, prljave, rizične poslove!"), pljuju u lice Biologiji ("Imaću decu kad mi se ćefne-sa 50!"/"Silovanje pogledom"), sprdaju se sa Zdravim Razumom ("Ja sam čistačica ispodprosečnog izgleda i siromašne ličnosti ali zahtevam George Clooneyja!"), vređaju Inteligenciju ("Ne treba mi muškarac-osim da me izdržava, brani, da održava Civilizaciju, trpi moju verbalnu menstruaciju, žrtvuje za mene, služi!")... one su trenutno na nivou Boga-ne, čekaj, iznad Boga su jer njega se slobodno i bez posledica kritikuje, vređa, ismeva, omalovažava dok žene ne sme (jer odmah sledi žig "ženomrsca, manijaka, ludaka, potencijalnog silovatelja, nasilnika koji vreba, itd, itd pa se pozdravi sa Ugledom, Reputacijom, Karijerom, Poslom, Statusom itd)... Ja sam u ovome dugo i ne iznenađujem se više ali ljude koji nisu zaprepašćujem i šokiram jer ne prate šta se dešava - neki dan sam kumu poslao članak neke američke senatorke koja pokušava da izgura zakon po kome muškarci "moraju da plate 100 $ svaki put kad masturbiraju" (žene, pogađate, ne bi morale plaćati)... Globalni plan se lagano realizuje... žaba se polako kuva, ne smeju promene naglo već neprimetno...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 13:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76119 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
divizija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Osobno ne vjerujem u bilo koje priče da je nešto "prevaziđeno" ili da su "danas takva vremena".
Biološki čovjek je identičan danas i prije 10 000 godina. Razlike su u okolini, a čovjek je isti. Okolina utječe na nas i biološki. U "borbi spolova" danas muškarac mora još jače očvrsnuti, jer više nema onoga kad je žena bila jadnica koja se morala udati da se prehrani, pa je i šlampavi Dudek bio dobar. Evolucijski pritisak na muškarce je pojačan. ali to nije loše, to je dobro. Dudekovski geni će biti odbačeni. Evolucija više ne radi na ljudima, nepotrebna je i previše je spor proces. Postali smo vrsta koja sama može mijenjati svoje gene (genetski inženjering). A sve što ne možemo sada, moćićemo za 50 godina.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 13:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: divizija je napisao/la: Okolina utječe na nas i biološki. U "borbi spolova" danas muškarac mora još jače očvrsnuti, jer više nema onoga kad je žena bila jadnica koja se morala udati da se prehrani, pa je i šlampavi Dudek bio dobar.
Evolucijski pritisak na muškarce je pojačan. ali to nije loše, to je dobro. Dudekovski geni će biti odbačeni.
Evolucija više ne radi na ljudima, nepotrebna je i previše je spor proces. Postali smo vrsta koja sama može mijenjati svoje gene (genetski inženjering). A sve što ne možemo sada, moćićemo za 50 godina. Bila potrebna ili nepotrebna, i dalje radi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 13:15 |
|
|
divizija,
tvoj stav je neverovatno štetan ali ti nisi toga svestan.
Naime, Muškost & Muškarci su već pod užasnom opsadom koalicije ujedinjenih sila:
- Marksizma -Liberalizma - SJW -FemiNACIZMA - LGBT Lobija - Globalističke mafije - Novog Svetskog Poretka - hrane pune Soje koja uništava Testosteron - Društvenog odgoja koje kažnjava klasične muške osobine i porive - programiranja sa TV i medija - itd, itd...
A sada (kroz tebe i takve kao ti) još napada i samu sebe... kao autoimuna reakcija... strašno!
Šta reći? Marksističko-Liberalno-SJW-FemiNACI Plan ide kao po loju... sad im je prioritet oduzimanje ličnog oružja Amerikancima-jer naoružana Muškost može da se pobuni, zbaci Vlast, nije je lako potčiniti... Zlo ne spava
|
|
Vrh |
|
|
Politikant
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 13:28 |
|
|
I nitko da spomene grad i selo? Sav taj degenerluk zahvalite urbanizaciji, gradovi su od muškaraca napravili papane, svezali ih u lance, a ženama su došli ko šamar budali, mogu bit samostalne, sebi zarađivat, radit šta oće i jašat se s kim oće bez osude okoline, itd itd.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 13:31 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Evolucija više ne radi na ljudima, nepotrebna je i previše je spor proces.
Postali smo vrsta koja sama može mijenjati svoje gene (genetski inženjering). A sve što ne možemo sada, moćićemo za 50 godina.
Naravno da radi i seksualna selekcija je glavni isntrument kojim radi. I dalje se određena svojstva preferiraju i nositelji tih svojstava umnažaju svoje gene u ukupnoj populaciji. To što i moemo i drugim metodama mijenjati gene, ne znači da selekcija ne postoji.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 13:41 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: divizija,
tvoj stav je neverovatno štetan ali ti nisi toga svestan.
Naime, Muškost & Muškarci su već pod užasnom opsadom koalicije ujedinjenih sila: Ma yebo tu koaliciju, naš saveznik je PIČKA!! Pička te želi više od svega drugoga, shvati to!! Želi te toliko da joj možeš raditi što god hoćeš, uz njezin pristanak. To na šta sve žene pristaju radi muškarca, to je neviđeno, neviđeno. Ne shvaćam kako ti to nije jasno. Dok je tog saeznika, ne može nam nitko ništa, osim nas samih. Ispričavam se na prostotama, ali ovo bapsko kukanje mi već jako ide živce. Po mom mišljenju je ovaj stav kuknjave babe koju nitko ne voli i svi su protiv nje, NAJVEĆA OPASNOST PO MUŠKI I LJUDSKI ROD. Prestani kukat druže, radi na sebi i yebt ćeš i bit će lude za tobom. LUDE do toga da ćeš ih smjeti ponižavat uz njihov pristanak. Rad na sebi i prestanak kukanja i jadikovanja. Pa nismo babe!! Unaprijedi se i dobit ćeš saveznika koji je jači od svih neprijatelja i svake koalicije. UNAPRIJEDI SE i nitko ti ništa ne može. Prestani kukat i jadikovat. Pređi na igru na višem nivou!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 13:43 |
|
|
Samo da se predbilježim, slažem se sa divizijom, jer općenito ne podnosim kukanje.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 14:02 |
|
|
E, moj Divizijo...
Nisam ja nikakav "Kukač", samo pokušavam da objasnim stanje stvari... do kog je došlo neprimetno dok je većina spavala (a što je najgore - i dalje spava). Uvek je tako-ljudi u kolotečini svakodnevice nisu ni primetili promene...
Ispričaj ti te tvoje kurčevite, u balkanska prsa busačke priče Brad Pittu, Chris Rocku, Johny Deppu i ostalim muškarcima koji sdostigli nedodirljiv nivo Statusa (para, poželjnosti, uticaja, ... SVEGA) - pa popušili razorne razvode koji demantuju tvoju priču...
Meni ne smeta prevaziđen stav, nastavi da živiš u svom Plaistocenu, divizijosauruse... smeta mi što ovo malo Muškosti koje se jedva održava na aparatima napadaš i udaraš iako je već odavno pod artiljerijskom kanonadom svog Zla koje postoji... takvi su najveći (nesvesni) pomoćnici 4 jahača Apokalipse!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 14:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37902 Lokacija: Gl. grad regije
|
Čestitam samom sebi na otvaranju teme. Vrlo zanimljiva rasprava. Dođe mi da ujedinim BHS i iskopam rovove prema ženama. Uvijek su neke stvari iste. Poštujte žene sa svim njihovim manama. Tko zna koliko je naših djedova odgojilo djece koja nisu njihova i koliko ih je otrovano od strane žena. Imale su one i prije vladavinu samo nije bila otvorena kao sad. Opustite se ljudi. Potrudite se i naći ćete ženu. Ako hoćete puno djece onda ne tražite ih po Zagrebu nego u Kladnju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 14:18 |
|
|
Junuze, naravno da one oduvek vladaju-samo sada vladju otvoreno a ne iza paravana. O vrlinama žena na nekoj drugoj temi, ovde je tema depopulacija. Samo vi spavajte i zabijajte glavu u pesak, tako i ovim mojim kurčeviti Balkanistancima puna usta velikih reči, hvalisanja i busanja odavno prošlim vremenima & načelima dok Stvarnost ide dalje: Privitak:
Nasilje nad muškarcima 2.png [ 277.65 KiB | Pogledano 1118 put/a. ]
Ali ok-većina ljudi tek kad shit hit the fan počnu da primećuju da nešto nije u redu... problem je što su tada već uveliko prekriveni rđavomirisnim slojem...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 14:30 |
|
|
Trebaju nam imigrantice a ne imigranti. Treba tražit od ovih organizacija koje podupiru migrante ravnopravan broj muškaraca i žena te poboljšanje statusa žena u Afganidtanu, Somaliji i Pakistanu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 14:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Trebaju nam imigrantice a ne imigranti. Treba tražit od ovih organizacija koje podupiru migrante ravnopravan broj muškaraca i žena te poboljšanje statusa žena u Afganidtanu, Somaliji i Pakistanu. A što fali našim ženama?
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 14:41 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: A što fali našim ženama? Želja da se reproduktivno ostvare?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 14:54 |
|
|
Rađanje im fali. Kod mene u ulici svi mladi parovi imaju po jedno i mislim da neće više imat.
Mi negdje moramo *** jest da bi opstali. To govorim od početka teme. Samo je pitanje gdje.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 14:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25893 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Trebaju nam imigrantice a ne imigranti. Treba tražit od ovih organizacija koje podupiru migrante ravnopravan broj muškaraca i žena te poboljšanje statusa žena u Afganidtanu, Somaliji i Pakistanu. Kasno si se sjetio, ta komedija je vać snimljena.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 15:02 |
|
|
Tebe treba zatrpat s haremom i da štancaš djecu i radiš ta njih a ne da mene zaj. na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 15:12 |
|
|
I Divizij i ikmd... su u pravu. Ali govore o različitim stvarima. Naime divizijin stav da nikad ne smiješ dozvoliti ženi ne samo da ne pravi budalu od tebe, nego naprosto da bude nepravdedna jer iste sekunde slijedi kraj, ona mora znati da u tebi može imati muškarca, povjerenje, druga, hranitelja, dobrog oca za svoju djecu... to je osnova početka, a osnova opstanka, odnosno funkcioniranja veze je da s tobom nema zajebancija. I ne mora se uopće biti ni mišićav ni bogat.
S druge strane ikmd... govori da danas nije jednostavno biti muško kada te se čitav život uči drugačije i masovno bombardira da ne budeš takav. I to je zaista veliki problem i opasnost. Jer malo je ljudi koji su se u stanju odhrvati tako žestokim i masovnim utjecajima. Dovoljno je pogledati oko sebe pa i forum, gdje većina uvijek slijedi trendove i priklanja se većinskom stavu, a da toga nije ni svjesno.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 15:20 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Trebaju nam imigrantice a ne imigranti. Treba tražit od ovih organizacija koje podupiru migrante ravnopravan broj muškaraca i žena te poboljšanje statusa žena u Afganidtanu, Somaliji i Pakistanu. Kasno si se sjetio, ta komedija je vać snimljena. 0:54 "Back to Slovenia!" Bravo, Bobovac! Meni je omiljena scena pred kraj ovog klipa: Dobro, ljudi, nije situacija još sasvim tragična-veštačke materice su testirane uspešno i samo nas par godina deli od masovne proizvodnje: To nam je poslednja nada... Kuriozitet: Živojin Mišić, možda i najbolji srpski vojskovođa ikada, bio je 13. dete svoje majke. Ali tada je Feminizam bio u zametku, Patrijarhat još čvrst. Danas da Srpkinji ponudiš 1 M $ da rodi duplo manje od tog broja... ispsovala bi te na pasja kola.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 15:21 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: S druge strane ikmd... govori da danas nije jednostavno biti muško kada te se čitav život uči drugačije i masovno bombardira da ne budeš takav. I to je zaista veliki problem i opasnost. Jer malo je ljudi koji su se u stanju odhrvati tako žestokim i masovnim utjecajima. Dovoljno je pogledati oko sebe pa i forum, gdje većina uvijek slijedi trendove i priklanja se većinskom stavu, a da toga nije ni svjesno. Upravo je zato bitno ne kukati, nego odgovriti jačim oružjem. Kad neprijatelj dovede nove brigade za napad, ukopaj se još bolje i oderi ga još jače. Neprijatelj neće prestati napadati, i zato je jedini način da se još žešče borimo. Ono gdje se apsolutno slažem s kolegom, mi neprijatelja imamo i to treba sve muške osvjestit, posebno mlade. Mnogi nisu svjesni koliko ih društvo kuha ko žabe, i koliko se moraju s time boriti. No opet, za utjehu svima, naš najveći saveznik je među ženskim nogama, i ako to znamo iskoristiti, ni jedna nas sila poraziti ne može. Svatko tko je bio na porodu i vidio koje muke žena tamo prođe, a opet većina njih dođe PONOVNO na isto mjesto, mora biti svjestan koliko taj saveznik radi za nas. Samo ako to želimo i znamo iskoristit.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 14 svi 2020, 15:33 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Kuriozitet: Živojin Mišić, možda i najbolji srpski vojskovođa ikada, bio je 13. dete svoje majke. Ali tada je Feminizam bio u zametku, Patrijarhat još čvrst. Danas da Srpkinji ponudiš 1 M $ da rodi duplo manje od tog broja... ispsovala bi te na pasja kola.] Jesi li siguran? Bruce Willis ima 5 komada s Demi Moore. Mel Gibson s prvom ženom 7 komada. Elon Musk 6 komada, Eddie Murphy 10 s dvije žene, Bob Dylan 5, Steven Spielberg 6, od čega 5 s jednom ženom, Kevin Costner 6, po tri sa svakom ženom, itd... Stvar je u pristupu, načinu kako taj milijun ponudiš.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|