|
|
Stranica: 3/10.
|
[ 250 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
1986
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 02 lip 2020, 12:26 |
|
|
podrinje je napisao/la: saskia je napisao/la: Jebo te diljem Hrvatske vlada tuga što nam se neće doselit 500k Srba , nije nas predsjednik rekao da uzmemo migrante da nam poboljšaju natalitet, nego nečiji dr...... Kako vi stojite s migrantima, ima li poznatih slučajeva nastanjivanja mundžosa u RH? Ima u Zagrebu neki centar za ove što traže azil.
|
|
Vrh |
|
|
Marten
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 02 lip 2020, 19:55 |
|
|
podrinje je napisao/la: Po toj logici Srbi bi trebalo da izlome sav inventar i pozornicu kad se Hrvati skupe negde u Vojvodini na javnom mestu, pa provociraju svojim nošnjama i glasnom muzikom. Previše su Hrvati... Dosta ti je glupa argumentacija, samo nošenje dresa fudbalskog kluba nema nikakvu nacionalističku konotaciju, utoliko više što klub ima anacionalni predznak, vi sami dodajete značenje kao izgovor za histerično ponašanje... Prošetaj Beogradom u Zvezdinom ili Partizanovom dresu u krivom naselju.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 02 lip 2020, 20:33 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Čekaj, odakle vama Hrvatima ideja da bih ja ili iko drugi normalan došao u Kiflatsku u dresu srpskog kluba/reprezentacije ili sa zastavom RSK ili sa kokardom ili sa odvrnutom do daske muzikom Baje M.K. ili bilo kojom provokacijom? To može samo neka teška budala i za to uopšte ne mora da ide u Kiflatsku, može i ovde da traži nevolju... Takvog i treba da prebijete, uopšte mi ga nije žao! Ne znam odakle vam takva slika o nama, po toj logici bismo pobili sve vaše koji navraćaju u Bg a nikad im se ništa nije desilo-naprotiv, svima bude cool i vraćaju se opet... Diablo, jezik pregriz'o! Ne stižemo mi ekonomski nikog, i dalje smo sirotinja i to je dobro kao i neulaženje u EU - za naš Natalitet & privlačnost migrantima!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 02 lip 2020, 20:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38905 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Jel to Srbin iz RS-a Hrvatsku naziva kiflatska a i sama RS mu ima potpuno isti geografski oblik?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 02 lip 2020, 20:47 |
|
|
Marten je napisao/la: podrinje je napisao/la: Po toj logici Srbi bi trebalo da izlome sav inventar i pozornicu kad se Hrvati skupe negde u Vojvodini na javnom mestu, pa provociraju svojim nošnjama i glasnom muzikom. Previše su Hrvati... Dosta ti je glupa argumentacija, samo nošenje dresa fudbalskog kluba nema nikakvu nacionalističku konotaciju, utoliko više što klub ima anacionalni predznak, vi sami dodajete značenje kao izgovor za histerično ponašanje... Prošetaj Beogradom u Zvezdinom ili Partizanovom dresu u krivom naselju. To je večno rivalstvo, ne mešaj babe i žabe.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 02 lip 2020, 20:52 |
|
|
daramo je napisao/la: Jel to Srbin iz RS-a Hrvatsku naziva kiflatska a i sama RS mu ima potpuno isti geografski oblik? Što jes jes.
|
|
Vrh |
|
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 02 lip 2020, 20:55 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Čekaj, odakle vama Hrvatima ideja da bih ja ili iko drugi normalan došao u Kiflatsku u dresu srpskog kluba/reprezentacije ili sa zastavom RSK ili sa kokardom ili sa odvrnutom do daske muzikom Baje M.K. ili bilo kojom provokacijom? To može samo neka teška budala i za to uopšte ne mora da ide u Kiflatsku, može i ovde da traži nevolju... Takvog i treba da prebijete, uopšte mi ga nije žao! Ne znam odakle vam takva slika o nama, po toj logici bismo pobili sve vaše koji navraćaju u Bg a nikad im se ništa nije desilo-naprotiv, svima bude cool i vraćaju se opet... Diablo, jezik pregriz'o! Ne stižemo mi ekonomski nikog, i dalje smo sirotinja i to je dobro kao i neulaženje u EU - za naš Natalitet & privlačnost migrantima! Odakle nam ideja? Pa svi incidenti sa Srbima prošlog ljeta, imaju veze sa isticanjem srpskih navijačkih simbola.
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 02 lip 2020, 21:04 |
|
|
daramo je napisao/la: Jel to Srbin iz RS-a Hrvatsku naziva kiflatska a i sama RS mu ima potpuno isti geografski oblik? RS izgleda mršava kao Cro... ali, za razliku od vas, nije nam to problem-matica nam je, Bogu hvala, dovoljno gojazna : Pomoćnik kuvara, e, ako su provocirali - neka ste ih mlatili! Budale se mora batinama u pamet uterati!
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 02 lip 2020, 21:19 |
|
|
ikman, posljednje upozorenje za uvredljiv naziv RH
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 02 lip 2020, 22:17 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Čekaj, odakle vama Hrvatima ideja da bih ja ili iko drugi normalan došao u Kiflatsku u dresu srpskog kluba/reprezentacije ili sa zastavom RSK ili sa kokardom ili sa odvrnutom do daske muzikom Baje M.K. ili bilo kojom provokacijom? Možda jer se dešavalo već
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 14:15 |
|
|
Junuze, de nađi se ljudima ako zatrebaju šta, pusti ti Srbe i bivšu deželu... Stanovi na izvolte, lepo, humano... na koju li me to zemlju podseća. Pa gratis tečajevi hrvatskog, ja predlažem Cehu za instruktora. On čovek frapantno barata materijom... https://www.portalnovosti.com/prvih-50- ... ve-u-sisku
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 15:01 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37683 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sisak ima odlična iskustva u asimilaciji bosanskih muslimana. Sirijci su O.K. to je desetak obitelji. Po 10 u svim većim gradovima ne bi se ni osjetilo.
Ceha može i nas učit.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 15:11 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sisak ima odlična iskustva u asimilaciji bosanskih muslimana. Sirijci su O.K. to je desetak obitelji. Po 10 u svim većim gradovima ne bi se ni osjetilo.
Ceha može i nas učit. Kod vas je 30k ljudi "veći" grad. I lepo ti piše, prvih 50... a da su iz Sirije u 2019, ne verujem. Taj talas pravih izbeglica 2015-2016 je prošao, ovo su klasični oportunisti.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 15:26 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Jedan jedini savjet, zaobidjite u sirokom luku.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 15:32 |
|
|
DrMag je napisao/la: Jedan jedini savjet, zaobidjite u sirokom luku. Bez po muke. Halal susjedi stižu...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 15:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59526 Lokacija: DAZP HQ
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sisak ima odlična iskustva u asimilaciji bosanskih muslimana. Sirijci su O.K. to je desetak obitelji. Po 10 u svim većim gradovima ne bi se ni osjetilo.
Ceha može i nas učit. Sirijce izabereš katolike, to bi čak bilo pojačanje. Imam jednog polusirijca poznanika kojem je tata došao još prije 40+ godina u Zagreb, Hrvat katolik, malčice preplanuo i jako uspješan sa ženama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 15:37 |
|
|
podrinje je napisao/la: Kod vas je 30k ljudi "veći" grad. I lepo ti piše, prvih 50... a da su iz Sirije u 2019, ne verujem. Taj talas pravih izbeglica 2015-2016 je prošao, ovo su klasični oportunisti. Ovi "Sirijci" koji promiču iz nekog razloga ne znaju Arapski ni Alawitski, svi "slučajno" izgubili usput dokumente ali savršeno znaju Paštunski, avganistanska narečja i geografiju... provalili ljudi da ako kažu "Sirijac!" svi te automatski zamišljaju kao svetloputog sekularnog diplomiranog pravnika, veštog hirurga, dokazanog arhitektu... Junuz ti je WTE (wishful thinking extremist), matori... Cro ima problem što su joj područja koja drže ili rastu u populaciji - na suprotnim krajevima geografski (Zagreb, Rijeka, Osijek, Dubrovnik)... bukvalno sve između sebe usisavaju ostavljajući pustoš u međuprostoru... Hrvatska će ovim tempom biti populacijski raščerečena na 4 strane... Zlovenci su fucking Ubermenschi za sve ostale Balkance-oni sve rade doktorski, pa i usisavanje... njih Germanstvo nije samo očešalo kao Latinstvo neke, već je ostavilo dubokog traga i vidi se u njihovom efikasnom mentalitetu...
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 15:41 |
|
|
dudu je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Sisak ima odlična iskustva u asimilaciji bosanskih muslimana. Sirijci su O.K. to je desetak obitelji. Po 10 u svim većim gradovima ne bi se ni osjetilo.
Ceha može i nas učit. Sirijce izabereš katolike, to bi čak bilo pojačanje. Imam jednog polusirijca poznanika kojem je tata došao još prije 40+ godina u Zagreb, Hrvat katolik, malčice preplanuo i jako uspješan sa ženama. Biraćete vi... https://www.vecernji.hr/vijesti/migrant ... ti-1356889Kao i ostatak Evrope uostalom.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 15:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59526 Lokacija: DAZP HQ
|
Tko uopće zna da je Željko Šakić, hrvatski košarkaški reprezentativac po ocu Arap? mama sa Širokog pa je on zapravo zagrebački Hercegovac, odnosno tako ga doživljavaju. Citat: Rođen je 1988. u Zagrebu. Majka Zdenka rodom je iz Širokog Brijega, preselila se u Zagreb i ondje upoznala Hashema El-Agramija, koji se iz trusnog ratom pogođenog Pojasa Gaze preselio u Zagreb 1984. godine.
– Zaljubio se u mamu koja je bila plavokosa. Hercegovka i Arap, kakva kombinacija! Zato sam i tako tamnoput, mulat. Nikad se nisu vjenčali, ne znam zašto, pa mama nije ni uzimala njegovo prezime. Nisam nikad imao potrebu ili želju posjetiti njegov rodni kraj. Otac se danas smatra pravim purgerom, odličan je tip, živi smijeh. Zanimljivo je da stari ima šestero braće i dvije sestre, mama pet sestara i dva brata, a ja sam jedinac. Čudno... Zato ću ja imati dvoje ili troje djece, morat ću na tome poraditi – smije se.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 15:47 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37683 Lokacija: Gl. grad regije
|
Možemo birati koga ćemo imigrirati. Ovo u Sisku mi liči na to. Legalna kontrolirana imigracija je itekako poželjna.
Imamo slučajeva oko sebe poput Šakića samo ih često nismo svjesni.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 15:56 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Možemo birati koga ćemo imigrirati. Ovo u Sisku mi liči na to. Legalna kontrolirana imigracija je itekako poželjna.
Imamo slučajeva oko sebe poput Šakića samo ih često nismo svjesni. I admire your denial, keep up the good work...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 15:56 |
|
|
Superiška, arabizujte se vi do mile volje... Divizija, jesu to ti "kvalitetni geni" o kojima si pričao? Nama da je nekako ove vaše Dinarce nama privući ja bih bio prezadovoljan, to je genetika kojoj mi treba da težimo... Da li je Hrvatska privlačna Bunjevcima?
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 15:58 |
|
|
dudu je napisao/la: Tko uopće zna da je Željko Šakić, hrvatski košarkaški reprezentativac po ocu Arap? mama sa Širokog pa je on zapravo zagrebački Hercegovac, odnosno tako ga doživljavaju. Citat: Rođen je 1988. u Zagrebu. Majka Zdenka rodom je iz Širokog Brijega, preselila se u Zagreb i ondje upoznala Hashema El-Agramija, koji se iz trusnog ratom pogođenog Pojasa Gaze preselio u Zagreb 1984. godine.
– Zaljubio se u mamu koja je bila plavokosa. Hercegovka i Arap, kakva kombinacija! Zato sam i tako tamnoput, mulat. Nikad se nisu vjenčali, ne znam zašto, pa mama nije ni uzimala njegovo prezime. Nisam nikad imao potrebu ili želju posjetiti njegov rodni kraj. Otac se danas smatra pravim purgerom, odličan je tip, živi smijeh. Zanimljivo je da stari ima šestero braće i dvije sestre, mama pet sestara i dva brata, a ja sam jedinac. Čudno... Zato ću ja imati dvoje ili troje djece, morat ću na tome poraditi – smije se. Strašno koliko su škutorski geni dominantni, nikad ne bih rekao da je ovaj pola Arap. Visina + generalno fizionomija čisto naša, a nije baš ni toliko tamniji.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 16:14 |
|
|
podrinje je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Možemo birati koga ćemo imigrirati. Ovo u Sisku mi liči na to. Legalna kontrolirana imigracija je itekako poželjna.
Imamo slučajeva oko sebe poput Šakića samo ih često nismo svjesni. I admire your denial... Rekoh ti već: ikmandvaradtist je napisao/la: Junuz ti je WTE (wishful thinking extremist), matori... Ovaj Željko ekšli i izgleda kao ono što jeste - Palestinac: Makar ih ja tako zamišljam... Inače, slažem se da je tzv. "prva klasa" Sirijaca super - svetla put, obrazovanje, kultura, mentalitet, ponašanje, Sekularnost... ali, takve će pograbiti Švajcarska, Luksemburg, Danska, ...
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 16:26 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: podrinje je napisao/la: I admire your denial...
Rekoh ti već: ikmandvaradtist je napisao/la: Junuz ti je WTE (wishful thinking extremist), matori... Ovaj Željko ekšli i izgleda kao ono što jeste - Palestinac: Makar ih ja tako zamišljam... Inače, slažem se da je tzv. "prva klasa" Sirijaca super - svetla put, obrazovanje, kultura, mentalitet, ponašanje, Sekularnost... ali, takve će pograbiti Švajcarska, Luksemburg, Danska, ... Tebi jadnom ni jedan neće ostati. Cvrc...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|