|
|
Stranica: 5/10.
|
[ 250 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 03 lip 2020, 23:56 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Šta je ovo, koliko vas članova ima problema sa vidom? Druže, Cro ima više najtamnijih tačaka od Srbije a skoro duplo manje stanovnika! Uzmi lupu ako ne vidiš!I svo to crnilo je između gradova tačaka... gradova razapinjača... Rado bih došao, verujem ti da je Dalmacija prelepa i da se lepo živi - zato Cro i jeste privlačna migrantima (sa kojima vam želim da lepo uživate ) dok smo im mi odbojni i zaobilaze nas ... Žabari kad vide ovu kartu i vaše tonjenje mogu se 'ladno nadati povratku na ovu stranu Jadrana... Dok oko Srbije svi tonu i niko nema ni u Teoriji ikakvu invaziju (kad ovako tonu naši južni Pokrajinaši sve ti je jasno)... Ne brini, ipak... Junuzacija će vam doneti dovoljno tamnokožnih Hrvata na veliku radost Hrvatica!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 00:04 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Šta je ovo, koliko vas članova ima problema sa vidom? Druže, Cro ima više najtamnijih tačaka od Srbije a skoro duplo manje stanovnika! Uzmi lupu ako ne vidiš!I svo to crnilo je između gradova tačaka... gradova razapinjača... Rado bih došao, verujem ti da je Dalmacija prelepa i da se lepo živi - zato Cro i jeste privlačna migrantima (sa kojima vam želim da lepo uživate ) dok smo im mi odbojni i zaobilaze nas ... Žabari kad vide ovu kartu i vaše tonjenje mogu se 'ladno nadati povratku na ovu stranu Jadrana... Dok oko Srbije svi tonu i niko nema ni u Teoriji ikakvu invaziju (kad ovako tonu naši južni Pokrajinaši sve ti je jasno)... Ne brini, ipak... Junuzacija će vam doneti dovoljno tamnokožnih Hrvata na veliku radost Hrvatica! Valjda je stvar dioptrije, pogledaj rubne regije Srbije.... Talijana na istočnoj obali jadrana nema više ni za lijek, stari Joža je rješio taj problem Tvoje želje za Hrvatsku su da se pretvori u Londonistan, a s obzirom da ste vi odma pored nas vidim da ne misliš baš puno kad maštaš kako napakostiti Hrvatima. Ne brini se ti za nas, mi stoljećima čuvamo svoje od stranaca i dotepenaca...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 00:19 |
|
|
Freyu, najtamnije tačke na karti Srbija 4 (2 uz Mkd, 1 pod Pirotom, 1 uz Rom) Hrvatska: 11 ! ( i to vam one najsitnije nisam ni računao!) Ako je duoptrija, uzmi lepo lupu pa broj... I to sve imate između gradova razapinjača! Nije da vam ja to želim, već vam to sleduje-u'vatili ste se u kolo sa Zapadom... šta vi zamišljate, da se nešta pitate kad uđete u to kolo? Jedna Mađarska (3 X jača po svemu i još joj leđa drže Kinezi & Rusi!) se jedva koprca, a ne vi sitni insekti... To nas neće doticati ako se, daće Bog, instalira ovde kod nas naš Pravoslavni Veliki Brat (onaj koji nas opremio avionima dok vi moljakate klečeći za par aviona kod vaših "partnera" ili bolje reći Vlasnika)! Eno i Bugarska se slomila, ruski gas kreće kao najava dalje infiltracije... a vi i dalje Dankujte Dojčlandu u nadi da neće i vama nameniti što je sebi... Na Temu: dakle, nećete nas Srbe? Ok, koga hoćete? I - šta nudite?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 00:29 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Freyu, najtamnije tačke na karti Srbija 4 (2 uz Mkd, 1 pod Pirotom, 1 uz Rom) Hrvatska: 11 ! ( i to vam one najsitnije nisam ni računao!) Ako je duoptrija, uzmi lepo lupu pa broj... I to sve imate između gradova razapinjača! Nije da vam ja to želim, već vam to sleduje-u'vatili ste se u kolo sa Zapadom... šta vi zamišljate, da se nešta pitate kad uđete u to kolo? Jedna Mađarska (3 X jača po svemu i još joj leđa drže Kinezi & Rusi!) se jedva koprca, a ne vi sitni insekti... To nas neće doticati ako se, daće Bog, instalira ovde kod nas naš Pravoslavni Veliki Brat (onaj koji nas opremio avionima dok vi moljakate klečeći za par aviona kod vaših "partnera" ili bolje reći Vlasnika)! Eno i Bugarska se slomila, ruski gas kreće kao najava dalje infiltracije... a vi i dalje Dankujte Dojčlandu u nadi da neće i vama nameniti što je sebi... Na Temu: dakle, nećete nas Srbe? Ok, koga hoćete? I - šta nudite? Nudimo vam plaće 1000 eura ponegdje i više ako imate obrazovanje a sve što morate napraviti je voljeti ovu zemlju i ne biti četnik. Mislim da zaista nije puno uvijeta...
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 01:22 |
|
|
weasel je napisao/la: Nudimo vam plaće 1000 eura ponegdje i više ako imate obrazovanje a sve što morate napraviti je voljeti ovu zemlju i ne biti četnik. Mislim da zaista nije puno uvijeta... E, to je ok. Pošteno, što jes' - jes'! Gde (u kom predelu, Županiji) su neki najbolji ili najoptimalniji uslovi za život (visoke plate, povoljne stanarine & cene namirnica, malo stresa a puno Prirode, itd, itd)? Preporučujete li neki kraj zbog neke osobenosti?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 01:30 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: weasel je napisao/la: Nudimo vam plaće 1000 eura ponegdje i više ako imate obrazovanje a sve što morate napraviti je voljeti ovu zemlju i ne biti četnik. Mislim da zaista nije puno uvijeta... E, to je ok. Pošteno, što jes' - jes'! Gde (u kom predelu, Županiji) su neki najbolji ili najoptimalniji uslovi za život (visoke plate, povoljne stanarine & cene namirnica, malo stresa a puno Prirode, itd, itd)? Preporučujete li neki kraj zbog neke osobenosti? Istarska, priobalni dio Ličko Senjske, Dubrovačko-Neretvanska županija i okolica Zagreba. To su krajevi po mom nekom odabiru najbolji za život. Za vas Srbijance, Istra definitivo
|
|
Vrh |
|
|
Clint Eastwood
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 04:18 |
|
|
weasel je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: E, to je ok. Pošteno, što jes' - jes'! Gde (u kom predelu, Županiji) su neki najbolji ili najoptimalniji uslovi za život (visoke plate, povoljne stanarine & cene namirnica, malo stresa a puno Prirode, itd, itd)? Preporučujete li neki kraj zbog neke osobenosti? Istarska, priobalni dio Ličko Senjske, Dubrovačko-Neretvanska županija i okolica Zagreba. To su krajevi po mom nekom odabiru najbolji za život. Za vas Srbijance, Istra definitivo Primorsko-goranska umjesto Dubrovačko-Neretvanske. Rijeka je kao Istra a Du kao Split jedino što je bogatiji, ali isti mentalitet. Zadarska je solidna ekonomski. Zagreb i okolica svakako (Samobor,Zaprešić,Velika Gorica, Zagorje, Varaždin). Jako uređena i tolerantna mjesta sa placama koje su nama niske ali iz vaseg pogleda dobre.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 05:59 |
|
|
weasel je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: Freyu, najtamnije tačke na karti Srbija 4 (2 uz Mkd, 1 pod Pirotom, 1 uz Rom) Hrvatska: 11 ! ( i to vam one najsitnije nisam ni računao!) Ako je duoptrija, uzmi lepo lupu pa broj... I to sve imate između gradova razapinjača! Nije da vam ja to želim, već vam to sleduje-u'vatili ste se u kolo sa Zapadom... šta vi zamišljate, da se nešta pitate kad uđete u to kolo? Jedna Mađarska (3 X jača po svemu i još joj leđa drže Kinezi & Rusi!) se jedva koprca, a ne vi sitni insekti... To nas neće doticati ako se, daće Bog, instalira ovde kod nas naš Pravoslavni Veliki Brat (onaj koji nas opremio avionima dok vi moljakate klečeći za par aviona kod vaših "partnera" ili bolje reći Vlasnika)! Eno i Bugarska se slomila, ruski gas kreće kao najava dalje infiltracije... a vi i dalje Dankujte Dojčlandu u nadi da neće i vama nameniti što je sebi... Na Temu: dakle, nećete nas Srbe? Ok, koga hoćete? I - šta nudite? Nudimo vam plaće 1000 eura ponegdje i više ako imate obrazovanje a sve što morate napraviti je voljeti ovu zemlju i ne biti četnik. Mislim da zaista nije puno uvijeta... "morate" i "ljubav" ne idu skupa baš najbolje...
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 07:54 |
|
|
Clint Eastwood je napisao/la: weasel je napisao/la: Istarska, priobalni dio Ličko Senjske, Dubrovačko-Neretvanska županija i okolica Zagreba. To su krajevi po mom nekom odabiru najbolji za život. Za vas Srbijance, Istra definitivo Primorsko-goranska umjesto Dubrovačko-Neretvanske. Rijeka je kao Istra a Du kao Split jedino što je bogatiji, ali isti mentalitet. Zadarska je solidna ekonomski. Zagreb i okolica svakako (Samobor,Zaprešić,Velika Gorica, Zagorje, Varaždin). Jako uređena i tolerantna mjesta sa placama koje su nama niske ali iz vaseg pogleda dobre. Split i Dubovnik nemaju ni blizu isti mentalitet, pobrkao si lončiće.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 13:49 |
|
|
Ne bi preporučio Srbima u Split i Dubrovnik osim turistički. Tamo će se nać netko tko će pravit probleme. Najbolji su za Srbe Zagreb, Rijeka, Međimurje, Zagorje, Kvarner i Istra. Tim redoslijedom. Školovani neće imati problema s plaćama. U Zg već ima na stotine Srbijanaca koji su se poslom doselili. U Zg živi 18k Srba što je daleko više nego u Sarajevu.
|
|
Vrh |
|
|
Clint Eastwood
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 14:15 |
|
|
weasel je napisao/la: Clint Eastwood je napisao/la: Primorsko-goranska umjesto Dubrovačko-Neretvanske. Rijeka je kao Istra a Du kao Split jedino što je bogatiji, ali isti mentalitet. Zadarska je solidna ekonomski. Zagreb i okolica svakako (Samobor,Zaprešić,Velika Gorica, Zagorje, Varaždin). Jako uređena i tolerantna mjesta sa placama koje su nama niske ali iz vaseg pogleda dobre.
Split i Dubovnik nemaju ni blizu isti mentalitet, pobrkao si lončiće. Imaju, živio sam u jednom i u drugom. Mislim, imaju neke razlike ali i jedna i druga su poprilično zatvorene i netolerantne sredine.
|
|
Vrh |
|
|
Clint Eastwood
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 14:19 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ne bi preporučio Srbima u Split i Dubrovnik osim turistički. Tamo će se nać netko tko će pravit probleme. Najbolji su za Srbe Zagreb, Rijeka, Međimurje, Zagorje, Kvarner i Istra. Tim redoslijedom. Školovani neće imati problema s plaćama. U Zg već ima na stotine Srbijanaca koji su se poslom doselili. U Zg živi 18k Srba što je daleko više nego u Sarajevu. Točno tako.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 14:44 |
|
|
Uglavnom je sve sigurno za Srbe osim pojasa Dalmacije između mora I Jadranske magistrale. Tamo je preizgrađenost, velika gustoća stanovnika i vruća krv, naprimjer dva brata koja imaju apartmane jedan do drugoga, ne razgovaraju i otimaju jedan drugome turiste pa im još najmanje trebaju u mjestu neki Srbi da ih zajebavaju.
Nema to ni puno više veze s ratom , tamo gdje je bio rat samo je mala gustoća stanovništva kao Lika, Kordun i Banija su dosta sigurni za Srbe samo je pitanje što će tamo raditi.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 15:19 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ne bi preporučio Srbima u Split i Dubrovnik osim turistički. Tamo će se nać netko tko će pravit probleme. Najbolji su za Srbe Zagreb, Rijeka, Međimurje, Zagorje, Kvarner i Istra. Tim redoslijedom. Školovani neće imati problema s plaćama. U Zg već ima na stotine Srbijanaca koji su se poslom doselili. U Zg živi 18k Srba što je daleko više nego u Sarajevu. Šta je sa Slavonijom, Baranjom, Podravinom?
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 15:25 |
|
|
Hvala, ljudi! Eventualno ako vas ne mrzi neki orijentir ubaciti, opis kakvo je to područje, a najbolje - koja fotka... čisto da imamo ikakvu sliku u glavi... ni vama ne znači ništa da vam kažem npr. Meljak, Zvezdara, Višnjica, Senjak... Mene za sada najviše zanima Istra... čuo sam da je cool, da su ljudi opušteni, Standard visok, a blizu i Italija i Slovenija... Najviše bih voleo na neko ostrvo - znam da ima fenomenalnih - ali tamo kad bih progovorio Ekavicu... misli, pričam ja odlično razne dijalakte (živeo sam na više mesta) ali opet bi mi nekad izletelo možda...
|
|
Vrh |
|
|
Clint Eastwood
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 15:42 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Uglavnom je sve sigurno za Srbe osim pojasa Dalmacije između mora I Jadranske magistrale. Tamo je preizgrađenost, velika gustoća stanovnika i vruća krv, naprimjer dva brata koja imaju apartmane jedan do drugoga, ne razgovaraju i otimaju jedan drugome turiste pa im još najmanje trebaju u mjestu neki Srbi da ih zajebavaju.
Nema to ni puno više veze s ratom , tamo gdje je bio rat samo je mala gustoća stanovništva kao Lika, Kordun i Banija su dosta sigurni za Srbe samo je pitanje što će tamo raditi. Ima veze i to velike s ratom.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 15:49 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Hvala, ljudi! Eventualno ako vas ne mrzi neki orijentir ubaciti, opis kakvo je to područje, a najbolje - koja fotka... čisto da imamo ikakvu sliku u glavi... ni vama ne znači ništa da vam kažem npr. Meljak, Zvezdara, Višnjica, Senjak... Mene za sada najviše zanima Istra... čuo sam da je cool, da su ljudi opušteni, Standard visok, a blizu i Italija i Slovenija... Najviše bih voleo na neko ostrvo - znam da ima fenomenalnih - ali tamo kad bih progovorio Ekavicu... misli, pričam ja odlično razne dijalakte (živeo sam na više mesta) ali opet bi mi nekad izletelo možda... Istra i otoci su ti veoma različiti ljeti i zimi. Na otocima zimi nema ni posla ni sadržaja, Istra je malo bolja jer ima par.manjih gradova ali nije ni blizu ljeta. Ako se netko doseljava valjda racuna zivjeti cijelu godinu, zato samo stavio Zg i Ri na vrh. Uostalom, Zg i Ri su i najpopularniji među Srbima, tu ti je najlakše pronaći nekakvog zemljaka. U Rijeci ima 7% Srba, grb grada je dvoglavi orao.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 15:51 |
|
|
podrinje je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ne bi preporučio Srbima u Split i Dubrovnik osim turistički. Tamo će se nać netko tko će pravit probleme. Najbolji su za Srbe Zagreb, Rijeka, Međimurje, Zagorje, Kvarner i Istra. Tim redoslijedom. Školovani neće imati problema s plaćama. U Zg već ima na stotine Srbijanaca koji su se poslom doselili. U Zg živi 18k Srba što je daleko više nego u Sarajevu. Šta je sa Slavonijom, Baranjom, Podravinom? Kao Slavonac te uvjeravam da vam se apsolutno ništa ružno neće dogoditi, dok god ste normalni gosti i turisti. Nitko vas neće dirati, međutim nošenje nekakvih dresova ili neke provokacije ne preporučam, kod nas ne možeš s rive skočiti u more ako te tko goni Dalmacija je za vas zaista najopasnija, ostalo je sve ok.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 16:00 |
|
|
weasel je napisao/la: podrinje je napisao/la: Šta je sa Slavonijom, Baranjom, Podravinom?
Kao Slavonac te uvjeravam da vam se apsolutno ništa ružno neće dogoditi, dok god ste normalni gosti i turisti. Nitko vas neće dirati, međutim nošenje nekakvih dresova ili neke provokacije ne preporučam, kod nas ne možeš s rive skočiti u more ako te tko goni Dalmacija je za vas zaista najopasnija, ostalo je sve ok. Ako slučajno pozovem konobara dizanjem tri prsta, dal se to računa kao provokacija? Šta prvo leti ka mom stolu, čaše ili flaše?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 16:04 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Hvala, ljudi! Eventualno ako vas ne mrzi neki orijentir ubaciti, opis kakvo je to područje, a najbolje - koja fotka... čisto da imamo ikakvu sliku u glavi... ni vama ne znači ništa da vam kažem npr. Meljak, Zvezdara, Višnjica, Senjak... Mene za sada najviše zanima Istra... čuo sam da je cool, da su ljudi opušteni, Standard visok, a blizu i Italija i Slovenija... Najviše bih voleo na neko ostrvo - znam da ima fenomenalnih - ali tamo kad bih progovorio Ekavicu... misli, pričam ja odlično razne dijalakte (živeo sam na više mesta) ali opet bi mi nekad izletelo možda... Za Hrvatsku ako bi već morala birati, najbolji bi bili Bosanski Srbi. Ljudi govore skoro kao i mi ( nema ekavice) i najmanje se osjeti po govoru da su Srbi. Osim toga prirodno su naslonjeni na Hrvatsku i puno su nam sličniji od Srbijanaca. Dakle pravac u Banja Luku za pokupit njihov govor Inače Istra je jedan dragulj koji je svake godine sve ljepši, oni su po mentalitetu najbliži zapadu, još kad ih mi na istoku čujemo kako govore misliš da se nisi zabunio pa zalutao kod Janeza. Rovinj Pula Rijeka Samobor Karlovac Prava mitteleuropa, nema šta
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 16:07 |
|
|
Iz aviona i Gvantanom izgleda sređeno, ono za ekavicu... no commet. Paćenici bili paćenici ostali.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 16:17 |
|
|
Clint Eastwood je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Uglavnom je sve sigurno za Srbe osim pojasa Dalmacije između mora I Jadranske magistrale. Tamo je preizgrađenost, velika gustoća stanovnika i vruća krv, naprimjer dva brata koja imaju apartmane jedan do drugoga, ne razgovaraju i otimaju jedan drugome turiste pa im još najmanje trebaju u mjestu neki Srbi da ih zajebavaju.
Nema to ni puno više veze s ratom , tamo gdje je bio rat samo je mala gustoća stanovništva kao Lika, Kordun i Banija su dosta sigurni za Srbe samo je pitanje što će tamo raditi. Ima veze i to velike s ratom. Nema direktne veze s ratom. Da bi imao traume iz rata, moraš imati minimalno 35 godina. Koliko ljudi koji sudjeluju u incidentima sa nacionalnim predznakom ima 35+ godina ? Kao drugo , Split je od Peruče jednako udaljen koliko i Zagreb od Petrinje gdje su bile linije fronte. Zašto je onda Split opasniji? Da ne govorim da bi u Karlovcu, Sisku trebali Srbi letjeti s mosta svaki dan, da se gleda po blizini fronte.
|
|
Vrh |
|
|
Clint Eastwood
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 16:24 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Clint Eastwood je napisao/la: Ima veze i to velike s ratom.
Nema direktne veze s ratom. Da bi imao traume iz rata, moraš imati minimalno 35 godina. Koliko ljudi koji sudjeluju u incidentima sa nacionalnim predznakom ima 35+ godina ? Kao drugo , Split je od Peruče jednako udaljen koliko i Zagreb od Petrinje gdje su bile linije fronte. Zašto je onda Split opasniji? Da ne govorim da bi u Karlovcu, Sisku trebali Srbi letjeti s mosta svaki dan, da se gleda po blizini fronte. Da bi imao traume od rata dovoljno je da ti roditelj ima PTSP. Ili da si izgubio kuću i imovinu koje su generacije gradile i sada živiš kao podstanar dok drugi imaju apartmane. Ne znam da je Split opasniji, nisam dobio taj dojam, manje je opasan za Srbe od ostala veća tri dalmatinska grada oko kojih se vodio rat. Druga je stvar što neki kompleksaši žele predstaviti Split kao grad slučaj.
|
|
Vrh |
|
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 16:25 |
|
|
Wow, oovo je divota! Istro, udaj se za mene! Ja sam Srbijanac ... al' po pasošu! Podrinje, zašto provociraš, ovi Hrvati su sasvim korektni, lepo & iskreno razgovaraju, ne vidim potrebu za niskim udarcima... Dobro, ratna područja je razumljivo što imaju napete živce prema nama... bilo je svašta...
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Savjeti za sve iz ex Yu koji žele živjeti u RH Postano: 04 lip 2020, 16:27 |
|
|
Zagrepčanima ne pada na pamet u Dalmaciju u Dinamovom dresu. Zašto je onda čudno da Partizanov i Zvezdin nipošto nisu preporučeni?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|