|
|
Stranica: 18/21.
|
[ 504 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 11:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27920 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: Brane je napisao/la: Ne smije ovo stat Moramo obranit našu časnu, ako je i izmislila sve, to je bilo za naše dobro da pokrene hrvatski narod Nekaže se slučajno u Hercegovini Zrno po Zrno Pogača! Već sam krenuo u genocid, ovo me je zateklo.  
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 11:45 |
|
|
Brane je napisao/la: Ne smije ovo stat Moramo obranit našu časnu, ako je i izmislila sve, to je bilo za naše dobro da pokrene hrvatski narod Nekaže se slučajno u Hercegovini Zrno po Zrno Pogača! "Ne zato sto se nicega ne boje, vec zato sto se nicega ne stide" Ko bi rekao da su Srbi nakon svega bili u pravu
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 12:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86835 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Karabaja je napisao/la: Brane je napisao/la: Ne smije ovo stat Moramo obranit našu časnu, ako je i izmislila sve, to je bilo za naše dobro da pokrene hrvatski narod Nekaže se slučajno u Hercegovini Zrno po Zrno Pogača! "Ne zato sto se nicega ne boje, vec zato sto se nicega ne stide" Ko bi rekao da su Srbi nakon svega bili u pravu Došlo vrijeme da iskusite kako je to biti Broj 1 neprijatelj hrvatskog naroda, pa vadite iskustva i citate Srba, Mađara…. To je to, dobra priprema je pola rezultata 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 12:18 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2722 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
Ukoliko Europa želi prežvijeti kao civilizirani dio svijeta mora se obračunati sa radikalnim islamom i njegovim sljedbenicima. Mi smo zaduženi za Karabaju recimo
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 12:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27920 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
saskia je napisao/la: Ukoliko Europa želi prežvijeti kao civilizirani dio svijeta mora se obračunati sa radikalnim islamom i njegovim sljedbenicima. I treba i mora...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 12:22 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Karabaja je napisao/la: "Ne zato sto se nicega ne boje, vec zato sto se nicega ne stide" Ko bi rekao da su Srbi nakon svega bili u pravu Došlo vrijeme da iskusite kako je to biti Broj 1 neprijatelj hrvatskog naroda, pa vadite iskustva i citate Srba, Mađara…. To je to, dobra priprema je pola rezultata  Dobra stvar je da sve to ipak prođe. Uputio bih riječi ohrabrenja. Dolina očaja će na trenutke izgledati teška, pa i nemoguća, ali istrpili su Mađari i Srbi pa su danas naši prijatelji. A i stoljeće brzo prođe, nije to tako dugo kako sad izgleda.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1410 of 2558 - 55.12%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 12:36 |
|
|
saskia je napisao/la: Ukoliko Europa želi prežvijeti kao civilizirani dio svijeta mora se obračunati sa radikalnim islamom i njegovim sljedbenicima. Mi smo zaduženi za Karabaju recimo Ne mozes bit baraba a guzica ti slaba. Ti i Europa ste obselot, passe, ende, gotovo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 12:37 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2722 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Karabaja je napisao/la: saskia je napisao/la: Ukoliko Europa želi prežvijeti kao civilizirani dio svijeta mora se obračunati sa radikalnim islamom i njegovim sljedbenicima. Mi smo zaduženi za Karabaju recimo Ne mozes bit baraba a guzica ti slaba. Ti i Europa ste obselot, passe, ende, gotovo Ćera te euforija. Uranio si još malo. Da se strpite jedno 20 godina to bi se i moglo reć međutim, okrenilo je opet na buru.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 12:42 |
|
|
saskia je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ne mozes bit baraba a guzica ti slaba. Ti i Europa ste obselot, passe, ende, gotovo Ćera te euforija. Uranio si još malo. Da se strpite jedno 20 godina to bi se i moglo reć međutim, okrenilo je opet na buru. Ne ćera mene nista, nisam od tog posla, ja se samo izmaknem. Doduse veliki sam fan kosmicke pravde i uzivat cu ako pozivim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 12:46 |
|
|
Brane je napisao/la: Ne smije ovo stat Moramo obranit našu časnu, ako je i izmislila sve, to je bilo za naše dobro da pokrene hrvatski narod Nekaže se slučajno u Hercegovini Zrno po Zrno Pogača! Ne branite je više, učinili ste joj više štete nego koristi. Ako je i izmislila, izmislila je samo da ju je nepoznata osoba napala, niti u nalazu koji kruži niti u oglašavanju policije nije navedeno da je izjavila da ju je napao Afganistanac uzvikujući Allah(ne znam kkao se dalje kaže) Ženi, uz to časnoj sestri, je priljepljena makar u javnosti etiketa širenja međureligijske i ine mržnje a nigdje u službenim izvorima ne piše da je ona to izjavila Žao mi je ove žene. Što god bila istina, il da je psihički bolesna il da je napadnuta, čini mi se da će dosta dugo biti loptica kojom će se ljevičari i desničari dobacivati
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 12:53 |
|
|
|
Veliku je štetu napravila, ne bi me čudilo i da su joj spakovali psihičku bolest. Bilo kako bilo i iznimka potvrđuje pravilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 13:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63196 Lokacija: DAZP HQ
|
Karabaja je napisao/la: Brane je napisao/la: Ne smije ovo stat Moramo obranit našu časnu, ako je i izmislila sve, to je bilo za naše dobro da pokrene hrvatski narod Nekaže se slučajno u Hercegovini Zrno po Zrno Pogača! "Ne zato sto se nicega ne boje, vec zato sto se nicega ne stide" Ko bi rekao da su Srbi nakon svega bili u pravu Ne samo da se ne stidimo, nego i guštamo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 13:40 |
|
|
saskia je napisao/la: Veliku je štetu napravila, ne bi me čudilo i da su joj spakovali psihičku bolest. Bilo kako bilo i iznimka potvrđuje pravilo. Razumiješ li ti da nije ona napravila štetu. Uzmimo pretpostavku da je lagala. Nije ona u javnost plasirala informaciju da ju je napao taj i taj i uzvikivao to i to. Žena je bila u bolnici, niti prijw dolaska u bolnicu niti u bolnici nije kontaktirala medije, novinari koji su prvi objavili tu informaciju pozivaju se na neke izvore kojima vjeruju. Netko je novinarima dojavio to i to i oni su to objavili. A to što su objavili čak ni policija ne kaže da je časna izjavila Još su požurili objaviti i identitet časne. Da su se makar zadržali na; ženska osoba te i te dobi, nego se išlo objavljivati potpuni identiet popraćen slikama časne Da se nije išlo toliko daleko da se objavljuje identitet, policija bi nakon istrage izašla s priopćenjem da je žena te i te dobi, eventualno bi naveli inicijale, počinila kazneno djelo lažnog prijavljivanja i da je kazneno prijavljena. Časna bi bila kazneno prijavljena, morala bi na sud kao što će i morati i na sudu, nadam se, uz dobrog odvjetnika će se dokazati što je istina. Vjeruj mi, da se na kraju na sudu dokaže da je istina da je napadnuta i u tom slučaju bih zamjerila ovo objavljivanje identiteta osobe koja leži u bolnici
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 13:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63196 Lokacija: DAZP HQ
|
saskia je napisao/la: Veliku je štetu napravila, ne bi me čudilo i da su joj spakovali psihičku bolest. Bilo kako bilo i iznimka potvrđuje pravilo. Duvanjske časne sestre po HR su sve puknute, ali sve, a 4 ih znam, jedna mi je i rodica, sve 4 su poznate i vole se pokazivati i biti prisutne u javnosti i jako su osebujnog karaktera. I ova moja rodica je garant lezbijskih sklonosti, kao klinka se igrala samo s muškima, vječito nam je bila igrač ili golman kad bi jedan falio, crte lica ala Brnabićka, hrpa muških hormona, baš ono muško zarobljeno u ženskom tijelu. Naš odgoj je takav da to suspregneš tako da odeš u redovnike.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 13:53 |
|
|
dudu je napisao/la: saskia je napisao/la: Veliku je štetu napravila, ne bi me čudilo i da su joj spakovali psihičku bolest. Bilo kako bilo i iznimka potvrđuje pravilo. Duvanjske časne sestre po HR su sve puknute, ali sve, a 4 ih znam, jedna mi je i rodica, sve 4 su poznate i vole se pokazivati i biti prisutne u javnosti i jako su osebujnog karaktera. I ova moja rodica je garant lezbijskih sklonosti, kao klinka se igrala samo s muškima, vječito nam je bila igrač ili golman kad bi jedan falio, crte lica ala Brnabićka, hrpa muških hormona, baš ono muško zarobljeno u ženskom tijelu. Naš odgoj je takav da to suspregneš tako da odeš u redovnike.  A jest me nasmija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 13:54 |
|
|
zalutala je napisao/la: saskia je napisao/la: Veliku je štetu napravila, ne bi me čudilo i da su joj spakovali psihičku bolest. Bilo kako bilo i iznimka potvrđuje pravilo. Razumiješ li ti da nije ona napravila štetu. Uzmimo pretpostavku da je lagala. Nije ona u javnost plasirala informaciju da ju je napao taj i taj i uzvikivao to i to. Žena je bila u bolnici, niti prijw dolaska u bolnicu niti u bolnici nije kontaktirala medije, novinari koji su prvi objavili tu informaciju pozivaju se na neke izvore kojima vjeruju. Netko je novinarima dojavio to i to i oni su to objavili. A to što su objavili čak ni policija ne kaže da je časna izjavila Još su požurili objaviti i identitet časne. Da su se makar zadržali na; ženska osoba te i te dobi, nego se išlo objavljivati potpuni identiet popraćen slikama časne Da se nije išlo toliko daleko da se objavljuje identitet, policija bi nakon istrage izašla s priopćenjem da je žena te i te dobi, eventualno bi naveli inicijale, počinila kazneno djelo lažnog prijavljivanja i da je kazneno prijavljena. Časna bi bila kazneno prijavljena, morala bi na sud kao što će i morati i na sudu, nadam se, uz dobrog odvjetnika će se dokazati što je istina. Vjeruj mi, da se na kraju na sudu dokaže da je istina da je napadnuta i u tom slučaju bih zamjerila ovo objavljivanje identiteta osobe koja leži u bolnici Ma rođak mediji su takvi i to je normalno. Ona ako je lažno prijavila onda je štetu veliku napravila i točka. Zašto je problem osuditi to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 13:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86835 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Karabaja je napisao/la: saskia je napisao/la: Ukoliko Europa želi prežvijeti kao civilizirani dio svijeta mora se obračunati sa radikalnim islamom i njegovim sljedbenicima. Mi smo zaduženi za Karabaju recimo Ne mozes bit baraba a guzica ti slaba. Ti i Europa ste obselot, passe, ende, gotovo Znači, ja imam nadležnost nad karabajom. Hm….
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 13:56 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 3974 Lokacija: Dridska Župa
|
saskia je napisao/la: zalutala je napisao/la: Razumiješ li ti da nije ona napravila štetu. Uzmimo pretpostavku da je lagala. Nije ona u javnost plasirala informaciju da ju je napao taj i taj i uzvikivao to i to. Žena je bila u bolnici, niti prijw dolaska u bolnicu niti u bolnici nije kontaktirala medije, novinari koji su prvi objavili tu informaciju pozivaju se na neke izvore kojima vjeruju. Netko je novinarima dojavio to i to i oni su to objavili. A to što su objavili čak ni policija ne kaže da je časna izjavila Još su požurili objaviti i identitet časne. Da su se makar zadržali na; ženska osoba te i te dobi, nego se išlo objavljivati potpuni identiet popraćen slikama časne Da se nije išlo toliko daleko da se objavljuje identitet, policija bi nakon istrage izašla s priopćenjem da je žena te i te dobi, eventualno bi naveli inicijale, počinila kazneno djelo lažnog prijavljivanja i da je kazneno prijavljena. Časna bi bila kazneno prijavljena, morala bi na sud kao što će i morati i na sudu, nadam se, uz dobrog odvjetnika će se dokazati što je istina. Vjeruj mi, da se na kraju na sudu dokaže da je istina da je napadnuta i u tom slučaju bih zamjerila ovo objavljivanje identiteta osobe koja leži u bolnici
Ma rođak mediji su takvi i to je normalno. Ona ako je lažno prijavila onda je štetu veliku napravila i točka. Zašto je problem osuditi to. Ona nije spoimnjala afganistance ni alahu akbar, žena je očito mentalno bolesna nažalost ako ovo nije neki deep state coverup tako da ne vidim smisao u krivljenju dotične previše.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 13:59 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: saskia je napisao/la: Ma rođak mediji su takvi i to je normalno. Ona ako je lažno prijavila onda je štetu veliku napravila i točka. Zašto je problem osuditi to.
Ona nije spoimnjala afganistance ni alahu akbar, žena je očito mentalno bolesna nažalost ako ovo nije neki deep state coverup tako da ne vidim smisao u krivljenju dotične previše. Koliko sam upoznat, prijavila je migranta uz povike alahuekber. Dakle napravila je štetu u vidu da će sad svaki klošar na svaku takvu prijavu moći nabijati na nos lažnu prijavi. Kad je okrivljujem ne mislim je ići tuć  nego je šteta učinjena na taj način, ali dobro preživilo smo i gore
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 14:01 |
|
|
saskia je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Ona nije spoimnjala afganistance ni alahu akbar, žena je očito mentalno bolesna nažalost ako ovo nije neki deep state coverup tako da ne vidim smisao u krivljenju dotične previše.
Koliko sam upoznat, prijavila je migranta uz povike alahuekber. Dakle napravila je štetu u vidu da će sad svaki klošar na svaku takvu prijavu moći nabijati na nos lažnu prijavi. Kad je okrivljujem ne mislim je ići tuć  nego je šteta učinjena na taj način, ali dobro preživilo smo i gore Ona je samo rekla da je napadnuta, ne i ko ju je napao koliko ja znam, taj dio su nadoštukali bujanec i ekipa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 14:02 |
|
|
saskia je napisao/la: zalutala je napisao/la: Razumiješ li ti da nije ona napravila štetu. Uzmimo pretpostavku da je lagala. Nije ona u javnost plasirala informaciju da ju je napao taj i taj i uzvikivao to i to. Žena je bila u bolnici, niti prijw dolaska u bolnicu niti u bolnici nije kontaktirala medije, novinari koji su prvi objavili tu informaciju pozivaju se na neke izvore kojima vjeruju. Netko je novinarima dojavio to i to i oni su to objavili. A to što su objavili čak ni policija ne kaže da je časna izjavila Još su požurili objaviti i identitet časne. Da su se makar zadržali na; ženska osoba te i te dobi, nego se išlo objavljivati potpuni identiet popraćen slikama časne Da se nije išlo toliko daleko da se objavljuje identitet, policija bi nakon istrage izašla s priopćenjem da je žena te i te dobi, eventualno bi naveli inicijale, počinila kazneno djelo lažnog prijavljivanja i da je kazneno prijavljena. Časna bi bila kazneno prijavljena, morala bi na sud kao što će i morati i na sudu, nadam se, uz dobrog odvjetnika će se dokazati što je istina. Vjeruj mi, da se na kraju na sudu dokaže da je istina da je napadnuta i u tom slučaju bih zamjerila ovo objavljivanje identiteta osobe koja leži u bolnici
Ma rođak mediji su takvi i to je normalno. Ona ako je lažno prijavila onda je štetu veliku napravila i točka. Zašto je problem osuditi to. Lažno prijavila, napravila je štetu samo sebi. Kazneno će odgovarati i ako se na sudu dokaže da je kriva, negdje sam pročitala da je kazna do tri godine zatvora. Znači za lažnu prijavu odgovara isključivo ona i isključivo ona će ako se dokaže da je kriva snositi posljedice(kazna kakva god da bude). Za ovo ostalo što se pisalo po medijima ona nije odgovorna, niit je kontaktirala medije niti je u javnost izašla s tvrdnjom da ju je napao taj i taj i uzvikivao to i to niti je sama po medijima objavljivala svoj identitet. Nepošteno je sada sve svaljivati na njena leđa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 14:04 |
|
|
zalutala je napisao/la: saskia je napisao/la: Ma rođak mediji su takvi i to je normalno. Ona ako je lažno prijavila onda je štetu veliku napravila i točka. Zašto je problem osuditi to.
Lažno prijavila, napravila je štetu samo sebi. Kazneno će odgovarati i ako se na sudu dokaže da je kriva, negdje sam pročitala da je kazna do tri godine zatvora. Znači za lažnu prijavu odgovara isključivo ona i isključivo ona će ako se dokaže da je kriva snositi posljedice(kazna kakva god da bude). Za ovo ostalo što se pisalo po medijima ona nije odgovorna, niit je kontaktirala medije niti je u javnost izašla s tvrdnjom da ju je napao taj i taj i uzvikivao to i to niti je sama po medijima objavljivala svoj identitet. Nepošteno je sada sve svaljivati na njena leđa Ma nece dobit 3 godine niti bi trebala, osim ako nije ovo bio namjerni pokušaj da se okrivi afganistanac i uzdrma kavez koji je propao, ali sumnjam da je to to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 14:39 |
|
|
saskia je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Ona nije spoimnjala afganistance ni alahu akbar, žena je očito mentalno bolesna nažalost ako ovo nije neki deep state coverup tako da ne vidim smisao u krivljenju dotične previše. Koliko sam upoznat, prijavila je migranta uz povike alahuekber. Dakle napravila je štetu u vidu da će sad svaki klošar na svaku takvu prijavu moći nabijati na nos lažnu prijavi. Kad je okrivljujem ne mislim je ići tuć  nego je šteta učinjena na taj način, ali dobro preživilo smo i gore Nisam stručna, al mislim da je tako prijavila(lažno) da bi optužnica bila šira od: lažnog prijavljivanja. Najvjerojatnije bi bilo i nešto o širenju međureligijke i slično mržnje ili kako se to već pravno formulira
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 14:41 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: zalutala je napisao/la: Lažno prijavila, napravila je štetu samo sebi. Kazneno će odgovarati i ako se na sudu dokaže da je kriva, negdje sam pročitala da je kazna do tri godine zatvora. Znači za lažnu prijavu odgovara isključivo ona i isključivo ona će ako se dokaže da je kriva snositi posljedice(kazna kakva god da bude). Za ovo ostalo što se pisalo po medijima ona nije odgovorna, niit je kontaktirala medije niti je u javnost izašla s tvrdnjom da ju je napao taj i taj i uzvikivao to i to niti je sama po medijima objavljivala svoj identitet. Nepošteno je sada sve svaljivati na njena leđa
Ma nece dobit 3 godine niti bi trebala, osim ako nije ovo bio namjerni pokušaj da se okrivi afganistanac i uzdrma kavez koji je propao, ali sumnjam da je to to. Pisalo je da je predviđena kazna do 3 godine. Može dobiti godinu a može i tri. A može biti i oslobođena. Ne znamo kako će suđenje završiti pa o tom potom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 04 pro 2025, 21:47 |
|
|
|
Ma, oko takvih stvari uvijek treba paziti. A i nije dobro širiti histeriju...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|