|
|
Stranica: 16/21.
|
[ 504 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dunno
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 09:38 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: dunno je napisao/la: Zamislite scenarij u kojem je neki labilni lijevi novinar izboden na ulici od strane "crnokošuljaša" pod jako čudnim okolnostima, nema svjedoka napada, nema potjernice, fotorobota, ničega... Bolnica šuti, njegove matične novine prvo izvijeste o incidentu kao nečem ozbiljnom pa se naglo ušute, njegova obitelj se ne oglašava javno, policija ne izlazi u javnost sa više informacija... Poslije par dana objave da je prijava bila lažna i da će podići optužnicu protiv novinara. Njegove novine i dalje šute, njegova obitelj i dalje šuti.
Koliko bi smiješan bio neki leftard koji bi u toj situaciji i dalje tvrdio da se napad stvarno dogodio, a da apsolutno svi, od policije do obitelji sudjeluju u zavjeri da se stvar zataška.
Stavi događaj u kontekst. Nema masovnog dolaska "crnokošuljaša" niti čestih napada istih. Ako časna i je labilna, psihoza koja je ranije stvorena, odnosno kontinuirano se stvara već deset godina, kod ljudi uzrokuje da se povjeruje vijesti o napadu i teoriji o zataškavanju. Stvar je u tome da širenje i inzistiranje na lažnim pričama automatski otupljuje oštricu javnosti za prave priče, kojih itekako ima. Ako već ulazimo u teorije zavjere, meni bi više smisla imala teorija da je netko namjerno podvalio ovu glasinu desničarskim novinarima/komentatorima kako bi ih diskreditirao i prikazao nevjerodostojnim. A desničari ko desničari, sami sebi rade najveću štetu po običaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 09:41 |
|
|
|
Reći ću vam zašto mi je ova tema zanimljiva kroz čisto nekakvo moje privatno osobno razmišljanje...
Zato što se ovakve prilike ne događaju svaki dan. Znači stranac, musliman, napao mladu hrvaticu, časnu sestru redovnicu, učiteljicu u OŠ, razrednicu djece koja su preživjela masakr monstruma, nožem krvnički, dakle IDEALAN temelj za nešto više.
Većina ljudi se zaintrigira jeli to istina ili nije ?? Ko ga briga! Država (Ozbiljna Država) se tu samo treba nadogradit.
Plenkoviću idealna prilika za smjenit Božinovića (eventualno ga zamijenit sa Anušićem koji se nije snašao u MORH-u i tamo dovesti nekog drugog ako ne boljeg barem snalažljivijeg)
Vladi RH idealna prilika za smjenit urednike većih medija u RH, ako neće dat sami ostavke podignut optužnice za zataškavanje. Javnost 99% se nebi bunila, naprotiv "Uskočila bi na Vlak" tzv pojam u Sociologiji Gregorizam (mislim da se tako zove).
Podignut level zajedništva u Državi, da ljudi malo izguštaju, jer realno većina ljudi livo-centar-desno ne simpatizira ili prezire medije.
Stavit kontrolu procesa u Državi na jedno duže razdoblje 10-ak godina, jedne će bit strah prigovarat, drugi će razvit veliko poštovanje, treći će tu naći svoju osobnu korist ili zadovoljštinu.
Bez obzira na političku opciju, Vlasti mora uvijek bit u cilju da ima masovni konsenzus i opću podršku naroda, dakle da 2/3 ljudi je uz tebe. Najbolji primjer zato je Tuđman (koji je imao hrpu mana) kojeg je uvijek podržavalo 2/3 ljudi jer je znao kontrolirat procese i stvarat zajedništvo. Mislim da se većina slaže sa mnom da nije bilo Oluje '95 HDZ bi izgubio izbore.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 09:54 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Nisam te razumio, o čemu se radi. Samo reći je li po tebi stvar pojedinačne naravi ili sistemske. Je li luda, ili je udba  Dudu je ćutanjem sve reko, ne trebaš dodatne potvrde. Dudu je, doduše indirektno, ali ipak jasno rekao da je časna luda. Ja osobno vjerujem sve što Dudu kaže. Case closed. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1410 of 2558 - 55.12%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 09:59 |
|
|
dunno je napisao/la: Stvar je u tome da širenje i inzistiranje na lažnim pričama automatski otupljuje oštricu javnosti za prave priče, kojih itekako ima. Slažem se. dunno je napisao/la: Ako već ulazimo u teorije zavjere, meni bi više smisla imala teorija da je netko namjerno podvalio ovu glasinu desničarskim novinarima/komentatorima kako bi ih diskreditirao i prikazao nevjerodostojnim. A desničari ko desničari, sami sebi rade najveću štetu po običaju. To je opet moguće samo ako je psihoza ranije stvorena. A manipulator je žrtvi, u ovom slučaju desničarima, podvalio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 10:04 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: dunno je napisao/la: Stvar je u tome da širenje i inzistiranje na lažnim pričama automatski otupljuje oštricu javnosti za prave priče, kojih itekako ima. Slažem se. dunno je napisao/la: Ako već ulazimo u teorije zavjere, meni bi više smisla imala teorija da je netko namjerno podvalio ovu glasinu desničarskim novinarima/komentatorima kako bi ih diskreditirao i prikazao nevjerodostojnim. A desničari ko desničari, sami sebi rade najveću štetu po običaju. To je opet moguće samo ako je psihoza ranije stvorena. A manipulator je žrtvi, u ovom slučaju desničarima, podvalio. Ali kako mislite desničarima podvalio? Kojim desničarima? Nismo li rekli da mediji, uključujući i Laudato pa i narod.hr, šute? Jedini koji su eventualno "nasjeli" na moguću provokaciju je navodno slovenački medij. Realno nije bilo nikakve histerije, političari, javne osobe i mediji su čekali da policija riješi slučaj. Koliko ja vidim, jedino o čemu se intenzivno raspravlja ovih dana u javnosti, su povorke bolesnih ljevičara koji su reklamirali "Balkansku federaciju bez država i nacija".
1410 of 2558 - 55.12%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 10:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27920 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Da, sustav je stvorio psihozu nepovjerenja prema sebi. Stoga je odgovornost prije svega na njemu a ne na nekim koji su kao žrtva istog iznosili svoj stav o ovom slučaju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 10:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ali kako mislite desničarima podvalio? Marin Vlahović se pozvao na anonimni izvor u koji ima povjerenje i taj izvor mu je rekao da je riječ o migrantskom napadu. Ne znamo tko je. Da se razumijemo, meni i dalje vjerojatnije zvuči da je taj izvor bio rekla-kazala nego da je riječ o namjernom podmetanju, ali ako jest zavjera onda je ta varijanta zavjere puno vjerojatnija od one u kojoj kompletan državni aparat i obitelj od časne sudjeluju u zataškavanju napada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 10:47 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 3974 Lokacija: Dridska Župa
|
Naša Kvačica je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Slažem se.
To je opet moguće samo ako je psihoza ranije stvorena. A manipulator je žrtvi, u ovom slučaju desničarima, podvalio.
Ali kako mislite desničarima podvalio? Kojim desničarima? Nismo li rekli da mediji, uključujući i Laudato pa i narod.hr, šute? Jedini koji su eventualno "nasjeli" na moguću provokaciju je navodno slovenački medij. Realno nije bilo nikakve histerije, političari, javne osobe i mediji su čekali da policija riješi slučaj. Koliko ja vidim, jedino o čemu se intenzivno raspravlja ovih dana u javnosti, su povorke bolesnih ljevičara koji su reklamirali "Balkansku federaciju bez država i nacija". Evo recimo Šuta se navukao u Splitu.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 10:49 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Je li luda, ili je udba  Dudu je ćutanjem sve reko, ne trebaš dodatne potvrde. Dudu je, doduše indirektno, ali ipak jasno rekao da je časna luda. Ja osobno vjerujem sve što Dudu kaže. Case closed.  Vjerovati slijepo dudu je ipak manji grijeh od vjerovati svima koji ti darove nose. O tome moraš razmisliti .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 10:59 |
|
|
Zanimljivi su i komentari ispod ove objave na fb: Ivan Dominik Iličić je napisao/la: Let's present in prayer Sister Mary Zrno in prayer and let's not judge her, there are obviously certain difficulties. Now it will be even more difficult for her to deal with this situation. The scenario she invented realistically could have happened and is happening elsewhere in the west, but because of that we cannot see a potential radical Islamist in every foreign worker, who struggles here and works hard often for his family to whom he sends money. We ask that terrorists are recognized and prevented in a timely manner, and that migrations are compliant with the law, and that foreign workers here feel safe and welcome. Relano they are doing the hard jobs that our people don't want to do for that money, as many of ours did and still do from Germany onwards. The Christian attitude is to approach culturally and lovingly every man and worker and experience him as a person, as well as every homeless person or any other human being. And the scenarios of requiring Sharia law on markets or attacks on people like elsewhere in the west I hope we will never allow or have the opportunity to watch here. God’s blessings to all
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 11:01 |
|
|
dunno je napisao/la: zalutala je napisao/la: Što se tiče njene rodbine, nigdje nisam pročitala da su svjedočili navedenom događaju. Da su izašli u javnost što bi imali za reći? Ništa.
Kako ništa?! "Podržavamo našu sestru/strinu/rodicu..., nikada ne bi sama sebi uradila takvo nešto i vjerujemo joj na riječ da je napadnuta". Vrlo jednostavna i očekivana poruka u scenariju gdje žena nije psihički nestabilna, a policija skandalozno pokušava zataškati migrantski napad. Čudna si mi ti biljka. S jedne strane revitaliziraš činjenicu da joj je netko izdao liječničko uvjerenje da je sposobna za rad u školi!!!! alooo u ŠKOLI a s druge strane očekuješ da njezina rodbina izlazi u javnost i govori vjerujemo ovo ili ono. Osobno mi je veći problem, ako je službena verzija istinita, kako je ona prošla liječnički(jel tu propust?) Ako je bolnički nalaz original, kako je procurio u javnost(jel tu propust?) Želimo li mi da danas sutra, nedaj Bože da mi ili netko od naših bližnjih završi u bolnici pod nekim čudnim okolnostima, da mediji objavljuju naše/naših bližnjih identitete? Uhvatio si se rodbine a mislim da u ovoj priči ima većih problema od neoglašavanja rodbine
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 11:03 |
|
|
zalutala je napisao/la: dunno je napisao/la: Kako ništa?!
"Podržavamo našu sestru/strinu/rodicu..., nikada ne bi sama sebi uradila takvo nešto i vjerujemo joj na riječ da je napadnuta". Vrlo jednostavna i očekivana poruka u scenariju gdje žena nije psihički nestabilna, a policija skandalozno pokušava zataškati migrantski napad.
Čudna si mi ti biljka. S jedne strane revitaliziraš činjenicu da joj je netko izdao liječničko uvjerenje da je sposobna za rad u školi!!!! alooo u ŠKOLI a s druge strane očekuješ da njezina rodbina izlazi u javnost i govori vjerujemo ovo ili ono. Osobno mi je veći problem, ako je službena verzija istinita, kako je ona prošla liječnički(jel tu propust?) Ako je bolnički nalaz original, kako je procurio u javnost(jel tu propust?) Želimo li mi da danas sutra, nedaj Bože da mi ili netko od naših bližnjih završi u bolnici pod nekim čudnim okolnostima, da mediji objavljuju naše/naših bližnjih identitete? Uhvatio si se rodbine a mislim da u ovoj priči ima većih problema od neoglašavanja rodbine Čudna su stvar mentalni problemi, može te puknut odjednom, a ima i ljudi koji ih jako dobro maskiraju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 11:06 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Dudu je, doduše indirektno, ali ipak jasno rekao da je časna luda. Ja osobno vjerujem sve što Dudu kaže. Case closed.  Vjerovati slijepo dudu je ipak manji grijeh od vjerovati svima koji ti darove nose. O tome moraš razmisliti . Bio sam mlad i naivan, sad sam star i naivan. 
1410 of 2558 - 55.12%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 11:12 |
|
|
Dat ću vam samo jedan eklatantan primjer kako Hrvatska Policija laže i manipulira. Imate broj 192 za Hitne slučajeve Policija nikada neće iznijeti podatak koliko poziva je primila u nekom mjesecu na broj za Hitne Intervencije 192 Zašto? Zato što bi svima bilo jasno da Policija laže Dakle imaš 10.000 poziva na 192 Policija ti kaže da je prijavljeno 1000 kazneni dijela Zašto je ovih ostalih 9000 ljudi zvalo 192 Bezveze ?? Vlasti to odgovara jer stvara narativ da je uspješna i da je Zagreb siguran Grad Tko od vas vjeruje da je Zagreb ikad bio sigurniji od metropola u Estoniji, Latviji, Litvi, Švicarskoj, Sloveniji 2025 Točno su lažirali podatke da upadnu među prvi 10  S druge strane gradonačelnik Dubrovnika od prije par dana ima službeno tjelohranitelje. Javno je prozvao Policiju da se koka šmrče na svakom kantunu i očigledno je dobio prijetnje, a koji veći medij je to objavio ??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 11:29 |
|
|
Brane je napisao/la: Dat ću vam samo jedan eklatantan primjer kako Hrvatska Policija laže i manipulira. Imate broj 192 za Hitne slučajeve Policija nikada neće iznijeti podatak koliko poziva je primila u nekom mjesecu na broj za Hitne Intervencije 192 Zašto? Zato što bi svima bilo jasno da Policija laže Dakle imaš 10.000 poziva na 192 Policija ti kaže da je prijavljeno 1000 kazneni dijela Zašto je ovih ostalih 9000 ljudi zvalo 192 Bezveze ?? Vlasti to odgovara jer stvara narativ da je uspješna i da je Zagreb siguran Grad Tko od vas vjeruje da je Zagreb ikad bio sigurniji od metropola u Estoniji, Latviji, Litvi, Švicarskoj, Sloveniji 2025 Točno su lažirali podatke da upadnu među prvi 10  S druge strane gradonačelnik Dubrovnika od prije par dana ima službeno tjelohranitelje. Javno je prozvao Policiju da se koka šmrče na svakom kantunu i očigledno je dobio prijetnje, a koji veći medij je to objavio ?? Po cemu to Zagreb nije siguran, ja se nijednom u životu nisam osjećao nesigurno ni u Zagrebu ni u Splitu ni u Zadru
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 11:29 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Čudna su stvar mentalni problemi, može te puknut odjednom, a ima i ljudi koji ih jako dobro maskiraju.
I to dosta ljudi. Brane je napisao/la: Dat ću vam samo jedan eklatantan primjer kako Hrvatska Policija laže i manipulira.
Imate broj 192 za Hitne slučajeve Policija nikada neće iznijeti podatak koliko poziva je primila u nekom mjesecu na broj za Hitne Intervencije 192
Zašto?
Zato što bi svima bilo jasno da Policija laže Dakle imaš 10.000 poziva na 192 Policija ti kaže da je prijavljeno 1000 kazneni dijela
Zašto je ovih ostalih 9000 ljudi zvalo 192 Bezveze ??
Nije svaki poziv policiji zbog kaznenog djela. A i kad imaš kazneno djelo, često više ljudi kontaktira policiju zbog iste stvari. Broj poziva ne znači ništa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 11:36 |
|
|
dunno je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ali kako mislite desničarima podvalio? Marin Vlahović se pozvao na anonimni izvor u koji ima povjerenje i taj izvor mu je rekao da je riječ o migrantskom napadu. Ne znamo tko je. Da se razumijemo, meni i dalje vjerojatnije zvuči da je taj izvor bio rekla-kazala nego da je riječ o namjernom podmetanju, ali ako jest zavjera onda je ta varijanta zavjere puno vjerojatnija od one u kojoj kompletan državni aparat i obitelj od časne sudjeluju u zataškavanju napada. Marin Vlahović je sam po sebi psihijatrijski slučaj, malo uzima terapiju, pa onda malo ne uzima, točno se po tonu objava na društvenim mrežama može vidjeti u kojoj je trenutno fazi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 12:08 |
|
|
Ovako je došla u Hrvatsku na godišnji 2 tjedna  Ovako je otišla u kolicima jer nije mogla hodat od batina i podljeva na nogama. Sa željeznom šipkom su joj razbili lubanju i izubijali je Žandari tvrde da laže i da joj nije ništa, odbili su njenu prijavu protiv vlasnika apartmana šiptara ili cigana, prigovorila im je jer klima nije radila ili tako nešto.  Da nebi mislili da je to izdvojeni slučaj apartmandžija je imao stotine prijava, sve su ih zataškali. Slike su izašle u Britanskim medijima, onda se ispostavilo da cigo ni nema dozvolu za rad. Naravno nakon što su milijuni britanaca pročitali članak i sasvim sigurno 3 puta razmislili da li će ljetovat s obitelji u Hrvatskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 12:11 |
|
|
|
Ne znam, ako domoljubi vode ovakav propagandni i medijski rat protiv vlastite države, čemu se uopće zamarati komunjarama?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 12:21 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2722 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
Stigla nas je ona Paradžikova iz 91. i Bušićeva iz 75.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zalutala
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 13:51 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: zalutala je napisao/la: Čudna si mi ti biljka. S jedne strane revitaliziraš činjenicu da joj je netko izdao liječničko uvjerenje da je sposobna za rad u školi!!!! alooo u ŠKOLI a s druge strane očekuješ da njezina rodbina izlazi u javnost i govori vjerujemo ovo ili ono. Osobno mi je veći problem, ako je službena verzija istinita, kako je ona prošla liječnički(jel tu propust?) Ako je bolnički nalaz original, kako je procurio u javnost(jel tu propust?) Želimo li mi da danas sutra, nedaj Bože da mi ili netko od naših bližnjih završi u bolnici pod nekim čudnim okolnostima, da mediji objavljuju naše/naših bližnjih identitete? Uhvatio si se rodbine a mislim da u ovoj priči ima većih problema od neoglašavanja rodbine
Čudna su stvar mentalni problemi, može te puknut odjednom, a ima i ljudi koji ih jako dobro maskiraju. Možemo mi sad dovijeka ovako ili onako Našla sam članak u vezi bolničkog nalaza koji je procurio u javnost: Istraga u bolnici Dodatnu kontroverzu cijelog slučaja izazvala je objava navodnog nalaza iz bolnice prema kojem je časna sestra liječnicima rekla kako je napadnuta na ulici te da ju je napadač tri puta pokušao ubosti. Fotografiju nalaza podijelio je jedan slovenski medij, a prema našim informacijama, u tijeku je istraga KBC-a Sestre milosrdnice kako bi se otkrilo tko je dokument pustio u javnost. https://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika ... 49518.htmlNisam sigurna, neka me bolje upućeni isprave, mislim da liječnici samo nekim pravnim kanalima smiju davati medicinsku dokumentaciju pacijenata. A ovdje piše da se u KBC vodi istraga tko je dokument pustio u javnost. Al ok, možemo se i dalje pretvarati da je jedini problem u ovoj priči "luda časna".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 13:55 |
|
|
zalutala je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Čudna su stvar mentalni problemi, može te puknut odjednom, a ima i ljudi koji ih jako dobro maskiraju.
Možemo mi sad dovijeka ovako ili onako Našla sam članak u vezi bolničkog nalaza koji je procurio u javnost: Istraga u bolnici Dodatnu kontroverzu cijelog slučaja izazvala je objava navodnog nalaza iz bolnice prema kojem je časna sestra liječnicima rekla kako je napadnuta na ulici te da ju je napadač tri puta pokušao ubosti. Fotografiju nalaza podijelio je jedan slovenski medij, a prema našim informacijama, u tijeku je istraga KBC-a Sestre milosrdnice kako bi se otkrilo tko je dokument pustio u javnost. https://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika ... 49518.htmlNisam sigurna, neka me bolje upućeni isprave, mislim da liječnici samo nekim pravnim kanalima smiju davati medicinsku dokumentaciju pacijenata. A ovdje piše da se u KBC vodi istraga tko je dokument pustio u javnost. Al ok, možemo se i dalje pretvarati da je jedini problem u ovoj priči "luda časna". Ako je nalaz stvaran mislim da je to povreda privatnosti, da ali jebiga briga Janeza Janšu za to kad treba kupit političke poene. Ako je neki doktor ovo nedozvoljeno podijelio treba dobit nogu u guzicu. A ako je nalaz lažan to je onda znamo što.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 14:02 |
|
|
zalutala je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Čudna su stvar mentalni problemi, može te puknut odjednom, a ima i ljudi koji ih jako dobro maskiraju.
Možemo mi sad dovijeka ovako ili onako Našla sam članak u vezi bolničkog nalaza koji je procurio u javnost: Istraga u bolnici Dodatnu kontroverzu cijelog slučaja izazvala je objava navodnog nalaza iz bolnice prema kojem je časna sestra liječnicima rekla kako je napadnuta na ulici te da ju je napadač tri puta pokušao ubosti. Fotografiju nalaza podijelio je jedan slovenski medij, a prema našim informacijama, u tijeku je istraga KBC-a Sestre milosrdnice kako bi se otkrilo tko je dokument pustio u javnost. https://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika ... 49518.htmlNisam sigurna, neka me bolje upućeni isprave, mislim da liječnici samo nekim pravnim kanalima smiju davati medicinsku dokumentaciju pacijenata. A ovdje piše da se u KBC vodi istraga tko je dokument pustio u javnost. Al ok, možemo se i dalje pretvarati da je jedini problem u ovoj priči "luda časna". Ako je tebi jedan procureni nalaz highlight cijele ove priče, onda stvarno imaš problem sa razlučivanjem bitnog od nebitnog. Cure dokumenti iz istraga, povjerljivi sudski spisi, presude prije vremena... sve čemu pristup ima veći broj ljudi administrativno. Ne znam čemu se ovdje čudiš toliko, kao da nikad ranije ništa nije procurilo u javnost što nije smjelo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 14:48 |
|
|
|
Rekoh jucer, desetke puta sam vidio nalaze lijecnicke na portalima, kao da je nekome problem uslikati nalaz i podijeliti danas u eri sveopce prisustnosti interneta i drustvenih mreza
ali da, milicija ce sad hapsiti zvizdace, a inace slucaj rijesen
Hrvatska se vratila u marksizam, ako je ikada iz njega izasla
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 03 pro 2025, 14:49 |
|
|
|
Nema si nitko uzimati za pravo objavljivati tuđe nalaze.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|