|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 113 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Osupnut Postano: 13 lip 2016, 22:53 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17418 Lokacija: יום טוב
|
Ksenija je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Osupnut, gospodine KiM  Zamislite, odem na google translate, upišem "osupnut" i izbaci mi da je reč finska ali nema prevoda. Onda pokušam sa bosanskom varijantom i dobijem prevod na turski. Da ne bih pretpostavljala značenje reči ljubazno vas molim za prevod, gospodine Agathonikos. Unapred se zahvaljujem i želim ugodnu veče.  ja bih ti stavila vizualni prijevod, ali ne nalazim sliku.  edit: jeeej, našla. 
Privitak/ci: |

sup.jpg [ 24.38 KiB | Pogledano 2320 put/a. ]
|
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Alternativa Postano: 13 lip 2016, 22:58 |
|
|
Svakoj slici alternativa je smajli  Edit: bez objašnjenja a shodno fotografiji reč bi značila - sleteo (sivi soko) jer se naleteo visoko. :)
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 23:13 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: KiM je napisao/la: Opsutnut sam ovim. Osupnut, gospodine KiM  Poliglot vrhunskih Banjolucki intelektualac. Osupnut sam. Dajte autogram. Bez kred. kartice i pina. Glasovat će za vas kada se ujedinimo i vi se kandidirate .
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Alternativa Postano: 13 lip 2016, 23:22 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Svakoj slici alternativa je smajli  Edit: bez objašnjenja a shodno fotografiji reč bi značila - sleteo (sivi soko) jer se naleteo visoko. :) ama nije ovo sokol, nego bjeloglavi sup.  vidiš kako te oSUPnuto gleda, kao da si pala s Marsa. dakle, osupnut: zaprepašten, začuđen, ili iz rječnika Citat: neugodno (se) iznenaditi, biti zatečen a još bih dodala i - naći se u čudu. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 23:27 |
|
|
KiM je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Osupnut, gospodine KiM  Poliglot vrhunskih Banjolucki intelektualac. Osupnut sam. Dajte autogram. Bez kred. kartice i pina. Glasovat će za vas kada se ujedinimo i vi se kandidirate . Istina da je gospodin Agathonikos veoma šarmantan da ne kažem sladak kao najslađa voćka, ali ipak preteraste kada biste da ga kandidirate. Što se mene tiče, ja bih ga kandidovala za premijera Srbije. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: bjeloglavi sup zove kondora, kondore javi se :) Postano: 13 lip 2016, 23:27 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Alternativa Postano: 13 lip 2016, 23:29 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Svakoj slici alternativa je smajli  Edit: bez objašnjenja a shodno fotografiji reč bi značila - sleteo (sivi soko) jer se naleteo visoko. :) ama nije ovo sokol, nego bjeloglavi sup.  vidiš kako te oSUPnuto gleda, kao da si pala s Marsa. dakle, osupnut: zaprepašten, začuđen, ili iz rječnika Citat: neugodno (se) iznenaditi, biti zatečen a još bih dodala i - naći se u čudu.  Vašom dobrotom sam osupnuta. Nisam čula za beloglavog supa, doduše ni za crnoglavnog ali nema veze. Prevod je bitan.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Alternativa Postano: 13 lip 2016, 23:31 |
|
|
Ksenija je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ama nije ovo sokol, nego bjeloglavi sup.  vidiš kako te oSUPnuto gleda, kao da si pala s Marsa. dakle, osupnut: zaprepašten, začuđen, ili iz rječnika a još bih dodala i - naći se u čudu.  Vašom dobrotom sam osupnuta. Nisam čula za beloglavog supa, doduše ni za crnoglavnog ali nema veze. Prevod je bitan. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Leteće kokoši Postano: 13 lip 2016, 23:33 |
|
|
Slabo stojim s pticama. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Leteće kokoši Postano: 13 lip 2016, 23:39 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Slabo stojim s pticama.  ti si kao moja sestra - nema 'tice do prasice. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Zoologija Postano: 13 lip 2016, 23:43 |
|
|
Ne u tom smislu, npr. ne razpoznajem svraku od gavrana, dok mi papagaji idu. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: nema 'tice do prasice Postano: 13 lip 2016, 23:57 |
|
|
a idu ti i naslovi. počet ću te kopirati. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: :zubati Postano: 14 lip 2016, 00:04 |
|
|
Slobodno kada već postoji i takva mogućnost a i deluje rastresito. Naročito je zgodno ako je naslov teme blesav pa mu doakaš. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|