|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 113 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 13:44 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Low energy Vladek, sasro se junak ko grlica. Ne verujem, samo ga je gospođica Sara zbunila sa dresom BiH. Ima gospodin Vladimir energije za gospođicu Saru, rekao bih i previše i verujem da bi i gospođica Sara bila fascinirana njom kad bi se uživo sreli.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 13:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Low energy Vladek, sasro se junak ko grlica. a tvoja prija mahaluša below low. baš ste par.  Samo komentiram činjenicu da je nakon 5 godina motanja ko mačak oko vruće kaše dobio priliku koju je pacerski ispustio.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 13:59 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17418 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: a tvoja prija mahaluša below low. baš ste par.  Samo komentiram činjenicu da je nakon 5 godina motanja ko mačak oko vruće kaše dobio priliku koju je pacerski ispustio. koju priliku? da mu se za mjesec dana javi na forumu i napiše - eto nisam stigla?  jao koje spike vi pušite... dobro je rekao akademik Pečarić - pametni znaju zašto je dobro da postoje budale. mi se sprdamo s njima, a oni uživaju jer su u centru pažnje. dobro nama, dobro njima. win-win situacija.  tako da ja sad odoh na balkon, a vi nastavite u revijalnom tonu.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 14:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Samo komentiram činjenicu da je nakon 5 godina motanja ko mačak oko vruće kaše dobio priliku koju je pacerski ispustio. koju priliku? da mu se za mjesec dana javi na forumu i napiše - eto nisam stigla?  jao koje spike vi pušite... dobro je rekao akademik Pečarić - pametni znaju zašto je dobro da postoje budale. mi se sprdamo s njima, a oni uživaju jer su u centru pažnje. dobro nama, dobro njima. win-win situacija.  tako da ja sad odoh na balkon, a vi nastavite u revijalnom tonu. Možda da, možda ne. Sad mu samo preostaje ŠBBKBB.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 14:23 |
|
|
Kad smo kod kafe, zašto taj poziv na kafu uvek u sebi ima i nešto što nema poziv na sok, recimo.
Šta je to u kafi što podseća na vođenje ljubavi a nije u soku? Ovde ne mislim konkretno na poziv gospođice Sare upućen gospodinu Vladimiru, već uopšteno jer iz iskustva znam kad bih neku devojku pozvao na kafu, uvek bi joj u očima nešto video što nisam video pri pozivu na sok npr. I čaj ima možda još i jaču simboliku od kafe, jer bi me tada devojka pogledala još neobičnije i tačno se videlo da o nečemu razmišlja dok me gleda i odgovara na ljubazni poziv na druženje.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 14:43 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Što se mene tiče ja nikad za ovo godina na forumu nisam nijedno muško biće zavlačila. Ni u kom smislu. Što bi rekao dudu ( veliki poznavalac ženskog roda) meni nedostaje to što ženama uredjeno. Hendikepirane sam.
Igre toplo-hladno ne znam igrati. Niti prikriti osjećaje, pa da lik nikad nije siguran jesam li s njim ili imam i par usputnih kombinacija.
Uglavnom, poziv Vladi je bio polušala. Nisam mislila da oblaci dresove BHF-a, nego sam željela vidjeti kako duhovito moze iznenaditi. Boa je meni dobro poznat teren i tamo obično volim biti kad sam u Posavini. Isto tako kaVu s Vladom bi popila, i pojavila se milion posto da je neki dogovor pao. Nikog nisam zahebala u životu pa ne bi ni Vladu. Samo što se tiče sad neke emotivne veze Vladi je jasno da je zbog niza privatnih razloga nisam materijal za takvo što.
Pizdarije i naknada kemija ne postoje. Mi se fino zezamo i ja i Vlado i to je sve.
Uglavnom, što mi glupo ispalo kod njega i za prijateljsku kaVu??? Nametanje "Moskve"
Valjda u ovakvim situacijama iako je kaVa prijateljska žensko bira teren .. Iz prostor razloga što se na nekim mjestima čovjek i u BIH osjeća sigurnije.
Zato Vlado idući put kad ti djevojka kaze ime lokala gdje želi, ti ju ne znaš, makar se radilo i o poslovnom predlogu složi se sa izborom. Eto savjet od mene dobronamjeran. :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 14:50 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Kad smo kod kafe, zašto taj poziv na kafu uvek u sebi ima i nešto što nema poziv na sok, recimo.
Šta je to u kafi što podseća na vođenje ljubavi a nije u soku? Ovdje, "let's grab a coffee" implicira dnevni, donekle neobvezujući sudar sa eventualnom opcijom da se digne na veću razinu. "Let's go for a drink ili let's grab drinks" je eskalacija jer već predstavlja noćni setting, što dakako ostavlja opciju da je tu već a hint of sexual interest. Večera je pomalo try before you buy, onako dodatni test "kemije". Ne mogu dovoljno naglasiti važnost humora. 3 večere = guaranteed sex (u smislu da ako nije već do tada, to je zadnja šansa)
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 14:59 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Da si u Sarajevu, odvedeš tri put djevojku na ćevape u Želju ili možda kod HaDžibajrića i za malo love po tim napisanim pravilima se okoristiš. Samo ono treći put, naručiš joj ćevapi bez luka  Ovako plaćaj masno :) Ja kad sam u ZG pa i u prolazu ( ribica zna) javim se svima dragim i poznatim. Toliko ostajem... pa ko moze me ubaciti u raspored.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 15:46 |
|
|
Nešto me zaboli za ovu debilnu temu i trabunjanje po njoj, ali prvi post ako ostane samo govoi o vama, adminstacijo! Postidite se!
I ne zaboravite Memento mori!
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 18:46 |
|
|
Ja što sam stariji sediji i puniji love dižem ulog. Ne želim riskirati da fulam. Loše se osjećam . Ego. Primjer 1 idemo u spa centar na celodnevni odmor. Relax masaža bazen djakuzi. Primer 2 otmena večera sa šampanjcem primer 3 udata zauzeta ručak u drugom gradu uz muziku i motel dnevni boravak.
KaHva mi isprofanisana. Te seme ima moj mladji sin od 16g. I kafe devojke imaju i kući popit. Mora u mojim godinama egzotika. Što je mladja i sladja prid i DOPLATA je veća. Ne palim se ko moji vrsnjaci. Kao ona je sa njim što je lep i zgodan. A on ćelav mastan i zadrigo.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 19:17 |
|
|
Izgubih. :(  Sarajka, dali bi ti za moju dušu (  ) obukla majicu Srbije i okačila je na svoj facebook? :) Naravno da nebi, opasan je Amidža (  ), a i završio bi na aparatima od silnog uzbuđenja.   Saro, dali si za kompromis, da se satanemo i to principu bez zastava, kao UN, uz fusnotu.  Saro, ja bih te raširio u predjelu ruže i navukao veoma prisno ka sebi. Šteta što ne želiš snažnog mladića koji bi te svojom snagom nosao po polju ispod šljive nasred njive. Dali si za neobaveznu kafu? Nema smisla da ako nisi zainteresovana da te ćeram na tu strašnu foru koji čuvam za te. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 19:20 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Kad smo kod kafe, zašto taj poziv na kafu uvek u sebi ima i nešto što nema poziv na sok, recimo.
gosn Aga, rek'o bi čovek kad Vas čita da nikad niste slušali Indexe. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 19:39 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Kad smo kod kafe, zašto taj poziv na kafu uvek u sebi ima i nešto što nema poziv na sok, recimo.
gosn Aga, rek'o bi čovek kad Vas čita da nikad niste slušali Indexe.  Pa i nisam nešto, možda 2-3 pesme da sam čuo a nijednoj od njih ne znam naslov dok ne proverim na internetu. Objasnite tu vezu, gospođice Gabi.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 19:41 |
|
|
KiM je napisao/la: Ja što sam stariji sediji i puniji love dižem ulog. Ne želim riskirati da fulam. Loše se osjećam . Ego. Primjer 1 idemo u spa centar na celodnevni odmor. Relax masaža bazen djakuzi. Primer 2 otmena večera sa šampanjcem primer 3 udata zauzeta ručak u drugom gradu uz muziku i motel dnevni boravak.
KaHva mi isprofanisana. Te seme ima moj mladji sin od 16g. I kafe devojke imaju i kući popit. Mora u mojim godinama egzotika. Što je mladja i sladja prid i DOPLATA je veća. Ne palim se ko moji vrsnjaci. Kao ona je sa njim što je lep i zgodan. A on ćelav mastan i zadrigo. Hm, zanimljivo štivo, gospodine KiM. Nešto razmišljam, kako ta ženska nežnica ima zastrašujuću moć nad zdravo formiranim muškim čeljadetom kroz vekove, to je neverovatno.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 19:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: gosn Aga, rek'o bi čovek kad Vas čita da nikad niste slušali Indexe.  Pa i nisam nešto, možda 2-3 pesme da sam čuo a nijednoj od njih ne znam naslov dok ne proverim na internetu. Objasnite tu vezu, gospođice Gabi. ima forumaša koji Vas hvale kao pametnog i obrazovanog muškarca, a ja odmah otkrijem rupu u znanju. Indexi su opća kultura, manite se cajki i narodnjaka. uskoro će Vaša domovina u EU, a vi još diplite po brdima...ne valja Vam pos'o, nikako. obratite pažnju na refren. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 19:52 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Indexi su opća kultura
Moji kriterijumi za opću kulturu daleko prevazilaze slušanje nekakve muzičke grupe slušane na nekom određenom i malom prostoru, gospođice Gabi. To mi zvuči onako dosta provincijalno i skučeno, da ne kažem nešto drugo.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 20:02 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 20:03 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: Indexi su opća kultura
Moji kriterijumi za opću kulturu daleko prevazilaze slušanje nekakve muzičke grupe slušane na nekom određenom i malom prostoru, gospođice Gabi. To mi zvuči onako dosta provincijalno i skučeno, da ne kažem nešto drugo. pa morate uzeti u obzir okruženje u kojem ste odrastali. nije sve u bivšoj državi bilo loše. i nije provincijalno. ne treba se sramiti vlastite kulture i baštine, jer kod nas ima zaista vrijednih stvari. ok, Indexe nije zaštitio UNESCO, ali po mom sudu spadaju u opću kulturu. ne morate se složiti, ali ja ostajem pri tome. evo, uzmite recimo The Doors koji su možda malo stariji od Indexa. usporedite tekstove, instrumente, tehnologiju. znam, blasfemija. ali Indexi nimalo ne zaostaju za njima. jer kad prevedete engleske tekstove nisu puno kvalitetniji od naših. Modra rijeka. zar nije bolja od bilo kojeg Morrisonovog teksta (a znam ih poprilično jer volim njegovu poeziju)?
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 20:10 |
|
|
Ma shvatite, glas gospodina Davorina mi nikad nije ležao i to je verovatno glavni razlog za ignorisanje Indexa. The Devil is in the details i ako ti neki detalj zasmeta, uzalud sugestije sa strane. U njegovu poeziju ne ulazim, ne poznajem je ili je poznajem vrlo malo pa iz tog razloga je ne bih komentarisao ali verujem ljudima kad kažu da je dobra.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 20:16 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ma shvatite, glas gospodina Davorina mi nikad nije ležao i to je verovatno glavni razlog za ignorisanje Indexa. The Devil is in the details i ako ti neki detalj zasmeta, uzalud sugestije sa strane. U njegovu poeziju ne ulazim, ne poznajem je ili je poznajem vrlo malo pa iz tog razloga je ne bih komentarisao ali verujem ljudima kad kažu da je dobra. uzmite si truda i poslušajte. i usporedite sa svjetskom glazbom tog vremena. ako ništa drugo onda Modru rijeku (uglazbili su pjesmu Maka Dizdara i to vrhunski). Modra rijeka
Nikto ne zna gdje je ona Malo znamo al je znano
Iza gore iza dola Iza sedam iza osam
I još huđe i još luđe Preko gorkih preko mornih
Preko gloga preko drače Preko žege preko stege
Preko slutnje preko sumnje Iza devet iza deset
Tamo dolje ispod zemlje I onamo ispod neba
I još dublje i još jače Iza šutnje iza tmače
Gdje pijetlovi ne pjevaju Gdje se ne zna za glas roga
I još huđe i još luđe Iza uma iza boga
Ima jedna modra rijeka Široka je duboka je
Sto godina široka je Tisuć ljeta duboka jest
O duljini i ne sanjaj Tma i tmuša neprebolna
Ima jedna modra rijeka
Ima jedna modra rijeka – Valja nama preko rijeke
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 20:34 |
|
|
Evo upravo je slušam i opet onaj isti osećaj kao što sam ga imao i dosad. Indexi mi ne leže i ciao.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 20:35 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Indexi Postano: 13 lip 2016, 20:54 |
|
|
Ni meni nikada nisu legli Indexi, i uvek je svaku iole podnošljivu pesmu upropastio refren. Što se teksta tiče, on može biti plus svakoj pesmi ali nije nužan. Kako bismo inače slušali instrumentale a oni su zapravo najjači.
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 20:58 |
|
|
Gosn Aga spalili ste most ka Zgabi. Kao Imperator Trajan bežeći iz Dacije preko Dunava kad bi poražen. Šteta omekšali ste ljutu Hdzovku i domoljubnu Hrv. Trebaju nam lobisti. Vidite Čehine karte. Ostaćete u njegovom sektoru. Kao 41.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 21:01 |
|
|
KiM je napisao/la: Gosn Aga spalili ste most ka Zgabi. Kao Imperator Trajan bežeći iz Dacije preko Dunava kad bi poražen. Šteta omekšali ste ljutu Hdzovku i domoljubnu Hrv. Trebaju nam lobisti. Vidite Čehine karte. Ostaćete u njegovom sektoru. Kao 41. grdno se varate. Gabi je zlopamtilo. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|