|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 113 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ksenija
|
Naslov: Tema Postano: 13 lip 2016, 21:06 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: grdno se varate. Gabi je zlopamtilo.  Nisi! Pomisli čemu nas uče Hristove reči.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Tema Postano: 13 lip 2016, 21:17 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17418 Lokacija: יום טוב
|
Ksenija je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: grdno se varate. Gabi je zlopamtilo.  Nisi! Pomisli čemu nas uče Hristove reči. ma u svezi glede gosn Age. zapravo da, imaš pravo, ustvari i nisam. tko tebe psovkom, ti njega pjesmom. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 21:35 |
|
|
Ni ta psovka nije pala s neba, gospođice Gabi. Sećate li se onog poređenje s govnima a na takvo poređenje, nije ni psovku teško izvući iz tipkovnice.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 21:37 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ni ta psovka nije pala s neba, gospođice Gabi. Sećate li se onog poređenje s govnima a na takvo poređenje, nije ni psovku teško izvući iz tipkovnice. ja se sjećam da ste mi spomenuli mrtvog oca i mater, a povod je bio bezazlen. može biti da sam subjektivna i da mi pamćenje popušta, ali nema tog razloga ni povoda da nekome spominjem pretke.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 21:40 |
|
|
KiM je napisao/la: Gosn Aga spalili ste most ka Zgabi. Kao Imperator Trajan bežeći iz Dacije preko Dunava kad bi poražen. Šteta omekšali ste ljutu Hdzovku i domoljubnu Hrv. Trebaju nam lobisti. Vidite Čehine karte. Ostaćete u njegovom sektoru. Kao 41. Bojim se da vas ponekad baš ništa ne razumem, gospodine KiM 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 21:43 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: KiM je napisao/la: Gosn Aga spalili ste most ka Zgabi. Kao Imperator Trajan bežeći iz Dacije preko Dunava kad bi poražen. Šteta omekšali ste ljutu Hdzovku i domoljubnu Hrv. Trebaju nam lobisti. Vidite Čehine karte. Ostaćete u njegovom sektoru. Kao 41. Bojim se da vas ponekad baš ništa ne razumem, gospodine KiM  gospodin KiM u svemu vidi neku muško-žensku shemu. on valjda misli da put do ženinog srca vodi preko članstva u EU. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 21:45 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ni ta psovka nije pala s neba, gospođice Gabi. Sećate li se onog poređenje s govnima a na takvo poređenje, nije ni psovku teško izvući iz tipkovnice. ja se sjećam da ste mi spomenuli mrtvog oca i mater, a povod je bio bezazlen. može biti da sam subjektivna i da mi pamćenje popušta, ali nema tog razloga ni povoda da nekome spominjem pretke. To da vam otac nije živ, rekli ste vi i ja sam vam se iskreno izvinio nakon te psovke. Vi niste prihvatili izvinjenje i opet ste me uporedili s govnetom, nakon čega sam ponovio tu psovku. Žao mi je zbog toga ali tako je ispalo.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 21:52 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ja se sjećam da ste mi spomenuli mrtvog oca i mater, a povod je bio bezazlen. može biti da sam subjektivna i da mi pamćenje popušta, ali nema tog razloga ni povoda da nekome spominjem pretke.
To da vam otac nije živ, rekli ste vi i ja sam vam se iskreno izvinio nakon te psovke. Vi niste prihvatili izvinjenje i opet ste me uporedili s govnetom, nakon čega sam ponovio tu psovku. Žao mi je zbog toga ali tako je ispalo. e bome niste. kad sam rekla da mi je otac umro, spomenuli ste majku. no nebitno. Vaše riječi govore više o Vama nego o meni. a ako kažete nešto pametno, ja neću reći da je glupost samo zbog toga.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 21:59 |
|
|
Bome jeste. Ono insistiranje na govnetu nakon izvinjenja govori i o vama, a i nemate ispod avatara natuknicu o tome ko vam je živ a ko ne. Uglavnom, imate taj poriv za uvredom a da vas pre nje niko nije ni dlakom očešao i pomenuo vas, baš kao što je i ono pominjanje brda na početku ove konverzacije, u smislu, ja sam brđanin a vi ste kao gradsko dete koje je opću kulturu pokupilo na Oxfordu i te forice.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 22:06 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Bome jeste. Ono insistiranje na govnetu nakon izvinjenja govori i o vama, a i nemate ispod avatara natuknicu o tome ko vam je živ a ko ne. Uglavnom, imate taj poriv za uvredom a da vas pre nje niko nije ni dlakom očešao i pomenuo vas, baš kao što je i ono pominjanje brda na početku ove konverzacije, u smislu, ja sam brđanin a vi ste kao gradsko dete koje je opću kulturu pokupilo na Oxfordu i te forice. ne bih se složila. moji pretci, bilo živi bilo mrtvi, ne pišu na forumu. nema potrebe da ih itko spominje u bilo kojem kontekstu. meni možete napisati štogod hoćete. ja Vaše roditelje nisam spominjala. nisam uvijek najpristojnija (takva je atmosfera na forumu, što i ova tema pokazuje), ali neću nikome psovati mater zato što se ne slažem s njim/njom.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Temičica Postano: 13 lip 2016, 22:10 |
|
|
Ma pustite šta je bilo, važno da je prošlo. Živimo sadašnji trenutak. Mislim da će ovo pomoći za uspostavljanje mira i tolerancije, drage kolege. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 22:13 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ne bih se složila. moji pretci, bilo živi bilo mrtvi, ne pišu na forumu. nema potrebe da ih itko spominje u bilo kojem kontekstu. meni možete napisati štogod hoćete. ja Vaše roditelje nisam spominjala. nisam uvijek najpristojnija (takva je atmosfera na forumu, što i ova tema pokazuje), ali neću nikome psovati mater zato što se ne slažem s njim/njom.
Nema potrebe ali kad nekog uvredite bez razloga, onda tom nekom ne možete određivati pravila po kojima će on uvrediti vas. Kao kad nekom odvalite šamar a onda se bunite što vam je taj neko odvalio dva.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 22:17 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ne bih se složila. moji pretci, bilo živi bilo mrtvi, ne pišu na forumu. nema potrebe da ih itko spominje u bilo kojem kontekstu. meni možete napisati štogod hoćete. ja Vaše roditelje nisam spominjala. nisam uvijek najpristojnija (takva je atmosfera na forumu, što i ova tema pokazuje), ali neću nikome psovati mater zato što se ne slažem s njim/njom.
Nema potrebe ali kad nekog uvredite bez razloga, onda tom nekom ne možete određivati pravila po kojima će on uvrediti vas. Kao kad nekom odvalite šamar a onda se bunite što vam je taj neko odvalio dva. pa ja bih rekla da je najpoštenije šamar za šamar. ali to sam ja. no, kolegica Ksenija je u pravu, vratimo se na temu.  šteta da propadne ovakva veleumna ideja.  jes' da je malo nesuvisla i retardirana, ali šta se može. nismo svi iste škole pohađali.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 22:19 |
|
|
Da, gospođica Ksenija je u pravu.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 22:22 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Da, gospođica Ksenija je u pravu. onda mir? ipak je oboma na srcu naša jedina Domovina, jel tako?  sve do Zemuna. (oprostite, jače je od mene  )
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 22:23 |
|
|
Može i do Karlovca, nije problem 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Sve je tako vickasto Postano: 13 lip 2016, 22:27 |
|
|
Pošto je tema na humoru mogu ispričati i koji vic. Nadam se da će se održati. Ručaju mama, tata i mali sin. Sin: Tata, a zašto si se ti oženio sa mamom? Otac se obraća supruzi: Eto vidiš, ni detetu nije jasno. 
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 22:29 |
|
|
Tko se voli i želi taj se svađi i psuje. Jake emocije i čak negativne bolje su od indiferentnosti. Preko Zgabi do EU rajha. Mislil sam prečicom ali se ispricavam. Ne znam kronologiju vaše opsesivnosti. Oprostite. Opsutnut sam ovim.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 22:32 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Bojim se da vas ponekad baš ništa ne razumem, gospodine KiM  gospodin KiM u svemu vidi neku muško-žensku shemu. on valjda misli da put do ženinog srca vodi preko članstva u EU.  Gosn Aga novo hrvatski je malo ne razumljiv. Skuzil san vas.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Satirični upisi : Tužna stvarnost i duhovito opisana realnost ... Postano: 13 lip 2016, 22:33 |
|
|
KiM je napisao/la: Opsutnut sam ovim. Osupnut, gospodine KiM 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sve je tako vickasto Postano: 13 lip 2016, 22:34 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Pošto je tema na humoru mogu ispričati i koji vic. Nadam se da će se održati. Ručaju mama, tata i mali sin. Sin: Tata, a zašto si se ti oženio sa mamom? Otac se obraća supruzi: Eto vidiš, ni detetu nije jasno.   gosn KiM, s obzirom da ste Vi započeli ovu temu, sad kusajte ono što ste skuhali. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Imagine Postano: 13 lip 2016, 22:35 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Da, gospođica Ksenija je u pravu. onda mir? ipak je oboma na srcu naša jedina Domovina, jel tako?  sve do Zemuna. (oprostite, jače je od mene  ) Da se ja pitam
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Osupnut Postano: 13 lip 2016, 22:43 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: KiM je napisao/la: Opsutnut sam ovim. Osupnut, gospodine KiM  Zamislite, odem na google translate, upišem "osupnut" i izbaci mi da je reč finska ali nema prevoda. Onda pokušam sa bosanskom varijantom i dobijem prevod na turski. Da ne bih pretpostavljala značenje reči ljubazno vas molim za prevod, gospodine Agathonikos. Unapred se zahvaljujem i želim ugodnu veče. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Osupnut Postano: 13 lip 2016, 22:46 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Unapre se zahvaljujem i želim ugodnu veče.  Iznenađen, zbunjen, zaprepašten 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: HB Translate Postano: 13 lip 2016, 22:52 |
|
|
Hvala najlepše 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|