|
|
Stranica: 41/44.
|
[ 1078 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 12 ožu 2017, 05:56 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: kad je najteže treba se cerekat i prkosit..., ev jedan prigodan: Mali oglas iz BiH: Prodajem kuću, dobro ušćuvanu,... prešla samo deset metara. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) postoji i buđava verzija - prodajem kuću na klizištu, lokacija uskoro u centru. Još jedna kuća na prodaju, sa pogledom na budućnost: ![slika](http://tvmost.info/images/vesti/foto_vest__1473676036.jpg)
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 12 ožu 2017, 06:13 |
|
|
Prodajem kuću, sa pogledom na budućnost!![slika](http://minusiplus.blog.hr/slike/originals/cane.jpg)
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ksenija
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 13 ožu 2017, 15:37 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 15 ožu 2017, 07:43 |
|
|
Jedan dječiji i andjelu koji ne leti:
- Mama, lete li andjeli? - Lete dušo, a zašto? - Sinoc sam čuo kad je tata rekao novoj kućnoj pomoćnici "andjele". Kad će ona poletjeti? - Odmah sutra, dušo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 19 ožu 2017, 07:33 |
|
|
Jedan politički:
Kaže Mujo Hasi: - Dođi Haso, nešto važno da ti kažem! Haso: - Reci Mujo, šta je? Mujo: - Angela Merkel dolazi u Sarajevo! Haso: - Pa šta to meni kažeš bolan Mujo, nisam ti ja Gavrilo Princip! ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 ožu 2017, 17:57 |
|
|
Šta je to Supermen poza?
Kad si u javnom wc-u na čučavcu i držiš ruku na kvaki od vrata, da netko ne bi ušao. ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 01 tra 2017, 16:43 |
|
|
Razgovaraju dvije prijateljice: „Čula sam da si se vratila k mužu!“ „Da , nisam mogla više gledati kako prasac uživa.“
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 03 tra 2017, 06:52 |
|
|
Zimsko vrijeme - ljetno vrijeme!?
Dolazi Medvedev kod Putina i nervozno mu predlaže da ukinu više ove vremenske zone, pita njega Putin; - Zašto ? - Pa ne snalazim se više, odletim u drugi grad, zovem kući a oni svi spavaju. - Prošli put tebe probudim u 4 ujutru, a mislio sam da je veče. - Zovem Angelu Merkel da joj čestitam rodjendan, kaže bio juče. - Predsjedniku Kine čestitam Novu godinu, kaže da je sutra. - Ma dobro, sve su to pizdarije - govori mu Putin. - Ma kakve pizdarije, sjećaš se kad se srušio onaj Poljski predsjednički avion? Ja zovem da im izjavim saučešće, kaže čovjek da avion još nije ni poletio...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MIR
|
Naslov: RAZBIBRIGA Postano: 13 tra 2017, 19:39 |
|
|
Psihoterapija, ali nije povezano s AgrokoromOd djetinjstva imam noću strah da je netko ispod mog kreveta. Otišao sam kod psihoterapeuta i rekao mu: - Imam problem. Svaki put kad liježem u krevet mislim da je netko ispod njega. Strah me je ... Mislim da ću poludjeti ... - Mogu Vas izliječiti ! Dolazit ćete na razgovor tri puta tjedno i za godinu dana oslobodit ću vas tog straha. - Koliko će to koštati ? - Petsto kuna po posjeti . - Moram razmisliti, pa ću Vam javiti . Šest mjeseci kasnije prepoznao me na ulici. - Zašto niste došli na terapiju ? - Pa, petsto kuna, tri puta tjedno i tako cijelu godinu je puno novaca. Jedan konobar me izliječio za 100 kuna! Bio sam tako sretan što sam uštedio sav taj novac da sam si kupio novi auto ! " - Kako je to uspio ? Koji savjet Vam je dao ? - Rekao mi je da odrežem noge od kreveta ! ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
iJozo
|
Naslov: Re: RAZBIBRIGA Postano: 14 tra 2017, 10:45 |
|
|
Ti zbijas sale dok cetnici krisom preuzimaju i zauzimaju Hrvatsku. Narod nista o tom ne zna, ti znas ali radije pricas viceve.
_________________ Djela su bitnija od rijeci.
Muslimanski SDP i Sejdo Komsic vode BiH u raspad. Njihov sam fan.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MIR
|
Naslov: Re: RAZBIBRIGA Postano: 22 tra 2017, 01:23 |
|
|
iJozo je napisao/la: Ti zbijas sale dok cetnici krisom preuzimaju i zauzimaju Hrvatsku. Narod nista o tom ne zna, ti znas ali radije pricas viceve. Prijatelju, ovo je mjesto za razbibrigu i malo opuštanja, jer potrebno se malo i nasmijati. Ozbiljne su teme napr. Događanja u Hrvatskoj : post1064422.html#p1064422
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ksenija
|
Naslov: Re: RAZBIBRIGA Postano: 24 tra 2017, 19:14 |
|
|
iJozo je napisao/la: Ti zbijas sale dok cetnici krisom preuzimaju i zauzimaju Hrvatsku. Narod nista o tom ne zna, ti znas ali radije pricas viceve. A da ti promeniš avatar, možda se nasmeješ na neki vic, jer vic je vic i služi isključivo da mu se nasmejemo. Ako to ne znaš, nije ti lako. Za tebe, makar se zubato nasmeši, 'vako nekako Pita Haso Muju: - Šta ti se više dopada ajfon ili ajped? Mujo odgovara: - Meni se najviše dopada ajvar! ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 24 tra 2017, 19:30 |
|
|
Ide ti Mujo prugom (u ono staro vrijeme) i ide voz. Mujo se ne miče sa pruge, a voz svira čuje ču-ču, a Mujo misli da će njega voz zaobići i na kraju udari voz Muju i Mujo se probudi u bolnici sa štakom. Bježi on iz bolnice i prolazi kraj neke kancelarije u kojoj prokuvana (ključala) voda vrije i voda se čuje ču-ču. Uđe Mujo u prostoriju i počne udarati štapom po vodi i kaže "treba njih dok su mali". ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 24 svi 2017, 06:56 |
|
|
Mujo na granici
Zaustavi policajac automobil, a u njemu Mujo, Fata i njen otac Bajro. Policajac se nagne kroz prozor i veli: - Čestitam! Vi ste milijunti vozač koji je prošao ovom cestom po propisima i zato vas nagrađujemo sa 10.000 KM ! Mujo će s olakšanjem: - Uf, dobro jebote, ja već mislio da ste me zaustavili jer nemam vozačku. I Fata se uključi u razgovor pa veli policajcu: - Ma joooj, ne slušajte Muju gospodine policajče, svašta Mujo priča kad je pijan. Bajro se na sve to javi sa zadnjeg sica: - E rekao sam vam ja, mamu vam jebem, da s ukradenim autom nećemo daleko stići! Onda se začuje glas iz gepeka: - Jesmo li prešli granicu?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 18 kol 2017, 05:18 |
|
|
Opet Mujo!
Mujo i tajna dugog života Mujo doživio stotu, pa došli novinari i pitaju ga u čemu je tajna njegove dugovječnosti. Mujo klimne i počne mirno objašnjavati: – A ‘vako ti je to kod mene… kad me muči probava, popijem pivo… kad nemam apetita, pijem bijelo vino, a crno kad mi je tlak nizak… kad mi tlak skoči, popijem rakijicu… kad se pre’ladim, pijem kuhano vino il’ rakiju… Novinar ga zbunjeno prekine: – A vodu, Mujo, pijete l’ ikad vode? Mujo odmahne glavom: – Jok, bolan, nikad nisam bio tako jako bolestan…
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 19 kol 2017, 06:52 |
|
|
Pravi srpski
Sedi devojka u autobusu, sluša muziku, kad ulazi neki matori deda. Stane pored devojke i kroz pet minuta počne standardnom forom. Povuče je za rukav i veli: 'Ajd, ustani da ja sednem, mlađa si.' 'Odjebi, budalo matora, kaže devojka' ni ne pogledavši starca. Zatim sledi ono uobičajno srpsko pičkaranje. Veli starac: 'Jebem ti mater i oca da ti jebem, jebem ti sestru i tetku i strinu i sve po spisku da ti jebem.' A devojka će onako opušteno: 'Kad možeš toliko da jebeš, možeš i da stojiš.'
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 15 ruj 2017, 02:51 |
|
|
Tko su bila četiri najveća jebača u povijesti? - TOLSTOJ: 3 godine je radio na Ani Karenjini. - NAPOLEON: umro je na Sv. Heleni. - HITLER: jebo mater svim Židovima. - LENJIN: otac svih komunista.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
kiler
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 13 lis 2017, 12:46 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7476 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
dolazi učiteljica prvi dan u školu i pita učenike da kažu kako se zovu: kaže prvi Srboljub,drugi Srbimir,treći Srbislav,četvrti Srbko,zatim Srbobran...
upita učiteljica začuđeno,šta je ovo,ima li ovdje ijedan Hrvat... javlja se neki pokunjeni malac iz zadnje klupe i kaže tiho,imam ja... pa kako se ti zoveš sine?
-Srbožder...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 07 ožu 2018, 14:00 |
|
|
Bako, gdje je tata? - U drugoj sobi. Ima problema s triperom i ne može da nađe rastvor! Tata dobacuje iz druge sobe: - Ne plaši dijete, imam problema s Twitterom i ne mogu da nađem password! ![laugh :laugh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/laugh.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Heero
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 12 ožu 2018, 20:41 |
|
|
Šta dobijemo ako stavima dva jaja na oko?
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 06 tra 2018, 06:42 |
|
|
Dva vica:
Plavuši gori kuća i panično zove vatrogasce! - Samo mirno, gospođo. Recite nam kako da dođemo do vas? - Pa onim velikim crvenim autom!
- &
Dolazi Perica iz škole i pita ga otac: - Sine, kako si prošao u školi? - Tata, ti si nogometaš, razumjećeš. Produžio sam ugovor sa prvim razredom na godinu dana.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ksenija
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 13 svi 2018, 14:53 |
|
|
Stari vic ali još uvek aktuelan: Part 1. Srbin u ZG: - Srbin sam! Zagrebčani ga oleše od batina. Part 2. Hrvat u BG: - Hrvat sam! Srbin mu odgovara - Ko ti je kriv. ![slika](https://imgfast.net/users/2511/13/64/50/smiles/2767525781.gif) Vic je što to uopšte nije vic.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 19 kol 2018, 21:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60261 Lokacija: DAZP HQ
|
jedan dominatorski.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 19 kol 2018, 22:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
A majke ti...
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
kiler
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 19 kol 2018, 22:53 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7476 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ksenija je napisao/la: Stari vic ali još uvek aktuelan: Part 1. Srbin u ZG: - Srbin sam! Zagrebčani ga oleše od batina. Part 2. Hrvat u BG: - Hrvat sam! Srbin mu odgovara - Ko ti je kriv. ![slika](https://imgfast.net/users/2511/13/64/50/smiles/2767525781.gif) Vic je što to uopšte nije vic. počešite me da se nasmijem... ![rolleyes :rolleyes](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/rolleyes.gif)
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|