|
|
Stranica: 40/44.
|
[ 1077 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Amidza
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 13 lip 2015, 22:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Ni ja. Zegejlije nisu neki "mangupi".
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 13 lip 2015, 22:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Eto. I ponavljanje poruka uništi vic. Nije više nimalo smiješan.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 14 lip 2015, 00:51 |
|
|
Došlo vrijeme da Cigani mijenjaju donji veš...Postroji stari cigo čopor djece pa im zapovjedi-E,ti daj njemu gaće,ti njemu,ti njemu..takoo,u krug!
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 14 lip 2015, 11:36 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Mar-kan je napisao/la: Došlo vrijeme da Cigani mijenjaju donji veš...Postroji stari cigo čopor djece pa im zapovjedi-E,ti daj njemu gaće,ti njemu,ti njemu..takoo,u krug! Rasistički i vrijeđa prava Sejdić Fincija tj nacionalnih manjina.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 15 lip 2015, 19:57 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Došlo vrijeme da Cigani mijenjaju donji veš...Postroji stari cigo čopor djece pa im zapovjedi-E,ti daj njemu gaće,ti njemu,ti njemu..takoo,u krug! Rasistički i vrijeđa prava Sejdić Fincija tj nacionalnih manjina. Sta si navalio na viceve? Moze ovaj,.... Tuzlak stoji u trafici i prodaje brzu hranu (cevapi, hamburgere itd) Narodna mjuza trndja do daske. Dodju neki klinci i pitaju: Jel imate Techno? Tuzlak (drsko): Ne, nemamo, samo jos pljeskavice
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 lip 2015, 18:33 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Suljo: ovo je zivot....sunce, pijesak, voda....
Mujo: ne seri i ubacuj u mjesalicu!
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 ruj 2015, 23:53 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7400 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Našli se na pustom ostrvu Mujo Haso i Suljo . Dok su šetali otokom naiđu na ljudoždere. Kralj ljudoždera im kaže da će preživjeti ako polože izazov. Prvo trebaju naći 10 jednakih voćki na otoku. I odu oni tražiti... Prvo dođe Mujo i pokaže 10 jabuka. Kralj mu kaže da ih sada još mora nagurati u guzicu bez da pokaže ikakav izraz na licu. Ovaj ugura prvu, ali već kod druge jaukne pa ga ubiju. Dođe Haso i pokaže 10 bobica. Kralj mu kaže koji je sljedeći zadatak i ovaj pomisli kako će biti lako. I ugura on 8 bobica i odjednom se počne nenormalno smijati. Ubiju ga. Nakon par trenutaka, nađu se ova dva u raju. Pita prvi drugog: - Pa zašto si se nasmijao kad si bio tako blizu da preživiš? - Ma nisam mogao izdrzati. Vidio sam Sulju kako donosi 10 lubenica!
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Simo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 05 ruj 2015, 22:34 |
|
|
kiler je napisao/la: Našli se na pustom ostrvu Mujo Haso i Suljo . Dok su šetali otokom naiđu na ljudoždere. Kralj ljudoždera im kaže da će preživjeti ako polože izazov. Prvo trebaju naći 10 jednakih voćki na otoku. I odu oni tražiti... Prvo dođe Mujo i pokaže 10 jabuka. Kralj mu kaže da ih sada još mora nagurati u guzicu bez da pokaže ikakav izraz na licu. Ovaj ugura prvu, ali već kod druge jaukne pa ga ubiju. Dođe Haso i pokaže 10 bobica. Kralj mu kaže koji je sljedeći zadatak i ovaj pomisli kako će biti lako. I ugura on 8 bobica i odjednom se počne nenormalno smijati. Ubiju ga. Nakon par trenutaka, nađu se ova dva u raju. Pita prvi drugog: - Pa zašto si se nasmijao kad si bio tako blizu da preživiš?- Ma nisam mogao izdrzati. Vidio sam Sulju kako donosi 10 lubenica! hahah dobar!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 09 ruj 2015, 23:47 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7400 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Bio Mujo ranjen u ratu u onu stvar,i dovedu ga u bolnicu na operaciju. I nakon operacije budi se Mujo i kaže medicinskoj sestri:''de bona sestro pogledaj mi dole,imao sam zapisanu jednu s kojom sam bio,vidi jel mi ostalo netaknuto''.. I pogleda sestra dole i upita ga:Mujo,evo jeste...piše Olja? A on tužno uzviknu,ajme meni,jadan ti sam,kuku kuku,šta doživjeh... Sestra ga pogleda začuđeno:pa bolan Mujo šta kukaš,eto piše ti ta Olja.. Ma bona sestro pisalo je duže,fali mi dio... Pa šta je pisalo bolan Mujo? Pa pisalo je.... 'Suada sa Alipašina polja'
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 lis 2015, 16:46 |
|
|
Vodio hodža ženu i sestru na hadž...
I sad došli da bacaju kamen,gdje trebaju ispovjediti grijehe... I kaže sestra-Alahu,oprosti mi,10x sam prevarila muža!! Došla hodžinca-Alahu dragi oprosti mi,prevarila sam muža 5x!! A onda i hodža baci kamen i uzdahnu-Alahu,oprosti mi što sam doveo ove dvije kurvetine na hadž!!
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 lis 2015, 20:35 |
|
|
Amidza je napisao/la: Ni ja. Zegejlije nisu neki "mangupi". Ah da, macho bosanska priča... Kompleksi...
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
miota
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 24 lis 2015, 22:40 |
|
|
Hvale se Amer Francuz i Mujo ko kakvu zenu ima: Amer - Moja zena je u krevetu kao tigrica Francuz - Moja je umiljata kao pudlica Mujo - Kad malo bolje pogledam, ni Fata ne lici na zensko.
|
|
Vrh |
|
|
barbarez
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 26 lis 2015, 22:42 |
|
|
Doveli Bosanac Srbin i Hrvat svoje žene u restoran. Srbin kaže daj mi šećera, šećeru kaže Hrvat daj mi meda, medena kaze Bosanac daj mi mlijeka, kravo
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 pro 2015, 20:25 |
|
|
Došli Merkel, Obama i Putin u Bosnu i povede ih Mujo, kao dobar poznavatelj tih krajeva, u lov. Parkiraju kraj šume i krenu pješice. Vozači i novinari ostanu ih čekati kraj vozila. I tako prođu kilometar, dva, 10. I eto ti medvjeda. Ugleda on njih, a Mujo poviče: – BJEŽIIIIIIIIIIIIIIII
Merkel i Obama odmah udare u trk, a iskusnom lovcu Putinu nije jasno zašto trče a imaju puške, on bi odmah pucao. No, krene za njima. Trče tako kilometar, kadli Merkel ostane bez daha. Putin stane da će upucati medvjeda, ali Mujo natovari Angelu na leđa i opet viče:
-BJEŽIIIII
…i udari u trk. Obama i Putin krenu za njim. Putinu opet ništa jasno, zašto ne pucaju? Trče oni još dva kilometra, kad posustane i Obama. Viče Mujo Putinu: ‘Stavi ga na leđa i BJEŽIIIII!’ Putinu sve nešto nije drago, pucao bi, ali ponosan da može pokazati da je jači od američkog predsjednika. Stavi on Obamu na leđa i bježe oni dalje od medvjeda.
Trče oni još dva kilometra, kad Putinu dosadi, on će upucati medvjeda. Baci on Baracka s leđa, okrene se i upuca medvjeda. Mujo se hvata za glavu, a Putin mu kaže:
– Ajde Mujo glupi Mujo, nećeš ti meni govoriti što da radim…
A Mujo odgovara:
– E kad sam ja toliko glup, sad ti nosi medvjeda još 5 kilometara!
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 pro 2015, 20:34 |
|
|
Umro/preselio političar i anđeli/meleki mu pokazuju pakao/džehennem i raj/džennet. U paklu nema-koga-nema, stolovi, iće, piće, muzika, pjesma... a u raju dosadno, samo nekakve prilike u bijelom, lelujaju, sjede, 'nako. Političar, normalno, odabere pakao. Odvedu ga tamo kad ono vatra, smrad, užas, muka i vriska. “Šta je ovo, pobogu”, pita političar. “Gdje je onaj dernek od maloprije?” “Ono je, druže, bila predizborna kampanja. Sad si glasao”, odgovoriše meleki.
|
|
Vrh |
|
|
danica64
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 15 ožu 2016, 18:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
danica64
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 ožu 2016, 21:41 |
|
|
Kalendar
Sjede Mujo i Fata navečer u dnevnoj sobi i gledaju televiziju, kad će Fata iz čistog mira:
– Joo, Mujo, baš sam nešt’ mislila, ja bi da s’ ti neki poznati glumac i da imaš puno para!
Mujo je pogleda ispod oka:
– Šta pričaš to, jadna ne bila, kak’i glumac?
Fata nastavi oduševljeno:
– Pa znaš ono, da idemo po cijelom svijetu i da nas slikavaju i da si bogat … A šta b’ ti htio da sam ja?
Mujo časkom razmisli pa ispali:
– Kalendar!
Fata ga zbunjeno pogleda:
– Kak’i sad kalendar, bolan?
Mujo slegne ramenima:
– Pa da te mijenjam svake god’ne!
|
|
Vrh |
|
|
danica64
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 ožu 2016, 21:44 |
|
|
Reklamacije
Stigao Mujo kamionom do carine pa ga carinik pita: – “Kakav tovar vozite?” – “Anti-bebi pilule.” – odgovara Mujo. – “A tako dakle… Carinik prilazi prikolici i zadiže ceradu, pa uzvikuje začuđeno: – “Pa ovdje se nalaze sve same trudne žene!” “Ah, izvinite!” – kaže Mujo – “Potpuno sam zaboravio, danas prevozimo reklamacije.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 10 svi 2016, 11:28 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
Citat: Pitala me u ljekarni... imam li njihovu karticu vjernosti. Vjernost ljekarni!?!? Jebem te Svemire.
Što je sljedeće? Groblja sa karticom vjernosti? Ono:
- "U zadnjih godinu dana sahranili ste kod nas pola obitelji... sad bi ujaka... jel imate našu karticu vjernosti?" Bloger Krule
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 19 kol 2016, 20:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76578 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jedan americki:
What is the scariest thing about a white person in prison? You know he did it.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 kol 2016, 13:36 |
|
|
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 stu 2016, 09:21 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
Citat: Nestao Bog na šest dana i anđeli krenu u potragu. Sedmi dan našli su ga kako odmara i odmah upitaju gdje je bio. Bog pokaže rukom ispred sebe i kaže: - Pogledajte što sam stvorio!, A anđeli zbunjeno upitaju što je to. Bog im odgovori: - To je planet. Nazvat ću ga Zemlja i to će biti mjesto gdje ću testirati Ravnotežu. Na primjer, stvorio sam kontinente sa ljudima različite boje kože, ovdje će biti bijeli, tamo crni, a ondje žuti. Postojat će prostori sa mnogo vode i sa malo vode, vrući i hladni, bogati i siromašni... sve je u Ravnoteži. Na to jedan od impresioniranih anđela pokaže na jedno mjesto na Zemlji i upita: - Bože, a što je onaj dio? Bog odgovori: - To je Hrvatska. Tamo su prekrasne planine, ravnice, rijeke i potoci. Ljudi tog prostora će biti lijepi, društveni, miroljubljivi i radišni. Zbunjeni anđeo na to odgovori: Ali što je s Ravnotežom? Rekao si da je sve u Ravnoteži. Bog se nasmiješi i kaže: - U sredini je Markov trg. Čekajte da vidite kakve idiote ću tamo staviti.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 09 pro 2016, 09:44 |
|
|
Izveo Mujo curu u restoran. Naručuju, ona kaže "ja ću dagnje".
Kaže Mujo: "ne kaže se dagnje nego jagnje!"
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 vel 2017, 08:19 |
|
|
- "Haso šta ti je?" - "Ma, ništa. U augustu mi je umrla majka i ostavila mi 10.000 eura." - "Uuu, umrla ti majka, nisam znao, moja sucut." ... - "Zatim mi je u septembru umro otac i ostavio mi 15.000 eura." - "I otac ti umro? Žao mi je..." - "Onda mi u oktobru umrla tetka i ostavila mi 20.000 eura." - "Tri clana obitelji za tri mjeseca? Mora da ti je teško." - "Kako ne bi bilo? Ovog mjeseca ništa, ni centa!"
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 vel 2017, 12:59 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Dolazi Medvedev kod Putina i nervozno mu predlaze da ukinu vise ove vremenske zone, pita njega Putin; - Zasto ? - Pa ne snalazim se vise, odletim u drugi grad, zovem kuci a oni svi spavaju. Prosli put tebe probudim u 4 ujutru a mislio sam da je vece. Zovem Angelu Merkel da joj cestitam rodjendan, kaze bio juce. Predsjedniku Kine cestitam Novu godinu, kaze da je sutra. - Ma dobro, sve su to pizdarije - govori mu Putin - Ma kakve pizdarije, sjecas se kad se srusio onaj Poljski predsjednicki avion? Ja zovem da im izjavim saucesce, kaze covjek da avion jos nije ni poletjeo.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|