|
|
Stranica: 9/14.
|
[ 339 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pasko
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 02 lis 2013, 18:25 |
|
|
Na kraju štase desilo na skupu Hvidre jel netko zna?
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 02 lis 2013, 21:51 |
|
|
pasko je napisao/la: Na kraju štase desilo na skupu Hvidre jel netko zna? Sve moje predpostavke su "nazalost" bile tocne,...prema onome sto sam saznao, nista novo sto nije bilo u Drveniku na sastanku. Jos se ceka ocitovanje udrge, kojoj je to "valjda" obavezno, podnjeti izvjesce. Nista nema niti na sluzbenim stranicama udruge!? Mene vise ipak zanima sto je bilo na sastnku u Zagrebu Nista necu vise reci, odmh ms BBC napada iz svih raspolozivih oruda,...
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 02 lis 2013, 23:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
mexico
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 03 lis 2013, 09:26 |
|
|
RVI ABIH ZAUZELI INSTITUT ZA REVIZIJU U SARAJEVU ,NJIH DVADESETAK NE ŽELE NAPUSTITI PROSTORIJE SVE DOK INSTITUT NE POČNE DAVATI PROCENAT INVALIDNOSTI PREMA STANDARDIMA EUROPSKE I SVJETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE,T.J. PRAVIČNA OCJENA INVALIDNOSTI,SVAKO RANJAVANJE MINIMALNO 20 % JER OSTAVLJA I FIZIČKEI PSIHIČKE TRAJNE POSLJEDICE A ISTO TAKO CERTIFIKAT CRVENOG KRIŽA,LOGORAŠI MIN., 20%, ALI TO NAŠU UDRUGU NE ZANIMA, TO NIJE NJIHOV PROBLEM,JESMO BILI NEPRIJATELJI ALI MISLIM DA U SLUČAJU KADA MINISTARSTVO BRANITELJA I VLADA FBIH NASTUPAJU OTVORENO PROTIV RVI DA I HVO I ARMIJA PREKO UDRUGA MORAJU ZAJEDNO NASTUPATI,OVDJE JE PITANJE PRINCIPIJELNOSTI A NAJVIŠE ZNANJA,NAŠOJ UDRUZI JE VAŽNIJE DA SE IGRAMO I DA PODJELE 20 TRENIRKI I HVO RVI SRETNI I ZADOVOLJNI UMJESTO DA SU NA LICU MIJESTA NA IZVORU INFORMACIJA I DA SE BORE KAKO U ZAGREBU TAKO I U SARAAJEVO ,AL' TO U SARAJEVU NIJE NJIHOV PROBLEM. PUNA PODRŠKA PROTESTIMA RVI ABIH I PORUKA DA ISTRAJU U SVOJIM ZAHTJEVIMA,....ŠTO LI JE TO SVJETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA, IGRAJU LI ONI SUPER MARIJA I DRUGIH IGRICA NA LAPTOPIMA KOJE JE HELEZ DAO UDRUGAMA, MANEEEEEEE NJIMA HELEZ NIJE MINISTAR,DO KUD LI SEŽE ZNANJE LJUDI U UDRUZI SAMO SE PITAM,DA LI SU SVJESNI SVOG NEZNANJA I NESPOSOBNOSTI.
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 03 lis 2013, 11:58 |
|
|
Mexico nisam znao za ovo...ima li gdje clanak? Zna li neko sto je bilo na sastanku u Mostraru HVIDR-e? Ima li se gdje porocitati!?
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 03 lis 2013, 12:01 |
|
|
HRVATSKI BRANITELJI IZ BIH Matić o mirovinama: Nitko nije otpisan i prekrižen Hrvatsku su branili i pripadnici HVO-a i mi smo toga svjesni. Ovdje se nikako ne radi o ukidanju statusa ili mirovinskih pravahttp://www.vecernji.hr/vijesti/matic-mirovinama-nitko-nije-otpisan-prekrizen-clanak-622637Nisu objavili cijeli clanak, gdje na kraju Matic izjavljuje da se "nada" da pripadnici HVO-a nece podnjeti tuzbe na koje ih je on primorao!?!?!?! Ovdje se vise nezna ko je lud!
|
|
Vrh |
|
|
Crotex
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 03 lis 2013, 12:56 |
|
|
Čitao sam članak,ali ne i ostatak razgovora ,OSTATAK INTERVJUA PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU VEČERNJEG LISTA! Dakle nište novo,što već neznamo.
|
|
Vrh |
|
|
mexico
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 03 lis 2013, 13:01 |
|
|
ČLANAK O PROTESTIMA RVI ABIH IMA U DANAŠNJEM AVAZU.
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 03 lis 2013, 20:13 |
|
|
mexico je napisao/la: ČLANAK O PROTESTIMA RVI ABIH IMA U DANAŠNJEM AVAZU. Stavi link da procitamo!
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 04 lis 2013, 22:26 |
|
|
Ima li kakvih novosti...!? Cini se da ce opet profit odnjeti odvjetnici, koji trljaju ruke kada se pomnozi 10.000 x 3500 kuna podnosenje odgovora na rjesenje. Ovome se jos treba dodati svaki izlazak odvjetnika u pranici...
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 04 lis 2013, 22:38 |
|
|
Milanović dolazi u dvodnevnu posjetu BiH Hrvatski premijer Zoran Milanović posjetit će u petak i subotu Bosnu i Hercegovinu, gdje će se u više gradova sastati s predstavnicima lokalnih vlasti, priopćeno je u četvrtak iz vlade.
Najavljeni su posjeti mjestima u kojima žive veće zajednice Hrvata u BiH: Livnu, Tomislavgradu, Rami, Kupresu, Bugojnu, Gornjem Vakufu-Uskoplju, Kraljevoj Sutjesci i Bobovcu.
Budući da u Bosni i Hercegovini upravo traje važan popis stanovništva, promatrači kažu kako Milanovićev posjet treba promatrati i u tom kontekstu.
Hrvatskoj je važno da broj Hrvata, konstitutivnoga naroda u BiH, ne bude bitno manji nego prije rata. Državni ured za Hrvate izvan Hrvatske pozvao je Hrvate s prebivalištem u BiH dana popisu sudjeluju i izjasne se kao Hrvati.
Prvi put službeno je Bosnu i Hercegovinu Milanović posjetio u veljači 2012., kad je posjetio Sarajevo i Vitez, te Široki Brijeg i Mostar. U travnju 2013. bio je u Stocu, Ravnome, Međugorju i Čapljini, te na otvaranju gospodarskoga sajma u Mostaru.
Po meni je ovo nevjerojatno...10.000 obitelji se jednostavno brise a premijer RH dolazi u posjet BiH!? Neznam sto se time treba postici...jos bi trebao doci i Matic,, a turisticki vodic bi mu bio predsjednik HVIDR-e...ovaj narod je definitivno LUD i nema mu pomoci!
|
|
Vrh |
|
|
mexico
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 05 lis 2013, 23:23 |
|
|
zomby prva stvar hrvatića u bih ima više od ovih 10 000 ,ili ste samo vi važni nisi mi jasan imam osječaj da ste vi sami sebi največi problem, a što se tiče odvjetnika trljanja ruki itd,pato ne treba tebe da brine zar''tvoj'' odvjetnik preporuka nove udruge,čini mi se i da kafu zajedno pijete,obilazite obljetnice ,šetnje itd nije nešto jeftiniji sa taarifom il' i ti radiš za njegov račun uz proviziju stim da ga koliko mi moja inteligencija dozvoljava ti preko udruge preporučuješ,možda te ja ne razumijem ali ti kao da radiš promociju odvjetnicima,akao nešto si mi plaho zabrinut za ove što dobiju ''rešenja'' uz tvoje ono obavezno TUŽITE,TUŽITE,ZOMBY,ZOMBY IMA NAS KOJI UMEMO DA MISLIMO.
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 06 lis 2013, 01:41 |
|
|
mexico je napisao/la: zomby prva stvar hrvatića u bih ima više od ovih 10 000 ,ili ste samo vi važni nisi mi jasan imam osječaj da ste vi sami sebi največi problem, a što se tiče odvjetnika trljanja ruki itd,pato ne treba tebe da brine zar''tvoj'' odvjetnik preporuka nove udruge,čini mi se i da kafu zajedno pijete,obilazite obljetnice ,šetnje itd nije nešto jeftiniji sa taarifom il' i ti radiš za njegov račun uz proviziju stim da ga koliko mi moja inteligencija dozvoljava ti preko udruge preporučuješ,možda te ja ne razumijem ali ti kao da radiš promociju odvjetnicima,akao nešto si mi plaho zabrinut za ove što dobiju ''rešenja'' uz tvoje ono obavezno TUŽITE,TUŽITE,ZOMBY,ZOMBY IMA NAS KOJI UMEMO DA MISLIMO. Nemojte tuziti, vjerujte na rijec Radicu, Maticu,evo i Meksiku, glede mene, nemojte me slusati ima ovdje pametnih koji ce vam reci sto i kako raditi. Sto se spomenute udruge ona je zlo leglo laznih HRVI i HVDR, ima ova na celu sa Radicem ona je rjesenje! Sto se tice odvjetnika,u pravu si ima HVIDR-a svojega pa ce on svim clanovima uraditi sve potrebno i to besplatno. Tako da ne treba niko slusati mene, poslusajte Meksika...daj ljudima tel. u HVIDR-i da ne idu okolo, sto cuvas samo za sebe! Ovaj odvjetnik sto ga spominjes, na koji nacin moze nekoga zastupati na sudovima u RH!? Ajde objasni, meni neukom i manje inteligentnom...ja sam spreman uvjek da nesto naucim. Sto se tice mojih preporuka, posto si ti inteligentan kako istices, zakljucio bih da su usmjerene na neku drugu udrugu jer je ova dozivjela sudbunu kava je i sama od vrha pa nadalje! Usmjerene su da se konacno nekon 15god. RVI pocnu skupljati, ovako lice na stado ovaca, koje svako odvede na sisanje kada mu napamet padne. Zbog ovakvih zakljucaka, nikada hrvati u BiH nece biti slozni, jer uvjek neko izide sa ovakvom pricom kao ti,da neko radi nekome iza leda i za vlastiti interes. Za tvoju informaciju ja imam privatni obrt, jos je u plusu, ali sam i sudionik Domovinskog rata pa iz tih razloga pokusavam ujediniti razjedinjene udruge. Kada budes razmisljao o brojevima (valjda si nekada vodio/imao privatni obrt) kupi i stavi na stol (10.000 x 4 clana obitelj = 40.000) 40.000 kuverata te mi reci sto vidis? Ja znam svasta popravit, samo ne mogu karakter, nemam dijelove!
|
|
Vrh |
|
|
mexico
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 06 lis 2013, 08:07 |
|
|
Kao pravnik mislim da se ne'ko forsira na uštrb drugih,imaju idrugi hrvatići u bih probleme a ne samo rvi-10 000 pa vaš je problem u proceduri ,postjoe i drugi dijelovi hrvatskog korpusa u bih, ne trebaš se ljutiti na konstruktivnu kritiku,budimo parlamentarni,više mišljenja daje put do rješenja. Ne treba nama svima popravak, treba nama generalni remont,Milanović ima probleme zdravstva,školstva,popisa pa ne očekuješ valjda da dođe u Vitez i pravi sedeljku s rvi.
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 06 lis 2013, 10:57 |
|
|
Ja neemam razloga za ljutnju,ali pogresnu iterpretaciju imam,stoga je pametnije pitati nego sam davati zakljucke. U temi dolazak Milanovica u BiH,procitaj sto sam napisao...POVODOM DOLASKA,OCEKUJEM NA PROLJECE OTVARANJE NOVIH PROIZVODNIH POGONA,KOJA CE SE ROBA IZVOZITI U RH,NA OBOSTRANU KORIST. U PROTIVNOM JE OVO TURISTIBKA POSJETA! Mislim da sam bio jasan.
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 06 lis 2013, 11:01 |
|
|
Odavno na prostorima bivse Yuge politicari misle samo na sebe! I ko je to Milanovic da ne sjedne i ne razgovara sa RVI,selaljakom,radnikom,..
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 06 lis 2013, 22:48 |
|
|
mexico je napisao/la: Kao pravnik .... Duzan si mo objasnjenje, a i onima koji citaju; Ovaj odvjetnik sto ga spominjes,(ne branim nikoga, najmanje mogu odvjetnike) na koji nacin moze nekoga zastupati na sudovima u RH?
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 06 lis 2013, 22:50 |
|
|
Da li netko zna razliku izmedu rjesenja kioje salje Ministarstvo Branitelja i MORH-a!?
Da li netko moze odgovoriti, zasto ista rjesenja dobijaju i stradalnici koji su u mirovinu otisli pod medudrzavnim ugovorom?
|
|
Vrh |
|
|
mexico
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 07 lis 2013, 06:33 |
|
|
pusti odvjetnike, na rješenjima koja dobivaju ovi iz međudržavnog,piše li da su stradali na južnom bojištu,ja nisam čuo za to,jer važan je osnov po kojem te izvode iz prava a to je kod nas iz '98 potvrda o okolnosti stradavanja na kojoj piše ,mjesto straddavanja ,južno bojište,ovi iz međudržavnog su morali predati'' nove''federalne potvrde,ili je bio slučaj koji navodiš na reviziji u sarajevu oboren ispod 20 % ,ISCRPIO PRAVNI LIJEK, POSLAO NOVO ''REŠENJE'' IZ SARAJEVA U ZAGREB U ROKU OD 15 DANA ,GUBI STATUS I DOBIVA RJEŠENJE O UKIDANJU MIROVINE, MOŽDA JE TO RAZLOG.
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 07 lis 2013, 12:05 |
|
|
Iskreno, vise me ne zanimaju rjesenja koja dolaze, jer je to gotova stvar i nece prestati dok se svima ne podjele...tako da je razgovor oko toga zavrsen (sto se mne tice). Ko ce dobiti,kada i sto ce uraditi je osobni problem svakoga, mene zanima na koji nacin to Matic i Vlada RH hoce rijestiti u zakonskim okvirima (izmjene i dopune),jer je to Matic javno izjavio kroz medije, te tko ce biti u toj radnoj skupini! Predstavnici HVIDR-e, nemaju ingerenciju nad cijelom udrugom (podruznicama), pa bi po logici trebali prisustvovati sve udruge(podruznice koje su iskljucene) ili njihovi predstavnici. Moze se napraviti neki okviran stav,izabrati predstavnike te nekoga iz struke, jer u protivnom za par godine ili mozda sutra se ovo moze opet desiti! Znaci ponuditi konacno rjesenje, ispred udruga proisteklih iz Domovinskog rata, s zajednickim stavom! Bez ovoga nema smisla vise niti o cemu polemisati...i dalje ce svi biti kao ovce i sisanje ce biti ovisno o politicko-ekonomskim trenutcima.
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 07 lis 2013, 12:29 |
|
|
mexico je napisao/la: pusti odvjetnike, na rješenjima koja dobivaju ovi iz međudržavnog,piše li da su stradali na južnom bojištu,ja nisam čuo za to,jer važan je osnov po kojem te izvode iz prava a to je kod nas iz '98 potvrda o okolnosti stradavanja na kojoj piše ,mjesto straddavanja ,južno bojište,ovi iz međudržavnog su morali predati'' nove''federalne potvrde,ili je bio slučaj koji navodiš na reviziji u sarajevu oboren ispod 20 % ,ISCRPIO PRAVNI LIJEK, POSLAO NOVO ''REŠENJE'' IZ SARAJEVA U ZAGREB U ROKU OD 15 DANA ,GUBI STATUS I DOBIVA RJEŠENJE O UKIDANJU MIROVINE, MOŽDA JE TO RAZLOG. Sve sto se desava hrvatima u BiH krivi su politicari koji ih zastupaju, pa i za reviziju koja je "nezakonita"! A tko se na nju do sada ocitovao...mislim samo Budimir. Ponovo ponavljam, sve udruge proistelje iz Domovinskog rata MORAJU biti prisutne na reviziji (ako do nje dode), naravno predstavnici tih udruga, pocev od Veterana,RVI,porodica poginulih i zatocenih, bez ovoga je glupost o bilo cemu pricati te bez njih je svaka revizija besmislena i nezakonita.
|
|
Vrh |
|
|
mexico
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 07 lis 2013, 12:40 |
|
|
koje su podružnice isključene ili otkazale''poslušnost Radiću ?
|
|
Vrh |
|
|
skrto
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 07 lis 2013, 20:05 |
|
|
|
Vrh |
|
|
mexico
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 07 lis 2013, 21:09 |
|
|
zaključci,pa nitko nije izišao niti isključen od gradskih udruga ili županijskih
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HVIDRA HRHB Postano: 07 lis 2013, 23:35 |
|
|
mexico, posto si odvjetnik ajde molim te ponudi zakonsko rjesenje, izmjene i dopune kojima bi stecena prava ostala ista!
Evo tvoj mali doprinos...mislim da nije tezak posao?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|