|
|
Stranica: 4/7.
|
[ 158 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Poglavnik
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 07 tra 2010, 10:33 |
|
|
@Betandwin
Možda si poznavo strikana, Drgan Mađura, on nema gdje nije bio oko sarajeva i sa HVO i sa Armijom. Znam ovo za Juku, znam da je to izazvalo odmazdu srba. Prvo je usla vojska ali oni su oca pustili jer je imao propusnice od JNA koje su mu omogucavale da izvodi ljude van iz Sarajeva (autobusima).
E onda je su upali kako kažu "Arkanovci" i "Šešeljevci" naravno pod dirigentskom palicom Bore Berijana. Prvo su tražili od okupljenih da ih otkupe, a kada su dali novac odvode ih i tu se gubi svaki trag.
Oca sam pronasao negdje 2003 kada sam dao DNK. Pokopani su bili na KOševu za vrijeme rata, a potom prebačeni u Visoko. Navodno su bili mjenjani mrtvi za mrtve.
Njih dvojica su koliko ja znam jedni koji su odvedeni iz sela. Ubili su njoš 2 žene i jednog muškarca ali zbog bježanja.
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 08 tra 2010, 19:49 |
|
|
e jest Dragan , nisam mu se mogao sjetit imena hebiga vec je godina proslo ...nebi dalje po forumu ,al ako ti je pokojni otac radio na izvodjenju iz Sarajeva , bice da je imao para i da je neko od komsija to isto znao ili mislio pa da je zato zavrsio tako, po meni podji od komsiluka , mani arkanovaca, arkanovcima je neko morao kazati za njega ,prstom pokazati ,dok velis da su samo oni nastradali
|
|
Vrh |
|
|
Uskok
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 27 tra 2010, 13:04 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
Zapovjed Rasima Delica koja je predhodila zarobljavanju pripadnika HVO Sarajevo [Poveznica]
|
|
Hz2
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 20 srp 2010, 13:10 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Zrinski je napisao/la: Reci mi da sam nešto slagao. O kojem ćemo HVOu?? Stup?? Novi Grad?? Stari Grad??? HVO Sarajevo je bila vojna formacija samo na papiru i bili su "baza" za skrivanje srba da ih muslimani nebi mobilizirali. Jebeni HVO sa Stupa je pokušao sjediti na dvije stolice. Mi ćemo biti tampon zona, bit ćemo dobri i sa jednima i sa drugima a i jedni i drugi im radili o glavi. U Doglodima dvije tri srpske kuće (Skoče) i oni im popriječili rovokopač na glavnoj cesti kod Delminijuma pa su morali obilaziti. Da ne govorimo o rovovima koje su iskopali i okrenuli prema Hrvatima. U Azićima crta prema spajića kućama uopće nije bila ni držana a od tamo su po bojničkoj cesti danonoćno tukli njihovi srpski prijatelji. Crta u Barama na Miljacki a prema Rajlovcu uopće nije ni postojala. Mogli su im se srbi komotno ušetati bez ispaljenog metka. Na kraju se to i dogodilo. Trebamo li sad o izlascima u Kiseljak i vraćanju nazad u Bare i Doglode Hrvata sa tog područja??? Malo o švercu????
Da i nabroj mi napade sa Grbavice na crtu od Bristola do Muzeja? :roll: :roll:
Ma nisam od tebe očekivao muslimansku spiku o kukavičkom HVO-u. Čudi me to, maltene laješ sam na sebe, ili ti nisi bio u HVO-u? Vodila se relativno mudra politika kojom su sačuvani hrvatski životi. Ko da je HVO bio jezičac na vagi, šta su oni mogli učiniti, ABiH je imala i previše ljudstva, ispomoć u tom smislu im je najmanje trebala. Zrinski, korektan opis iznosiš...tipkam iz Sarajeva. Pripadnike ove brigade sam razoružavao tada a brat mi je bio kod Matašina u HOS-u...
_________________ Biti srcem vezan, u tom leži snaga!?
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 27 srp 2010, 18:26 |
|
|
blago tebi , ponosis se tim ...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 17 tra 2011, 06:05 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Pitanje prvenstveno za Betandwin, i Ringa ako se javi. Čini mi se da nikad nije razjašnjeno zašto su naši tako dugo zaglavili u zatvoru Kula, đe je zapelo, Srbi prekršili dogovor, izostala podrška iz Kiseljaka, Hercegovine, nafta?? Ovi što su prešli na Grbavicu su najebali gore nego da su ostali u Sarajevu, mada su si na kraju uštedili 18 mjeseci na liniji, četnici su se ponijeli poprilično zvjerski, mučili su ih, vodili na strijeljanje itd... Evo Zelić je spomenuo Kulu, ali nije elaborirao: http://www.hercegbosna.org/kolumne/politika/odlazak-iz-sarajeva-3262.htmlCitat: Nakon toga sarajevski HVO preimenovan je u Hrvatsku brigadu 'Kralj Tvrtko' i u potpunosti je bio počinjen pod zapovjedništvo Armije RBiH. Ne mireći se s tom odlukom, a u pokušaju izlaska iz Sarajeva dolazi do zarobljavanja velikog broja pripadnika HVO-a od srpske vojske. Odveden sam u logor Kulu gdje sam proveo šest mučnih mjeseci, otkriva nam Slavko.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 17 tra 2011, 13:44 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Pitanje prvenstveno za Betandwin, i Ringa ako se javi.
Čini mi se da nikad nije razjašnjeno zašto su naši tako dugo zaglavili u zatvoru Kula, đe je zapelo, Srbi prekršili dogovor, izostala podrška iz Kiseljaka, Hercegovine, nafta??
prijatelju dogovor nije ni postojao , ovih oko 150 pofaličke satnije što je skupa prešlo ( znam da je samo jedna ostao ,koji nije htio i njega su ko fol svezali lisicama za radijator, da ga u sarajevu nebi optuzili sto nije alarmirao) su najebali iz prostog razoga što su se na početku rata borili protiv pofaličkih Srba koji su ih 93 -će dočekali na Grbavici , pa možeš mislit kako si im se obradovali...ovaj Slavko je uz to bio i neki zapovjednik, niko živ nije njih kolektivno tražio iz Kiseljaka nit je mario za njima,samo je Raič izvodio predstave za TV, znam da su se izvuli oni koji su imali lične veze pa otišli dalje za Kiseljak ili Srbiju , ko nije imao nikakve veze završio je na Romaniji da sjeće šumu , znam da je jedan najmanje poginuo tamo..neki su završili u srpskoj vojsci , i to na jevrejskom ,znam da ih je i tamo nekoliko zaginulo, uglavnom je išlo ispitivanje šta si po nacionalnosto kako pričaju , ako si Hrvat radni vod , ako si Srbin ili Jugosloven (mješani brak) puška na jevrejskom , uglavno su na Kuli završili oni koji su se baš borili protiv Srba za koje su znali da su pucali , kao npr i zapovjednik stupske bojne pod nickom Arkan , koji je imao vezu ali je svejedno popio strašne batine , i koji je nakon toga završio u nekoj gardijskoj jal u Šibeniku jal u Zadru , nesječam se više ...uglavnom nikakvog tu nije bilo dogovora , ko je imao aferima Kula , ko nije Romania ili linija na Jevrejskom. Što ih nisu počupali ovi iz Kiseljaka ostaje tajna, ja licno mislim da je razog bio taj što je hvo sarajeva odbio neke naredbe iz Gruda još 92 godine , konkretno izlazak u Konjic s brigadom tuto kompleto pa ko veli eto vam sada...
|
|
Vrh |
|
|
mungos3
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 18 tra 2011, 12:27 |
|
|
Ovdje mnogi pišu o nečemu što su čuli od nekoga a ne o onome što znaju sa sigornošću, osim nekolicine. Zbog čega su pripadnici HVO napustili crtu obrane i predali se u srpske ruke znaju oni sami, i oni trebaju da kažu o tome a ne oni koji su bili u ABiH. Priča se o nekim spiskovima pripadnika HVO u Sarajevu a nitko ne kaže da je taj spisak napravljen sredinom 1993 godine. O svima onima koji su bili prije toga, poslije pada Dogloda i Otesa većina je napustila Sarajevo na razne načine, nitko ne govori i njih nema na spisku. Veliki dio njih ni do danas ne mogu dokazati da su bili u HVO jer ih nema na tom spisku. Jedino je sarajevska HVIDR-a nešto mogla da uradi ali samo za ranjene i poginule, što su i učinili. Sramotno je da se ovdje javljaju pojedinici koji se čak i hvale da su razoružavali HVO i koji pišu razne idiotarije. Sjećam se jednog malog šupka koji nas je razoružavao u Otesu i koji je rekao da je u HVO-u sa Mejtaša. Eto, volio bih da se sretnemo jednom uživo pa da se 'prisjetimo' tih dana, jer nije tada bilo lako onima koji su bili sa oznakama HVO. Otes je pao 04.12.1992 kada su srpski tenkovi ušli u njega a ne 07.og kako je netko prije napisao. Zrinski, možemo pričati o stupskom HVO a oteškom pogotovo, samo reci, ali možemo pričati i o muslimanima koji su izlazili kao i Hrvati, i o sastancima u Delminijumu ne samo HVO nego i ABiH sa srpskom stranom, o napadima na Ilidžu iz Otesa, o krađi ABiH po Otesu i o mnogo čemu, ali samo o onome što znam iz prve ruke. O onima koji su bili kao HVO Mejtaš bolje da ne govorim, iako je možda i kod njih bilo izuzetaka.
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 18 tra 2011, 18:57 |
|
|
o kakvom ti spisku govoriš , ništa ne kontam , ko te u Otesu razoružavao , de malo ovo laganije napiši ,sve ti je z brda z dola , nemogu pohvatati
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 18 tra 2011, 19:03 |
|
|
Rajvosa ,danas pričam s čovjekom upučenom oko tog izlaska , nebi puno po forumu , ali ispada da je i tu radila sujeta , pojedinci su se pravili važni i nisu htjeli da im se sredi izlazak preko Ilidže za šta su postojale garancije i što bi bilo odrađeno preko više ga zapovjedništva , već su ko fol imali svoj dogovor s Grbavicom i bivšim komšijama s Pofalića koji su ih navukli...
|
|
Vrh |
|
|
mungos3
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 19 tra 2011, 14:22 |
|
|
Govorim o spisku pripadnika HVO-a Sarajevo, mislim nekih oko 4500 imena, ne znam tko je točno napisao da je na tom spisku bilo 60% muslimana, taj spisak je bio u MO HR HB. Taj spisak ima i sarajevska HVIDR-a. Ne mogu se točno sjetiti dali je u 8. i 9.om mjesecu 1992 (mislim da je bilo prije pada Dogloda ali nisam siguran) upali su armijaši u Vojnu policiju HVO-a u Otesu i razoružali sve koje su našli u prostoriji. Sa njima je bio i Hamdo Šašić, koji je jednom od naših (da ne govorim ime) opalio šamar jer su ga dan ranije zaustavili na punktu na ulazu u Otes (most na rijeci Dobrinji). Kasnije su ih potrpali u kombi HVO-a sa namjerom da ih odvuku u Sarajevo, ali je usput, kako je već pao mrak, naš vozač okrenuo kombi i uspio sve vratiti u Otes (smiješna situacija).
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 19 tra 2011, 19:02 |
|
|
pa dobro to za 60 posto muslimana je zajebancija , nidje veze, a za Hamdu nisam čuo
|
|
Vrh |
|
|
mungos3
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 20 tra 2011, 13:42 |
|
|
Hamo Šašić je bio nekakav muslimanski zapovjednik, mislim u njihovoj policiji, ali visokorangirani.
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 25 svi 2011, 09:52 |
|
|
sutra tj 26.05.2011. u 12 i 30 h ispred crkve Presvetog trojstva obavit će se polaganje vijenaca na mjestu predviđenom za izgradnju spomenika poginulim bojovnicima HVO-a (koji btw sarajevske i pretplatformaške i platformaške vlasti nedaju izgraditi...) a u 13h je i misa u istoimenoj crkvi za pokoj duše naših poginulih saboraca.
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 26 svi 2011, 18:24 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 26 svi 2011, 18:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25832 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Betandwin je napisao/la: http://www.hvosarajevo.ba/ Stranica skromna, ali sa dušom. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 26 svi 2011, 18:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 27 svi 2011, 19:48 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Betandwin je napisao/la: http://www.hvosarajevo.ba/ Neka i toga, samo naprijed!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 28 svi 2011, 12:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
http://www.hercegbosna.org/vijesti/bih/kao-konstitutivan-narod-hrvati-tesko-ostvaruju-svoja-prava-u-sarajevu-nakon-rata-3578.htmlCitat: Kao 'konstitutivan narod' Hrvati teško ostvaruju svoja prava u Sarajevu nakon rataKao 'konstitutivan narod' Hrvati teško ostvaruju svoja prava u Sarajevu nakon rata General Vlado Džojić: HVO nikada nije bio agresorska vojska, HVO je bio obrambena sila U organizaciji Koordinacije udruga HVO-a Grada Županije Sarajevo obilježena je 19. obljetnica osnivanja brigade "Kralj Tvrtko" HVO-a Sarajevo. Tim povodom predstavnici Koordinacije položili su vijence i upalili svijeće za sve poginule branitelje ove brigade ispred crkve Presvetoga Trojstva u Novom Sarajevu. Ovom činu, uz bivše pripadnike sarajevskog HVO-a, nazočili su i predstavnici političkog, javnog i kulturnog života grada, županije i Federacije BiH, nakon čega je u Domu Oružanih snaga BiH održana i svečana akademija. Obećanje za spomenik Tim povodom o osnivanju brigade govorio je prvi zapovjednik brigade „Kralj Tvrtko" Ivan Vulić. Prisjećajući se tih dana, Vulić je podsjetio na činjenicu da su 102 pripadnika ove brigade dala svoje živote u obrani grada Sarajeva te dodao kako je ona brojala oko pet tisuća bojovnika. Brigadir Željko Jukić također je govorio o nastanku brigade HVO-a u Sarajevu te njezinu sudjelovanju u obrani grada. Prema njegovim riječima, i pored svega što se događalo tijekom četverogodišnje opsade grada i žrtava, nakon rata Hrvati kao konstitutivan narod teško ostvaruju svoja prava u Sarajevu. Velik pljesak pobrao je predsjednik Zelenih beretki Emin Švrakić koji je obećao da će uložiti sav trud kako bi se izgradio spomenik poginulim braniteljima sarajevskog HVO-a. Nakon što je izrazio sućut obiteljima čiji su članovi poginuli u Sarajevu, Švrakić je kazao kako je i prije osnutka sarajevskog HVO-a suradnja između hrvatskih udruga i Beretki bila na zavidnoj razini. HVO bio obrambena sila Pozdrave predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića prenio je general HVO-a Vlado Džojić. On je naglasio da HVO nikada nije bio agresorska vojska, HVO je bio obrambena sila. - Žalosna je činjenica da još uvijek ima pojedinaca i skupina koji HVO smatraju agresorskom vojskom, naglasio je general Džojić. Don Tomo Knežević, sad već bivši ravnatelj Ureda katoličkog dušobrižništva Ministarstva obrane BiH, u vrijeme ratnih zbivanja i opsade grada bio je ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije, bez čije su pomoći mnogi mogli umrijeti od gladi u opkoljenom Sarajevu. U tom ratnom vihoru bio sam sretan zbog svih onih mladića koji nisu napustili Sarajevo i pobjegli. Domovinski rat je nosio i svoju odgovornost. Svatko je na svoj način doprinosio da se obrani dom, obitelj, za slobodu u miru. Katolička crkva je preko svog Caritasa dala prilog u svemu tomu, kazao je don Tomo Knežević. Slično je kazao u svom obraćanju i fra Mika Stojić, ravnatelj Caritasa Biskupske konferencije BiH. Hvala svima koji su u ratu ostali ljudi. Oni koji su poginuli, dali su najviše, ne smiju se zaboraviti, naglasio je fra Mika Stojić. Nakon svečanog dijela u salonu i vrtu Doma Oružanih snaga BiH upriličen je domjenak i druženje uz tamburaški orkestar Lira. HVO je imao dobru suradnju s teritorijalnom obranom ■ U dvorani Franjevačkog samostana sv. Ante na sarajevskom Bistriku obilježena je 19. obljetnica osnutka HVO-a Sarajevo. Ovaj pak događaj organizirala je Udruga organizatora otpora, umirovljenih i razvojačenih branitelja sarajevskoga HVO-a. Predsjednik udruge prof. dr. Marinko Pejić podsjetio je u prigodnom obraćanju na okolnosti pod kojima je početkom 90-ih, u okviru HGD-a BiH, osnovano Hrvatsko vijeće obrane u Sarajevu i iznimno dobru suradnju koju je sarajevski HVO u to vrijeme imao s Teritorijalnom obranom i drugim postrojbama koje su branile glavni grad BiH od agresije. | VL | HB.org |
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 29 svi 2011, 10:59 |
|
|
HVO je imao dobru suradnju s teritorijalnom obranom ■ U dvorani Franjevačkog samostana sv. Ante na sarajevskom Bistriku obilježena je 19. obljetnica osnutka HVO-a Sarajevo. Ovaj pak događaj organizirala je Udruga organizatora otpora, umirovljenih i razvojačenih branitelja sarajevskoga HVO-a. Predsjednik udruge prof. dr. Marinko Pejić podsjetio je u prigodnom obraćanju na okolnosti pod kojima je početkom 90-ih, u okviru HGD-a BiH, osnovano Hrvatsko vijeće obrane u Sarajevu i iznimno dobru suradnju koju je sarajevski HVO u to vrijeme imao s Teritorijalnom obranom i drugim postrojbama koje su branile glavni grad BiH od agresije.
citiram ovaj zadnji dio , to je taj cuveni Pejić koji je pobjegao u ZG u ljeto 92 i sad je osnovao svoju neku paralelnu udrugu šuruje s dajdžama i platformašima ,slavi sam za sebe obljetnicu itd , to je onaj što ispucava one podrške platformašima po novinama i tv
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 29 svi 2011, 12:37 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Betandwin je napisao/la: citiram ovaj zadnji dio , to je taj cuveni Pejić koji je pobjegao u ZG u ljeto 92 i sad je osnovao svoju neku paralelnu udrugu šuruje s dajdžama i platformašima ,slavi sam za sebe obljetnicu itd , to je onaj što ispucava one podrške platformašima po novinama i tv Zato treba raditi na afirmaciji udruge u kojoj se nalazi većina istinskih HVO branitelja Sarajeva. Mrežna stranica je dobar korak. Povezivanje s medijima, bar onim elektronskim, gdje je to lako moguće (hercegbosna.org, poskok.info, hrsvijet.net pa i dnevnik.ba, hercegovina.info, posavski-obzor.info), trebao bi po meni biti sljedeći. Bilo bi korisno i složiti neku kolumnu na tu temu, progovoriti o manipulacijama toga Pejića i njegovoj ratnoj prošlosti, javno ga razobličiti i diskreditirati...
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 18 sij 2012, 11:03 |
|
|
molio bi forumaše da ne prenose moje postove na sa-x . sve što se ima reči rečeno je ovdje, ni mi ne tipkamo o njihovim jedinicama ...to je valjda normalno , šta ja imam pisati o nečemu o čemu pojma nemam ili sam čuo rekla kazala .
|
|
Vrh |
|
|
atila
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 18 sij 2012, 13:59 |
|
|
Hamdo Sasic je bio piljar sa Ilidze,u ratu su napravili punkt policije ,u zgradama u Otesu.Sve je bilo u redu,do ulaska Jukinih,preko STUPA.Dosta nasih je bilo protiv nas,i bili su sa njima,mi s cujem bili za njih ,ustase.Tako kada vidim price tih hrvata,povracao bih.Znaju oni na koga mislim.Na Stupu probleme je stvarao Braco Martinovic,imao svoju miliciju bih.Stara recenica,MALO NAS JE AL SMO ***.Na pocetku rata Srbi su rekli ,nepucajte na nas,mi necemo na vas.To je funkcionisalo,do dolaska jukinih.Ja sam ostao da branim svoj dom ,a ne da muslimanima oslobadzam Ilidzu,koja je bila, vecinsko Srpska.To da Hrvati,Srbi nisu htjeli ginuti za muslimansku Bosnu,smatram ,ispravnim.JUKA je bio obican,bandit.Za banditom nebi posao,nigdje,a vi.
|
|
Vrh |
|
|
mungos3
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 12 vel 2012, 19:43 |
|
|
Atila u pravu si, dosta naših je bilo protiv nas, nažalost, bilo ih je koji nisu htjeli staviti znak HVO, kao oni su 'slobodni strijelci'. Ma sve je to tako ogavno, nakon 20 godina ne volim se ni sjećati puno tih stvari.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: HVO Brigada Kralj Tvrtko Postano: 18 vel 2012, 12:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pravo rijedak primjerak
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|