|
|
Stranica: 7/37.
|
[ 918 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 stu 2011, 19:28 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Nego ljudi što mislite o Elder Scrolls 5 : Skyrim ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 stu 2011, 20:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Nisam igrao. A i taj tip igica mi je nepoznat...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 stu 2011, 20:32 |
|
|
Jbg, čuo sam od prijatelja da je dobra, a ocjene na gamespotu i sličnima su odlične. A i igrao sam Elder Scrolls 4 : Oblivion tako da .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 stu 2011, 21:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59951 Lokacija: DAZP HQ
|
igrao sam ja Oblivion 2007. i još neku u tom fazonu te godine, al ne sjećam se imena. igrao sam samo zato što sam tad uzeo novi komp, pa sam čuo da su te dvije igrice grafički najzahtjevnije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 stu 2011, 22:57 |
|
|
I što ti se činilo od Obliviona? Tada mi je igrica bila super
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 stu 2011, 23:00 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: I što ti se činilo od Obliviona? Tada mi je igrica bila super na tragu Dungeon and Dragons, ne znam je li igrao itko tu igru, to je bilo popularno kod nas krajem 90-tih, kupovale se knjige u kojima su svi likovi bili obrađeni, a cijela igra se odvija zapravo u mašti. igrala se obično u 5-6 ljudi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 stu 2011, 23:11 |
|
|
dudu je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: I što ti se činilo od Obliviona? Tada mi je igrica bila super na tragu Dungeon and Dragons, ne znam je li igrao itko tu igru, to je bilo popularno kod nas krajem 90-tih, kupovale se knjige u kojima su svi likovi bili obrađeni, a cijela igra se odvija zapravo u mašti. igrala se obično u 5-6 ljudi. Da slično tome, tada u 90ima nisam igrao igrice, ali brat jest pa mi je malo pričao da je to rušilo popularnost svih igrica. Oblivion je u nekoliko navrata čak bio proglašen RPGom godine.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 stu 2011, 23:16 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: na tragu Dungeon and Dragons, ne znam je li igrao itko tu igru, to je bilo popularno kod nas krajem 90-tih, kupovale se knjige u kojima su svi likovi bili obrađeni, a cijela igra se odvija zapravo u mašti. igrala se obično u 5-6 ljudi.
Da slično tome, tada u 90ima nisam igrao igrice, ali brat jest pa mi je malo pričao da je to rušilo popularnost svih igrica. Oblivion je u nekoliko navrata čak bio proglašen RPGom godine. D&D nije kompjuterska igrica, već društvena, međutim preteča tih RPG igara kad grafika nije bila na razini da se naprave takve igre. inače, naziv igrice je outdate, u većini slučajeva se radi o pravim multimedijalnim programima. igrica je Super Mario na gameboyu.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 stu 2011, 23:32 |
|
|
dudu je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Da slično tome, tada u 90ima nisam igrao igrice, ali brat jest pa mi je malo pričao da je to rušilo popularnost svih igrica.
Oblivion je u nekoliko navrata čak bio proglašen RPGom godine.
D&D nije kompjuterska igrica, već društvena, međutim preteča tih RPG igara kad grafika nije bila na razini da se naprave takve igre. inače, naziv igrice je outdate, u većini slučajeva se radi o pravim multimedijalnim programima. igrica je Super Mario na gameboyu. Mislio sam na baš kompjutorsku igricu D&D , brat ju je obožavao ,a i mnogi njegovi prijatelji su se zalijepili za nju . Dobro ok, od sada ih zovem multimedijalni programi
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 13 stu 2011, 12:52 |
|
|
Aztec je napisao/la: Paaa, iskreno receno, i ne sjecam se kako je bilo na pocetku. Zapravo, i nije bilo mracno, al poslije ima jako puno otvorenih i prekrasnih prizora. Evo, pogledat cu pa javim. EDIT: Nisam pogledao jer bih izgubio dosadasnji napredak, al mislim da nije bilo nesto narucito strasno... Ugl., ubrzo ima jako puno otvorenih prostora. Pokusajte malo osvjetljenje namjestiti u postavkama, mozda je do tog... S štovanjem. Igru sam malo posvijetlio i sad je tip-top Zahvaljujem na odgovoru, veleštovani
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 13 stu 2011, 14:53 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
dudu je napisao/la: na tragu Dungeon and Dragons, ne znam je li igrao itko tu igru, to je bilo popularno kod nas krajem 90-tih, kupovale se knjige u kojima su svi likovi bili obrađeni, a cijela igra se odvija zapravo u mašti. igrala se obično u 5-6 ljudi. Igrao sam ja na ploči D&D par godina negdje između 2002. i 2005. pa onda opet jedan session prošle godine. Inače, Elder Scrolls fan sam postao igrajući Daggerfall (drugi nastavak), a od Morrowinda nisam dalje odmakao jer bi mi sada igranje najdražeg žanra računalnih igara (RPG) oduzelo previše vremena, iako imam savegameove Morrowinda negdje i tješim se već par godina da ću jednom nastaviti igru. Oblivion sam samo isprobao, a Skyrim ni vidio.
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 stu 2011, 11:45 |
|
Pridružen/a: 15 tra 2011, 23:19 Postovi: 498 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg Bosna
|
Ja sam se izgubio u svijetu Skyrima, ocjena 10000/10 Vrijedi svakog provedenog sata, zmajevi, oprema, questovi, OGROMNI svijet, spellovi, borba, ma sve ...
_________________ I krv svoju, za Herceg Bosnu moju ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 stu 2011, 11:47 |
|
|
to se dalo igrat u srednjoškolskim danima i pogotovo u vrijeme faksa, danas ne mogu ni zamislit toliko slobodnog vremena.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 stu 2011, 11:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sprem'te se za Doom 4!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 stu 2011, 12:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
dudu je napisao/la: to se dalo igrat u srednjoškolskim danima i pogotovo u vrijeme faksa, danas ne mogu ni zamislit toliko slobodnog vremena. Je to prokletstvo... Kad imas vremena nemas love, kad imas love, nemas vremena.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 stu 2011, 13:55 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sprem'te se za Doom 4! Interesantno, nisam odigrao niti jedan Doom a već izlazi četvorka. Valjaju li prethodni Doom-ovi, prvenstveno trojka? Koliko sam mogao pročitati o toj igri, radi se o hodnik-pucačini sa 90% mračnim dekorom a igre u kojima 90% vremena provodim sa baterijskom lampom i skučenim vidokrugom, nikad me nisu privlačile. Izuzimam F.E.A.R u svim nastavcima, smatram je vrhunskom igrom dok sve ostale u sličnom ambijentu smatram zamornim i dosadnim.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 stu 2011, 14:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Agathonikos je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sprem'te se za Doom 4! Interesantno, nisam odigrao niti jedan Doom a već izlazi četvorka. Valjaju li prethodni Doom-ovi, prvenstveno trojka? Koliko sam mogao pročitati o toj igri, radi se o hodnik-pucačini sa 90% mračnim dekorom a igre u kojima 90% vremena provodim sa baterijskom lampom i skučenim vidokrugom, nikad me nisu privlačile. Izuzimam F.E.A.R u svim nastavcima, smatram je vrhunskom igrom dok sve ostale u sličnom ambijentu smatram zamornim i dosadnim. Prva Doom je bila moja prva prava igrica na PC-u, prvi i najlegendarniji first person shooter koji je osvojio svijet. Doom 4 još nema datum kad će izaći, ali će vjerojatno biti reboot prvog Dooma (koji je izašao prije 17 godina).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 stu 2011, 15:05 |
|
|
Doom 3D, e to je bila zakon igrica. najdraže oružje plazma.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 stu 2011, 15:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Većinu tih igara skinem sa Torrent i probam malo pa izbrišem. Valjda previše očekujem.
Ali moram reći da je ugođaj spojiti sa LCD TV-om, slušalice, i igrati. Potpuno drugačije nego na kompu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Leonardo Da Vinci
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 15 stu 2011, 09:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
drizzt
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 15 stu 2011, 10:13 |
|
Pridružen/a: 12 stu 2011, 19:50 Postovi: 64 Lokacija: Forgotten Realms
|
WoW je propao...svemu mora doci kraj :) bilo kako bilo ceka se SWTOR
_________________ Of all the races in the known realms, none is more confusing or confused than humans.
|
|
Vrh |
|
|
Leonardo Da Vinci
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 15 stu 2011, 10:18 |
|
|
drizzt je napisao/la: WoW je propao...svemu mora doci kraj :) bilo kako bilo ceka se SWTOR To gore nije WoW.
|
|
Vrh |
|
|
drizzt
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 15 stu 2011, 10:27 |
|
Pridružen/a: 12 stu 2011, 19:50 Postovi: 64 Lokacija: Forgotten Realms
|
whooops, pardon me... tek sam se probudio i vidim sliku Arthasa, odmah mi je u glavi WoW
_________________ Of all the races in the known realms, none is more confusing or confused than humans.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 15 stu 2011, 12:38 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Preporučujem svima igru Stronghold Kingdoms ,igra je online , a tko je igrao Stronghold Crusader ,znat će o čemu se radi :) Ovaj Stronghold je isti kao onaj najstariji ,samo se igra online, ima na tisuće igrača ,pravimo države ,saveze i slično . Tko želi započet neka mi se javi ,da mu objasnim kako i šta ..
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 15 stu 2011, 13:38 |
|
|
NiX je napisao/la: Ja sam se izgubio u svijetu Skyrima, ocjena 10000/10 Vrijedi svakog provedenog sata, zmajevi, oprema, questovi, OGROMNI svijet, spellovi, borba, ma sve ... Hvala NiX na preporuci, bila je presudna u uzimanju igrice . Imao si pravo 100000/10
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|