|
|
Stranica: 8/37.
|
[ 918 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
NiX
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 stu 2011, 06:51 |
|
Pridružen/a: 15 tra 2011, 23:19 Postovi: 498 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg Bosna
|
Zadar1993 je napisao/la: NiX je napisao/la: Ja sam se izgubio u svijetu Skyrima, ocjena 10000/10 Vrijedi svakog provedenog sata, zmajevi, oprema, questovi, OGROMNI svijet, spellovi, borba, ma sve ... Hvala NiX na preporuci, bila je presudna u uzimanju igrice . Imao si pravo 100000/10 Ovo će bit igra godine, kakav MW3 ili novi Call of Duty, SKYRIM je bog i batina Inače, 29 lvl, warrior sa kombinacijom healing spellova, igram na hard težini (da bude zanimljivije), nisam prešao niti 10% igre, svijet je fakat preogroman, prepun questova, raznih npc-ova i neprijatelja ... (sjecam se prvog susreta sa winter trolom, hebao mi je sve po redu ) ... A tek borbe sa zmajevima, razmišljanje i taktike (toga nema ak igraš na noo0b easy modu), di se sakrit, koji spell iskoristit i kako napast dragona koji je ispred tebe i bljuje vatru/led ili koje je vrste već ... Ma jao ... Još cu početi i u pravome svijetu gledati prema nebu da slučajno ne vidim dragona pa spašavaj se tko može Evo malo danas odmaram lol, no faktički bilo je: Ustajanje, kava, skyrim, jelo, skyrim, spavanje ... I tako u krug od 10.11.2011 Je da čovjek igra na easy težini, no doživljaj je epic
_________________ I krv svoju, za Herceg Bosnu moju ...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 17 stu 2011, 13:33 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
NiX je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Hvala NiX na preporuci, bila je presudna u uzimanju igrice . Imao si pravo 100000/10 Ovo će bit igra godine, kakav MW3 ili novi Call of Duty, SKYRIM je bog i batina Inače, 29 lvl, warrior sa kombinacijom healing spellova, igram na hard težini (da bude zanimljivije), nisam prešao niti 10% igre, svijet je fakat preogroman, prepun questova, raznih npc-ova i neprijatelja ... (sjecam se prvog susreta sa winter trolom, hebao mi je sve po redu ) ... A tek borbe sa zmajevima, razmišljanje i taktike (toga nema ak igraš na noo0b easy modu), di se sakrit, koji spell iskoristit i kako napast dragona koji je ispred tebe i bljuje vatru/led ili koje je vrste već ... Ma jao ... Još cu početi i u pravome svijetu gledati prema nebu da slučajno ne vidim dragona pa spašavaj se tko može Evo malo danas odmaram lol, no faktički bilo je: Ustajanje, kava, skyrim, jelo, skyrim, spavanje ... I tako u krug od 10.11.2011 Je da čovjek igra na easy težini, no doživljaj je epic Ej NiX , hvala, tvoj savjet je bio odlučujuć u uzimanju još jedno thx
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 17 stu 2011, 13:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Sunce vam vase, opet ste me zarazili s igricama.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 18 stu 2011, 22:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23906 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mar-kan je napisao/la: Profesionalna deformacija a jeftino ću vidjeti Pariz! "Igra 'Call of Duty: Modern Warfare 3' zaradila je 775 milijuna dolara, i to samo u prvih pet dana prodaje, čime je potukla prethodni rekord.
Kako je objavio Activision Blizzard, ova je igra time potukla sve rekorde u brzini prodaje u prvih pet dana od izlaska na tržište, i to ne samo za igre, nego i za filmove i knjige.
Prethodna verzija igrice 'Call of Duty', proizvođača Activision Blizzarda, dosad je držala rekord. Naime, igra 'Call of Duty: Black Ops' zaradila je 650 milijuna dolara u prvih pet dana prodaje, a 'Modern Warfare 2' 550 milijuna dolara.
Igrači su kupili 6,5 milijuna primjeraka 'Modern Warfare 3' već prvog dana, čime je Activision Blizzard odjednom dobio 400 milijuna dolara! Igra 'Black Ops' prošle je godine prvog dana prodaje zaradila 360 milijuna dolara, a 'Modern Warfare 2' 310 milijuna dolara.
Igra 'Rival Battlefield 3', koju je objavio Electronic Arts, prodana je u 5 milijuna primjeraka u prvom tjednu prodaje, čime je autorima donijela 300 milijuna dolara."
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 19 stu 2011, 02:56 |
|
|
NiX je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Hvala NiX na preporuci, bila je presudna u uzimanju igrice . Imao si pravo 100000/10 Ovo će bit igra godine, kakav MW3 ili novi Call of Duty, SKYRIM je bog i batina Inače, 29 lvl, warrior sa kombinacijom healing spellova, igram na hard težini (da bude zanimljivije), nisam prešao niti 10% igre, svijet je fakat preogroman, prepun questova, raznih npc-ova i neprijatelja ... (sjecam se prvog susreta sa winter trolom, hebao mi je sve po redu ) ... A tek borbe sa zmajevima, razmišljanje i taktike (toga nema ak igraš na noo0b easy modu), di se sakrit, koji spell iskoristit i kako napast dragona koji je ispred tebe i bljuje vatru/led ili koje je vrste već ... Ma jao ... Još cu početi i u pravome svijetu gledati prema nebu da slučajno ne vidim dragona pa spašavaj se tko može Evo malo danas odmaram lol, no faktički bilo je: Ustajanje, kava, skyrim, jelo, skyrim, spavanje ... I tako u krug od 10.11.2011 Je da čovjek igra na easy težini, no doživljaj je epic Ne kradi...ja sam prva lobirala za Skyrim ..još tamo na 2-3 strani :)) Šalim se..genijalna je, nemam je još..treba se ojačati pc i naći malo više vremena i...
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 19 stu 2011, 12:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Eee, da je više žena poput Realke, s njom čovjek može o nogometu, politici, PC igricama. Da ih je više takvih, manje bi vam bježali u birtije ili radili "prekovremeno" (sa sekretaricama, da se razme) na poslu :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 19 stu 2011, 12:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59635 Lokacija: DAZP HQ
|
šta je je, moja nit se kuži u nogomet, tek o politici ništa ne zna, a igrice ne smijem ni igrat pred njom jer odmah kreće razgovor kako sam očito nezadovoljan s nečim čim se povlačim u sebe da se igram.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 19 stu 2011, 12:52 |
|
Pridružen/a: 15 tra 2011, 23:19 Postovi: 498 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Eee, da je više žena poput Realke, s njom čovjek može o nogometu, politici, PC igricama. Da ih je više takvih, manje bi vam bježali u birtije ili radili "prekovremeno" (sa sekretaricama, da se razme) na poslu :) Ma triba je ženit' odma
_________________ I krv svoju, za Herceg Bosnu moju ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 19 stu 2011, 13:41 |
|
|
morala bi još samo dvije stavke ispunit, zapravo tri, ta treća je da zna kuhat i odmah ženit, slažem se.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 19 stu 2011, 16:29 |
|
|
Real gone je napisao/la: Ne kradi...ja sam prva lobirala za Skyrim ..još tamo na 2-3 strani :)) Šalim se..genijalna je, nemam je još..treba se ojačati pc i naći malo više vremena i... Liksone, pa ti stvarno cepas te igrice Ljuta stvar, all in one
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 19 stu 2011, 20:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ubijate "zmajeve od Bosne". Sve je to namjenro.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 21 stu 2011, 01:01 |
|
|
Real gone je napisao/la: NiX je napisao/la: Ovo će bit igra godine, kakav MW3 ili novi Call of Duty, SKYRIM je bog i batina Inače, 29 lvl, warrior sa kombinacijom healing spellova, igram na hard težini (da bude zanimljivije), nisam prešao niti 10% igre, svijet je fakat preogroman, prepun questova, raznih npc-ova i neprijatelja ... (sjecam se prvog susreta sa winter trolom, hebao mi je sve po redu ) ... A tek borbe sa zmajevima, razmišljanje i taktike (toga nema ak igraš na noo0b easy modu), di se sakrit, koji spell iskoristit i kako napast dragona koji je ispred tebe i bljuje vatru/led ili koje je vrste već ... Ma jao ... Još cu početi i u pravome svijetu gledati prema nebu da slučajno ne vidim dragona pa spašavaj se tko može Evo malo danas odmaram lol, no faktički bilo je: Ustajanje, kava, skyrim, jelo, skyrim, spavanje ... I tako u krug od 10.11.2011 Je da čovjek igra na easy težini, no doživljaj je epic Ne kradi...ja sam prva lobirala za Skyrim ..još tamo na 2-3 strani :)) Šalim se..genijalna je, nemam je još..treba se ojačati pc i naći malo više vremena i... Probaj overclockat
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Tiger
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 22 stu 2011, 12:34 |
|
Pridružen/a: 04 tra 2010, 13:07 Postovi: 188 Lokacija: 43° 20′ 35.88″ N 17° 48′ 29.16″ E
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 22 stu 2011, 17:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Koja je dobra shooter igrica za sniper ? Prostrane mape i oni velikokalibarski snajperi.
Nezgodno to sve skidati da bi se samo probalo kakva je.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 13 pro 2011, 23:59 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
BBC je napisao/la: Koja je dobra shooter igrica za sniper ? Prostrane mape i oni velikokalibarski snajperi.
Nezgodno to sve skidati da bi se samo probalo kakva je. Battlefield 3 Inače ,ima li tko od forumaša da igra BF3 ? Mogli bi se skupit pa bacit koju partiju ... Ja ga kupujem do petka
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 pro 2011, 00:19 |
|
|
jel bolje od CoD-a MW3?
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 pro 2011, 00:25 |
|
|
Sve igre na jednu, CIVILIZATION na drugu stranu.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 pro 2011, 00:28 |
|
|
call of duty 2 torent anyone?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 pro 2011, 00:36 |
|
|
dudu je napisao/la: jel bolje od CoD-a MW3? Neznam ,meni je bolja,al to sve ovisi od osobe do osobe. BF3 je sporija,realnija ,imaju vozila,teren se može kompletno uništit,zvukovi su odlični ,i jeftinija je od MW3 . Igrao sam oboje,ovo je neko moje viđenje... evo ti link
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 pro 2011, 00:39 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: call of duty 2 torent anyone? Valja? http://thepiratebay.org/torrent/3568571/Call_of_Duty_2Ako želiš,mogu ti poslat objašnjenje kako da si osposobiš za online play (ima hrpa hr servera),sa piratskim CoD2...
|
|
Vrh |
|
|
vesna155
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 21 pro 2011, 20:06 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Reality
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 vel 2012, 20:31 |
|
|
Da li igram PC igrice? Jesam. Ali nažalost, sve manje...fax, teretana, čitanje mi oduzimaju sve više i više vremena. Od igrica preporučam slijedeće: Prva je naravno Skyrym. O njoj simam samo riječi hvale, kao i većina forumaša ovdje. Za slijedeće sumnjam da je većina vas i čula - Baldur's Gate seriju. Igrice jesu starije (10+) godina, ali bez obzira na to, vrijedi ju zaigrati. To se posebno odnosi na zaljubljenike AD&D-a, a pogotovo fanove Forgotten Realms settinga. Priča je odlična i ugođaj je odličan, puno bolji nego u većini današnjih igrica, gdje je naglasak samo na grafici. Ne želim ništa više da kažem o istoj, da vam ne pokvarim doživljaj . Link na torrent neću još staviti, jer ne znam koji je stav moderatora što se toga tiče. Ukoliko dobijem zeleno svijetlo, ide EDIT: Postaviti ću link, pa šta bude nek bude http://www.demonoid.me/files/details/26 ... 169596142/
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 vel 2012, 20:37 |
|
|
Naravno da da. Pucačine su najbolja stvar
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 vel 2012, 20:44 |
|
|
Vii je napisao/la: Naravno da da. Pucačine su najbolja stvar Opasna CoD ?
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 vel 2012, 20:50 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Vii je napisao/la: Naravno da da. Pucačine su najbolja stvar Opasna CoD ? Nije Call of duty. Evo koja:
Privitak/ci: |
Far_Cry_Coverart.png [ 191.51 KiB | Pogledano 3877 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|