|
|
Stranica: 9/37.
|
[ 918 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 vel 2012, 20:53 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Vii je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Opasna CoD ? Nije Call of duty. Evo koja: Auuu kad sam tu stvar igrao . Probaj CoD i Crysis , definitivno dvije najbolje moderne pucačine .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 vel 2012, 20:59 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Vii je napisao/la: Nije Call of duty. Evo koja: Auuu kad sam tu stvar igrao . Probaj CoD i Crysis , definitivno dvije najbolje moderne pucačine . Meni je Far cry definitivno najbolja stvar. Call of duty mi nije nešto. Iskreno. I kako se tebi čini FC?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 vel 2012, 21:02 |
|
|
Vii je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Auuu kad sam tu stvar igrao . Probaj CoD i Crysis , definitivno dvije najbolje moderne pucačine . Meni je Far cry definitivno najbolja stvar. Call of duty mi nije nešto. Iskreno. I kako se tebi čini FC? Jedinica FC je bila super, revolucionarna pucačina u svoje doba , grafika je još uvijek podnošljiva , plot je zanimljiv. Ovo posljednje je nešto što rijetko koja pucačina ima i što izrazito cijenim . FC2 nije bila tako revolucionarna štoviše nije ostavila tako dobar dojam na mene, ubijali su me oni respawnovi i ostale gluposti u igrici , mada je i ona dosta solidna i zanimljiva. CoD Modern Warfare serijali su danas najbolja pucačina.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 vel 2012, 21:17 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Zadar1993 je napisao/la: Vii je napisao/la: Meni je Far cry definitivno najbolja stvar. Call of duty mi nije nešto. Iskreno. I kako se tebi čini FC? Jedinica FC je bila super, revolucionarna pucačina u svoje doba , grafika je još uvijek podnošljiva , plot je zanimljiv. Ovo posljednje je nešto što rijetko koja pucačina ima i što izrazito cijenim . FC2 nije bila tako revolucionarna štoviše nije ostavila tako dobar dojam na mene, ubijali su me oni respawnovi i ostale gluposti u igrici , mada je i ona dosta solidna i zanimljiva. CoD Modern Warfare serijali su danas najbolja pucačina. Iznevjerio si me. Battlefield 3 je najbolji . Ja trenutno Skyrim,Red Orchestra 2 ,Battlefield 3 i mozda Americas Army 3 cu pocet. Ova zadnja je besplatna pa ko oce igrat neka mi se javi u inbox. (nagovorio sam i Vii) Danas sam jako ljut,dobijem onog "Shadowmere" konja u Skyrimu ,nekog demonskog sa crvenim očima,i činio mi se dosta otporan,skočim ja niz omanje brdo i konj mi pogine.Sad moram ispočetka.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 vel 2012, 21:19 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Vii je napisao/la: Meni je Far cry definitivno najbolja stvar. Call of duty mi nije nešto. Iskreno. I kako se tebi čini FC? Jedinica FC je bila super, revolucionarna pucačina u svoje doba , grafika je još uvijek podnošljiva , plot je zanimljiv. Ovo posljednje je nešto što rijetko koja pucačina ima i što izrazito cijenim . FC2 nije bila tako revolucionarna štoviše nije ostavila tako dobar dojam na mene, ubijali su me oni respawnovi i ostale gluposti u igrici , mada je i ona dosta solidna i zanimljiva. CoD Modern Warfare serijali su danas najbolja pucačina. Meni je Far cry najbolja igrica. Samo je glupo što su stavili zvijeri u igru. Shit
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 vel 2012, 21:21 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Jedinica FC je bila super, revolucionarna pucačina u svoje doba , grafika je još uvijek podnošljiva , plot je zanimljiv. Ovo posljednje je nešto što rijetko koja pucačina ima i što izrazito cijenim . FC2 nije bila tako revolucionarna štoviše nije ostavila tako dobar dojam na mene, ubijali su me oni respawnovi i ostale gluposti u igrici , mada je i ona dosta solidna i zanimljiva. CoD Modern Warfare serijali su danas najbolja pucačina. Iznevjerio si me. Battlefield 3 je najbolji . Ja trenutno Skyrim,Red Orchestra 2 ,Battlefield 3 i mozda Americas Army 3 cu pocet. Ova zadnja je besplatna pa ko oce igrat neka mi se javi u inbox. (nagovorio sam i Vii) Danas sam jako ljut,dobijem onog "Shadowmere" konja u Skyrimu ,nekog demonskog sa crvenim očima,i činio mi se dosta otporan,skočim ja niz omanje brdo i konj mi pogine.Sad moram ispočetka. Ma gdje si tog uvatio ? Koji q ?
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 vel 2012, 21:32 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ma gdje si tog uvatio ? Koji q ?
Quest za Dark Brotherhood. Gle kako je dobar.Stisni za uvećat u kutu.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 vel 2012, 22:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Jest da najavljuju ovaj nastavak već pet godina, ali još uvijek željno i strpljivo iščekujem
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 vel 2012, 22:14 |
|
|
Trebao bi uskoro taj Hitman izać,ja svaki dan pregledam top 100 torrenata da vidim jel izašao.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 18 vel 2012, 05:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 18 vel 2012, 11:07 |
|
|
U posljednje vrijeme igram igre iz 2001, 2002, 2003, 2004. Grafika u to vrijeme vrhunska, danas je nula i baš kao takva, interesantna mi je te uživam igrajući igre iz tog doba. Posljednja u nizu je igra Nitro Family (2004) a trenutno igram Vietnam 2 - Special Assignment (Black Ops) (2001)
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 18 vel 2012, 15:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 18 vel 2012, 15:42 |
|
|
Aga, valja li ova Vietnam 2 ? Čini mi se da sam daaavno probao demo ali mi se nije svidio.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 18 vel 2012, 17:06 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Aga, valja li ova Vietnam 2 ? Čini mi se da sam daaavno probao demo ali mi se nije svidio. Ne valja Mislim, po današnjim kriterijima igra je nula ali kao što rekoh, takve igre po meni imaju nešto što današnje nemaju, nekakvu spontanost, naivnost, nekakvu patinu prohujalih vremena Što se same igre tiče, imate 10-ak nivoa, problem sa Quick Save, bugom na jednom nivou koji morate neutralisati cheatom za skip level i nastaviti igru preskačući završetak tog nivoa. Tako je barem sa verzijom koju sam ja skinuo, možda vi i ne budete imali te probleme, ako se odlučite skinuti je i odigrati, gospodine Lebowski
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 18 vel 2012, 17:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Agathonikos je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Aga, valja li ova Vietnam 2 ? Čini mi se da sam daaavno probao demo ali mi se nije svidio. Ne valja Mislim, po današnjim kriterijima igra je nula ali kao što rekoh, takve igre po meni imaju nešto što današnje nemaju, nekakvu spontanost, naivnost, nekakvu patinu prohujalih vremena Što se same igre tiče, imate 10-ak nivoa, problem sa Quick Save, bugom na jednom nivou koji morate neutralisati cheatom za skip level i nastaviti igru preskačući završetak tog nivoa. Tako je barem sa verzijom koju sam ja skinuo, možda vi i ne budete imali te probleme, ako se odlučite skinuti je i odigrati, gospodine Lebowski A i grafa vjerovatno to moze progutati...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 18 vel 2012, 17:23 |
|
|
Aztec je napisao/la: A i grafa vjerovatno to moze progutati... Apsolutno, gospodine Aztec. Ove igre koje sam pominjao, s obzirom da neke ne mogu na 64-bitni Windows, preventivno igram na XP 32-bit, 512 MB RAM i grafičkoj NVIDIA GeForce2 MX/MX 400, staroj skoro deset leta I igram ih bez problema, skoro sve na max. graf. postavkama
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 19 vel 2012, 17:39 |
|
|
I u mene su slicne specifikacije kompa, XP Pro 32 bit, procesor 3000+ (oko 2 GHz), HDD 80 GB, grafulja ATI Radeon 128 MB agp, 512 MB ram itd. Od pucacina igram samo Counter Strike i First Batalion.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 20 vel 2012, 18:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 20 vel 2012, 18:15 |
|
|
Vii je napisao/la: Kad se sjetim, suza krenee.....
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 20 vel 2012, 18:23 |
|
|
Zamirišu uspomene
|
|
Vrh |
|
|
Tiger
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 20 vel 2012, 18:54 |
|
Pridružen/a: 04 tra 2010, 13:07 Postovi: 188 Lokacija: 43° 20′ 35.88″ N 17° 48′ 29.16″ E
|
Gonim sve u 16 igrice , igram trenutno dobri stari Stronghold Crusader preko neta ..inače čekam novi Max Payne 3, Hitman...a na kraju godine bi trebao izaci 5 dio GTA to će biti zvijerka
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 20 vel 2012, 19:23 |
|
|
Nisam nikad igrao Stronghold, je li to RTS ili kakva strategija tipa Civilizacije. Ili nijedno od toga.
|
|
Vrh |
|
|
Tiger
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 20 vel 2012, 19:33 |
|
Pridružen/a: 04 tra 2010, 13:07 Postovi: 188 Lokacija: 43° 20′ 35.88″ N 17° 48′ 29.16″ E
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 21 vel 2012, 15:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Tiger je napisao/la: Gonim sve u 16 igrice , igram trenutno dobri stari Stronghold Crusader preko neta ..inače čekam novi Max Payne 3, Hitman...a na kraju godine bi trebao izaci 5 dio GTA to će biti zvijerka Kad sam vidio šta će bit taj novi Max Payne kad nisam upo od razočarenja. Jednostavno ono glupiranje "ostario, obradatio, odselio za Sao Paolo (?)" i nekakva uzavrela atmosfera... Max Payne je za mene gospodin koji u crnom kožnjaku se šeta po noći dok pada kiša ili snježna oluja i kad pobije jedno 50-ak ljudi onda izgovara nekakve dubokoumne gluposti. Ne mora bit više mlad može on ostarit i promjenit se, ali nekakve gluposti da je on odselio za Brazil itd.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 21 vel 2012, 15:25 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Nisam nikad igrao Stronghold, je li to RTS ili kakva strategija tipa Civilizacije. Ili nijedno od toga. Ja sam u Stronghold Kingdoms bio gazda balkanskog saveza. Al sam tu funkciju prepustio jednom beograđaninu. Što se tiče igara najviše igram Battlefield 3 , sve ostalo je sarma naspram njega.Ponekad upalim Red Orchestra 2.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|