|
|
Stranica: 24/37.
|
[ 918 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
granica
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 26 sij 2016, 22:38 |
|
|
Heero je napisao/la: ovo je third age jedan stari mod,ne tsardoms mod shoguna 2 gdje to ima? da li se moze jednostavno preko steama kupiti ako prvo kupim igru? posto je vise i nemam.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 26 sij 2016, 22:41 |
|
|
evo dizajn janjicara u tsardomsu,stara je jedinica pa nije najispoliranija inace dugo rade mod preko 6 godina i ond svako malo naprave sve u novijoj grafi najnovije su jedinice venecije kad njih nekako ulovim pokazat cu vam zasad nisam zadovoljan kvalitetom slike,s time da se ba ni nemoze prenjeti kako treba ja nisam mog vjerovat kako dobro izgleda kad sam usao u igru
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 26 sij 2016, 22:43 |
|
|
granica je napisao/la: Heero je napisao/la: ovo je third age jedan stari mod,ne tsardoms mod shoguna 2 gdje to ima? da li se moze jednostavno preko steama kupiti ako prvo kupim igru? posto je vise i nemam. mod je besplatan,shogun se nemoze modelirat ovako totalno to mogu samo stare igre oto ti je medieval 2 kingdoms expanzija + mod mod skini on nije na prodaju a medieval...znas kako ide
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 26 sij 2016, 22:46 |
|
|
ali onaj screenshot s onim kosookima sto si postavio je iz shoguna 2 ili ...?
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 26 sij 2016, 22:47 |
|
|
e ako su samurai onda jest! evo srbski husari iz tsardomsa
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 26 sij 2016, 23:18 |
|
|
ali taj tsardoms nema preko steama da se uzme
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 26 sij 2016, 23:34 |
|
|
grbovi iz rome 2 LOL grbovi moldavije,tsardoms majku mu nekuzim kako je napravio one ukrase rubne u photoshopu,ako neko misli da moze napravit ovako dobro
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 26 sij 2016, 23:35 |
|
|
granica je napisao/la: ali taj tsardoms nema preko steama da se uzme nema ga nigdi! ja i jos mozda 10 ljudi ga imamo uopce
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 27 sij 2016, 18:39 |
|
|
ne kontam, nisam cito cijelu temu - onda si ti neki moder ili sta?
daramo, kako si uspio da te ekskomunicira papa? ja s langobardima ga napadnem nakon sto je nahusko franke na mene ali nista..da to nije mozda samo opcija kod odredjene neke frakcije?
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 sij 2016, 19:32 |
|
|
pa napiso sam vec bio da se radi na ovome da izadje i da pomazem,mislim daramo-u
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 sij 2016, 20:01 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39030 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
granica je napisao/la: ne kontam, nisam cito cijelu temu - onda si ti neki moder ili sta?
daramo, kako si uspio da te ekskomunicira papa? ja s langobardima ga napadnem nakon sto je nahusko franke na mene ali nista..da to nije mozda samo opcija kod odredjene neke frakcije? Uništio Franke totalno s Mercijom i sklopio non aggression s franačkim rebelsima pa me ekskomunicirao, sad s Lombardima ne znam možda ako predložiš da budu papet state ili uništiš Papal State, uglavnom trebaš ih dovoljno razljutiti. Daj Heero ima li video, toliko se radi mod a ništa od njega, to neće onda nikada ni izaći?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 sij 2016, 20:31 |
|
|
oce,izace betta neboj se,mora mi maticna doc sa servisa iz zg pa da slozim komp,e nemog virovat da mi je maticna crkla
ja igrao sa onom drzavo cudnog oblika,mescini karlova drzava,charlamagne je karlo a ima i karloman ili slicno nesta,uglavnom idem napravit oblik sto cudnijim da bude gori od republike srbske kojoj je pripojen chile
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 sij 2016, 20:31 |
|
|
oce,izace betta neboj se,mora mi maticna doc sa servisa iz zg pa da slozim komp,e nemog virovat da mi je maticna crkla
ja igrao sa onom drzavo cudnog oblika,mescini karlova drzava,charlamagne je karlo a ima i karloman ili slicno nesta,uglavnom idem napravit oblik sto cudnijim da bude gori od republike srbske kojoj je pripojen chile
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 sij 2016, 20:56 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39030 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Što si krenuo s Francima oni su ti hard za početak, trebao si Asturiju ili Merciju za početak dok uhvatiš mehaniku.
Da carstvo je podijeljeno između Karla Velikog i Karlomana po želji oca im Pipina Malog. Trebaš čekati da Karloman umre da preuzmeš njegov dio.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 sij 2016, 21:18 |
|
|
Heero je napisao/la: pa napiso sam vec bio da se radi na ovome da izadje i da pomazem,mislim daramo-u Nisam procito. Zahtijevan, i nezahvalan hobi. Moras to sa srcem inace ... U svakom slucaju cool stvar. Najbolji modovi su na designmod forumu. Ne znam da li si cuo za njih. Poznati su njihovi panzer corps modovi - haos. Koliko truda i rada za dzabaluk.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 sij 2016, 23:27 |
|
|
a oni to iz hobija rade,neznam tu stranu jer samo me za total war zanima,malo modova koje sam igrao u drugim igrama su bili milion puta bolji od giginala,puno vise duše imaju i svega,modovi su meni ono kakve bi igre trebale biti uopce
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 04 vel 2016, 21:55 |
|
|
e sta da radim sa asturijom na pocetku?u rat da idem ili one spaljene gradove obnovim?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 vel 2016, 14:59 |
|
|
Ja sam prvo obnovio gradove, podigao vojsku pa krenuo na istok osigurati granice i saveznike, tek sam onda krenuo na kalifate. Igre s tematikom rata u BiHThis War of MineThis War of Mine je dvodimenzionalna igra preživljavanja rata s grupom civila. Inspirirana je opsadom Sarajeva za vrijeme Domovinskog rata, iako se radnjom odvija u imaginarnoj državi Graznaviji. Igru krase rukom crtana grafika, odlična glazba te trajnost od minimalno osam sati. Gameplay mehanika je takva da po danu bavite menadžmentom resursa i potrebama grupe u skloništu, a po noći se upuštate u potragu za materijalima, oružjem, hranom, lijekovima i ostalim potrepštinama. U sklopu te potrage igra ima povremene elemente stealtha, kao i borbe – ako se za nju odlučite. 45 DANA JADA Građanski rat izbio je u Pogrenu. Nije bilo sasvim jasno zbog čega, ali nije ni bitno. U trošnom skloništu našli su se Bruno, Katia i Pavle. Bruno je bio dobar kuhar, Katia vješta u cjenkanju, a Pavle se istaknuo brzim trčanjem. Zajednički su prekopali zgradu u potrazi za bilo čim što bi mogli iskoristiti. Kada se u skloništu više nije imalo što prekopati, grupa je bila prisiljena noću poslati jednog člana u potragu za vrijednim stvarima u hrpi otpada i ruševina. Ili umreš kao heroj ili poživiš dovoljno dugo da vidiš sebe kako postaješ zločinac. SGW2 ima multiplayer koji je kao i singleplayer siromašan sadržajem te se trenutno sastoji od samo dvije mape. Na jednoj ćete se boriti u džungli, a na drugoj u razrušenom gradu Sarajevu. Multiplayer sam po sebi nije ništa već neviđeno, ali je vraški zabavan jednom kada naučite sve pozicije jedne i druge mape. Maksimalan broj igrača po mapi je dvanaest, odnosno šest igrača u svakome timu, a modovi se dijele na timski ili svatko-za-sebe deathmatch.
|
|
Vrh |
|
|
Prorok Muhamed
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 vel 2016, 15:42 |
|
|
ma ja sam leon obnovio i u trecem potezu oba kalifata mi rat proglasili!
nego imam problem,glup skroz
ocu igru jednu stariju sestricni instalirat i sad neradi igra jer nemam onaj microsoft visual c++ 2009,i nema ga nigdi naci za skinit i instalirat takodjer directx 9 kazu da toi trebam instalirat i da onda bude taj 2009,al nece mene
instalirao dicect x i govorimi da je uspjela instalacija al nema programa nigdi i neradi mi igra,neznam sta cu!ja joj obeco to rijesit a nemogu!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 vel 2016, 15:47 |
|
|
Imaš u instalacijskom folderu igre.
|
|
Vrh |
|
|
Prorok Muhamed
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 vel 2016, 15:51 |
|
|
ima directx ali mi nece instalirat taj microisoft visual 2009
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 vel 2016, 15:54 |
|
|
Jel igrao neko KOEIjev Genghis Khan 2 nekad?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Prorok Muhamed
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 18 vel 2016, 01:15 |
|
|
kako mrzim attilu!!!!! zabijem dvije tier 2 shock calvary u sulicare tier 1 i ubijem ih 20/120 jos se borili 20 sekundi dok nisu jos jedni sulicari dosli izq ledja i ispalili 1 salvu na moju konjicu i ubili 30/60 pa jebem mu mater 120 konjanika sa lancama nemogu pogazit sulicare!!! treba mi neki dobar total war pod hitno
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 23 vel 2016, 01:27 |
|
|
dizajn i detalji,to nema u komercijale!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 23 vel 2016, 11:15 |
|
|
Daj malo više slika jedinica, prije svega domaćih, pa jel mi možeš dati pristup beti da probam imam ja original ako bude trebalo mogu staviti i na steam workshop.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|