|
|
Stranica: 25/37.
|
[ 918 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 23 vel 2016, 15:32 |
|
|
nesmije se siriti nedovrsen mod,politika developera nedozvoljava! mogu ti dat slika jedinica kolko oces nije neka dobra slika napravit cu bolje bas za tu pokazat pogle koilko bannermana razlicitih ima,ovi mali banneri bosne su losi izgledaju kao karton a ne ko zastave to je na popravku trenutno,developeri su preambiciozni za ovaj mod,nece jos dugo trajat i beta ce izaci!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 13:58 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39039 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Jel poznaješ modere možeš nam nabaviti pristup Medieval Kingdoms Total War Closed Beti za Attilu ovo je vrh, igat će se godinama.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 14:04 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39039 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ne mogu vjerovati koliko je dobro obrađeno, pokriveo od križarskih pohoda do povijesnih bitki. Medieval Kingdoms Total War is a complete overhaul mod for Total War: Attila bringing the setting of the game to the starting year of 1212 AD and ending around 1453 AD. We will be bringing the Middle Ages to life like never seen before with a ton of custom units, artwork and more. Medieval Kingdoms Total War is a complete overhaul mod for Total War: Attila bringing the setting of the game to the starting year of 1212 AD and ending around 1453 AD. We will be bringing the Middle Ages to life like never seen before with a ton of custom units, artwork and more. Now one thing that will separate this mod from the Rome 2 version is the faction count. Mapa Grbovi Lista frakcija British Isles: Kingdom of England English Earldoms Kingdom of Scotland Kingdom of Gwynedd Kingdom of Ireland France: Kingdom of France Duchy of Burgundy Provence County of Toulouse County of Flanders Holy Roman Empire: Holy Roman Empire Duchy of Bavaria Duchy of Saxony Duchy of Lorraine March of Brandenburg Duchy of Savory Duchy of Austria Kingdom of Bohemia Schwyz Friesland Italy: Republic of Venice Republic of Genoa Republic of Pisa Duchy of Lombardy The Papacy Kingdom of Sicily Spain: Kingdom of Aragon Kingdom of Castile Kingdom of Leon Kingdom of Navarre Kingdom of Portugal Almohad Caliphate Central Europe: Kingdom of Hungary Second Bulgarian Tsardom Grand Principality of Serbia Banate of Croatia Banate of Bosnia Scandinavia: Kingdom of Denmark Kingdom of Sweden Eastern Europe: Greater Poland Lesser Poland Duchy of Silesia Duchy of Pomerania Teutonic Order Kingdom of Lithuania Kievan Rus Galicia-Volhynia Cuman Khanate Ryazan-Murom Volga Bulgars Byzantine Successor States: Empire of Nicaea Latin Empire Empire of Trebizond Despotate of Eprius Anatolia and the Middle East: Sultanate of Rum Cilician Armenia Crusader States Ayyubid Sultunate Kingdom of Makuria Hafsids Banu Ghaniya Rasulids Oman Zengid Dynasty Kingdom of Georgia Shirvan Kingdom of Abkhazia Abbasid Caliphate Khwarezmian Empire: Khwarezm Ahmadilis Bavandids Hazaraspids Salghurids Emergents: Mongol Horde Moldavia Transylvania Wallachia Ottomans Dauphine Brabant Tungul Nogais Armenia Gascony Tuscany Verona Aquitaine Thuringia Obortrites Prussians Circassians Kurds Sardinia Valencia Murcia Granada Cordoba Morea Khazaria Lettgians and more... Toliko dobrih frakcija za odigrati ovdje će se ulupati sati i sati. Pored domaćih pod obavezno Kijevska Rus, Teutonski red, Velika Poljska, Kraljevia Škotska
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 14:07 |
|
|
Religion List: Catholicism Orthodoxy Sunni Islam Shia Islam Tengri Paganism Bogomiliism Nestorianism Catharism
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 14:11 |
|
|
Ha nezz.engine od rome je sranje a ja nit nemam original
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 14:14 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 14:18 |
|
|
Evo imaju na yt snimke closed bete, ovdje čak Srbija i kijevska Rus u MP Pogle srpske jedinice ovo je strava
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 14:22 |
|
|
Opsada Jeruzalema
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 15:29 |
|
|
u stvarno su dobri na slikama,al taj rome je ko manerkenka na slikama dobar a kad udjes u igru ono ko lutke na napuhavanje!!
a valjda ce na gameplayu poradit a ne da ja uzmem englesku i potucem skote do na onaj setelment na samom gore sjeveru i t<aj jadni gradic spama 4 vojske i jos ima pun grad poa se ti zajebaji sa njim,takve stvari mi se neda rijesavat u rome opa ga i neigram,nevjerujem da mogu dobit pristup to su oni vjerojatno samo najuzem krugu dali!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 17:28 |
|
|
Pa ima ako se povuku, meni je to izazov kao i stalno pratiti stanje i držati pod kontrolom mogućnost pobune.
Ovo je totalni overhaul kažu da sada borbe traju po 1h, meni je ovo stava, baš me navuklo, jedva čekam open betu. Izašao je i radious mod s novim jedinicama, ma bit će to dobro, skoro kao Medivial 3.
Medivial 2 vidim da se ljudi žale da nije dobro ostario, jesi probao s GEM-om kako izgleda? Jel imaš original Attilu da igramo skupa kampanju?
Još i alpha verzija Rise of Mordor moda, ma svaka im čast, Attilu se isplati imati, ionako je novi Total Warhammer bezveze.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 18:52 |
|
|
haha daramo i ja sam ga htio pitati al kad sam vidio da nece da da tebi reko nece ni meni garant
heero jel ima kakav plan..ista...kad ce to izaci i gdje ce biti dostupno i tako to?
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 18:52 |
|
|
samo nas navlacis ovim slikama
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 19:46 |
|
|
dostupno ce bit svugdi,lako ti skinit betu od tsardomsa kad izadje a brzo ce izaci!
a gle kupio bi ja to pa da igramo online al nevolim online placati karticom i to pa onda nemam,inace pirat sam jedino sam medieval gold edition kupio
GEM?ma znao sam sta je to al nesjecam se! kako vas navlacim?pa neprodajem nista!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 19:57 |
|
|
ma nisam mislio na biznis vec onako nam dizes apetit
ako sam dobro shvatio - shogun II + ta beta verzija i vec mozes igrati..
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 22:02 |
|
|
NE bog te,reko sam ti medieval 2 + kingdoms expanzija patchirano do kraja + beta i mozes igrat bitke a karta i to cemo poslije radit ako bogda,nace se vec neko da poslozi sve na kartu kad onaj zavrsi kartu novu hebemu mislim da je karta 95% gotova
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 22:37 |
|
|
haha sorry moja greska zezno sam se a mislio sam na srednjovjekovni total war.
no dobro sad si to barem sazeo fino tako da nam preostaje jos samo cekati..nadam se da necemo cekati uzaludno ko na rezultate popisa jer su slike haos dobre
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 23:42 |
|
|
haha necemo,bice beta a nez ko ce napravitz igru nekakvu al oce i to ce biti! ev karta nedovrsena ono u kutu dole je bitno,one provincije i frakcije
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 23:54 |
|
|
odlicno zaista..pravo pregledno i atmosfericno se doima
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 24 vel 2016, 23:59 |
|
|
GEM - Graphic Enhancement Mod
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 25 vel 2016, 00:25 |
|
|
aaa graphics enhance mod!!! a znam to kad sam instalira mi sve zahebalo lol!
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 25 vel 2016, 00:33 |
|
|
granica je napisao/la: odlicno zaista..pravo pregledno i atmosfericno se doima prejake skripte,moras krunit nasljednika imas gradjanske ratove,moras ujedinjavat dijelove drzave imas skripte za sjetve,dobra,losa i to jake zime koje te rasture pa imas zalih kod vojski imas buđet od generala koji kako dobiva titule naplacuje po svojim imanjima u novcu i zalihama,vojska koja ostane bez zaliha moze koristit njegove,onda od svog budjeta on moze placati tebi vladaru ali moze i ispunit obvezu pa unajmit vojsku za krizarski pohod ili tako nesta!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 25 vel 2016, 09:37 |
|
|
Pa jel radi GEM, probat ću ja malo našteliti postavke pa javim i postavim koju sliku. Ima li još kakvih grafičkih modova, tipa HD teksture?
Heero jel TW:M2 ima co-op kampanju?
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 25 vel 2016, 12:37 |
|
|
imas hot seat sad nezz jel to mod ili ne,mozes kampanju igrat sa ljudima i masinama kolko god ima frakcija! pa ti biraj os bit allay ili enemy
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 25 vel 2016, 12:41 |
|
|
ok skidam danas, jel imaš original da skupa bacimo koju?
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 25 vel 2016, 13:41 |
|
|
imam al nisam nikd registrirao! a hot seat neigram,tu ja odigram potez pa izadjem pa ti kad dojdes igrat pa onda opet ja kasnije,to ti se igra danima koda igras šah na daljinu i u pismima zadajes pozicije
med 2 neigram to je zastarjelo graficki tako da cekam modove! the great conflict ce biti dobar a meni tsardoms jos i bolji
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|