|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 138 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 20:59 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
|
Jedina mana je cijena, al šta se može. Ja ga dobila za 200 KM manje. Nije mi nijednom zakočio, al baš nijednom i stvarno je brz. A što se tiče izgleda isto je super...tipke su simpatične i uživancija je kuckati na njima. Naravno, naša je tastatura i to sve.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 23:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: Jedina mana je cijena, al šta se može. Ja ga dobila za 200 KM manje. Nije mi nijednom zakočio, al baš nijednom i stvarno je brz. A što se tiče izgleda isto je super...tipke su simpatične i uživancija je kuckati na njima. Naravno, naša je tastatura i to sve. Jesi li to treptala okama to prodavacu. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 23:15 |
|
|
Kupovina je obavljena preko telefona 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 23:16 |
|
|
Pa kako si onda uspjela? Svaka cast. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 23:27 |
|
|
|
Ne bi mi vjerovao kad bih ti pričala šta sam sve preživjela dok sam ga nabavila. Ja bih se namučila pisajući, a ti bi se onda dosađivao čitajući.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 23:41 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Lebovski ja ti imam HP Pavilion g7 Intel Pentium Dual Core 2.10GHz 4 Gige memorija, 17 inča. To je sve što znam o njemu  A kompjuter Katastrofa.... samo 512 RAM. Usput da pitam ako bih proširila memoriju bi li mi bio brži komp s obzirom da je 32-bitni, ne 64. Ima li to veze? Uglavnom, kad ga upalim treba mu 5 minuta da nadođe, a u međuvremenu zujiiiiiiii... Pogasila sam sve programe koji su prije automatski startali sa windowsom, rasteretila malo pretrpane diskove i uradila defragmentaciju, al džaba. Kad otvorim više tabova sve zakoči i dole mi iskoči ono nešto virtual memory low. I kakav je ovaj g7, jesi li kad primjetila da šta koči, ima li kakvu manu, je li lijep? Što se tiče starog računara najbolji način da ti dugo radi kako treba je da reinstaliraš windows, snimiš brz antivirus tipa eset internet security ili avast, da ne instaliraš nikakve programe za čišćenje i ubrzavanje računara, nikakve teme, da koristiš portabilne programe, surfaš u google chromeu. Nije ni to za tebe... Ako zelis igrice iole pristojno igrati na laptopu, nista ne gledaj ispod 6000 kn, minimalno. Graficka za igrice na laptopu se masno placa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 23:43 |
|
|
HP Pavilion g7-1220, 17.3", Intel Pentium DualCore B950, (2.1GHz), 4GB DDR3, HDD 500GB, ATI Radeon HD 6470M, DVD±RW DL, HDMI, webcam, BT, CR (QJ473EA) CPU: Intel® Pentium® B950, 2,1 GHz DISPLAY: 17,3" High-Definition LED VGA:AMD Radeon HD 6470M RAM: 4 GB DDR3 HDD: 500 GB 5400rpm WLAN: 802.11b/g/n, Bluetooth® OSTALO: Card Reader, webcam, HDMI OS: No OS GARANCIJA: 1g Eto nađoh podatke o mom laptopu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 19 svi 2012, 23:52 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 20 svi 2012, 00:05 |
|
|
Ili ovaj Acer, nudi (bitno) vise... http://mp.imtec.ba/ArtikalMal.aspxhehehe, ludilo...  ne znam sta je ovo, al kako postavim jedna link na kopm., svi se promijene na isti komp...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 20 svi 2012, 00:15 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ili ovaj Acer, nudi (bitno) vise... http://mp.imtec.ba/ArtikalMal.aspxhehehe, ludilo...  ne znam sta je ovo, al kako postavim jedna link na kopm., svi se promijene na isti komp... Odličan!  PS Svi su odlični! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 20 svi 2012, 08:55 |
|
|
Najbolji laptopi dolaze iz Gericoma. Oni najvise nude za cijenu, ali ako neko hoce laptop koji je vrh vrhova, onda je to svakako Apple MacBook ili cak jos bolje MacAir serija ultratankih laptop racunara, s tim da Apple-ovi laptopi su skupi ko Amerika. Ako mene pitas, najbolje je kupiti laptop marke ili HP ili Toshiba, s tim da ja prednost dajem Toshibi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 20 svi 2012, 09:23 |
|
|
|
Apple je najvece smece u svijetu tehnike (mozda ne "smece", al definitno precjenjeni proizvodi). To kupuju ljudi kojim je bitna marka, da sto vise potrose da bi eto imali nesto da pokazuju okolo...
Nikad nisam razumio tu svjetsku sizofreniju za tim proizvodima...
Nema niti jedan proizvodjac tu biti nesto posebno... Svi djelovi u laptopu manje vise se prizvode od strane Intela/AMD, nVidije/Ati, RAM proizvodi Kingston recimo, HDD - WD, zaslon proizvodi Samsung itd... Oni samo to sklope... Tako da nema tu nista sto bi opravdalo cijenu Apple proizvoda...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Chorus
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 20 svi 2012, 11:25 |
|
|
|
Azteče, nebih se složio sa tobom. Ja prvi ne volim ljude koji kupuju iProizvode samo radi nekog prestiža i odgrižene jabuke na poleđini.To su za mene budale koje žele biti "urbani" a Apple ih je uvjerio da će kupovinom njihovih proizvoda biti baš to. No, htio ti priznati ili ne, Apple ima super proizvode.Cijene ih nešto više nego drugi, no eto, ta politika im uspjeva. Macbook računala su odličan primjer.Najkvalitetnije komponente dostupne u tom trenutku (za razliku od ovih "ostalih" proizvođača gdje sam se nagledao noname proizvođača memorija, punjača upitne kvalitete...), robustno aluminijsko kućište i što mnogo ljudi zaboravlja savršeno ispoliran OS uračunat u cijenu računala.Kada se Mac kupuje, kupuje se da traje.
Druga stvar je to što se Apple korisnici vole uzdizati u nebesa i stavljati proizvod čak ispred njih samih.Neki dan sam se raspravljao sa Mac korisnikom oko nedavnog slučaja virusa/malwarea na Mac OSu, i lik se doslovno rukama i nogama borio da obrani Appleovu čast.Ne želi priznati da je to moguće i gotovo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 20 svi 2012, 11:51 |
|
|
Chorus je napisao/la: Azteče, nebih se složio sa tobom. Ja prvi ne volim ljude koji kupuju iProizvode samo radi nekog prestiža i odgrižene jabuke na poleđini.To su za mene budale koje žele biti "urbani" a Apple ih je uvjerio da će kupovinom njihovih proizvoda biti baš to. No, htio ti priznati ili ne, Apple ima super proizvode.Cijene ih nešto više nego drugi, no eto, ta politika im uspjeva. Macbook računala su odličan primjer.Najkvalitetnije komponente dostupne u tom trenutku (za razliku od ovih "ostalih" proizvođača gdje sam se nagledao noname proizvođača memorija, punjača upitne kvalitete...), robustno aluminijsko kućište i što mnogo ljudi zaboravlja savršeno ispoliran OS uračunat u cijenu računala.Kada se Mac kupuje, kupuje se da traje.
Druga stvar je to što se Apple korisnici vole uzdizati u nebesa i stavljati proizvod čak ispred njih samih.Neki dan sam se raspravljao sa Mac korisnikom oko nedavnog slučaja virusa/malwarea na Mac OSu, i lik se doslovno rukama i nogama borio da obrani Appleovu čast.Ne želi priznati da je to moguće i gotovo... Ma nije istina. Kao prvo... sve komponente sto se ugradjuju u razne laptope su manje vise iste. Jedina prava razlika je cijena. Pa imas ti Lenovo od 10.000 + kn koje ce razvaliti tog Apple na komadice... Toshiba itd... Al Lenovo je stvarno dobra stvar. Apple jednostavno previse cijeni svoje proizvode, al to je ocito uspjesna taktika jer odredjeni ljudi padaju na takve stvari... Sto se RAM-a tice... pa ne znam jesu li bas "no name", i tesko da su takvi kod svih... al iz mog iskustva razlike u memorijama nema, i to je nesto na sto se ne treba obracati posebna paznja (cipove ionako proizvode manje vise iste firme), jedino sto je bitno je kolicina...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Chorus
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 20 svi 2012, 12:23 |
|
|
Aztec je napisao/la: Chorus je napisao/la: Azteče, nebih se složio sa tobom. Ja prvi ne volim ljude koji kupuju iProizvode samo radi nekog prestiža i odgrižene jabuke na poleđini.To su za mene budale koje žele biti "urbani" a Apple ih je uvjerio da će kupovinom njihovih proizvoda biti baš to. No, htio ti priznati ili ne, Apple ima super proizvode.Cijene ih nešto više nego drugi, no eto, ta politika im uspjeva. Macbook računala su odličan primjer.Najkvalitetnije komponente dostupne u tom trenutku (za razliku od ovih "ostalih" proizvođača gdje sam se nagledao noname proizvođača memorija, punjača upitne kvalitete...), robustno aluminijsko kućište i što mnogo ljudi zaboravlja savršeno ispoliran OS uračunat u cijenu računala.Kada se Mac kupuje, kupuje se da traje.
Druga stvar je to što se Apple korisnici vole uzdizati u nebesa i stavljati proizvod čak ispred njih samih.Neki dan sam se raspravljao sa Mac korisnikom oko nedavnog slučaja virusa/malwarea na Mac OSu, i lik se doslovno rukama i nogama borio da obrani Appleovu čast.Ne želi priznati da je to moguće i gotovo... Ma nije istina. Kao prvo... sve komponente sto se ugradjuju u razne laptope su manje vise iste. Jedina prava razlika je cijena. Pa imas ti Lenovo od 10.000 + kn koje ce razvaliti tog Apple na komadice... Toshiba itd... Al Lenovo je stvarno dobra stvar. Apple jednostavno previse cijeni svoje proizvode, al to je ocito uspjesna taktika jer odredjeni ljudi padaju na takve stvari... Sto se RAM-a tice... pa ne znam jesu li bas "no name", i tesko da su takvi kod svih... al iz mog iskustva razlike u memorijama nema, i to je nesto na sto se ne treba obracati posebna paznja (cipove ionako proizvode manje vise iste firme), jedino sto je bitno je kolicina... Istina, dabome Naravno da se kupuju i ugrađuju komponente već dostupne na tržištu, ta neće izmišljati toplu vodu i praviti svoje tvornice za svaku komponentu.A razlike itekako ima, od proizvođača, takta na kojoj radi, latencije memorije...A to je samo dio o memoriji. Pa naravno, to sam i rekao.Ljudi vide da mogu prodati svoje proizvode za više novca i to rade, savršeno normalano.Ali ne možeš govoriti da ti proizvodi ne valjaju... Apple je uvijek bio ispred vremena, barem što se tiče Macbook serije.Pogledaj modele iz 2006 godine, Core2Duo procesori sa 2 GB memorije...Pola trgovina danas prodaje računala sa sličnim specifikacijama...Cijena prati sve to...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 20 svi 2012, 12:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Apple produkti su malo bolji jer je sav software compile upravo za taj hardware. Zato Apple uvijek daje osjećaj bržeg računala. To možeš isto uraditi sa Linux na bilo kojem Notebook. Uzme nešto vremena ali jednom to radiš.
Inače unutra je elektronika ružnija i nekvalitetnija nego u većini drugih Notebooks.
Netko je spomenuo Lenovo. Kinezi su kupili IBM i sad ga zovu Lenovo. Kako hoćete, ali ja bih bježao od njih. Mislim OK su, ali u njih trpaju najjeftinije LCD panele da snize cijenu zbog konkurencije.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 20 svi 2012, 13:03 |
|
|
Chorus je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ma nije istina. Kao prvo... sve komponente sto se ugradjuju u razne laptope su manje vise iste. Jedina prava razlika je cijena. Pa imas ti Lenovo od 10.000 + kn koje ce razvaliti tog Apple na komadice... Toshiba itd... Al Lenovo je stvarno dobra stvar. Apple jednostavno previse cijeni svoje proizvode, al to je ocito uspjesna taktika jer odredjeni ljudi padaju na takve stvari... Sto se RAM-a tice... pa ne znam jesu li bas "no name", i tesko da su takvi kod svih... al iz mog iskustva razlike u memorijama nema, i to je nesto na sto se ne treba obracati posebna paznja (cipove ionako proizvode manje vise iste firme), jedino sto je bitno je kolicina... Istina, dabome Naravno da se kupuju i ugrađuju komponente već dostupne na tržištu, ta neće izmišljati toplu vodu i praviti svoje tvornice za svaku komponentu.A razlike itekako ima, od proizvođača, takta na kojoj radi, latencije memorije...A to je samo dio o memoriji. Pa naravno, to sam i rekao.Ljudi vide da mogu prodati svoje proizvode za više novca i to rade, savršeno normalano.Ali ne možeš govoriti da ti proizvodi ne valjaju... Apple je uvijek bio ispred vremena, barem što se tiče Macbook serije.Pogledaj modele iz 2006 godine, Core2Duo procesori sa 2 GB memorije...Pola trgovina danas prodaje računala sa sličnim specifikacijama...Cijena prati sve to... Vidi... ja sam ti dr.sc. kad je klokanje u pitanju te hardwer racunala uopce.  Razlike u memorijama nema, kako u kvaliteti, tako ni u opipljivoj brzini... pa cak vise nema razlike ni u klokanju. Kingmax ili Corsair, 99.9% ljudi potpuno je svejedno, dok je god kolicinski ima dovoljno, to je jedino bitno. Nisam rekao da ne valjaju, nego da su precijenjeni, i da ti za svoj novac dobijes ispodprosjecan prozivod, dok bi kod konkurencije za isti novac dobio znatno, znattno vise... Ne razumijem ovaj treci dio... Prodavali su i drugi, i prodaju i drugi danas znatno jace (i bolje) laptope i kompove uopce, no sto je Apple onda, i no sto je Apple sad...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 20 svi 2012, 13:05 |
|
|
BBC je napisao/la: Apple produkti su malo bolji jer je sav software compile upravo za taj hardware. Zato Apple uvijek daje osjećaj bržeg računala. To možeš isto uraditi sa Linux na bilo kojem Notebook. Uzme nešto vremena ali jednom to radiš.
Inače unutra je elektronika ružnija i nekvalitetnija nego u većini drugih Notebooks.
Netko je spomenuo Lenovo. Kinezi su kupili IBM i sad ga zovu Lenovo. Kako hoćete, ali ja bih bježao od njih. Mislim OK su, ali u njih trpaju najjeftinije LCD panele da snize cijenu zbog konkurencije. Oni imaju jedino softwer svoj, pa im je to u biti jedina prednost... Al posto i svoj softver imaju, tek onda vidis koliko oni maznu za svoje kompove... ovi drugi moraju platiti Microsoftu... Al to sto imaju svoj softver isto tako ima svoje mane, te nikako ne opravdava cijenu... Ne znam kakvo je Lenovo sad, al znam da su to bili odlicni laptopi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Chorus
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 20 svi 2012, 14:17 |
|
|
Pa da, mogu ga cijeniti koliko žele a ljudi će to ipak i dalje kupovati.Jbg, izgradili su jak brend. Koristio sam Macbook Pro jedno 2 mjeseca i paralelno sa njim Dellov laptop gotovo istih performansi i znam što govorim.Macbook ga je poderao.Rendanje After Effects projekta je na Dellu trajalo gotovo sat vremena, na Macbooku je bilo gotovo za 30-35 minuta, a laptopi osim veličine diska i ekrana imaju gotovo iste performanse. To su hardverski i softverski ispolirani strojevi, i u većini testova deru jaču konkurenciju, isto kao što je stari iPhone 3GS poderao dosta novih Androida, baš radi te softverske ispoliranosti, bez uzaludnog trošenja resursa. Nemoj misliti da navlačim na Appleovu stranu, za ono što ja radim, Macbook bi bio zadnji izbor, no jednostavno moram priznati da je to strašan stroj. Što se tiče Lenovo laptopa, ne znam, kunem se u Della  , no ovo stvarno izgleda zanimljivo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 20 svi 2012, 14:53 |
|
|
Chorus je napisao/la: Pa da, mogu ga cijeniti koliko žele a ljudi će to ipak i dalje kupovati.Jbg, izgradili su jak brend. Koristio sam Macbook Pro jedno 2 mjeseca i paralelno sa njim Dellov laptop gotovo istih performansi i znam što govorim.Macbook ga je poderao.Rendanje After Effects projekta je na Dellu trajalo gotovo sat vremena, na Macbooku je bilo gotovo za 30-35 minuta, a laptopi osim veličine diska i ekrana imaju gotovo iste performanse.
[/youtube] Uzmi Gentoo distribuciju i kompajliraj je samo za taj hardware od Notebook i imat ćeš slične rezultate kao i sa Mac. Sva poanta je da li cijena opravdava tolika preseravanja. Privatno doma 90% vremena surfaš i ne koristiš te resurse. Velika većina ljudi kupi Apple / Mac da ih može u vlaku i kafićima pokazati. Onda vidiš logirani na Facebook ili čitaju neku E-knjigu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Chorus
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 20 svi 2012, 16:59 |
|
|
BBC je napisao/la: Chorus je napisao/la: Pa da, mogu ga cijeniti koliko žele a ljudi će to ipak i dalje kupovati.Jbg, izgradili su jak brend. Koristio sam Macbook Pro jedno 2 mjeseca i paralelno sa njim Dellov laptop gotovo istih performansi i znam što govorim.Macbook ga je poderao.Rendanje After Effects projekta je na Dellu trajalo gotovo sat vremena, na Macbooku je bilo gotovo za 30-35 minuta, a laptopi osim veličine diska i ekrana imaju gotovo iste performanse.
[/youtube] Uzmi Gentoo distribuciju i kompajliraj je samo za taj hardware od Notebook i imat ćeš slične rezultate kao i sa Mac. Sva poanta je da li cijena opravdava tolika preseravanja. Privatno doma 90% vremena surfaš i ne koristiš te resurse. Velika većina ljudi kupi Apple / Mac da ih može u vlaku i kafićima pokazati. Onda vidiš logirani na Facebook ili čitaju neku E-knjigu. Gledaj, ja Mac nemam i nemam ga namjeru kupiti, stoga, govorim kao nepristrana osoba. Da, cijelo vrijeme govorim da jest preskup, ali očito, za njega ima potražnja pa mogu držati cijenu kakvu hoće. Većina ga zaista kupuje baš zbog silnog blještavila i jabuke na poklopcu za najjednostavnije radnje, ali to ne mijenja činjenicu da je Macbook dobar stroj. Po toj logici, ako koristiš PC za surfanje, kupi Asusov netbook sa Atom procesorom i 1gb rama i miran si...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 20 svi 2012, 19:11 |
|
|
|
Najbolji su oni koje dobiješ besplatno na poklon.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NiX
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 23 svi 2012, 14:10 |
|
Pridružen/a: 15 tra 2011, 22:19 Postovi: 498 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg Bosna
|
Moja ''nova kanta'' ... Dell Workstation 2 fizicka Xeon Procesora 5160 (4Mb Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB), - u rangu najjacih i5 Neka X maticna od intela, ugl 8 ddr2 ulaza, svi popunjeni ofc, 8x1Gb fbdimm ddr2 full buffered 1x250Gb disk na 10.000 okretaja, te 2 od 70Gb na SAS kontroleru, i 1 obicni od 1tb Grafa 8800gtx i jos nekih par diđa koje nisu bitne ...     Win 7 ocjena samo 7.1 .. Za mene dosta ... Pravi mali servercic ^^ Inace, samo kuciste tezi cca 40kg lol ...
_________________ I krv svoju, za Herceg Bosnu moju ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NiX
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 23 svi 2012, 15:41 |
|
Pridružen/a: 15 tra 2011, 22:19 Postovi: 498 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg Bosna
|
_________________ I krv svoju, za Herceg Bosnu moju ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša konfiguracija Postano: 23 svi 2012, 22:26 |
|
|
NiX je napisao/la: Moja ''nova kanta'' ... Dell Workstation 2 fizicka Xeon Procesora 5160 (4Mb Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB), - u rangu najjacih i5 Neka X maticna od intela, ugl 8 ddr2 ulaza, svi popunjeni ofc, 8x1Gb fbdimm ddr2 full buffered 1x250Gb disk na 10.000 okretaja, te 2 od 70Gb na SAS kontroleru, i 1 obicni od 1tb Grafa 8800gtx i jos nekih par diđa koje nisu bitne ...     Win 7 ocjena samo 7.1 .. Za mene dosta ... Pravi mali servercic ^^ Inace, samo kuciste tezi cca 40kg lol ... Pa cemu to? Cemu recimo HDD na 10.000 rpm pored danasnjih SSD diskova? 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|