|
|
Stranica: 9/12.
|
[ 291 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 16 ruj 2011, 22:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60911 Lokacija: DAZP HQ
|
Francuzi, slomili su utakmicu pred kraj treće četvrtine.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 16 ruj 2011, 23:50 |
|
|
dudu je napisao/la: Real gone je napisao/la: koje šlihtanje, jel si ti nekad (ikad?) navijao za neki narod koji smatraš bratskim? ja uvek. ako možeš, procesuiraj to u svom dubrava-mozgu salim se malo, ali ne znam sto znaci navijat za bratski narod. koji? Baš sam tija napisati Pazi ti to, bratski narodi Biće misli na one koji su "nastali od Srba". Ha ja
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 00:29 |
|
|
Što se mene tiče, Makedonce ne smatram bratskim narodom. Neki pripadnici mog naroda su previše emotivni pa zaboravljaju na realnost.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 02:55 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: dudu je napisao/la: salim se malo, ali ne znam sto znaci navijat za bratski narod. koji? Baš sam tija napisati Pazi ti to, bratski narodi Biće misli na one koji su "nastali od Srba". Ha ja Jok, ti si nastao (mada nije isključeno s obzirom na zadrtost.. ) Makedonci su istorijski vezani većim delom za Srbe, manjim za Bugare, šta tu nije jasno :) p.s. dudu, odgovor na tvoje pitanje o navijanju: pa možete uvek za vaše cveće, a ni Arbanasi vam nisu daleki, bar sad u predizbornoj kampanji
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 04:23 |
|
|
Real gone je napisao/la: Jok, ti si nastao Kako sam zna Real gone je napisao/la: Makedonci su istorijski vezani većim delom za Srbe, manjim za Bugare, šta tu nije jasno :) Sve jasno, to su Srbeta sa govornata manata
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 11:26 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4967 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Real gone je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Baš sam tija napisati Pazi ti to, bratski narodi Biće misli na one koji su "nastali od Srba". Ha ja Jok, ti si nastao (mada nije isključeno s obzirom na zadrtost.. ) Makedonci su istorijski vezani većim delom za Srbe, manjim za Bugare, šta tu nije jasno :) p.s. dudu, odgovor na tvoje pitanje o navijanju: pa možete uvek za vaše cveće, a ni Arbanasi vam nisu daleki, bar sad u predizbornoj kampanji Ne pricaj gluposti. Kakvu vezanost za srbe? To sto su vam pobili na desetine vidjenijih ljudi+ acu? Oduvijek u povijesti su Makedonci bili vise vezani za bugarsku(sve vojvode su tamo pokopane, tamo su i zivjeli). Sada su na svu srijecu samo Makedonci, i nisto drugo. A ono za bratski narod, da, slazem se da ne bi bilo lose, kada bi bilo istinito. Samo treba jedna veelika isprika od cijelog srpskog naroda za svu nacinjenu stetu prema makedoncima. A na tvojim dobrim namjerama
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 11:30 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4967 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Tulkas je napisao/la: Real gone je napisao/la: Impresivno Čestitke braći Makedoncima!!! Samo jedno pitanjce.. Interesira me kako vi Srbi gledate na ovo prepizdjavanje izmedju Makedonaca i Grka? S obzirom da su i Grci braca, jelte. Na ciju stranu naginju simpatije? A sto se tice Makedonaca i svega sto se oko njih desava, kratko i jasno. Ko ih jebe.. Nikad necu zaboraviti skandiranje cijelog stadiona i vrijedjanje nasih reprezentativaca na tekmi u Skoplju. Nit smo ih napadali niti ratovali protiv njih.. Mater im cigansku Previse druzenja sa capom je uzelo svoj danak. Pominjanje majki. Sto se tice skandiranja na stadionu, sto nisi otisao da trazis strucnu pomoc kada te toliko potreslo. Na istom stadionu je grmilo da se Srbija jebe, bilo je grmljenja"cetnicke picke"... Nogomet je to, jedan se razgalami i svi za njim. Sta je tu cudno?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 11:32 |
|
|
dudu je napisao/la: Real gone je napisao/la:
Šta nije normalno? Što ljudi slave uspeh reprezentacije? Ne kapiram.
sjatilo se staro i mlado, preko sto tisuća ljudi da slavi polufinale europskog prvenstva u košarci (wtf?!). ovako se mogu slaviti samo dvije stvari...naslov svjetskog (ili europskog) prvaka u nogometu i osvajanje Lige prvaka. ovoliko okupljanje upućuje na kompleks niže vrijednosti, Grci, Srbi, Bugari, vidite nas, postojimo. postoji još jedan narod koji bi vjerojatno i četvrtfinale slavio na ovaj način, a ne dao bog da se plasiraju na Euro u nogometu, računam da će ih se u glavnom gradu skupit bar 200 tisuća. Sjeti se 98, u setom mjesecu u zagrebu? Nije tada bilo i starog i mladog na trgovima? Jel su tada bili kompleksi u pitanju, kada je bila sjebana Njemacka? Ok, mozda si u pravu, kada bolje razmislim, da, u pitanju je kompleks nize vrijednosti, ali znas da se kompleksi lijece uspjesima.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 11:36 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Real gone je napisao/la: Jok, ti si nastao Kako sam zna Real gone je napisao/la: Makedonci su istorijski vezani većim delom za Srbe, manjim za Bugare, šta tu nije jasno :) Sve jasno, to su Srbeta sa govornata manata Al ga i ti zavuce sada...Ali da ti dam jedan savjet. To u makedoniji nemoj izgovoriti. Nikako. Evo demanta: http://youtu.be/5_8UN0bZ7tsP.S. Realka, jel da je Vlado Cernozemski pljunuti Endi Garcia iz Kum 3?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 11:38 |
|
|
totem je napisao/la: Real gone je napisao/la: Jok, ti si nastao (mada nije isključeno s obzirom na zadrtost.. ) Makedonci su istorijski vezani većim delom za Srbe, manjim za Bugare, šta tu nije jasno :) p.s. dudu, odgovor na tvoje pitanje o navijanju: pa možete uvek za vaše cveće, a ni Arbanasi vam nisu daleki, bar sad u predizbornoj kampanji Ne pricaj gluposti. Kakvu vezanost za srbe? To sto su vam pobili na desetine vidjenijih ljudi+ acu? Oduvijek u povijesti su Makedonci bili vise vezani za bugarsku(sve vojvode su tamo pokopane, tamo su i zivjeli). Sada su na svu srijecu samo Makedonci, i nisto drugo. A ono za bratski narod, da, slazem se da ne bi bilo lose, kada bi bilo istinito. Samo treba jedna veelika isprika od cijelog srpskog naroda za svu nacinjenu stetu prema makedoncima. A na tvojim dobrim namjerama ha čuj, da si možda nakon utakmice čitao komentare na B92, vidio bi neviđenu makedonsko-srpsku ljubav. utakmica je imala više komentara nego ijedan srpski sportski uspjeh unazad godinu dana i svjetskog prvenstva u Njemačkoj. http://www.b92.net/sport/litvanija2011/ ... _id=542064da ne brojiš...841 komentar.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 11:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Braća pravoslavna.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 11:40 |
|
|
totem je napisao/la: dudu je napisao/la: sjatilo se staro i mlado, preko sto tisuća ljudi da slavi polufinale europskog prvenstva u košarci (wtf?!). ovako se mogu slaviti samo dvije stvari...naslov svjetskog (ili europskog) prvaka u nogometu i osvajanje Lige prvaka. ovoliko okupljanje upućuje na kompleks niže vrijednosti, Grci, Srbi, Bugari, vidite nas, postojimo. postoji još jedan narod koji bi vjerojatno i četvrtfinale slavio na ovaj način, a ne dao bog da se plasiraju na Euro u nogometu, računam da će ih se u glavnom gradu skupit bar 200 tisuća. Sjeti se 98, u setom mjesecu u zagrebu? Nije tada bilo i starog i mladog na trgovima? Jel su tada bili kompleksi u pitanju, kada je bila sjebana Njemacka? Ok, mozda si u pravu, kada bolje razmislim, da, u pitanju je kompleks nize vrijednosti, ali znas da se kompleksi lijece uspjesima. baš se toga sjetih, na dočeku nogometaša je bilo nekih 30-tak tisuća ljudi. da, ljudi su se veselili, ali to je nogomet, svjetsko prvenstvo, sam vrh što sport može ponuditi, razumljivo. ovdje je u pitanju košarka, polufinale nečega što su Srbi 3 puta osvajali u zadnjih 16 godina. samim time ti je jasno da to i nije neko čudo.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 11:42 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Svaka čast Makedoniji,prvenstveno što su otresli Grke,a ovo ostalo je puna šaka brade.Klase reprezentacija se vide baš u ovakvim tekmama. Zar nije klasa reprezentacija ona koja izgubi najmanje protiv 99% izglednog europskog prvaka? Markane, previse omalovazavas ovu reprezentaciju. Sjebali hrvatsku, grcku, sloveniju i najposlije litvaniju(o BiH, finsku i gruziju da i ne pricam), te gubljenje protiv rusije sa enormnom pomocu sudaca(Mak. reprezentacija je htjela na polovicu 4/4 da izadje sa terena, ali su se predomislili u zadnjem momentu). Zar je sve ovo slucajni uspjeh. Ne driblaj. Mada znam da se i zezas, da nisi zlonamjeran.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 11:48 |
|
|
totem je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Svaka čast Makedoniji,prvenstveno što su otresli Grke,a ovo ostalo je puna šaka brade.Klase reprezentacija se vide baš u ovakvim tekmama. Zar nije klasa reprezentacija ona koja izgubi najmanje protiv 99% izglednog europskog prvaka? Markane, previse omalovazavas ovu reprezentaciju. Sjebali hrvatsku, grcku, sloveniju i najposlije litvaniju(o BiH, finsku i gruziju da i ne pricam), te gubljenje protiv rusije sa enormnom pomocu sudaca(Mak. reprezentacija je htjela na polovicu 4/4 da izadje sa terena, ali su se predomislili u zadnjem momentu). Zar je sve ovo slucajni uspjeh. Ne driblaj. Mada znam da se i zezas, da nisi zlonamjeran. svaka čast, ali glavni vam je igrač Borče Mekejlebovski, bez njega bi naravno ispali u prvom krugu. e to je pitanje za FIBA-u kako neki čovjek koji nije zgazio na tlo Makedonije može igrati za istu na Eurobasketu. i bilo koji drugi Amerikanac za bilo koju drugu zemlju. to je sprdnja, kao i onaj Draper u našoj reprezentaciji. u biti, to je šamar našoj košrkaškoj tradiciji jer smo po tome u rangu sa Srbima i Litavcima i samo dokaz više da nam je košarka na aparatima.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 11:51 |
|
|
dudu je napisao/la: totem je napisao/la: Ne pricaj gluposti. Kakvu vezanost za srbe? To sto su vam pobili na desetine vidjenijih ljudi+ acu? Oduvijek u povijesti su Makedonci bili vise vezani za bugarsku(sve vojvode su tamo pokopane, tamo su i zivjeli). Sada su na svu srijecu samo Makedonci, i nisto drugo. A ono za bratski narod, da, slazem se da ne bi bilo lose, kada bi bilo istinito. Samo treba jedna veelika isprika od cijelog srpskog naroda za svu nacinjenu stetu prema makedoncima. A na tvojim dobrim namjerama ha čuj, da si možda nakon utakmice čitao komentare na B92, vidio bi neviđenu makedonsko-srpsku ljubav. utakmica je imala više komentara nego ijedan srpski sportski uspjeh unazad godinu dana i svjetskog prvenstva u Njemačkoj. http://www.b92.net/sport/litvanija2011/ ... _id=542064da ne brojiš...841 komentar. Jel si citao hrvatski tisak? Srpski komentari su gola voda. Bravo hrvatskim novinarima na inzinstiranju da je Aleksandar Makedonski zbilja Makedonski.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 11:54 |
|
|
totem je napisao/la: dudu je napisao/la: ha čuj, da si možda nakon utakmice čitao komentare na B92, vidio bi neviđenu makedonsko-srpsku ljubav. utakmica je imala više komentara nego ijedan srpski sportski uspjeh unazad godinu dana i svjetskog prvenstva u Njemačkoj. http://www.b92.net/sport/litvanija2011/ ... _id=542064da ne brojiš...841 komentar. Jel si citao hrvatski tisak? Srpski komentari su gola voda. Bravo hrvatskim novinarima na inzinstiranju da je Aleksandar Makedonski zbilja Makedonski. naši novinari nisu relevantni jer hrvatska saznanja o Makedoniji su vrlo mala. ne idu dalje o toga da su Makedonci vrlo gostoljubiv narod i da je klopa fina.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 11:55 |
|
|
dudu je napisao/la: totem je napisao/la:
Zar nije klasa reprezentacija ona koja izgubi najmanje protiv 99% izglednog europskog prvaka?
Markane, previse omalovazavas ovu reprezentaciju. Sjebali hrvatsku, grcku, sloveniju i najposlije litvaniju(o BiH, finsku i gruziju da i ne pricam), te gubljenje protiv rusije sa enormnom pomocu sudaca(Mak. reprezentacija je htjela na polovicu 4/4 da izadje sa terena, ali su se predomislili u zadnjem momentu). Zar je sve ovo slucajni uspjeh. Ne driblaj. Mada znam da se i zezas, da nisi zlonamjeran.
svaka čast, ali glavni vam je igrač Borče Mekejlebovski, bez njega bi naravno ispali u prvom krugu. e to je pitanje za FIBA-u kako neki čovjek koji nije zgazio na tlo Makedonije može igrati za istu na Eurobasketu. i bilo koji drugi Amerikanac za bilo koju drugu zemlju. to je sprdnja, kao i onaj Draper u našoj reprezentaciji. u biti, to je šamar našoj košrkaškoj tradiciji jer smo po tome u rangu sa Srbima i Litavcima i samo dokaz više da nam je košarka na aparatima. I ja sam protiv igranja stranaca po reprezentacijama. Ali to je trend i u njemackoj, o nizozemskoj, o francuskoj da i ne pricam. Te hrvatskoj. Uzmimo da silvu, primjerice. I nije samo Borce zasluzan. Antic, Ilijevski koji je razjebao litvance, Antic hrvate te grke, Stojanovski protiv slovenije... Da , Borce je najbolji, ali i ostali su super. Kada dozvoljavaju pravila, zasto da se ne iskoriste. Inace, Borce je dosada bio skoro totalni anonimus, sada se proculo za njega, preko reprezentacije.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 11:56 |
|
|
Jel si citao hrvatski tisak? Srpski komentari su gola voda. Bravo hrvatskim novinarima na inzinstiranju da je Aleksandar Makedonski zbilja Makedonski.
naši novinari nisu relevantni jer hrvatska saznanja o Makedoniji su vrlo mala. ne idu dalje o toga da su Makedonci vrlo gostoljubiv narod i da je klopa fina. Sto ce ti vise od tog saznanja.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 11:58 |
|
|
Jel si citao hrvatski tisak? Srpski komentari su gola voda. Bravo hrvatskim novinarima na inzinstiranju da je Aleksandar Makedonski zbilja Makedonski.
naši novinari nisu relevantni jer hrvatska saznanja o Makedoniji su vrlo mala. ne idu dalje o toga da su Makedonci vrlo gostoljubiv narod i da je klopa fina. Jel tebi krivo sto je hrvatski tisak pisao lijepe stvari o makedoniji? Valjda su mjerodavni do te mjere.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 12:07 |
|
|
Sjeti se 98, u setom mjesecu u zagrebu? Nije tada bilo i starog i mladog na trgovima? Jel su tada bili kompleksi u pitanju, kada je bila sjebana Njemacka?
Ok, mozda si u pravu, kada bolje razmislim, da, u pitanju je kompleks nize vrijednosti, ali znas da se kompleksi lijece uspjesima.
baš se toga sjetih, na dočeku nogometaša je bilo nekih 30-tak tisuća ljudi. da, ljudi su se veselili, ali to je nogomet, svjetsko prvenstvo, sam vrh što sport može ponuditi, razumljivo. ovdje je u pitanju košarka, polufinale nečega što su Srbi 3 puta osvajali u zadnjih 16 godina. samim time ti je jasno da to i nije neko čudo. Mada enormno volim ivanisevica, moram ga zloupotrijebiti u ovakvoj situaciji. Sto kazes na to kada ga je precekao cijeli Split? A radilo se o tenisu, koji je mozda na 4-5 na lijestvici popularnosti sto se sportova tice?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 12:51 |
|
|
totem je napisao/la: dudu je napisao/la: svaka čast, ali glavni vam je igrač Borče Mekejlebovski, bez njega bi naravno ispali u prvom krugu. e to je pitanje za FIBA-u kako neki čovjek koji nije zgazio na tlo Makedonije može igrati za istu na Eurobasketu. i bilo koji drugi Amerikanac za bilo koju drugu zemlju. to je sprdnja, kao i onaj Draper u našoj reprezentaciji. u biti, to je šamar našoj košrkaškoj tradiciji jer smo po tome u rangu sa Srbima i Litavcima i samo dokaz više da nam je košarka na aparatima.
I ja sam protiv igranja stranaca po reprezentacijama. Ali to je trend i u njemackoj, o nizozemskoj, o francuskoj da i ne pricam. Te hrvatskoj. Uzmimo da silvu, primjerice. I nije samo Borce zasluzan. Antic, Ilijevski koji je razjebao litvance, Antic hrvate te grke, Stojanovski protiv slovenije... Da , Borce je najbolji, ali i ostali su super. Kada dozvoljavaju pravila, zasto da se ne iskoriste. Inace, Borce je dosada bio skoro totalni anonimus, sada se proculo za njega, preko reprezentacije. onda ti košarku ne pratiš, taj čovjek je 2010. odveo Partizan na F4 Eurolige i gotovo do finala. Da Silva je ipak nešto drugo, čovjek je nogometno odgojen i stvoren u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 12:52 |
|
|
totem je napisao/la: dudu je napisao/la: naši novinari nisu relevantni jer hrvatska saznanja o Makedoniji su vrlo mala. ne idu dalje o toga da su Makedonci vrlo gostoljubiv narod i da je klopa fina.
Sto ce ti vise od tog saznanja. pa recimo da vrlo malo znaju o političkoj stvarnosti u Makedoniji, odnosima sa susjedima, onome što je zapravo bitno.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 12:55 |
|
|
totem je napisao/la: dudu je napisao/la: baš se toga sjetih, na dočeku nogometaša je bilo nekih 30-tak tisuća ljudi. da, ljudi su se veselili, ali to je nogomet, svjetsko prvenstvo, sam vrh što sport može ponuditi, razumljivo. ovdje je u pitanju košarka, polufinale nečega što su Srbi 3 puta osvajali u zadnjih 16 godina. samim time ti je jasno da to i nije neko čudo. Mada enormno volim ivanisevica, moram ga zloupotrijebiti u ovakvoj situaciji. Sto kazes na to kada ga je precekao cijeli Split? A radilo se o tenisu, koji je mozda na 4-5 na lijestvici popularnosti sto se sportova tice? to je opet nešto drugo, ja sam pričao o momčadskim sportovima, a ne o planetarnom uspjehu jednog pojedinca. Ivanišević je prava hollywoodska bajka i zaslužio je takav doček. samo ću ti jedno reći, nitko nije feštao na ulicama nakon ulaska u polufinale. nemam ništa protiv slavlja, to je normalno, ali ovo u Skoplju izgleda kao da se neka antička vojska okuplja za završni udar. a radi se ipak o ulasku u polufinale, nije se ništa osvojilo.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 12:57 |
|
|
I ja sam protiv igranja stranaca po reprezentacijama. Ali to je trend i u njemackoj, o nizozemskoj, o francuskoj da i ne pricam. Te hrvatskoj. Uzmimo da silvu, primjerice. I nije samo Borce zasluzan. Antic, Ilijevski koji je razjebao litvance, Antic hrvate te grke, Stojanovski protiv slovenije... Da , Borce je najbolji, ali i ostali su super. Kada dozvoljavaju pravila, zasto da se ne iskoriste. Inace, Borce je dosada bio skoro totalni anonimus, sada se proculo za njega, preko reprezentacije.
onda ti košarku ne pratiš, taj čovjek je 2010. odveo Partizan na F4 Eurolige i gotovo do finala. Da Silva je ipak nešto drugo, čovjek je nogometno odgojen i stvoren u Hrvatskoj. Ne peglaj, igrao je za partizan, bio najbolji igrac, ali pre ovog prvenstva nitko nije cuo za njega. Sem onih koji prate kosarku strastveno. A sada nema covjeka koji ga ne zna. To je ta razlika. Sto se dudua tice, ipak je stranac. Na kraju krajeva neka se promjeni statut fibe, uefe...i neka se zabrani strancima da igraju. Sto ima veze da li je igrao za neki klub ili ne. Ipak je Brazilac. Kraj. Dok vaze ovakvi uvjeti, suti o tome. Legalitet je zapazen i kraj. Sem par reprezentacija svatko ima po kojega stranca, a ti si se uhvatio samo za makedonskog afro-amerikanca. Ili zato sto makedonija ima najboljeg stranca? Nije valjda da si zavistan.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 13:04 |
|
|
Mada enormno volim ivanisevica, moram ga zloupotrijebiti u ovakvoj situaciji. Sto kazes na to kada ga je precekao cijeli Split? A radilo se o tenisu, koji je mozda na 4-5 na lijestvici popularnosti sto se sportova tice?
to je opet nešto drugo, ja sam pričao o momčadskim sportovima, a ne o planetarnom uspjehu jednog pojedinca. Ivanišević je prava hollywoodska bajka i zaslužio je takav doček. samo ću ti jedno reći, nitko nije feštao na ulicama nakon ulaska u polufinale. nemam ništa protiv slavlja, to je normalno, ali ovo u Skoplju izgleda kao da se neka antička vojska okuplja za završni udar. a radi se ipak o ulasku u polufinale, nije se ništa osvojilo. Koje vrdanje. Ekipni sportovi, individualni sportovi, odjednom ne vazi velicina popularnosti pojedinog sporta... Za makedoniju koja je imala sportskih uspjeha u jako malom broju, ovo je spektakl. Kao i za hrvatsku 98, kao sto sam rekao. Isto. Skupljanje je bilo spontano, ne organizirano. U cemu je problem?Ljudima je doslo da slave. Pobjedili su sav krem europske kosarke. Da nije trebalo da placu. Sa grcima je bilo jos vece slavlje. kao Croacija-Partizan, ako se sjecas. Cemu toliko drzavno slavlje za ulazak u drugo kolo kvalifikacija LS Predsjednik drzave se ponasao kao da je osvojeno prvo mjesto na sv. prvenstvu. Nemoj me krivo shvatiti, ja sam divljao od srijece kada je Croacija razjebala Partizan. Samo idem tvojom logikom razmisljanja.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|