|
|
Stranica: 10/12.
|
[ 291 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 13:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60911 Lokacija: DAZP HQ
|
totem je napisao/la: dudu je napisao/la: onda ti košarku ne pratiš, taj čovjek je 2010. odveo Partizan na F4 Eurolige i gotovo do finala.
Da Silva je ipak nešto drugo, čovjek je nogometno odgojen i stvoren u Hrvatskoj.
Ne peglaj, igrao je za partizan, bio najbolji igrac, ali pre ovog prvenstva nitko nije cuo za njega. Sem onih koji prate kosarku strastveno. A sada nema covjeka koji ga ne zna. To je ta razlika. Sto se dudua tice, ipak je stranac. Na kraju krajeva neka se promjeni statut fibe, uefe...i neka se zabrani strancima da igraju. Sto ima veze da li je igrao za neki klub ili ne. Ipak je Brazilac. Kraj. Dok vaze ovakvi uvjeti, suti o tome. Legalitet je zapazen i kraj. Sem par reprezentacija svatko ima po kojega stranca, a ti si se uhvatio samo za makedonskog afro-amerikanca. Ili zato sto makedonija ima najboljeg stranca? Nije valjda da si zavistan. zavistan sigurno nisam. FIBA je smiješna organizacija, zato je i moguće da za reprezentaciju igra netko tko nikad u toj zemlji nije zaigrao ni sekunde, poput vašeg Amerikanca. FIFA makar zahtjeva da strani igrač igra 5 godina u kontinuitetu u nekoj zemlji da bi mogao zaigrati za reprezentaciju. uoči bitnu razliku. ne znam po čemu je Bo nepoznat igrač, ako ništa poznat je na ovim prostorima, a igra za Sienu, koja spada u red najjačih klubova u Europi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 13:47 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4967 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
dudu je napisao/la: totem je napisao/la:
Ne peglaj, igrao je za partizan, bio najbolji igrac, ali pre ovog prvenstva nitko nije cuo za njega. Sem onih koji prate kosarku strastveno. A sada nema covjeka koji ga ne zna. To je ta razlika. Sto se dudua tice, ipak je stranac. Na kraju krajeva neka se promjeni statut fibe, uefe...i neka se zabrani strancima da igraju. Sto ima veze da li je igrao za neki klub ili ne. Ipak je Brazilac. Kraj. Dok vaze ovakvi uvjeti, suti o tome. Legalitet je zapazen i kraj. Sem par reprezentacija svatko ima po kojega stranca, a ti si se uhvatio samo za makedonskog afro-amerikanca. Ili zato sto makedonija ima najboljeg stranca? Nije valjda da si zavistan.
zavistan sigurno nisam. FIBA je smiješna organizacija, zato je i moguće da za reprezentaciju igra netko tko nikad u toj zemlji nije zaigrao ni sekunde, poput vašeg Amerikanca. FIFA makar zahtjeva da strani igrač igra 5 godina u kontinuitetu u nekoj zemlji da bi mogao zaigrati za reprezentaciju. uoči bitnu razliku. ne znam po čemu je Bo nepoznat igrač, ako ništa poznat je na ovim prostorima, a igra za Sienu, koja spada u red najjačih klubova u Europi. Da se razumjemo, nisam ni ja za strance u reprezentaciji. Ali uvjeti dopustaju, i gotova stvar. U cemu je problem? Neka se smjeni statut i bice kao sto ti zelis. Sto se tice lestera, kao sto rekoh, poznat je bio samo onima koji non-stop prate kosarku, sada je poznat daleko vise. Visestruko je poznatiji nego prije ovog prvenstva. Postao je senzacija, sto zasigurno nije bio. Dobio on, dobila Makedonija sa njim. Sada ce dobiti i stan u centru skopja, kao i ostali reprezentativci. Od vlade makedonije. mada je on izrazio zelju na pocetku prvenstva da zeli kupiti stan u beogradu. Mozda ce se sada predomisliti.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 13:55 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4967 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Ministry of Sound je napisao/la: Braća pravoslavna. Javio se cvijecar. Kako ljubicice danas? Idu ko halva, jel?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 13:56 |
|
|
totem je napisao/la: Da se razumjemo, nisam ni ja za strance u reprezentaciji. Ali uvjeti dopustaju, i gotova stvar. U cemu je problem? Neka se smjeni statut i bice kao sto ti zelis. Sto se tice lestera, kao sto rekoh, poznat je bio samo onima koji non-stop prate kosarku, sada je poznat daleko vise. Visestruko je poznatiji nego prije ovog prvenstva. Postao je senzacija, sto zasigurno nije bio. Dobio on, dobila Makedonija sa njim. Sada ce dobiti i stan u centru skopja, kao i ostali reprezentativci. Od vlade makedonije. mada je on izrazio zelju na pocetku prvenstva da zeli kupiti stan u beogradu. Mozda ce se sada predomisliti. mislim da to jedno s drugim nema veze.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 14:00 |
|
|
dudu je napisao/la: totem je napisao/la: Da se razumjemo, nisam ni ja za strance u reprezentaciji. Ali uvjeti dopustaju, i gotova stvar. U cemu je problem? Neka se smjeni statut i bice kao sto ti zelis. Sto se tice lestera, kao sto rekoh, poznat je bio samo onima koji non-stop prate kosarku, sada je poznat daleko vise. Visestruko je poznatiji nego prije ovog prvenstva. Postao je senzacija, sto zasigurno nije bio. Dobio on, dobila Makedonija sa njim. Sada ce dobiti i stan u centru skopja, kao i ostali reprezentativci. Od vlade makedonije. mada je on izrazio zelju na pocetku prvenstva da zeli kupiti stan u beogradu. Mozda ce se sada predomisliti. mislim da to jedno s drugim nema veze. Sto nema veze, jedno sa drugim? I nisi mi odgovorio na drzavni prazni Croacija-Partizan. Sto je bilo tako jako da se slavi na takav nacin prolazak u drugom kolu kavalifikacija lS?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 14:03 |
|
|
totem je napisao/la: dudu je napisao/la: mislim da to jedno s drugim nema veze. Sto nema veze, jedno sa drugim? I nisi mi odgovorio na drzavni prazni Croacija-Partizan. Sto je bilo tako jako da se slavi na takav nacin prolazak u drugom kolu kavalifikacija lS? na koji način se slavilo? misliš na stadionu? kao i svaka pobjeda nad starim rivalom, samo što je ova po svemu bila daleko slađa, zbog ratnih okolnosti, rezultata, godina neigranja...eh kad se sjetim. ali nije se poslije utakmice skupilo 100 tisuća dinamovaca na trgu, dapače, nije se nitko skupio. rekoh, ako dobije stan u Skoplju, neće odustati od stana u BG-u, nije da je beskućnik, pa da traži okolo stanove nego mu se očito svidjelo u Beogradu.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 14:56 |
|
|
dudu je napisao/la: totem je napisao/la:
Sto nema veze, jedno sa drugim? I nisi mi odgovorio na drzavni prazni Croacija-Partizan. Sto je bilo tako jako da se slavi na takav nacin prolazak u drugom kolu kavalifikacija lS?
na koji način se slavilo? misliš na stadionu? kao i svaka pobjeda nad starim rivalom, samo što je ova po svemu bila daleko slađa, zbog ratnih okolnosti, rezultata, godina neigranja...eh kad se sjetim. ali nije se poslije utakmice skupilo 100 tisuća dinamovaca na trgu, dapače, nije se nitko skupio. rekoh, ako dobije stan u Skoplju, neće odustati od stana u BG-u, nije da je beskućnik, pa da traži okolo stanove nego mu se očito svidjelo u Beogradu. Ma za stana sam se zezao. A za slavlja da nije bilo po zagrebu i hrvatskoj...zajebavas me. a ratna je to pobjeda bila. Slicno je i ovo sa grcima i makedoncima. I nemoj sada ti postavljati mjerila o tome gdje se tocno mora proslaviti, u kojem sportu, na kakav striktan nacin, u kojem dijelu takmicenja. Mislim, nemoj sada. Pamtim slike zagreba i splita poslije njemacke, na tretom golu. Sav trg u splitu ispunjen do igle. Plus svi kafici. I nemoj mi rec da je to bilo svijetsko prvenstvo u nogometu, a ne europsko u kosarci.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 14:58 |
|
|
A i danas je Skopje kudikamo lijepse od beograda.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 14:59 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 15:14 |
|
|
dudu je napisao/la: Tocno, nema smisla. Ali odavno je o ovome rijeseno. Djaba pricas. Nisto se nece promijeniti.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 15:16 |
|
|
I priznaces, ovaj makedonac nekako najbolje igra. Ma ipak je izabrao pravo mjesto gdje ce se roditi.
|
|
Vrh |
|
|
Wittgenstein
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 17:35 |
|
Pridružen/a: 07 kol 2011, 18:17 Postovi: 271 Lokacija: U Bošnjackom institutu, kujem planove velikobošnjacke majorizacije...
|
Jebate, kako dozvoliste sebi da vas toliko omrazen i mrzak "protekorat" pobjedi? . Nije mi toliko krivo sto nas jedna Finska pobjedi koliko mi je drago sto smo Hrvatsku pobjedili. Makedonija je bila pravo iznenadjenje.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 17:54 |
|
|
Wittgenstein je napisao/la: koliko mi je drago sto smo Hrvatsku pobjedili.
Zar je Turska igrala sa Hrvatima!?
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 18:13 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Wittgenstein je napisao/la: koliko mi je drago sto smo Hrvatsku pobjedili.
Zar je Turska igrala sa Hrvatima!? Ma nema razlike, isto mu dodje.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 20:37 |
|
|
Malo da se pohvalim - naši su uspeli da dođu do finala EP u odbojci. Sutra utakmica sa Italijom za zlato.
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 21:51 |
|
|
Muška odbojka - turboubermegagay.
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 23:09 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Muška odbojka - turboubermegagay. nemoj tako, u finalu su Srbija i Italija.
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 17 ruj 2011, 23:55 |
|
|
dudu je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Muška odbojka - turboubermegagay. nemoj tako, u finalu su Srbija i Italija. To samo potvrđuje moju tezu. Supreme ******** duo u finalu.
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 18 ruj 2011, 00:25 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: dudu je napisao/la: nemoj tako, u finalu su Srbija i Italija. To samo potvrđuje moju tezu. Supreme ******** duo u finalu. jedan maljavi, a drugi zgeliran i depiliran.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 18 ruj 2011, 10:40 |
|
|
Mi ćemo danas medaljicu u džepić a vi se glupirajte i dalje.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 18 ruj 2011, 11:47 |
|
|
pa bas to, medaljicice u dzepice i koji slat za guzice.
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 18 ruj 2011, 16:05 |
|
|
dudu je napisao/la: pa bas to, medaljicice u dzepice i koji slat za guzice. Svakome po jedan ukrasić od plemenitog metala, a nakon svakog poena obavezno okupljanje i grupno milovanje dok kapetan momčadi poručuje "You go, girl!"
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 18 ruj 2011, 16:06 |
|
|
totem je napisao/la: Ne pricaj gluposti. Kakvu vezanost za srbe? To sto su vam pobili na desetine vidjenijih ljudi+ acu? Oduvijek u povijesti su Makedonci bili vise vezani za bugarsku(sve vojvode su tamo pokopane, tamo su i zivjeli). Sada su na svu srijecu samo Makedonci, i nisto drugo. A ono za bratski narod, da, slazem se da ne bi bilo lose, kada bi bilo istinito. Samo treba jedna veelika isprika od cijelog srpskog naroda za svu nacinjenu stetu prema makedoncima. A na tvojim dobrim namjerama Ti se ne računaš u objektivne, jer si Hrvat. Desetine viđenijih kažeš, al da se ipak Srbi izvine :))) Mnogo je kume , odmori malo.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 18 ruj 2011, 16:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 18 ruj 2011, 16:25 |
|
|
Real gone je napisao/la: Gledajte prenos odbojke, mahaću vam sa tribina umotana u novi Gucci-model srpske torbojke Ideš li posli s igračima na "Ladies night"?
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|