|
|
Stranica: 11/12.
|
[ 291 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 18 ruj 2011, 16:28 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Real gone je napisao/la: Gledajte prenos odbojke, mahaću vam sa tribina umotana u novi Gucci-model srpske torbojke Ideš li posli s igračima na "Ladies night"? Ne, ali mogu da preporučim tebe, obzirom da deluješ izuzetno fasciniran gay-pričama
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 18 ruj 2011, 16:52 |
|
|
Real gone je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Ideš li posli s igračima na "Ladies night"? Ne, ali mogu da preporučim tebe, obzirom da deluješ izuzetno fasciniran gay-pričama Ne, ja sam samo fasciniran srpskom muškom odbojkom. Majkemi A pošto se radi o nakupini ******** onda se doista more steći dojam koji si stekla
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 18 ruj 2011, 17:10 |
|
|
Kapetan Srbije je Stojko Ozadić, a Italije ******** della Zguza.
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 18 ruj 2011, 17:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60911 Lokacija: DAZP HQ
|
imali smo mi u srednjoj jednog odbojkaša, nadimak mu je bio zvonac ********.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 18 ruj 2011, 19:58 |
|
|
Tozla!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 18 ruj 2011, 22:09 |
|
|
Bravo za Španiju, moje favorite!
Zaključavaj temu, gotovo je.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 17:21 |
|
|
Citat: Docek je bio fantastican....100 hiljada...zadnji put kao sto su rekli,ovoliko ljudi okupilo se kad je presednik Tito 1979 bio u poset Skoplja bravo nasi ziveli.... čestitam na 4. mjestu, ne smijem ni pomisliti što bi bilo da je medalja osvojena.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 19:11 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5258 Lokacija: Na dženazi BiH
|
čestitke Španjolcima na naslovu, kao i u nogometu, i u košarci su ih Katalonci doveli do naslova.
braća Gasol, Rubio, Navarro, Sada.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 19:23 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4967 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
dudu je napisao/la: Citat: Docek je bio fantastican....100 hiljada...zadnji put kao sto su rekli,ovoliko ljudi okupilo se kad je presednik Tito 1979 bio u poset Skoplja bravo nasi ziveli.... čestitam na 4. mjestu, ne smijem ni pomisliti što bi bilo da je medalja osvojena. Hvala na cestitkama. Ali tebe ocito imponira samo kada se okupe kod vas na paradi. Mozda i ti dajes pridones sto se tice brojcanosti. Ti i drug ti.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 19:27 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4967 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Real gone je napisao/la: totem je napisao/la: Ne pricaj gluposti. Kakvu vezanost za srbe? To sto su vam pobili na desetine vidjenijih ljudi+ acu? Oduvijek u povijesti su Makedonci bili vise vezani za bugarsku(sve vojvode su tamo pokopane, tamo su i zivjeli). Sada su na svu srijecu samo Makedonci, i nisto drugo. A ono za bratski narod, da, slazem se da ne bi bilo lose, kada bi bilo istinito. Samo treba jedna veelika isprika od cijelog srpskog naroda za svu nacinjenu stetu prema makedoncima. A na tvojim dobrim namjerama Ti se ne računaš u objektivne, jer si Hrvat. Desetine viđenijih kažeš, al da se ipak Srbi izvine :))) Mnogo je kume , odmori malo. Ljepotice, pricam o vidjenijih srba, ali srba okupatora. Tu mislim da spada i kralj. Nisu Makedonci zvali srbe na svoj teritorij, ovi su sami dosli. Na silu. Jedini nacin je okupatora probati otjerati na silu. Reciprocitet. Ispriku sam pomenuo radi te okupacije, i jos o mnogocemu. Mnogo je kume.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 19:30 |
|
|
Real gone je napisao/la: totem je napisao/la: Ne pricaj gluposti. Kakvu vezanost za srbe? To sto su vam pobili na desetine vidjenijih ljudi+ acu? Oduvijek u povijesti su Makedonci bili vise vezani za bugarsku(sve vojvode su tamo pokopane, tamo su i zivjeli). Sada su na svu srijecu samo Makedonci, i nisto drugo. A ono za bratski narod, da, slazem se da ne bi bilo lose, kada bi bilo istinito. Samo treba jedna veelika isprika od cijelog srpskog naroda za svu nacinjenu stetu prema makedoncima. A na tvojim dobrim namjerama Ti se ne računaš u objektivne, jer si Hrvat. Desetine viđenijih kažeš, al da se ipak Srbi izvine :))) Mnogo je kume , odmori malo. P.S. Ja Hrvat? Ne bih rekao. Ministar mi je zabranio da se osjecam hrvatom. Nisam pokokao do sada barem dvojicu srbina, valjda zato.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 19:43 |
|
|
totem je napisao/la: dudu je napisao/la: čestitam na 4. mjestu, ne smijem ni pomisliti što bi bilo da je medalja osvojena. Hvala na cestitkama. Ali tebe ocito imponira samo kada se okupe kod vas na paradi. Mozda i ti dajes pridones sto se tice brojcanosti. Ti i drug ti. ovaj tip humora ne bi ni u Sloveniji prošao.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 20:04 |
|
|
Makedonija je bila na korak do medalje.Do finala.Šteta.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 20:27 |
|
|
evo ih, prolaze kroz slavoluk pobjede (ne, nije Pariz, niti je Berlin). a evo i razdragane raje.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 20:30 |
|
|
šampioni Europe.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 20:37 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Makedonija je bila na korak do medalje.Do finala.Šteta. Ne bas do finala. Spanci su se pokazali prejakim. Ali Makedonija je igrala bez centra na toj utakmici. Gecevski se povrijedio sa rusijom, na prvoj tekmi. Sa njim, tko zna. Mozda bi se i moglo nesto. nema veze, za makedoniju bingo.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 20:39 |
|
|
dudu je napisao/la: totem je napisao/la: Hvala na cestitkama. Ali tebe ocito imponira samo kada se okupe kod vas na paradi. Mozda i ti dajes pridones sto se tice brojcanosti. Ti i drug ti. ovaj tip humora ne bi ni u Sloveniji prošao. Gdje vidis ti ovdje humora?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 20:41 |
|
|
totem je napisao/la: dudu je napisao/la: ovaj tip humora ne bi ni u Sloveniji prošao. Gdje vidis ti ovdje humora? pa i kažem ti, nula od humora.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 20:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Jebate. Dragi su mi Makedonci, ali su nažalost uletili u mitomaniju i povijesne falsifikate s ovim silnim spomenicima. Šta uradiše od grada.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 20:44 |
|
|
Zbilja mi nisi jasan. Ne smeta ti gomila ******** u svom gradu, a nije ti ugodno gledati tisuce i tisuce makedonaca u njihovom gradu.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 20:46 |
|
|
lider30 je napisao/la: Jebate. Dragi su mi Makedonci, ali su nažalost uletili u mitomaniju i povijesne falsifikate s ovim silnim spomenicima. Šta uradiše od grada. Lider, grad izgleda sada fantasticno, vjeruj mi. Trg je prije bio samo poplocena livada i nisto vise. Svi stranci koji su dosli su odusevljeni.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 20:47 |
|
|
totem je napisao/la: Zbilja mi nisi jasan. Ne smeta ti gomila ******** u svom gradu, a nije ti ugodno gledati tisuce i tisuce makedonaca u njihovom gradu. kompleksi ti izbijaju na sve strane. samo potvrđuješ moju tezu da su Makedonci iskompleksiran narod, koji se upravo ovih dana dokazuje svijetu tako što okupljaju "makedonske falange" (kako samo Makedonci ističu) u desecima tisuća po ulicama radi 4. mjesta na europskom prvenstvu u košarci. ajd sad opleti dalje po ********.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 20:48 |
|
|
dudu je napisao/la: totem je napisao/la: Gdje vidis ti ovdje humora? pa i kažem ti, nula od humora. Ma istina, bolan, kakav te humor spopao. Uzmi neki cd sa djimom keryjem ako ti je do humora.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 20:51 |
|
|
dudu je napisao/la: totem je napisao/la: Zbilja mi nisi jasan. Ne smeta ti gomila ******** u svom gradu, a nije ti ugodno gledati tisuce i tisuce makedonaca u njihovom gradu. kompleksi ti izbijaju na sve strane. samo potvrđuješ moju tezu da su Makedonci iskompleksiran narod, koji se upravo ovih dana dokazuje svijetu tako što okuplja "makedonske falange" (kako samo Makeodnci ističu) u desecima tisuća po ulicama radi 4. mjesta na europskom prvenstvu u košarci. ajd sad opleti dalje po ********. Dudu, Makedonci su narod koji nije stoljecima imao cemu da se raduje. Siromahu i 2 eura dovoljno za jelo. Nekome ni 200 nije. To je poanta. A ovo sa ******** je zbilja dovoljno za napuniti zilu kucavicu kompleksima. Narocito ako nisi gey. Ali svaka cast, nemate antagonizam jednoga splita...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Eurobasket 2011 - Litva Postano: 19 ruj 2011, 20:57 |
|
|
totem je napisao/la: dudu je napisao/la: kompleksi ti izbijaju na sve strane. samo potvrđuješ moju tezu da su Makedonci iskompleksiran narod, koji se upravo ovih dana dokazuje svijetu tako što okuplja "makedonske falange" (kako samo Makeodnci ističu) u desecima tisuća po ulicama radi 4. mjesta na europskom prvenstvu u košarci. ajd sad opleti dalje po ********. Dudu, Makedonci su narod koji nije stoljecima imao cemu da se raduje. Siromahu i 2 eura dovoljno za jelo. Nekome ni 200 nije. To je poanta. A ovo sa ******** je zbilja dovoljno za napuniti zilu kucavicu kompleksima. Narocito ako nisi gey. Ali svaka cast, nemate antagonizam jednoga splita... pa to i kažem, nedokazan narod, hvata se za slamku. ali su simpatični, moram priznati.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|