HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 stu 2024, 16:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2404 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 97  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul
PostPostano: 31 svi 2012, 13:32 

BBC je napisao/la:
Croat je napisao/la:

kako ti meni po imenu znaš koje sam nacije :D ? vidim ti po njuški :zubati

Da. Ali ne znam jeste primjetili, ta ženska u istoj replici odmah fura neku BIH nacionalnost. Koji će mi *** da budem neki "bosanac i hercegovac", ili "bošnjak" ako sam već rođen kao Hrvat.

Uostalom i to bošnjaštvo je nacionalizam.

Naravno da je nacionalizam. Al za razliku kad ti ga neko gura na silu, onda je i sovinizam...

Svi oni tamo isto misle, samo neki to malo drugacije umotaju...

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 13:32 

Aztec je napisao/la:
Đipalo Junuz je napisao/la:
ovi fašisti iz Tamnog vilajeta očito ne kontaju.
Širokobrižani su prvo Hrvati/ce, nakon toga Hercegovci/ce a BiH im znači koliko i Balkan ili jugozapadna Evropa.
Znači nikako ne mogu biti Bošnjaci.
To što se djeca u Hercegovini odgajaju po tradicionalnim vrijednostima i kulturi, pa su pristojna ne znači da ne znaju tko su.
Jasno, fašisti i debili će to pokušati gebelsovski iskoristiti kao što pokušavaju ( Lebowski, čisto da nije indirektno :nanana )

Ne treba tako gledati stvari... Hrvati zive i u Bosni, stovise, tu su gradovi kao Hrvojevo Jajce ( :D ), K. Sutjeska itd...

Hrvati vole, i trebaju voliti Bosnu. Bosna Hrvata je bitno drugacija od Bosne kako ju vide Muslimani - Bosnu baklava, bradonja, ilahija & kasida... Bosnu begova i aga, te malih bosanskih katolika... Dakle, mi ne volimo i ne zelimo takvu BiH. To i nije Bosna, na kraju krajeva...

Ono sto ne volimo, niti trebamo voliti su Muslimani. :D Niko ne treba voliti neki narod i njegov sovinizam, fasizam itd... A Muslimani nisu Bosna.

Nisi dobro pročitao post. :crying
ponavljam :

Širokobrižani su prvo Hrvati/ce, nakon toga Hercegovci/ce a BiH im znači koliko i Balkan ili jugozapadna Evropa.
Znači nikako ne mogu biti Bošnjaci

Što se tiče Hrvata koji žive u Bosni oni koje ja poznajem su prvo Hrvati/ce, nakon toga Bosanci/ke i opet nikako ne mogu biti Bošnjaci katolici ili ja na takvoga nisam naletio (Jeleča i Markešića ne poznam osobno :smijeh )

Zaključak je opet kako fašisti iz Tamnog vilajeta pokušavaju cijelom narodu nametnuti tko je i kako će se izjašnjavati. Ako to nije pokušaj genocida ja ne znam što jeste :neznam

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 13:33 

Podsvjesno, i skriveno svjesno, su Bošnjaci donekle u pravu. Najbitnija komponenta kod njih danas je Islam. Nacionalnost im ne igra ulogu, zato je i mjenjaju kao suncokreti, i opet bi je mogli promijeniti.

Ali u Islam im ne smiješ dirati. Tko to do danas u BiH nije skužio žalim ga.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 13:37 

Aztec je napisao/la:

Ne treba tako gledati stvari... Hrvati zive i u Bosni, stovise, tu su gradovi kao Hrvojevo Jajce ( :D ), K. Sutjeska itd...

Hrvati vole, i trebaju voliti Bosnu. Bosna Hrvata je bitno drugacija od Bosne kako ju vide Muslimani - Bosnu baklava, bradonja, ilahija & kasida... Bosnu begova i aga, te malih bosanskih katolika... Dakle, mi ne volimo i ne zelimo takvu BiH. To i nije Bosna, na kraju krajeva...

Ono sto ne volimo, niti trebamo voliti su Muslimani. :D Niko ne treba voliti neki narod i njegov sovinizam, fasizam itd... A Muslimani nisu Bosna.

ponavljam :

Što se tiče Hrvata koji žive u Bosni oni koje ja poznajem su prvo Hrvati/ce, nakon toga Bosanci/ke i opet nikako ne mogu biti Bošnjaci katolici ili ja na takvoga nisam naletio (Jeleča i Markešića ne poznam osobno :smijeh )

Zaključak je opet kako fašisti iz Tamnog vilajeta pokušavaju cijelom narodu nametnuti tko je i kako će se izjašnjavati. Ako to nije pokušaj genocida ja ne znam što jeste :neznam

Mislim da ti mene nisi razumio... Ja ti zelim reci da je BiH (pa tako i Bosna) nasa, hrvatska zemlja, i nemas ama bas nikakvog razloga da bi je odbacivao, problem su Muslimani. Ja necu reci da mi je RH ispred BiH, volim ih jednako, kao nasu zemlju. Cesto se Bosna uzima sinonim za Muslimane, a ja sam protiv tog.

A sto se Siroko Brijezana tice... Pa to su njima isto bosanski "katolici", samo juzni. :zubati

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 13:37 

Aztec je napisao/la:

ponavljam :

Idiote jedan, da mi oproste moderatori, ko to vama nameće da se izjašnjavate kao Bošnjaci? Onaj/ona iz publike? Još to zoveš genocidom? Koliko moraš biti jadan da se osjećaš ugrožen zbog mišljena člana publike i nazivaš to genocidom.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 13:41 

Lebowski je napisao/la:
ovi fašisti iz Tamnog vilajeta očito ne kontaju.
Znači nikako ne mogu biti Bošnjaci.
To što se djeca u Hercegovini odgajaju po tradicionalnim vrijednostima i kulturi, pa su pristojna ne znači da ne znaju tko su.
Jasno, fašisti i debili će to pokušati gebelsovski iskoristiti kao što pokušavaju ( Lebowski, čisto da nije indirektno :nanana )

Jedi ***. :neznam

Ja nisam govorio da katolici(koji su uglavnom Hrvati) trebaju nalaziti identitet u Bošnjacima katolicima, već da Bošnjak ima pravo da bude katolik a pritom će, normalno, ostati Bošnjak.

Ti si Bošnjak, jel tako - jest. :yes
Po tvojoj definiciji i Željko Komšić je Bošnjak pošto je patriota, jel tako -jest. :yes

E vidiš, već sam prijetio kako za razliku od normalnih ljudi koji žive u BiH ( Hrvati, Srbi, Muslimani ) vi multikulturne 100% patriote za koje su svi koji žive u BiH Bošnajci imate čudne prehrambene navike. Komšić je jednom izjavio kako je jeo blato a ti mene nagovaraš da jedem *** :blink

Blato i *** jedite vi, prave patriote jedne nam i jedine a ja ću zadržati pravo, koje imam kao pripadnik konstitutivnog naroda da i dalje svoju prehranu baziram na hrani životinjskog ( krave, ovce, svinje, perad ) i biljnog ( krumpir, mahune, salate ) podrijetla.

Od srca ti želim dobar tek dobri moj Bošnjanine :thumbup

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 13:42 

kaže onaj dječak musliman da Hrvati hoće svoja prava u BIH, svoj tv kanal. OK, hoće i Bošnjaci svoja prava u Hercegovini?!

o čemu on? o Mostaru?

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 13:43 

Lebowski je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:
Baš tako, to pravljenje blesavim je debilno, nekad malo a kod nekog malo više. Eto Leb, ako te tješi, kod tebe je bilo malo.

Neka Komšić bude Bošnjak katolik, nama drago, neka zauzme bošnjačko mjesto u predsjedništvu, neka Jeleč govori uime Bošnjaka, nama drago.

Nama je drago da postoje Bošnjaci katolici, neka budu ako to žele.

De Junuze skontaj više šta hoćeš i ko si. Furaš nekakvu "junuzologiju" dva dana, pa te BBC malo pritisne i postaneš radikal, jedan dan si kulturni Zagrepčaninm, drugi dan kao da sa Vlašića pišeš. :neznam

Junuzologija, podrazumijeva pravo Hrvata i Srba na BiH podjednako Bošnjacima. "Bosanci" su samo eufemizam za bošnjačku dominaciju. Pretjerano naglašavanje vjere u ovom slučaju mi ide na živce jer mi nismo vjerska skupina, Bošnjaci koji su nastali kao narod prvenstveno kao vjerska skupina naglašavaju ga, što je i normalno, ali nama nije. Meni možeš reći da sam Hrvat, Bosanac, pa i katolik, ali nikako Bošnjak katolik, ili Bosanac katolik. Ako vidiš da to ljudima smeta onda iz pristojnosti bar ne spominješ. Ne nazivam ni ja vas imenima koja nisu prikladna.

Protiv sam entiteta, jer mislim kako bi Srbi, a pogotovo Hrvati trebali imati više utjecaja na državu, da ne bude slika BiH burek, zamotane voditeljice i tona džamija uokolo; jer to BiH nije.

Nažalost, da bi se to moglo napravit potrebno je odreći se dijela suvereniteta, ovlasti, a Srbi to zasad ne žele.

Separatističke ideje i ideje etničkog čišćenja su poražene ali ideja unitarne nije, dapače, nikad nije bila jača i otvoreno nesnošljiva prema svakome ko iole misli drukčije. Alija se nije odrekao ideje nego je radije zaratio s Hrvatima i žrtvovao i. Bosnu, za unitarnu, dominantno bošnjačku.

Trebaš znat da normalan Hrvat u BiH nit mrzi Bosnu, nit Hercegovinu, nit ne može živjeti pored drugih, i u prosjeku nismo radikali poput BBC-ja (i on je laprdavac a ne radikal), ali ne znam da su ovako bezočno i perfidno iskorištavane zakonske crne rupe kako bi se u konačnici otjerali Hrvati iz BiH. Jednostavno ne može čovjek ostat hladan na to.

Ja nisam radikal zato što mislim kako Hrvat Ivo i Bošnjak Ahmed trebaju imati jednako pravo na život u BiH. Radikal je onaj ko ne misli tako, nego stavlja uvjet Ivi da mora bit neko bošnjačko ***.

Ti si nekog vraga o toj povijesti učio. Hegemonije se završavaju na 2 načina. Ili prvi tektonski poremećaj uokolo hegemonistu pokolje, ili hegemonist uspije u istrebljenju i asimilaciji. Po meni je to bespotreban rulet za Bošnjake.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 13:45 

Aztec je napisao/la:
ponavljam :

Mislim da ti mene nisi razumio... Ja ti zelim reci da je BiH (pa tako i Bosna) nasa, hrvatska zemlja, i nemas ama bas nikakvog razloga da bi je odbacivao, problem su Muslimani. Ja necu reci da mi je RH ispred BiH, volim ih jednako, kao nasu zemlju. Cesto se Bosna uzima sinonim za Muslimane, a ja sam protiv tog.

A sto se Siroko Brijezana tice... Pa to su njima isto bosanski "katolici", samo juzni. :zubati

pa normalno da su i Hercegovina i Bosna, samim tim cijela BiH hrvatska zemlja bili i ostaće. Odnilo me na drugo, to je toliko poznata činjenica da sam mislio da pišeš nešto drugo jer to znaju i mala dica :zivili

Do mene je sorry :blushing

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 13:49 

Hajde namjestite u Admin panel ovu sitnicu da možemo stavljati Vimeo videa ?

http://www.phpbb.com/customise/db/style ... ng-t_90886

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 13:49 

Aztec je napisao/la:

:smajl007

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 13:50 

Ma Bošnjaci pizde jer Hrvatima ne kuca srce za "100% Bosnom". Ustvari krivo im što ne drukaju kontra RS kao i oni.

Boli Hrvate *** za istočnu Bosnu, istočnu Hercegovinu, znači im koliko i lanjski snijeg.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 13:52 

Lebowski je napisao/la:

Jedi ***. :neznam

Ja nisam govorio da katolici(koji su uglavnom Hrvati) trebaju nalaziti identitet u Bošnjacima katolicima, već da Bošnjak ima pravo da bude katolik a pritom će, normalno, ostati Bošnjak.

Ti si Bošnjak, jel tako - jest. :yes
Po tvojoj definiciji i Željko Komšić je Bošnjak pošto je patriota, jel tako -jest. :yes

E vidiš, već sam prijetio kako za razliku od normalnih ljudi koji žive u BiH ( Hrvati, Srbi, Muslimani ) vi multikulturne 100% patriote za koje su svi koji žive u BiH Bošnajci imate čudne prehrambene navike. Komšić je jednom izjavio kako je jeo blato a ti mene nagovaraš da jedem *** :blink

Blato i *** jedite vi, prave patriote jedne nam i jedine a ja ću zadržati pravo, koje imam kao pripadnik konstitutivnog naroda da i dalje svoju prehranu baziram na hrani životinjskog ( krave, ovce, svinje, perad ) i biljnog ( krumpir, mahune, salate ) podrijetla.

Od srca ti želim dobar tek dobri moj Bošnjanine :thumbup

PA ko ti uzima pravo da se izjašnjavaš tako, tako je po ustavu a tako je i u praksi i da nema ustava.

Ja nikada nisam nazivao sve u BiH Bošnjacima, niti sam Komšića tako nazivao, a ne znam da je i ko drugi.

U BiH žive Srbi, Hrvati, Bošnjaci i ostali. Muslimana više nema. Jebene li podjele na normalne i nenormalne, to nije normalno.

Nemaš pravo da nekom braniš da ima svoje mišlljenje i želje o nečemu, pa ni o multikulturalnoj 100% BiH.

Pretpostavljam da mrziš jednoumlje i komunizam, ne?

Moje lično mišljenje je da bi idealno bilo kada bi svi mogli biti Bosanci, Bosanci i Hercegovci, ove ili one vjere. Ali ne govorim da je tako niti sanjam da će biti jednog dana.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 13:57 

Inače preletim klix.ba forum i primjetim da je totalna konfuzija u glavama onih tamo, ber većine. Više oni pojma nemaju što bi mislisli, i što bi zastupali. Možda zato što su u startu zastupali nakaradne stvari.

Sad im SDP i Zlaja jebu filozofiju "100% Bosne", Zlaja radi sve što Dodik želi.
U drugu ruku ne mogu više ni SDA braniti, jer je Tihić radio (po njima) kao i Zlaja dugo godina.

Ludnica, i to ne mala ludnica.

Jedino su složni u tome da "Hrvati imaju sva prava koja moraju imati". I da je sve sa kamenjara "fašističko". Ta konstanta se nikad ne mijenja. Nekad je priguše kad moraju lizati što su sami posrali, ali brzo se vrati.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 14:18 

Sve što bih poručio mojim bivšim sugrađanima i sugrađankama je: Život je prekratak da bi ga proveo u mržnji.

Ne mogu se oteti dojmu da je ova pretjerana nabrijanost, nacionalna mitologija i spremnost na političko nasilje (preočito je na primjeru djece-buldoga iz emisije) jedan od uzročnika loše sigurnosne situacije u Sarajevu...sve te frustracije i mržnja moraju naći ispušni ventil, a u okolini su (za njih nažalost) samo njihovi.

Tako, iako se na prvi pogled čini da su ove naše ispale nepripremljene, zabezeknute i naivne, to je meni dokaz da svoje omladinske godine provode upravo onako kako bi ih i trebale provoditi...što dalje od politike, povijesti, mitologije i nacionalizma. Valjda je zato Široki i Hercegovina zdravija, poduzetnička sredina koja nema komplekse što se tiče suradnje diljem BiH.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 14:19 

Ministry of Sound je napisao/la:
Ne mogu se oteti dojmu da je ova pretjerana nabrijanost, nacionalna mitologija i spremnost na političko nasilje (preočito je na primjeru djece-buldoga iz emisije) jedan od uzročnika loše sigurnosne situacije u Sarajevu...sve te frustracije i mržnja moraju naći ispušni ventil, a u okolini su (za njih nažalost) samo njihovi.

So true.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 14:25 

to si dobro napisao, treba im ispušni ventil, a Široki Brijeg im je na 200 km, u Lukavicu ne smiju zbog zdravlja i što im onda preostaje nego da se ispucavaju na sebi samima. da nisu očistili Sarajevo možda bi i ostalo štogod za zanimaciju.

država koja ima ovakvu mladost ne mora brinuti o svojoj budućnost jer je naprosto nema. možda i ostane nekakva Bošnjica, ali u svojim prirodnim granicama na nekih 14-5 tisuća km2.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 14:28 

Riječi Mladena Ančića (Sarajlija) iz kasnih 90ih, njegova knjiga "Tko je pogriješio u Bosni":

Citat:
Iz toga, pak, jasno proizlazi kako bi dosadasnje patnje bosnjacko-muslimanskoga pucanstva, ostane li u toj drustvenoj zajednici ista opca klima a na njezinu celu danasnja garnitura, mogle biti tek uvod u nesto mnogo gore.

U svjetlu svega ovdje recenoga pocetna teza o Bosni kao “tamnom vilajetu" pojavljuje se u posve novome svjetlu. Kao bitne odrednice danasnje situacije u onom dijelu BiH koji je pod nadzorom vlasti iz Sarajeva ukazuju se sljedeci elementi: pogubne posljedice socijalistickoga obrazovanja s konacnim proizvodom u obliku "poluinteligenta"; raspad drustvenoga tkiva i masovni “odljev mozgova" kao posljedica rata; komunikacijska i duhovna izoliranost od ostatka svijeta, sto u konacnici stvara uvjete u kojima duh ideologiziranoga jednoumlja, unatoc prividu demokratskih procedura, uspijeva bolje no u vrijeme kada je provoden uz policijsku prisilu. Usljed toga svi muslimanski mediji nalikuju jedan drugome kao jaje jajetu, a da pri tomu ne postoje bilo kakvi mehanizmi prisile ili cenzure.

Vjesti ideoloski manipulatori u takvim uvjetima dolaze na svoje, dok je konacni ucinak njihova djelovanja to da “vilajet" nepovratno tone u potpuni mrak samoizolacije i ksenofobije uz retoriku koja cijeli proces zrcali u obrnutoj slici.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 14:51 

Ta djeca su pretvorena u jednu uvrnutu sliku koja se provlaci vec dugo vremena. Ovom emisijom je ustvari neposredno oslikano politicka situacija u federaciji. Sirokobrijezani su svojom nepripremljeniscu ili naivnoscu dali materijala Sarajlicama da pokazu svoju verbalnu nadmoc. Nitko ovdje ne uzima u obzir bilo kakve druge faktore, koji su mozda presudni, pa su Sarajlije izvukle " pobjedu" nego SVI VI i to odrasle osobe gledate emisiju " obrazovnog karaktera za omladinu " kroz politicku prizmu.

Sarajlije su imale niz prednosti :

Poznata tetitorija i svoj grad ( sigurnost )
Djeca iz velikih gradova opće je poznato da su snalazljivija i lukavija u borbi za opstanak.
U velikim sredinama za opstanak i mjesto u drustvu se bori, u Sirokom zna svatko svakog vjerovatno.Tako isto svi znaju i gdje im je mjesto i s kim se tko druzi.
Početna pitanja su dobili i jedni i drugi to sto su djecu iz Sirokog zaslijepile ulice i prodavaonice, nisu im Sarajlije krive.
Mozda je idejni tvorac projekta trebao prvo organizirati opustajucu šetnju i kupovinu, razgledanje, pa bi i djeca opustenije pristupila emisiji...
Itd, itd da ne nabrajam.

Uglavnom emisija koja je zamisljena da poveze Hercegovinu i Sarajevo upravo je donijela suprotan učinak.Ne znam kako bi se vi " odrasli " na ovoj temi ponasali da su Sirokobrijezani verbalno rasturili Sarajlije ?Vjerovatno ponosno !Nekim čak nije ni sporna ona uvreda o ustasama, koliko likuju nad sramotom koju je ta izjava nanijela domacinima.
Na kraju ako odrasle osobe kao sto ste vi na ovoj temi problemu pristupaju na ovaj nacin i sve vide kao " moji " i " tvoji " a ne vide kroz neke moje gore navedene faktore, nije ni cudo sto nam je drzava, mediji i opcenito kvaliteta zivota na nultoj razini.
U AT, postoje sekcije za govornistvo po skolama, mozda su sarajevska djeca upravu iz jedne takve, mozda je i sarajevska gimnazija kvalitetnija obrazovna ustanova i sl...

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 15:04 

Ti Emt stvarno misliš da je u Sarajevu uopće otvorena diskusija o najvećim problemima države ?

Ne nije, niti će biti za puno godina. Jer vas mediji i javne osobe blokiraju, i ne dozvoljavaju diskusiju o uzrocima najvećih problema. I vi to rado prihvatate.

I u ovoj emisiji se to lako vidjelo. Klinci iz Širokog su spomenuli usput najveće goruće probleme, klinci iz Sarajeva ih ignorirali i izrecitirali kao da čitam nešto iz Avaza i Klix.ba.

Tako će ostati puno godina, i sve će gore biti. Na kraju će kao i uvijek zapad nekome u mraku zavrtati ruku. Dok im ne dosadi.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 15:06 

Ili da ti dam jedan slikovit primjer. 99% forumaša na ovom forumu, Bošnjaci, Srbi i Hrvati, bi na klix.ba forumu (i bilo kojem drugom bošnjačkom) bili banirani.

Ostalo bi par ljudi.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 15:14 

BBC je napisao/la:
Ili da ti dam jedan slikovit primjer. 99% forumaša na ovom forumu, Bošnjaci, Srbi i Hrvati, bi na klix.ba forumu (i bilo kojem drugom bošnjačkom) bili banirani.

Ostalo bi par ljudi.

Ne zanima me klix, no mene umjerenu Bosnjakinju juce sa ove teme obrisase, mada sam bila konstruktivna, kriticna i umjerena.Dakle bio si prisutan ?
Zasto ? Zarad neke tastine ?

Sto se tice slike u Trokutu ona je ocigledno i u drugim dijelovima lijepe naše iskrivljena, a moralne i životne vrijednosti zaboravljene.
Hvala firumu, koji mi je pomogao da dodjem do odredjenih spoznaja u zivotu, ocigledno sam dugo živjela u zabludama.Sad mi Hans iz Ljiljanive price izgleda privlacno, kulturno i elokventno kad vidim pojedine stavove mojih tj vaših.Ja vas nisam razlikovala, ali eto nauciste me :)

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 15:23 

Ne smiješ toliko braniti Sarajevo. Još ste sa tim Sarajevom poistovjetili "100% Bosnu" pa još više grčevito ga branite.

Evo ti još jedan slikovit primjer. Bio u Trebinju (vrlo veliko žarište borbi Hrvati-Srbi). Ujutro dođemo nas 4, konobar tek otvorio kafić.
Nije imao gostiju pa sjeo na barsku stolicu i 20-ak minuta se sa nama ispričao.

I najzanimljivije u čitavoj toj priči da smo mi koristili čiste hrvatske riječi, a ja po jednom trzaju njegove face nisam primjetio da mu to smeta.

Kako bi se konobar prema meni odnosio da je ta scena u Sarajevu bila ? U najsretnijem slučaju bi okrenuo leđa i ignorirao me.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 15:27 

Bezveze primjer.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2012, 15:32 

Primjera ima koliko hoćeš.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2404 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 97  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: