|
|
Stranica: 4/96.
|
[ 2390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 16:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
'vakooooo... Cure iz Sirokog su, moram reci, sranje i bezveze, odnosno bezvezno sranje . Lose govornicke sposobnosti, puno pile ni o cemu i covjek stice dojam da se one nekom opravdavaju za nesto, di one ide, di misle ici itd... Los nastup sve u svemu, losa emisija sve u svemu. Martina isto tako bljutavi emisiju. Martina, you suck.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 16:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 16:54 |
|
|
Ovaj mali ima isti djemper kao i ja, ja trazio u toj boji al nestalo i morao uzeti plavi... mali nevaljali podrezanac.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 17:01 |
|
|
Gledaj ti kako babe i mame naoštre svoju djecu. Taj screenshot je sa samog početka, nije se politike još ni dotaklo.
"Ma ustaše fuj, vidi ih".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 17:03 |
|
|
Ova zadnja desno je buduća SDP "Hrvatica" za člana predsjedništva. Ona u sredini državna tužiteljica koja bi trebala proganjati preostale "patriote" ratne zločince. A onaj mali lijevo budući "Helez", ministar koji će odlučivati o ustaš....pardon bivšim vojnicima HVO-a.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 17:07 |
|
|
BBC je napisao/la: Ova zadnja desno je buduća SDP "Hrvatica" za člana predsjedništva. Ona u sredini državna tužiteljica koja bi trebala proganjati preostale "patriote" ratne zločince. A onaj mali lijevo budući "Helez", ministar koji će odlučivati o ustaš....pardon bivšim vojnicima HVO-a. Ova desno će biti jeben političar ako nastavi ovako, cura bolje vlada jezikom pred kamerom nego 90% političara, ima i muda, jaka na jeziku, bez kompromisa. A namjerno si naštimao da ovakva ispadne slika.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 17:08 |
|
|
Je, sarajevska jalija. Ne znaju ovi iz Širokog tako muljati. Osim Lijanovića.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 17:10 |
|
|
BBC je napisao/la: Je, sarajevska jalija. Ne znaju ovi iz Širokog tako muljati. Osim Lijanovića. Pa to je tocno... Oni ne znaju za civiliziran nacin, nego jedino znaju silu... Vidis kako su ih Srbi uskopili. A pamti pa vrati.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 17:10 |
|
|
Ima li gde link za tu emisiju sa srednjoškolcima iz BiH?!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 17:11 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ima li gde link za tu emisiju sa srednjoškolcima iz BiH?! Ima bre na prethodovnoj stranici, ili onoj pre.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 17:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25773 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Općenito, gadi mi se bijeg muslimana od vlastitog identiteta. A to je vidljivo u ovoj emisiji, imali smo Aldi, Andi, i Azri u sredini. Kao da u želji da na silu budu multietnički a u nedostatku drugih nacija, namjerno, bar po imenu žele da budu multi bar pro forme. Ova Azra mi je je još i najnormalnija. Činjenica je da je u sam tijek emisije možda pomalo nespretno ubačena ta mitska "Hrvatska", to je netko potencirao i koristio kako mu je pasalo, pa su se gubile neke bitnije stvari a emisija gurala prema nekom senzacionalizmu i žutilu. Začuđuje i taj neki defetizam kod Brijeških djevojaka, zabrinjava i ta borgovska matrica kod muslimana koji se u emisiji - zamislite čude i zgražaju jer sve Hrvatice u studiju ne misle isto?!
Također, ja uopće ne znam što je bila tema emisije? Biće da sam glup ali koliko sam ja skontao tema je valjda utjecaj mladih na društvo i politiku, tako nekako. Međutim, to se malo razvodnilo u dnevnu politiku gdje je jedna strana - Hrvatska gurala to nešto kao nacionalno, a druga, muslimanska strana to neko kao globalno i generalno prelijevanje šupljeg u prazno i mlaćenje prazne slame. E sad bitno je znati kakva je koncepcija emisije? Općenita, sterilna, miroljubiva - znači dosadna ili pak žustra, aktualna, svadljiva - znači zanimljiva. A da to opet bude u nekim civilizacijskim okvirima. Odnosno, da li je cilj da se krene sa nekom preoopćenitom temom pa se u tijeku emisije iskristalizira nešto ( kako je uglavnom bilo u ovoj emisiji), ili da teme budu u startu konkretnije, dakle u startu i kontroverznije, žešće, ali takve da ih se s obzirom da su uže, može lakše kontrolirati i voditi kroz emisiju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 17:50 |
|
|
Dvije škole pod jednim krovom, tako se zove, a bolje bi bilo "Tri škole pod jednim krovom"...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 17:51 |
|
|
To su krivi profesori u Širokom. Znali su da djecu šalju u zvjerinjak. Trebali su poslati one malo odlučnije učenike.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 17:56 |
|
|
Pa ih vi i dalje zovite "Bosnjacima". Svako ko ih tako zove nasjeda na njihovu igru... Jebote, oni se na posljednjem popisu izjasnili Muslimanima (nisu htjeli Bosnjacima, ni Bosancima), a sad bi ih ja trebao zvati Bosnjacima...
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 18:14 |
|
|
Evo sad pogledah , ali sam mislio da će biti srednjoškolci iz RS-a.
Klinci kao klinci sasvim OK i jedni i drugi , ali nažalost postoji greška i kod jednih i kod drugih.
Prvo , devojke-Rvatice su nekako kao da su se morale pravdati jer nisu dovoljno zajedno sa ostalim iz federacije i da su oni i njihova okolina glavni razlog za to. Međutim krivi su hrvatski političari koji nisu postavili stvari na svoje mesto , hrvatski etntitet. I bez obzira što nije uspostavljen on treba da živi ne gladajući na formalno prizanje , onda bi te gimnazijalke bile samouverenije i ne bi se osećale kao da one svojim konformističkim klinačkim stavom podržavaju politiku nezajendištva sredine odakle dolaze jer eto ipak hrvatska politika podržava BiH i federaciju načelno.
Ove iz Sarajeva su jako bistre i imaju puno pravo veslati ono što je nacionalna politika Bošnjaka , a to je tzv.multikulti i svi zajedno ali dok su Bošnjaci većina i Sarajevo glavni grad.
Ona jedna što se iz publike požalila na publiku što alpaudira bošnjakinjama i njihovim stavovima a njoj psuju majku ustašku je imala pravo , ali nažalost nije rekla jer ipak su to klinci. Kad je ona rekla da je ona želela da pokvari njihov susret zajedništva jer samo neki pojedinci su takvi koji psuju majku ustašku a ne svi , ova joj je onda trebala reći :"Pa upravo ti pojedinici su takođe sa istim stavom o celovitosti BiH i da moramo biti zajedno kao što si i ti"!!
Malo je bezveze istresati iz gaća ove klince i preko njih preprdati odnose jer oni zaista nisu ništa krivi , ali su definitivno žrtve politčara i okoline.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 18:19 |
|
|
joe enter je napisao/la: Evo sad pogledah , ali sam mislio da će biti srednjoškolci iz RS-a.
Klinci kao klinci sasvim OK i jedni i drugi , ali nažalost postoji greška i kod jednih i kod drugih.
Prvo , devojke-Rvatice su nekako kao da su se morale pravdati jer nisu dovoljno zajedno sa ostalim iz federacije i da su oni i njihova okolina glavni razlog za to. Međutim krivi su hrvatski političari koji nisu postavili stvari na svoje mesto , hrvatski etntitet. I bez obzira što nije uspostavljen on treba da živi ne gladajući na formalno prizanje , onda bi te gimnazijalke bile samouverenije i ne bi se osećale kao da one svojim konformističkim klinačkim stavom podržavaju politiku nezajendištva sredine odakle dolaze jer eto ipak hrvatska politika podržava BiH i federaciju načelno.
Ove iz Sarajeva su jako bistre i imaju puno pravo veslati ono što je nacionalna politika Bošnjaka , a to je tzv.multikulti i svi zajedno ali dok su Bošnjaci većina i Sarajevo glavni grad.
Ona jedna što se iz publike požalila na publiku što alpaudira bošnjakinjama i njihovim stavovima a njoj psuju majku ustašku je imala pravo , ali nažalost nije rekla jer ipak su to klinci. Kad je ona rekla da je ona želela da pokvari njihov susret zajedništva jer samo neki pojedinci su takvi koji psuju majku ustašku a ne svi , ova joj je onda trebala reći :"Pa upravo ti pojedinici su takođe sa istim stavom o celovitosti BiH i da moramo biti zajedno kao što si i ti"!!
Malo je bezveze istresati iz gaća ove klince i preko njih preprdati odnose jer oni zaista nisu ništa krivi , ali su definitivno žrtve politčara i okoline. Pa djeca su najiskrenija... nisu to oni ni od kog pokupili no od "babe" kad mu se opusti jezik unutar 4 zida... Dakle nije to djecija, to je odraz stvarnog (i iskrenog) stanja na terenu...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 18:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24050 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ali Bošnjaci katolici. Nacionalnost Bošnjak katolik. Mislim da su pretekli Srbe iz kraja osamdesetih i početka devedesetih, jer izgleda, da je ovo normalno u javnom diskursu govoriti. Negiranje nacije Hrvatima, nisam čuo da se ikad ijedna udruga, novinar, javna osoba ili političar ustala protiv toga. To je uvijek znak, da se prešutno slažu s tim.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 18:31 |
|
|
Priča ona mala kako u Mostaru Hrvati sa njom nisu htjeli pričati. PA kad je ona otišla iz društva onda počeli pričati. Zanima me kako to zna ako je već otišla iz društva.
Ali nebitno. Da je ona u Mostaru pričala lijepo o Herceg-Bosni svi bi sa njom pričali. Kao i sa SDP "Hrvatima" u Sarajevu kad im puna usta "100% Bosne".
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 18:31 |
|
|
Ne razumijem uopce potrebu da se ide kod njih... te b.aliye treba izolirati pa nek se guse u vlastitom smradu. Nece tebi nista donijeti sto ces ti s nekim kao ovi ici u emisiju. to samo silu razumije.
Reci tako nesto, i onda se jos cuditi sto ih ne vole i ne zele... pa jebote... i onda neko u cudu sto su njihovi gradovi etnicki najcisci...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 18:35 |
|
|
Neka klinci pričaju. Nije smak svijeta. Možda se i posjete i prenoće nekad.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 18:36 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ali Bošnjaci katolici. Nacionalnost Bošnjak katolik. Mislim da su pretekli Srbe iz kraja osamdesetih i početka devedesetih, jer izgleda, da je ovo normalno u javnom diskursu govoriti. Negiranje nacije Hrvatima, nisam čuo da se ikad ijedna udruga, novinar, javna osoba ili političar ustala protiv toga. To je uvijek znak, da se prešutno slažu s tim. o tome je riječ, fale im osnovni demokratski maniri za dijalog čim ne kontaju da nemaju pravo nekome braniti da se izjašnjava kako hoće. Vide i čuju šta političari rade i govore pa misle da je to ispravno. Još ako su im uzori, jadna je budućnost.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 18:37 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sad vam je prilika da vidite kako izgleda kad se neko rigidno postavi prema unitarcima, a kako ih neko meHak izlevati žive. Onda će vam i Junuzologija bit jasnija. P.S. Srbi nisu nikad Hrvate nazivali Srbima katolicima, ili Jugokatolicima. Bar ja nisam čuo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 18:38 |
|
|
A ja bih se smio okladiti da je bar 1/4 onih iz Sandzaka. Ili roditelji im... znaci iz druge drzave, a opet su Muslimani, odnosno "Bosnjaci".
Oni imaju taj jedan pojam naroda, da se to mijenja kao WC papir, pa misle da i drugi moraju biti kao oni...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 18:39 |
|
|
Što si ti htio reći to sam Bog zna.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 svi 2012, 18:49 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sad vam je prilika da vidite kako izgleda kad se neko rigidno postavi prema unitarcima, a kako ih neko meHak izlevati žive. Onda će vam i Junuzologija bit jasnija. Tuga, Junuzolože, tuga! ('nakojaopćenito...) Razumiš?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|