|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 58 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Planina
|
Naslov: Re: Carinski prekršaj Postano: 12 lis 2024, 01:17 |
|
|
Treba otvoriti neki forumski kupi prodaj, tražim auto hr tabli molim zainteresirani iznesite svoje ponude
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Carinski prekršaj Postano: 12 lis 2024, 18:52 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8323 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Carinski prekršaj Postano: 12 lis 2024, 18:56 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8323 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Mozda lik ne kuzi da ne moze imati dva prebivalista. Ali moze imati boraviste i prebivaliste. Pa sam to tipala. Ako radi u HR onda moja opcija propada. Zakonski naravno da ne može, ali praktično može zato što RH i BiH ne dijele informacije o tome. Tko ovo dovede u pitanje gubi potporu bh. Hrvata.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Carinski prekršaj Postano: 13 lis 2024, 02:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Legalno je samo s bh. radnom vizom. Znači, puknu ti vizu u Hr putovnicu i možeš. Ima državljanstvo i prebivalište obje zemlje, kako da traži radnu vizu
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Carinski prekršaj Postano: 13 lis 2024, 13:27 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37766 Lokacija: Gl. grad regije
|
potocnj je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Legalno je samo s bh. radnom vizom. Znači, puknu ti vizu u Hr putovnicu i možeš. Ima državljanstvo i prebivalište obje zemlje, kako da traži radnu vizu Pa i ja sam o tom razmišljao. Ne znam ali generalno u BiH prolaze i čudnije stvari.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Carinski prekršaj Postano: 15 lis 2024, 02:09 |
|
|
Neko reče da se mogu online odjaviti iz RH? Nakon nekih razgovora mislim da je to najbolja opcija, mislim da to neće imati negativne posljedice po moju spetljanu situaciju oko imovine u RH itd. Pokušavam naći kako to napraviti online Al ne ide me baš.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Carinski prekršaj Postano: 15 lis 2024, 09:47 |
|
|
Odjavi se privremeno. Možeš samo boraviše u HR prijaviti/odjaviti. Naravno, tek kad si aktivirao eOsobnu: https://www.eid.hr/Citat: Odjava prebivališta ne znači gubitak hrvatskog državljanstva niti gubitak vlasništva nad nekretninom
Odjava prebivališta osobe s adrese nekretnine kojoj je vlasnik ne utječe na pitanje vlasništva nad tom nekretninom. Također, odjava prebivališta ne utječe na pitanje državljanstva. Osoba i dalje može imati hrvatsku putovnicu u koju će biti upisana adresa stanovanja u inozemstvu. / mup.gov.hr
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Carinski prekršaj Postano: 15 lis 2024, 10:58 |
|
|
Planina je napisao/la: Neko reče da se mogu online odjaviti iz RH? Nakon nekih razgovora mislim da je to najbolja opcija, mislim da to neće imati negativne posljedice po moju spetljanu situaciju oko imovine u RH itd. Pokušavam naći kako to napraviti online Al ne ide me baš. Nema online, online možeš naći formular (jedna ili dvije stranice) koji isprintaš, ispuniš i doneseš na šalter u MUP, tamo malo popričaš s gospođom na šalteru, ona udari pečat i isprinta ti uvjerenje da si privremeno odjavljen. Moraš nekako dokazati da si prijavljen u drugoj državi, imati neki dokument s adresom iz te države. Neće te odjaviti na časnu riječ.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|