|
|
Stranica: 3/23.
|
[ 556 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 21 ruj 2014, 22:26 |
|
|
Nisu to nikakve mrtve životinje! Ja inače obožavam takve čupave tepihe.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 22 ruj 2014, 00:00 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
mene podsjećaju na oderano runo. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 22 ruj 2014, 00:17 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
zlatna ribica je napisao/la: Ova polica mi je super:  Ja sam sebi gardarobu slozila iz Ike-e za sitnu lovu. Ekstra prostorija i police. Otvorene. Ovakve. Onda uglovi iskorišteni. Vješalice za haljine, jakne i kapute. Sve se povlači i fino vraća na plafon. Uzivam.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 22 ruj 2014, 00:21 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Nisu to nikakve mrtve životinje! Ja inače obožavam takve čupave tepihe. Dobri su ti čupavi,griju...ali ima jedan problem sa njima,uvijek gladni!Ovaj naš pojede sve što padne na njega,nema teorije da pronađeš to što je spalo na njega,bez temeljitog pranja 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 22 ruj 2014, 00:23 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Nisu to nikakve mrtve životinje! Ja inače obožavam takve čupave tepihe. Dobri su ti čupavi,griju...ali ima jedan problem sa njima,uvijek gladni!Ovaj naš pojede sve što padne na njega,nema teorije da pronađeš poslije bez temeljitog pranja  U pravu si. Moja rodjaka ima slične .. Njena mala i eure nabaca. A ne vide se. Da ne pričam o ostacima hrane i sl :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 22 ruj 2014, 00:25 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Dobri su ti čupavi,griju...ali ima jedan problem sa njima,uvijek gladni!Ovaj naš pojede sve što padne na njega,nema teorije da pronađeš poslije bez temeljitog pranja  U pravu si. Moja rodjaka ima slične .. Njena mala i eure nabaca. A ne vide se. Da ne pričam o ostacima hrane i sl :) Imaš broj od te rođake?Žena ima eure na bacanje... 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 22 ruj 2014, 00:26 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
U pravu si.
Moja rodjaka ima slične ..
Njena mala i eure nabaca. A ne vide se.
Da ne pričam o ostacima hrane i sl :)
Imaš broj od te rođake?Žena ima eure na bacanje...  Ozbiljno sitniša nadjemo. Dobro ne eure. Ali po deset i dvadeset centi. One sitnije :)))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 22 ruj 2014, 00:27 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: Nisu to nikakve mrtve životinje! Ja inače obožavam takve čupave tepihe. Dobri su ti čupavi,griju...ali ima jedan problem sa njima,uvijek gladni!Ovaj naš pojede sve što padne na njega,nema teorije da pronađeš to što je spalo na njega,bez temeljitog pranja  pa kad pereš pse, opereš i njih. samo moraš kupiti veću veš-mašinu. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 22 ruj 2014, 00:28 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Dobri su ti čupavi,griju...ali ima jedan problem sa njima,uvijek gladni!Ovaj naš pojede sve što padne na njega,nema teorije da pronađeš to što je spalo na njega,bez temeljitog pranja  pa kad pereš pse, opereš i njih. samo moraš kupiti veću veš-mašinu.  Ma jok,dođu tako gosti sa malom djecom,samo ih pustim da pužu i pojedu što nađu...a sve zdrava hrana-grožđice,kikiriki 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 22 ruj 2014, 00:34 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ,kikiriki  da nisam prisustvovala sličnoj "akciji" neki dan, rekla bih da se zezaš.  švesterka i ja gledamo NCIS, njoj ispadne konzerva kikirikija na pod i skoro sve se prospe. ona pokupi i pojede.  nema tepih na podu, uglancala je parket to popodne.  kad smo kod glancanja, kako se borite protiv klizavih površina?  ako nema tepiha, klizavo. ako je manji tepih ili prostirka, pretvori se u leteći ćilim.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 22 ruj 2014, 00:37 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: ,kikiriki  da nisam prisustvovala sličnoj "akciji" neki dan, rekla bih da se zezaš.  švesterka i ja gledamo NCIS, njoj ispadne konzerva kikirikija na pod i skoro sve se prospe. ona pokupi i pojede.  nema tepih na podu, uglancala je parket to popodne.  kad smo kod glancanja, kako se borite protiv klizavih površina?  ako nema tepiha, klizavo. ako je manji tepih ili prostirka, pretvori se u leteći ćilim. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 22 ruj 2014, 00:38 |
|
|
ma daj, pa neću ljepljivom trakom imobilizirati prostirke?
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 22 ruj 2014, 00:41 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ma daj, pa neću ljepljivom trakom imobilizirati prostirke? Porke no,bolje to nego zglobove?Udri onda exere 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 22 ruj 2014, 00:46 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ma daj, pa neću ljepljivom trakom imobilizirati prostirke? Porke no,bolje to nego zglobove?Udri onda exere   ne, nego će tepih biti ograničen na površinu ispod stola i malo oko njega.  tako ću i u blagovaonici i u dnevnoj sobi. prostirka pored kreveta je relativno sigurna jerbo prvo malo sjedim u mraku i razmišljam koji je dan i zašto alarm svira. za to vrijeme nožnim palcima napipam šlape i obujem se. onda se sjetim da je ispod šlapa prostirka i oprezno ustajem.  (nije ni čudo što sam ujutro jako spora, treba sačuvati živu glavu  )
|
|
Vrh |
|
 |
BGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 27 ruj 2014, 22:46 |
|
|
Zašto bi se parket glancao do klizne tačke? Postoji odlično sredstvo koje parket neguje a da se nakon toga ne kliže jer zaista zna biti opasno. Jednom prilikom higijeničarka u zgradi gde sam radila nekim ludim sredstvom je namazala mermerni pod. Čini mi se da ni jedan dan do tada hodnikom nije prošlo manje ljudi. U početku je bilo par padova, a popodne su skinuli površinski sloj. Evo par predloga koje bih volela završiti:   Ovde skoro ništa ne bih menjala.   U nekim zemljama država je fizičkim licima izdavala u zakup ili kako već prostor fabrika koje više ne rade a onda su ljudi sebi pravili stanove i tu su mogućnosti zaista fantastične. U Bg. npr. Fabrika šećera više ne radi osim "vrenja" i prlično je manjih i većih objekata koji stoje neiskorišeni. Jedan prosor je pretvoren u čuveni KPGT i zaista impozantno izgleda. Našima ne pada na pamet ili to još niko nije tražio što ne znači da neću ja, ali sam svesna da je to dug proces jer treba da se izvrši prenamena objeka kao i sto administrativnih zavrzlama. Možda jednog dana.
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 28 ruj 2014, 00:09 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: kad smo kod glancanja, kako se borite protiv klizavih površina?  ako nema tepiha, klizavo. ako je manji tepih ili prostirka, pretvori se u leteći ćilim. Stavi matirani parket, svakako su u modi i lijepi su. Klizavi tanki, manji tepih ćeš riješiti sa ovim:  Jako je praktično, vani ih ima svugdje, vjerujem i u Hrvatskoj.Nije skupo, nešto sitno…
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 28 ruj 2014, 03:55 |
|
|
Svitlo, crno, bilo, chrom.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 28 ruj 2014, 11:59 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Kuća, što modernija to bolja - sa puno svjetla, jedino radna soba bi bila u klasicističkom duhu sa ognjištem i velikim radnim stolom. Moderni stil mi je bolji za opuštanje, a klasicizam inspirira u radnoj atmosferi.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 04 lis 2014, 08:26 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Jako lijepo. Imam nesto slicno.
|
|
Vrh |
|
 |
BGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 05 lis 2014, 21:02 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: pa kad pereš pse, opereš i njih. samo moraš kupiti veću veš-mašinu.  Ma jok,dođu tako gosti sa malom djecom,samo ih pustim da pužu i pojedu što nađu...a sve zdrava hrana-grožđice,kikiriki  Ovo mi je promaklo. Znaš da sam se nosila mišlju da nabavim jednu kokošku taman da kupi mrve sa poda, to nikako ne volim. Možda deluje hladno ali zagrejala bih ja to do min. 27. Dopada mi se, slično prethodnim napuštenim fabrikama. Meni je drago neobično.  Ne znam zbog čega dole nisu pločice. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 05 lis 2014, 21:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kako ćeš to zagrijati ženo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
BGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 05 lis 2014, 21:32 |
|
|
Izgleda nikako osim da nabavim visoku peć. 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 01:00 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Treba ti dosta radiatora. A to se mjeri koliko topline treba za određenu sobu. Računaju se troškovi toplote pa da krenemo: -Kakva je izolacija. Da li ima prozora u blizini i koliki su . Tu su ti veliki gubitci. Kakav je pod? Da li ima kakvu posebnu izolaciju.Pa onda kakav kotao postaviti koliko kilowati i snagu da prihvati toplotu iz radijatora. Uglavnom nekoliko listova A4 formata sveske ti treba da bi izračunala sve džigibeze koje su potrebne da bi se uvelo centralno grijanje. Jer ne vidim drugačije solucije u zagrijavanju velikih prostorija. Pa nećeš praviti livnicu čelika da ti treba ogormna peć  .
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 08:19 |
|
|
kakvi radijatori, podno grijanje.  dušu dalo za one koji vole hodati bosi (poput mene  ) već se vidim kako po pločicama u kuhinji skakućem bosa. 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 11:43 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|