|
|
Stranica: 6/23.
|
[ 556 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 07 lis 2014, 23:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Stol bi bio veći, laptop mora imati svoje počasno mjesto. I tenda za kišu, valjda se ne vidi na slici.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 07 lis 2014, 23:23 |
|
|
Ovde bi se za godinu dana razbolio. Izgleda kao ulaz u biro za zapošljavanje. 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 07 lis 2014, 23:29 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: U BiH se izbacilo prije 50 godina ovakav način granje sa gredama i izrada plafona. Izgleda kao štala.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 07 lis 2014, 23:30 |
|
|
Tad se vjerojatno i živjelo u dorađenim štalama. Ovo je nešto drugo, i puno je skupo.
|
|
Vrh |
|
 |
BGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 07 lis 2014, 23:38 |
|
|
Bogami, ne da je skupo nego preskupo i jako ugodno i za oko a i zdrav materijal. O tome sanjam, sanjam...
BBC, odličan ukus, a "biro" jeste da deluje hladno, ali može se doterati da bude dobro.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 07 lis 2014, 23:44 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Samo da su te grede i daske malo obnovljenije izbrušene. Dobile su crninu i sivilo izgledaju isto kao da su počele da truhnu.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
BGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 08 lis 2014, 00:07 |
|
|
Poenta je da se vidi zub vremena.
|
|
Vrh |
|
 |
BGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 08 lis 2014, 00:17 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
pagan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 08 lis 2014, 01:03 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kakvo mišljenje imate o prostoru u kojem živite? je li to samo mjesto koje vam služi da prespavate i operete se, ili uređujete svaku sitnicu i usklađujete boje i uzorke? ili ste nešto između? ako ste u ovoj drugoj skupini, kakav stil preferirate? izrađujete li nešto sami? (skupljam ideje za uređenje, stoga tema  slobodn ose razbacajte sa slikama.) ja volim otvoren prostor, ovako nešto (samo ne toliko uzoraka).  fora su mi vidljive grede, ali do sad nisam imala sreće. uvijek sve zatvoreno i zacementirano.  tetka mnogo si komotna po pitanju rezija - grijanja :)
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 08 lis 2014, 20:27 |
|
|
 Crno, bilo, chrom. Jedino lampa je glupasta.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 08 lis 2014, 20:53 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
pagan je napisao/la: tetka mnogo si komotna po pitanju rezija - grijanja :) ima se, može se, tetkino.  šalim se, ovo je vjerojatno negdje južnije gdje nema hladne zime. a i ako nije, kad imaš love za ovakvu kućerinu, onda su ti režije sporedna stavka. da ja kupim takvo nešto, stavila bih podno grijanje, nek je nogama toplo. gore može i dekica.  BGabriel je napisao/la: meni se sviđa, samo bih dodala šarene jastuke.  i zavjese.  puntar, tako bih uredila stan prije 15 godina, u međuvremenu sam dodala malo drveta u interijer. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
pagan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 08 lis 2014, 20:57 |
|
|
kao sto kazes,ono ti moze proci kao vikendica u juznijim krajevima
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 08 lis 2014, 21:15 |
|
|
meni to baca na neki jug Francuske, ili Tunis, Maroko...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
pagan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 08 lis 2014, 21:43 |
|
|
da nije tipicno za nas solidna restauracija 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 08 lis 2014, 21:46 |
|
|
tvoja vikendica?  iznajmljuješ li? 
|
|
Vrh |
|
 |
pagan
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 08 lis 2014, 21:48 |
|
|
moja je bolja :)
to je slika sa neta...sto ces iznajmljivat,bolje kupi kad vec ne znas sta ces od para :)
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 08 lis 2014, 21:49 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 08 lis 2014, 21:50 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 08 lis 2014, 21:52 |
|
|
pagan je napisao/la: moja je bolja :)
to je slika sa neta...sto ces iznajmljivat,bolje kupi kad vec ne znas sta ces od para :) ama, pitam iznajmljuješ li ovu ako je tvoja.  sviđa mi se kombinacija bijelog namještaja i drveta.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 lis 2014, 21:52 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 08 lis 2014, 21:54 |
|
|
Ovakav minimalistički i opušten stil mi se sviđa. Dosta svjetla, dosta prozračno. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 08 lis 2014, 21:57 |
|
|
prva slika naprosto viče: tsunamiiiiiiiiiii. 
|
|
Vrh |
|
 |
BGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 lis 2014, 00:25 |
|
|
@korrisnik Montažne kuće mogu izgledati i lepše. Vladimir RUS je napisao/la: Dobro je i ostalo, prvu vadi more. Malo bih unela života u enterijer da bi postao san snova. A minimalistički stil stvarno opušta. Tu nema brige ni oko šporeta ni oko noktiju. ;) ~~~  Au revoir!
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 09 lis 2014, 08:54 |
|
|
BGabriel je napisao/la: ~~~  Au revoir! ako imaš ovakvu terasu, sutra dolazim! 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 09 lis 2014, 09:21 |
|
|
ovo za manji prostor od gornjeg:  sinoć sam malo gledala neke skice, kutak za čitanje bi se mogao negdje ubaciti:  ne baš ovako prostrano, ali neka udobna fotelja pored police s knjigama je dovoljna. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|