|
|
Stranica: 5/23.
|
[ 556 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 20:32 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: govorimo o Zagrebu i okolici. iole pristojna kuća košta 200.000 eura pa naviše. prizemlje i kat, il ieventualno visoka prizemnica. ova koju sam ja zapikirala je 750.000 + fini komad pored za dodatnih 200-tinjak...  jbg, nemam milju eura.  Pa,odmakni se malo više od Zg  bih ja, ali znaš da ne mogu, kume. :P
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 20:34 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
UDaj se za Zagrebčanima i sve ćeš probleme riješiti  .
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 20:35 |
|
|
korrisnik je napisao/la: UDaj se za Zagrebčanima i sve ćeš probleme riješiti  . već sam u Zagrebu, samo mi još jedan problem fali.  (muž)
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 20:37 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
To ti je najeftinije.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 20:38 |
|
|
|
Čudno mi je kako ti fali muž. A većinom su djevojke te koje mijenjaju po 10 u mjesecu momaka. A muškarcima je teže moraju se truditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 20:41 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Čudno mi je kako ti fali muž. A većinom su djevojke te koje mijenjaju po 10 u mjesecu momaka. A muškarcima je teže moraju se truditi. izbirljiva sam.  brak je veza za cijeli život, ne od danas do sutra.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 20:44 |
|
|
|
Ja se nekako i bojim mnogo odugovlačenja iako sam mlad ko rosa nikad nisam imao nekih ozbiljnih veza nako malo iz zafrkancije mi bilo . Na kraju krajeva umiru roditelji brat ili sestra se odvajaju od tebe. E onda ostariš i ostaješ sam. Tu je problem onda se sjetim pjesme Tina Ujevića Kako je teško biti sam kako je teško biti star.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 20:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
korrisnik je napisao/la: Čudno mi je kako ti fali muž. A većinom su djevojke te koje mijenjaju po 10 u mjesecu momaka. A muškarcima je teže moraju se truditi. To nema logike. Kao puno toga što ti napišeš.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 20:45 |
|
|
|
Jesam li tebe šta pitao?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 20:45 |
|
|
|
Nema ni to logike, ovo je forum.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 20:46 |
|
|
|
Pa nemaš ni ti logike pa se opet tvoji postovi čitaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 20:46 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ja se nekako i bojim mnogo odugovlačenja iako sam mlad ko rosa nikad nisam imao nekih ozbiljnih veza nako malo iz zafrkancije mi bilo . Na kraju krajeva umiru roditelji brat ili sestra se odvajaju od tebe. E onda ostariš i ostaješ sam. Tu je problem onda se sjetim pjesme Tina Ujevića Kako je teško biti sam kako je teško biti star. a kakve to veze ima s namještajem, moliću lijepo? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 20:48 |
|
|
|
Ima ima prelazimo na enterijer namještaja i testiranje kako će ko sjediti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 20:59 |
|
|
nemam sećiju, ostat ćeš stajati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 21:06 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8049 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
korrisnik je napisao/la: Ja se nekako i bojim mnogo odugovlačenja iako sam mlad ko rosa nikad nisam imao nekih ozbiljnih veza nako malo iz zafrkancije mi bilo . Na kraju krajeva umiru roditelji brat ili sestra se odvajaju od tebe. E onda ostariš i ostaješ sam. Tu je problem onda se sjetim pjesme Tina Ujevića Kako je teško biti sam kako je teško biti star. korisnik= bošnjačka verzija forumaša Ateist
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 21:07 |
|
|
|
Pa mogu ti reći da smo i vršnjaci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 21:08 |
|
|
de, otvorite si temu o neženjama.  ovo je tema o uređenju doma. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 21:10 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8049 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
korrisnik je napisao/la: Pa mogu ti reći da smo i vršnjaci. čo'eče,pa ja bih stvarno mogao biti detektiv. ontopic:ponajprije da je veliki ,prozračan dnevni boravak,mnogo svjetlosti i velika plazma na zid.U prizemlju.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 06 lis 2014, 23:40 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Što se tiče zagrijavanja prostorija sa visokim stropovima ono je jako teško ..
Imamo stan u kojem smo prije zivjeli i stropovi su visoki 3,20m.
Stara gradnja no sve u potpunosti renovirano i prilagodjeno.
Grijanja za tri mjeseca dolazilo je za tih devedesetak kvadrata od 450 do 650 €. Cijeli dan smo svi izbivali iz kuće te su termostati bili na minimumu. No ipak.
Problemi su bili takodje i zavjese. Medjutim lusteri i općenito vješto postavljeno osvjetljenje takav prostor mogu učiniti duplo privlačnijim.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 07 lis 2014, 21:48 |
|
|
Ovo planiram za kuću za specijalnu namenu. Sve je spremno samo po koja sitnica, da nakupim drva u šumi i naučim kako se pali.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 07 lis 2014, 21:57 |
|
|
A kud ćeš odžak za ognjište. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 07 lis 2014, 23:00 |
|
|
|
Kako kud, pa na dnu, nisu stepenice široke a ložište je duboko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 07 lis 2014, 23:11 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 07 lis 2014, 23:15 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Home, sweet home - kako (bi)ste uredili svoje gnijezdo? Postano: 07 lis 2014, 23:19 |
|
|
Ako se već mora biti u stanu i gradu. Nije ni skupo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|