|
|
Stranica: 52/55.
|
[ 1354 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 12:32 |
|
|
Rekao je vise puta da pise na forum.hr Citat: Inače svo vrijeme pišem i na Forum.hr-u. Destinacije i putopisi, tema Dubrovčanin: Full time travel. Bezveze mi je sad sve što sam napisao tamo, a nisam mogao ovdje, proteklih tjedana, ...
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gospar
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 12:37 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 12:38 |
|
|
gospar je napisao/la: Pa nisam znao znate li. Meni je tek novost da ovdje pise. Ali sigurno niste znali da je izbacen iz skole zbog seksualnog napastovanja ucenice? Registrirao si se da nam to ispričaš? Vidiš da Ateist/Dubrovčanin ne krije svoj identitet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gospar
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 12:40 |
|
|
|
To sto ne krije identitet je samo razlog da skupi pratitelje pa mora javno obznaniti svoj instagram profil. Ali to ne znaci da zeli da se bas sve poveze s njim?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 12:46 |
|
|
gospar je napisao/la: To sto ne krije identitet je samo razlog da skupi pratitelje pa mora javno obznaniti svoj instagram profil. Ali to ne znaci da zeli da se bas sve poveze s njim? Je li on sve te detalje o sebi otvoreno napisao bez da ga je itko posebno tražio? Čak i da nije napisao ime i prezime, ne bi ga bilo teško identificirati, Dubrovnik je mali grad, koliko ima ljudu njegove dobi sa sličnom osobnom situacijom i sličnim interesima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 12:48 |
|
|
|
Pa dobro i? Znamo da je ateist malo cudan. Ovdje na forumu nije nikoga povrijedio. Covik pise i to je to
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 13:01 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28513 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
gospar je napisao/la: Pa nisam znao znate li. Meni je tek novost da ovdje pise. Ali sigurno niste znali da je izbacen iz skole zbog seksualnog napastovanja ucenice? Što je, lizao joj stopala na satu matematike?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gospar
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 13:07 |
|
|
|
Slatao i prpao jednu te curu iz skole. Mozemo se saliti, ali za biti izbacen iz skole to stvarno moras prevrsiti svaku mjeru. Obicno se ne izbacuje iz skole za neko slatanje tu i tamo jer se toleriraju hormoni/tinejdzeri i te gluposti. Mozda nije tu nikome naskodio na forumu, ali u Dubrovniku (selendretini) ocito je. On pak sam tvrdi da je bio zlostavljan, a da je ovo bilo davno i da se vise ne broji. Te da je to radio iz neznanja, a ne iz zlobe. Valjda bi toj curi trebalo zbog toga biti lakse.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 13:14 |
|
|
gospar je napisao/la: Slatao i prpao jednu te curu iz skole. Mozemo se saliti, ali za biti izbacen iz skole to stvarno moras prevrsiti svaku mjeru. Obicno se ne izbacuje iz skole za neko slatanje tu i tamo jer se toleriraju hormoni/tinejdzeri i te gluposti. Mozda nije tu nikome naskodio na forumu, ali u Dubrovniku (selendretini) ocito je. On pak sam tvrdi da je bio zlostavljan, a da je ovo bilo davno i da se vise ne broji. Te da je to radio iz neznanja, a ne iz zlobe. Valjda bi toj curi trebalo zbog toga biti lakse. Bravo Sherlock, otkrio si dubrovačkog lokalnog Epsteina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 13:17 |
|
|
|
Vremena se mijenjaju, nove spoznaje dovode do promjene mišljenja. Prije nego što sam počeo putovati (prva daleka zemlja Kambodža 2018.), vjerovao sam u brojne stereotipe, koji su kasnije pobijeni. Vjerovao sam da je sve istina, što nije. Da je Latinska Amerika strašno opasna, da se u arapskom svijetu ne smije pogledati ženu, da su zapadne zemlje preskupe, da su Britanke ružne, da su sjevernjaci bezosjećajni, da je Dubrovnik najljepši na svijetu itd.
Bio sam među brojnim prevarenim ljudima, koji su vjerovali Vedranu Bađunu. U ono je mogao povjerovati samo netko tko se nikad nije približio tropskoj prašumi, a povjerovale su tisuće ljudi, što dokazuje koliko su Hrvati loši putnici. Ja naivčina s nestrpljenjem odbrojavao do nove Bađunove pustolovine na YouTube-u, a onda se ispostavilo kako sam bezočno slagan. Opet sam ispao manje naivan, nego oni koji su mu slali novce.
Kad već vadite prastare objave, iz puberteta (2012., 2014.), vidite da sam tada bio preoštar prema sebi i pesimistično nastrojen. To je zbog toksičnih članova obitelji, koji su uvijek sve gledali negativno. Tada sam mislio da ne mogu svladavati strane jezike, a sad izvrsno govorim engleski i dovoljno još par jezika. Napisah da vjerojatno nikad ne ću imati pare za putovanja, a sad sam full time traveler. Da se nikad ne ću razdjevičiti, a cijeli besplatan seks iznenada padne, sa Svetlanom u Helsinkiju. 2020. je za mene prapovijest, a kamoli 2012. Sada sam usredotočen samo na putovanja.
Ja sam uvijek bio nenasilan, miran pacifist. Moji vršnjaci su rano u osnovnoj školi, oko Badnjaka i Stare godine, pucali petarde. Ja nikad nisam volio zvuk eksplozije, te sam se tek s 12 godina drznuo upaliti prvu petardu. Pucao dvije godine, nekoliko petardi za zimske praznike, u cijelom životu, pa skroz odustao. Zazirem od bilo kakvog oružja, pošteđen sam i obuke jer je obvezni vojni rok bio ukinut prije nego što sam trebao ići.
Volim čuti šum mora, cvrkut ptica, a ne bilo kakvu pucnjavu, eksplozije ili krikove. Kad promatram ponašanje životinja, umilniji mi je prizor mačke kako doji, nego mačke kako muči miša pola sata (dok ga ne dokrajči i pojede). Marihuane se gnušam, ima ogavan miris. Ne pijem niti malo alkohola, po tom pitanju bih mogao biti musliman. Sva alkoholna pića mi imaju odbojan i odvratan okus i miris, osobito pivo. Naravno, ne osuđujem ljude koji puše i piju, jer svi smo grješnici. Meni je nepojmljivo kako netko može uživati u za mene gnjusnom mirisu dima ili kanabisa, ali njemu je možda neshvatljivo kako ja uživam ližući znojna ženska stopala. Nekome je moj fetiš čudan. Nismo svi isti, ne treba nikoga oštro osuđivati.
Volim ljutu hranu, gazirana (Coca-Cola) i energetska (Burne, Monster) pića, ali nikakvu drugu, alkohol, cigarete, oružje ili bilo što zabranjeno ili ne preporučeno. Volim seksualna iskustva, s naglaskom na stopala, ali opet uvijek zakonito i s pristankom. Nisam savršen, ali sam po ljudskim standardima dobroćudan. Po Božjim standardima, kako Crkva naučava, ne postoji dobar čovjek. U osnovi smo svi grješnici i zaslužujemo pakao.
Ja na društvenim mrežama nikad ne provodim cenzuru niti brišem bilo koje komentare (pa ni otvoreno vrijeđanje), jer sam zagovornik mira, demokracije i svačijeg prava na mišljenje.
Nikad nisam napisao da sam simpatizer Poglavnika. Samo sam se fotografirao kraj njegovog groba u Madridu, ali bio sam i na grobu Titu, Tuđmanu, popu Makariosu III., Starčeviću itd. Posjetom nečijem grobu ne izražavaš mišljenje prema osobi, niti nužno naklonost. Grobnice su vrijedne kulturno-povijesne znamenitosti. Ako ponekad citiram Pavelića, to je jer taj citat odgovara prilici objave, citiram i druge osobe u objavama. Slagati se s nekim izjavama ili postupcima osobe, ne znači nužno obožavati čovjeka. Mamić poljubio ruku Ceci, odmah da nije Hrvat. Pa jesam li ja Finac, što sam poljubio ruku Finkinji, vozeći se trajektom od Tallinna do Helsinkija?! Nisi nužno Srbin, ako slušaš srpske pjesme. Ako slušaš talijanske pjesme, ne znači da si etnički Talijan.
Nisam više ateist, ali ne mogu promijeniti nick Ateist. Ne možete me sada osuđivati zbog napisanog kad sam bio maloljetan adolescent, od 15 ili 16 godina. Nitko ne razmišlja u mojoj dobi, jednako kao srednjoškolac.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 13:17 |
|
|
gospar je napisao/la: Slatao i prpao jednu te curu iz skole. Mozemo se saliti, ali za biti izbacen iz skole to stvarno moras prevrsiti svaku mjeru. Obicno se ne izbacuje iz skole za neko slatanje tu i tamo jer se toleriraju hormoni/tinejdzeri i te gluposti. Mozda nije tu nikome naskodio na forumu, ali u Dubrovniku (selendretini) ocito je. On pak sam tvrdi da je bio zlostavljan, a da je ovo bilo davno i da se vise ne broji. Te da je to radio iz neznanja, a ne iz zlobe. Valjda bi toj curi trebalo zbog toga biti lakse. Pa nije je silovao. Napisao je da ju je cesto udarao po guzici Bit ce da se bio zaljubio, a nije znao drukcije izrazit
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gospar
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 13:19 |
|
|
|
Vi tu ne vidite problem? Ili dolazite iz neke zabiti gdje zensko dijete vrijedi malo do nista pa bi sve trebalo trpiti. Sto da je to bila vasa kcer ili sestra? Pa to nije jedno slatanje. Koliko puta neato tako moras napraviti da te izbace iz skole? Kazu ti jednom, dvaput, triput i ti opet nastavis? Pa to samo netko seksualno devijantan mpze raditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 13:21 |
|
|
|
Pa svi smo isli u skolu i svi znamo da se takvi "incidenti" dogadjaju. Dicinja posla Obicno tu dodje netko malo ga izdegenaci zaprijeti i prestane
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gospar
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 13:23 |
|
|
Pa o tome ti pricam. A koliko se to puta mora desiti da te IZBACE iz skole? Jer on ocito nije prestajao. On je napisao da se radilo o slatanju, a mi ne znamo sto je jos sve bilo. Navodi sebe kao pacifista, ali sumnjam da je dozivljen kao miroljubiv od te djevojke. A naravno, uploada i potajno slikane fotografije zenskih stopala u javnosti. Vjerojatno se i za to moze naci neko opravdanje. Sasvim normalno ponasanje, normalnog covjeka koji nikome nista nazao nebi napravio. https://ibb.co/ycSDRmXphttps://ibb.co/svkBtDsDDjevojku ne mogu imati jer me zanima samo spolni odnos kao čin (lizanje stopala (imam jako izražen taj fetiš), lizanje sisa, lizanje dražice, da mi se puši spolni ud, guranje istog u rodnicu). Svaka ženska iziskuje izvjesno se vrijeme s njom gnjaviti dok ne raširi noge. https://www.forum.hr/showpost.php?p=511 ... stcount=56
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 14:18 |
|
|
|
Prošlost se ne može promijeniti i ja se iskreno kajem, a maloljetnost, neznanje i specifične datosti (toksično ozračje doma, u godinama plahosti i nesigurnosti) su olakotne okolnosti. Čovjek napravi profil kako bi ocrnio sugrađanina, zbog poteza iz puberteta. Prije 12-15 godina.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 14:19 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4459 Lokacija: Dridska Župa
|
krstjanin je napisao/la: Pa svi smo isli u skolu i svi znamo da se takvi "incidenti" dogadjaju. Dicinja posla Obicno tu dodje netko malo ga izdegenaci zaprijeti i prestane Događa se da, ali koliko se to događalo i kako da je izbačen radi toga, neće nijednog momka izbacit iz škole ako malo maltretira ženske pogotovo kad je on iša u školu prije 15 ili koliko godina, očito je to radio stalno i na krajnje degutantan način ako je dobio šut kartu iz škole, a pošto stalni ide na kurve i razne razvratluke očito je totalno nastran.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gospar
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 14:22 |
|
|
|
Napokon netko tko vidi isti problem. Jos sad kaze kajem se sto sam to radio, ali svejedno nastavlja gdje god ulovi priliku polizati koji taban i uslikati ga za svoju evudenciju. Jos tu grdi sviga oca za zlostavljanje i kako cijeli zivot samo radi i kupuje stanove i kuce. A ovaj nije u stanju skolu zavrsiti. Da mu nije njega spavao bi pod mostom i pricao o izletu do Mostara cijeli zivot. A ne o Meksiku, Senegalu, Novom Zelandu itd. Nimalo zahvalnosti za oca i majku koji su mu sve omogucili nego ih jos i javno ocrnjuje i sramoti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 14:24 |
|
|
Ateist je napisao/la: Prošlost se ne može promijeniti i ja se iskreno kajem, a maloljetnost, neznanje i specifične datosti (toksično ozračje doma, u godinama plahosti i nesigurnosti) su olakotne okolnosti. Čovjek napravi profil kako bi ocrnio sugrađanina, zbog poteza iz puberteta. Prije 12-15 godina. Izgleda da gospara seksualno uzbuđuje pisanje o tvojim sklonostima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 14:37 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Pa svi smo isli u skolu i svi znamo da se takvi "incidenti" dogadjaju. Dicinja posla Obicno tu dodje netko malo ga izdegenaci zaprijeti i prestane Događa se da, ali koliko se to događalo i kako da je izbačen radi toga, neće nijednog momka izbacit iz škole ako malo maltretira ženske pogotovo kad je on iša u školu prije 15 ili koliko godina, očito je to radio stalno i na krajnje degutantan način ako je dobio šut kartu iz škole, a pošto stalni ide na kurve i razne razvratluke očito je totalno nastran. I sta vi predlazete? Da mu sudimo ovdje na forumu il sta? Ne kontam ni koji je bio cilj gosparu prijavit se da bi to napisao ovdje. Pa ocito je da ni ateist to ne krije inace ne bi javno napisao Cuj ide na kurve... Je li ozenjen, vara li zenu? Koliko ih "postenih" i ozenjenih ide na kurve pa nikom nista... Vi se ufatili momka "kom na umu to na drumu". Ako njemu nije zao platit kurvu sto tebe to boli
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gospar
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:02 |
|
|
|
Zato sto previse pametuje drugima kako bi trebali dok se sam ne drzi toga. Ja polazim od onoga sto je pisano na forumu, a ne ovdje. Ne znam kakve ste rasprave ovdje vodili. Tamo je ljudima.pametovao da trba putovati, a ne raditi te da je posao utracen zivot. Kao sto je svoj zivot potrosio njegov otac. A kako je i receno, da mu nije oca pomorca Mladena nebi nista od toga prozivio. Pa.opet da je veliki vjernik, ali stigne na kurve i lizanje tabana. Dovoljno je samo se ispovijediti i sve je u redu. Ali ako je netko homoseksualac, tu se povlaci linija i sigurno se ide u pakao. Ja nisam vjernik i nervira me samo njegova licemjernost. Mjegov sadrzaj je zapravo rage bait. Ne znam vase stavove o vjeri i ne ulazim u to. Samo ne pametuj ako se sam ne drzis toga. Mislis da mu otac i mati znaju kako ih sin sramoti javno? Neka njima pripovjeda svoje dogodovstine pa cemo vidjeti do kad ce iz pipe kapati euri. Za to nema muda, samo stari daj mi pare i kus.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:10 |
|
|
Pa i sta onda? Sve to je "pametovao" i ovdje. Evo dosada nitko nije poceo putovati od forumasa zato sto ateist tvrdi da tako treba  Sto se tice njega i njegove kuce ako njemu mater i caca daju sto to tebe boli. Nije ateist ni prva ni zadnja raspikuca u Hrvatskoj, a ni u Dubrovniku
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:13 |
|
|
gospar je napisao/la: Zato sto previse pametuje drugima kako bi trebali dok se sam ne drzi toga. Ja polazim od onoga sto je pisano na forumu, a ne ovdje. Ne znam kakve ste rasprave ovdje vodili. Tamo je ljudima.pametovao da trba putovati, a ne raditi te da je posao utracen zivot. Kao sto je svoj zivot potrosio njegov otac. A kako je i receno, da mu nije oca pomorca Mladena nebi nista od toga prozivio. Pa.opet da je veliki vjernik, ali stigne na kurve i lizanje tabana. Dovoljno je samo se ispovijediti i sve je u redu. Ali ako je netko homoseksualac, tu se povlaci linija i sigurno se ide u pakao. Ja nisam vjernik i nervira me samo njegova licemjernost. Mjegov sadrzaj je zapravo rage bait. Ne znam vase stavove o vjeri i ne ulazim u to. Samo ne pametuj ako se sam ne drzis toga. Mislis da mu otac i mati znaju kako ih sin sramoti javno? Neka njima pripovjeda svoje dogodovstine pa cemo vidjeti do kad ce iz pipe kapati euri. Za to nema muda, samo stari daj mi pare i kus. Priznaj da si dobio erekciju i bacio drkac dok si ovo pisao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gospar
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:14 |
|
|
Citat: a i sta onda? Sve to je "pametovao" i ovdje. Evo dosada nitko nije poceo putovati od forumasa zato sto ateist tvrdi da tako treba  Sto se tice njega i njegove kuce ako njemu mater i caca daju sto to tebe boli. Nije ateist ni prva ni zadnja raspikuca u Hrvatskoj, a ni u Dubrovniku Pa sto onda ovo, sto onda ono. Zasto itko ista pise. Zasto ti ulazis u raspravu samnom? Zasto ja s Josipom? Ovo je forum, on izrava svoje stavove, mi se s njima slazemo ili suprostavljamo i to je to. Ja sam htio prikazati punu sliku o Josipu, sto vjerujem ovdje ljudi nisu znali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:15 |
|
|
gospar je napisao/la: Pa sto onda ovo, sto onda ono. Zasto itko ista pise. Zasto ti ulazis u raspravu samnom? Zasto ja s Josipom? Ovo je forum, on izrava svoje stavove, mi se s njima slazemo ili suprostavljamo i to je to. Ja sam htio prikazati punu sliku o Josipu, sto vjerujem ovdje ljudi nisu znali. Mogao si malo procitati forum i vidio bi da sve znamo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gospar
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:18 |
|
|
krstjanin je napisao/la: gospar je napisao/la: Pa sto onda ovo, sto onda ono. Zasto itko ista pise. Zasto ti ulazis u raspravu samnom? Zasto ja s Josipom? Ovo je forum, on izrava svoje stavove, mi se s njima slazemo ili suprostavljamo i to je to. Ja sam htio prikazati punu sliku o Josipu, sto vjerujem ovdje ljudi nisu znali. Mogao si malo procitati forum i vidio bi da sve znamo Znao si da je izbacen iz skole zbog seksualnog uznemiravanja?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|